hits
 • 31.10.2014
 • 18:18
 • MORRO MED KJÆRESTEN

  For en nydelig dag dette er. Halloween (kombinert med fredag!) er en tradisjon jeg elsker, til tross for at jeg snart er 20 år. Ikke alle elsker det like mye som meg, og jeg har verken fått med meg noen på halloween-fest ikveld, eller en god gammeldags runde knask eller knep.. :-(

  I dag har jeg vært med kjæresten min for å shoppe litt og spise lunsj. I dag hadde begge fri, så det var veldig koselig. Han bor jo faktisk hos meg nå siden familien hans holder på å flytte, men det går overasskende fint å være sammen så mye i løpet av døgnet. I dag lekte vi en ny lek! Dere spør om tips til hva dere kan gjøre med kjæresten: Er dere på shopping sammen - gå inn på en butikk, gi hverandre 10-15 minutter, og så finn et antrekk til hverandre. Det gjorde vi i dag, og mens typen boltret seg i hundrevis av meter av dameklær, måtte jeg knote meg igjennom den lille manneavdelinga. Veldig gøy, og slik ble vi seende ut:

     Noen andre sykt randome bilder fra i dag

  Akkurat nå prøver jeg å blogge mens jeg springer til og fra døra og deler ut candy til masse skumle kids. De er da så flinke å kle seg ut! Følger dere meg på instagram har dere kanskje fått med dere at jeg også har kledd meg ut i dag? Haha, dere finner meg på @annais..

 • 27.10.2014
 • 11:48
 • SHELLAC ME

  Behandlingen er sponset

  Har dere sett de søte nye neglene mine? Jeg må jo være verdens mest opptatte av negler, eller spesielt neglelakk! Visste dere at jeg bytter neglelakk hver dag/annenhver dag? Bortsett fra i tider da jeg har det travelt, da får neglene litt mindre stell. Jeg kan noen ganger bli sykelig opptatt av neglene mine, og at de skal være perfekt lakkerte. Jeg har faktisk hatt en slik periode fra sommeren til nå!

  Men til poenget - nå har jeg lagt shellac! Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, men har ikke sett så mange i Trondheim som driver med det. Men det gjør Drømmehagen Hudpleie! Jeg hadde jo time der på fredag, og satt en time og fikk shellac, etterfulgt av en halvtime med rygg og nakke-massasje. De gjør virkelig alt innen beauty, bare sjekk ut på hjemmesiden deres. Synes neglene mine ble helt perfekte, veldig nøytrale og i en nude, fin farge. På ringefingeren ble det lagt litt ekstra gull-"støv" for å piffe det litt opp!

  Herregud, så deilig massasjen var. Her lå jeg i 30 min, og det var virkelig helt utrolig digg.


  Og god morgen forresten! Another day, another week. Det er mandag, men dette klarer vi folkens. Snart helg, nå.

 • 26.10.2014
 • 14:42
 • TA MEG SAMMEN OG LEVERE!

  Lørdager og blogging går ikke sammen som hånd i hanske. Og det fikk jeg virkelig høre av en arrig leser som mente jeg måtte "ta meg sammen og levere" siden dette er jobben min. Men - de fleste jobber har jo fri både lørdager og søndager? HEhehe

  Ihvertfall - i går var jeg ute! Så lenge varte "ikke dra på byen ever again". Skal mye kjentfolk ut kan da ikke jeg sitte inne og stirre i veggen, selv om jeg hadde jævlig lyst å nørde Skal vi danse istedet for å starte på vinflaska. Men gøy var det og gøy ble det. For første gang på århundrer endte jeg opp på nachpiel, der vi ble stående å synge Singstar til morgenkvisten. Gøy var det, og vi fikk mimret tilbake til da å rave til sola sto opp var rutine hver lørdag. Herregud jeg får meg selv til å høres gammel ut nå

  - Bilder fra i går -

  Hahah ja her ser dere ett av mine to beste partytriks! Og fine Tonje ♥

   


  Rakel, Magnus og mei! Kjolen jeg har på meg er fra sheinside, her (sponset)

  Men nå må jeg vel sette i gang med å ta meg sammmen og levere. Jeg har faktisk et innlegg jeg skal ha postet i kveld, noe jeg forhåpentligvis rekker! Skal nemlig samle troppene for å se Bloggerne og le av gårsdagen, det er en viktig rutine. Hvis ikke kommer innlegget i morgen!

