NEW IN: TING TIL KJØKKENET!

A N N O N S E :  R O Y A L D E S I G N

Da tenkte jeg å vise dere litt nytt jeg har fått i leiligheten! Jeg føler virkelig jeg begynner å bli voksen nå, da jeg har begynt å verdsette glass. Før har jeg alltid tenkt at glass er glass, men fy søren det er en egen voksen-glede å ha egne glass til champagne, øl, rødvin og hvitvin haha. Jeg så faktisk at alle glassene jeg viser er på 50% akkurat nå, så det passer jo bra ♥ 

V A N N K O K E R E N   F I N N E R   D E R E    H E R

Mitt første Smeg-produkt!!! Og jeg er happy! Jeg hadde jo veldig lyst på Smeg-kjøleskap i blått, men da jeg har innebygd kjøleskap i kjøkkenet mitt ble det litt vanskelig… Så dere kan jo tro hvilken farge jeg vurderte denne i? Den finnes nemlig i alle mulige farger, bla. babyblått og babyrosa… Såååå søt! Men jeg valgte hvit, og er veldig fornøyd. Elsker Smeg-designet, og jeg koker jo opp ganske mye vann (til nudler og kaffe stort sett), så da var det faktisk nødvendig med en vannkoker.

T E S I L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

Jeg skal begynne å drikke mer te! Etter en ekstra kaffe-fylt eksamensperiode bestemte jeg meg for akkurat det. Kaffe for meg funker veldig bra på konsentrasjon der og da, men virker litt angstfremkallende når jeg overgår en viss mengde. Jeg har alltid hatt lyst å like te, men har ofte følt det bare smaker…. varmt vann. Men hos frisøren forrige uke drakk jeg en nydelig fruktte, så jeg har bestemt meg for å kjøpe inn masse nydelige smaker. Og da passer det jo veldig fint med en så fin tesil.. <3

Bonus: Meg i refleksjonen i tesilen

T E / K A F F E K O P P E N   F I N N E R   D E R E   H E R

Haaallllooooo min søte lille fanken. Denne koppen ser ganske vanlig ut i størrelsen, men i virkeligheten er den kjempestor! Jeg ble veldig positivt overrasket, for jeg liker veldig godt av å drikke av stooore kaffe/tekopper. Også den lille bissevovven som dukker opp etter hvert når man har drukket…. Nei guri dette er meg i en kopp hahaha

 C H A M P A G N E G L A S S E N E   F I N N E R   D E R E    H E R

Okei – kan noen fortelle meg hvordan jeg får vist disse hele tiden? Jeg drikker veldig skjeldent champagne, men disse glassene er så nydelig at jeg bare vil ha de stående fremme i vinduskarmen hele tiden. Er det rart? Og forresten: jeg kom på dette med alkoholloven da jeg satt og redigerte dette bildet, og prøvde å redigere vekk logo og alt sånt, men jeg aner faktisk ikke om dette er innafor? Enlighten me !!

 Ø L G L A S S E N E   F I N N E R   D E R E    H E R

Disse innviet jeg og kjæresten i går! Og jeg har alltid tenkt at: ølglass det er TULL og det er bare noe gutter innbiller seg at de må ha. Men: I was wrong (for første gang i mitt liv da)


V I N G L A S S E T   F I N N E R   D E R E    H E R

Haha beklager for veldig rare bilder av disse glassene, men disse tok jeg da jeg kom på alkoholloven og da ble det veldig vanskelig å få frem glassene uten noe i, hahaha. Men her dere – har dere et mesterverk av et vinglass. De jeg har fra før passer nok best til hvitvin siden de er ganske “firkantede”, mens dette samler all den deiiiiilige rødvinslukten i glasset og gir en helt sjukt bra opplevelse (i frykt for å høres veldig snobbete ut hahah). Jeg gir også to slike til pappa i julegave (sånn btw haha)

Nå skal jeg begynne å gjøre klar leiligheten til julebord!

16 kommentarer
  1. Flott kopp. Jeg gikk rett inn og bestilte en i bursdagsgave til mannen. Han er kaffe- og hundeelsker og får aldri store nok kopper.

  2. Så fine glass!

   Angående alkoholloven er det ikke love å vise noe som forbindes med alkohol i forbindelse med reklame. Så det er ikke logoen på flaske du burde klippet vekk, det er selve flasken 🙂 Akkurat nå bryter du loven ettersom du blander en vinflaske inn i et sponset innlegg.

   Tenkte bare å informere om det før alle haterne kommer og klikker 😀

   1. tusen takk for svar!! var noe sånt jeg mente å ha lest men var ikke helt sikker, men da vet jeg det <3 enn bildet jeg endret til nå? tror du det er greit?

  3. Du mååå kjøpe te fra PUKKA! Jeg likte ikke te før jeg hadde smakt de og det er noe heeelt annet en de ekkle fra vanlig butikk.. kjøpes på life og noen coop extra har! Smakene love og nighttime tea anbefales☺️

  4. Er heller ikke noe te menneske, men så begynte jeg med “hjemmelaget” te. En skje hånding og presset sitron, det er SÅ gøøøøødt!

   Forresten “morsomt’ at kaffe er angstfremkallende hos deg også! Har også samme opplevelse, men har selv tenkt at det ikke er mulig å reagere slik på kaffe, men da er det kanskje det likavel!

   1. Hei! “Må” bare skyte inn at jeg har hørt at det faktisk er ganske vanlig få angst eller angst-lignende symptomer etter å drukket kaffe.

   2. åh det har mamma laget til meg en gang, det var supergodt! med ingefær i også <3 jaaa som hun sier hun under (over) her er det tydligevis ganske vanlig!!! <3

  5. Te er det beste! Mye fruktte kan fort bli veldig kunstig i smak synes jeg, men vil virkelig anbefale grønn te med forrest fruits, eple, kanel og rosin-smaken, forrest fruits (vanlig), red fruits og mandarin-te. Jeg er så enig i at det ofte smaker bare vann, så jeg er avhengig av enten sukketter (kjøp den hvite og blå, den røde er fæl), eller en teskje honning. Også en liten skvett melk for å få den litt bedre og i perfekt temperatur. Kos deg med teen <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg