UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E   N E L L Y ,   G I N A T R I C O T ,   E L A   F R I S Ø R

Når kommer neste podd?

Ahh jeg må faktisk starte med det mest stilte spørsmålet både her inne og på Instagram. Planen var faktisk å begynne opp igjen for tre uker siden, da både meg og Erica begynte å bli ferdige med siste innspurt på skolefronten. Men det har seg faktisk sånn at poddstudioet holder enda stengt. Vi hadde tenkt å få spilt inn en episode både forrige uke og denne uken, men det ble jaggu ikke noe av da vi ikke hadde noe åpent studio å spille inn i. Jeg reiser bort neste uke også, så det ser ut som det blir enda litt lengre til dessverre. Noe som suuuuuger så mye, vet både jeg og Erica har begynt å savne poddingen veldig!

 

Hvor er den nye yogamatta fra? Er du fornøyd?

Jeg er superfornøyd med den nye yogamatten! Den fikk jeg i bursdagsgave, men jeg spurte – og den er fra Rusta! Jeg fikk anbefalt yogamattene fra Rusta av en leser, så da satt jeg det opp på ønskelista mi også, hehe… Om dere er på utkikk etter den så husk at den har to ulike farger og material på begge sidene – så når den kjøpes ny er den litt mer lilla med litt svakt “mønster” på, også står det en svart lapp i enden med noe typ “live laugh love” greier på hahahaha. Men når man åpner den og snur matta er den sticky og lyserosa, og ikke minst veldig god å trene på. Anbefales videre!!

 

Hei! Lurte på det med Toll og moms… ser på nettsidene at nakd dekker toll, men står ikke noe om de nye momsreglene som kom på nyåret 2020. Vet du noe om det? Belastes man for ekstra summer?

Har fått en del spørsmål på dette, naturlig nok! Jeg mailet faktisk NA-KD for noen uker tilbake og spurte om dette, og nei, de nye reglene gjør ingen forskjell når man bestiller på NA-KD. Om jeg ikke husker feil er alt av moms og skatter “bakt inn” i prisen når man kjøper.

 

Hvor er kaffekoppen i glass fra? 

IKEA! Elsker den!

 

Har du blitt lei ditt rosa rom? Er det andre farger du heller ville anbefalt meg å vurdere?

Først og fremst – dette er en del av en egentlig lengre kommentar angående rosafarge på soverom, hehe. Men nei – jeg er absolutt ikke lei av det rosa soverommet mitt! Jeg føler det “gjør” leiligheten litt faktisk, da man ser inn på soverommet fra både stue og kjøkken. Jeg får veldig mange komplimenter på det også, det gir en veldig fin ro i rommet. Nå har jeg jo bare senga og en stor grønn plante der inne, så det er jo sikkert litt på grunn av det også – men ja, jeg kan varmt anbefale rosa vegger på soverommet!

 

Hvor er den nydelige gule blomstertoppen fra?

Den finner dere her <3 Men jeg MÅ nevne det – denne er så siiinnsykt liten i hullet til hodet, haha. Jeg har ganske stort hode tho, men denne tror jeg du må ha under gjennomsnittet lite hode for å få på. Sjæl måtte jeg faktisk klippe et snitt bak for å få den over hodet haha

 

Edit: ei venninne hadde kjøpt samme topp i hvit, og den var ikke liten i hodet. Så nå vet jeg ikke helt om jeg bare har fått en litt rar en, hahaha

 

Hei Anna!! Har du noen digge oppskrifter på gode nuddel-retter til hverdags?

Åh, don’t get me started! Til hverdags bruker jeg nudler mest i wok (da ofte med soya, sursøt saus og appelsinjuice som wok “saus”), og ikke minst går det en god del i ferdignudler da jeg er veeeldig glad i det, haha (Yum Yum kyllingsmak er min favo). Ellers er min all time fave denne nudelsuppen, men den er best om man lar den småkoke litt, så den lager jeg mest når jeg skal invitere til selskap! Den er virkelig helt fantastisk kan anbefale 10/10. Gjerne kom med andre gode retter med nudler i om noen har!! <3

Bare verdens mest accurate bilder av meg som spiser nudler

 

Hvor er kjolen din fra bryllupet fra?

Den er dessverre supergammel fra Shein (typ 5-6 år gammel)… Men jeg fant noen liknende her, her og her på Nelly!

 

Har et spørsmål siden du har så jevn og fin brunfarge! Hvor ofte bruker du selvbruning? Har du noen selvbruningstips for newbies?

Så koselig, tusen takk! Mitt beste selvbruningstips er rett å slett å skrubbe kroppen. Ingen selvbruning jeg har brukt går av “naturlig pent”, pluss at huden har godt av en liten skrubb uansett tenker jeg! Jeg skrubber av selvbruningen etter 4-5 dager, eventuelt når jeg ser det begynner å bli flekkete, skjoldete eller ujevnt på andre måter. 

 

Ellers holder jeg faktisk på med et eget selvbrunings-innlegg! Det begynte jeg på i karantenen, så det har tatt sin tid, hahah. Men jeg har begynt å teste litt nye produkter, så tenkte jeg skulle lage et innlegg med “score” på mine favoritter, samt generelle selvbruningstips. Så det kommer forhåpentligvis, men det blir nok ikke med det første da jeg har sluttet med selvbruning for sesongen…

 

Hva gjør du med håret ditt?

Det er ganske så lite – jeg prøver bevisst å gjøre minst mulig med det, både med tanke på vasking, produkter, varme verktøy og behandlinger. Jeg vasker håret 1-2 ganger i uken, lar det lufttørke, bruker ikke verktøy (kan finne på å krølle det til spesielle anledninger) og sover med flette hver eneste natt. Det er mine beste tips! Ellers er jo kanskje min største “synd” at jeg bruker veldig mye tørrshampo, men det er rett og slett fordi jeg har veldig flatt hår naturlig, og liker å få litt mer tekstur i håret! 

Ellers striper jeg håret mitt èn gang i året, hos beste beste beste Marte Eriksen på Ela Frisør! Jeg har snakket myyye om henne her inne gjennom årenes løp, det fordi hun har vært frisøren min i … 10 år? Jeg kan med hånden på hjertet anbefale henne – uansett hvilken hårfarge er hun helt utrolig dyktig. Flere av venninnene mine har også blitt faste kunder 

Her har dere meg og min faste “desember-striping”, som jeg gjør hvert år for å friske opp etterveksten som kan bli liiitt grå på vinteren. For flere bilder besøk Instagrammen til Ela, @elafrisor Ellers snakket jeg faktisk akkurat med Marte, og hun kom jaggu meg med et superhyggelig tilbud – om du nevner at du følger meg (er ikke så nøye hvordan du sier det – alt fra om du har lest om tilbudet på bloggen min eller er følger på Insta) – så får du 15% på din første behandling hos Marte. Dere kan også bestille time og nevne det enten ved å sende DM på Insta, eller sende mail på [email protected] Yayy!!!

 

G O D   H E L G   A L L E   S A M M E N !   S M A S K

 

10 kommentarer

Siste innlegg