  Ha en fortreffelig søndag ♥

 • 23.10.2014
 • 17:17
 • SPACE-HODE

  Siden sist dere har hørt noe fra meg, er jeg blitt helt ubrukelig. Etter en manne-basert trening med Alex er jeg stiv på rygg og armer (plasser jeg aldri trener), og ikke nok med det - jeg er blitt syk! Det er veldig ekkelt, jeg har på vondt på samme plasser jeg hadde da jeg hadde kyssesyken... I hele går lå jeg rett ut og hadde vondt, noe som fortsatte så og si hele natta... Jeg har også veldig mye vondt i hodet, pluss sånn "space"-hode, hahaha. Skjønner dere hva jeg mener? Når man reiser seg for fort, og det blir helt svart i øynene med masse farger og mønster?? Ja, sånn får jeg ganske ofte.. Merkelig.. Tror nok bare jeg har mangel på noe, jern for eksempel.
  Haha, akkurat nå er jeg ikke helt i form til å ta bilder av meg selv, så poster disse to fra september. Det er jo bare èn måned siden, men jeg begynner å bli litt lei av min helt naturlige hårfarge nå. Vil være helt blond igjen, så blir nok å ta turen innom h2 før jul. Men skal holde ut litt til! 

 • 21.10.2014
 • 17:25
 • SØT HUND OG STYGG TIGHTS


  før - underveis


  .. og etter! 


  I dag har vært Melis sin dag. Etter en koselig tur i et ikke fullt så koselig vær, måtte søta bade seg. Så da var det fram med shampoen, før hun fikk slappe av i badekåpa si litt (jepp you heard me - bare se her). Som mange av dere har merket har Melis ofte brunt rundt munnen og øynene, og det er bare noe denne rasen + andre hvite hunder får. Så da måtte vi ta oss en aldri så liten klipp rundt øynene også!

  Ellers må jeg få si takk for mange fine tips til tightser med lange ben! Mange av dere fåreslo 2xu-tightsene, og det var faktisk den ene jeg kjøpte i går. Selv føltes det litt som et personlig nederlag å kjøpe den tightsen siden jeg synes den er så sinnsykt stygg, men den var perfekt i lengde og form, pluss at i svart var den overkommelig. Hahha ja jeg vet jeg kanskje treffer et sårt punkt til 98% av norges befolkning nå, i og med at alle har den - men ærlig talt, kunne den ikke vært helt svart og ensfarvet??? 


  I kveld skal jeg trene med Alex! Jåhåi det skal bli tungt, men det har jeg baare godt av. Blogges beibis ♥

 • 17.10.2014
 • 17:53
 • HVA ER KULT NÅR MAN ER 5 ÅR?

  Jeg har hatt det så koselig siden sist! I går kveld hadde jeg og kjæresten min date på agenda, jeg eeelsker å date med kjæresten min!! Haha, man er vel egentlig litt over "date"-perioden nå, men er veldig koselig og spise middag ute sammen her og der, uten å feire noe spesiellt. ♥

  I dag har jeg og Melis vært på gave-raid! Å kjøpe bursdagsgave til Otto på 5 år er ikke lett. Etter mye fortvilelse til både mamma og til stakkarslige venner på snapchat, endte jeg opp med et robotkostyme. Er det stas?? Vi får vente å se til i morgen, for da fyller jo gullgutten år! Jeg var også innom mammen min på jobb, og har egentlig hatt en veldig koselig og fin dag!

  - Her er bilder fra i dag! -


  Mamma og Melis på jobb

  Jeg har tatt masse utrolig fete outfitbilder som kommer senere i kveld!  Dette kom jeg hjem til nå! Haha.. Gjett tema på bursdagen imorgen da..

  - DAGENS INNKJØP -

  Alt fra HM! Heldigvis.. Den rosa treningstoppen er fra barneavdelingen forresten (er jeg den eneste som synes det er perverst at de selger sportsbh'er for barn på 6-7 år???) Vet jeg bare viser frem nye ting når de er fra Nelly og andre nettbutikker, men tenkte jeg skulle begynne å vise innkjøp fra når jeg shopper i "virkeligheten" også, om dere liker det?

 • 09.10.2014
 • 20:31
 • 19 ÅR PÅ TG

  Jeg er crazy overbevisende sjel når jeg sover. Altså, jeg overbeviser meg selv om forskjellige ting når jeg er i dyp søvn, og husker at dette problemet var 90% grunn til fraværet mitt da jeg gikk på skolen. Det kan nemlig gå to veier: "Jeg trenger ikke å stå opp i dag, du husker vel det??", eller: "FY faen Anna du har forsovet deg". Så klart skjer bare sistnevnte nå som jeg ikke trenger å være opp 8 om morgenen lenger, så i dag sto jeg opp ganske så tidlig, med ganske så panikk.

  I dag skulle jeg nemlig i vei å møte extensionsfrisøren min Ida! Jeg skal prøve ut en ny serie for extensions nemlig. Så etter en rolig morgen med min bestevenn Melis dro jeg til sentrum, før jeg dro videre på en treningsøkt! Har blitt skikkelig dårlig på å trene alene, gidder ikke trene om jeg ikke får med meg noen. Men i dag kom jeg litt over kneika. Etter det gikk turen rett til TG - altså Traffikalt grunnkurs! Hhahah ja dere kan le så mye dere vil - for ja, jeg er 19 år og har enda ikke tatt TG. Må da være noen fler som er i samme båt??

  jakke acne dongerijakke acne skjerf acne (hahahah !! flaut) solbriller ray ban

  Her er den nye serien - har dere sett noe så fint designet emballasje?


  Skoene mine er nye fra Junkyard - HER! Skal nok få bedre bilder av de, men er skinnconverse og de er suuuperfete. Hadde på disse + svart bukse med hull i dag!

 • 08.10.2014
 • 18:15
 • GLED DERE TIL I KVELD  Over har dere litt av dagen min. Skikkelig kjedelig! En dag i uka samler jeg opp alt jeg absolutt ikke vil gjøre, noe som egentlig er ganske OK. Å samle alt man gruer seg til å gjøre til èn dag, istedet for å grue seg litt hele tiden. Så i dag har jeg nok en gang sittet med ark opp til ørene og ryddet i regnskapet, jeg har vasket en latterlig mengde klær og støvsugd huset. 

  Ellers har jeg og en viss mister holdt på med et lite prosjekt til bloggen. Det er ikke helt ferdig enda, men kommer forhåpentligvis i morgen. Har dere noen idè på hva det kan være? 

  - Her er et lite tips! -

  Kan dere gjette hva det er? Hihihih - gleder dere dere??

 • 04.10.2014
 • 15:47
 • BLIND MED RØDSKUTTE ØYNE

  Herregud. I dag hadde jeg og Ingrid en veldig sleepover hjemme hos hun, som var koselig. Da jeg våknet satt jeg meg på bussen til byen så og si sminkeløs og med knallrøde øyne. Hvorfor aner jeg ikke - om det er allergier eller lite søvn, men jeg så meg nødt til å holde blikket nedover så jeg ikke ble lagt i bakken for å være på noe knallharde drugs. I tillegg gikk jeg helt uten linser, så å gå rundt på polet å lete etter vin ble en god gammeldags challenge. For min del kunne jeg tatt med meg en flaske hjemmebrent uten å merke at det ikke var hvitvin.

  Men nå er jeg hjemme til sminken min, linsene mine og allergimedisinen min. Øynene mine renner enda, men håper det blir bedre til jeg skal ut ikveld. Jeg har også fått på meg mitt nye ull-undertøy! SE så søt jeg er i det da <33<33  Denne er sponset fra Junkyard, og buksa finner her her og genseren her

  Ser dere at jeg har blitt pen igjen, da? Haha, nå kommer mamma til å kverke meg for å skrive det der! Hun synes jo jeg er finest helt naturlig, og ja det er jo deilig det å - men endelig har jeg fått på vippeextensions! Hadde egentlig time for noen uker siden men den ble utsatt, så jeg har vært absolutt uten vipper i et par uker nå! Eller, har jo mine naturlige men har brukt remsevipper til nå.

  Som alltid har jeg 14mm, og de er som alltid lagt av Eva-Lill på Beautynails! Et nytt sett ksoter 1790,- og du kan nå henne på 911 56 700! Det var så deilig å få på vipper igjen, og bare kan markere bryna, legge litt foundation i kinna og springe ut døra. Superfornøyd som alltid ♥

  - Behandlingen er sponset -


  Nuh! Jeg har diverse ting jeg må fikse, så vi får blogges - kanskje ikveld? 

 • 03.10.2014
 • 18:34
 • Kveldsmat for vinnere
  I går kveld følte jeg det var tid for en skikkelig kveldsmat for vinnere! Egentlig hadde jeg store planer om å bake hjemmelagde rundstykker, men da jeg kom til butikken og så at de hadde disse nydelige bagelsene, var det lett å velge bort det som hadde blitt noen litt ekle rundstykker laget av meg. Kjæresten ville ha banan-pannekaker, så da lagde jeg det også + kakao, og kvelden ble avsluttet med film. Koooz daaah !!

  - Haha, på det siste bildet ser dere hvordan det er å være bloggkjærste; må stå å lyse på maten med mobilen for å få til et bra bilde.. -


  I dag hadde jeg vippetime, der jeg skravlet med flinke Eva-Lill i noen timer, før jeg hadde verdens lengste busstur hjem. Da jeg satte foten inn døra fortalte Sara meg at hun var utenfor og at vi skulle trene (!!). Så da bar det på trening med skrotten, og nå er jeg nettopp kommet hjem. FJOH

  I dag satt jeg i verdens deiligste taxi. Det var massasje i alle setene, alt var håndlaget og masse helt ville effekter. En sånn bil vil jeg og ha!!!  Nuh! Jeg må få meg på kjøkkenet der jeg hører hjemme! Hahhaah. Neida, jeg er en sterk kvinne <3 Men nå er det middag med kjæresten, så jo - for en times tid er det faktisk kjøkkenet jeg hører hjemme..

  Ha en nydelig fredag alle sammen! Ikke gjør noe jeg ville gjort!