TING JEG ØNSKER MEG

ANNONSELENKER ROYAL DESIGN, ELLOS, NORDIC NEST

Hahah for en precious overskrift, gir meg veldig blogg for 15 år siden-viben. Men jeg er litt i blogg-mooden om dagen, så da deler jeg bare alt jeg tenker på om dagen, så tenkte å dele litt av ønskelisten min at the moment, da innen hjem. Grill og vinskap er jo også noe som står på listen over ting vi skal ha oss etter hvert, men her er litt mer interiør og fine greier!

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Gangen er ikke helt ferdig da det mangler et speil, så der er faktisk planen å ha speilet (nr. 8) med lys i! Det er SÅ FINT. Jeg har sett etter et slikt speil med mulighet for lys i leeenge, så da jeg så at dette kom inn ble jeg forelsket. Men vi må ha mulighet for oppbevaring av nøkler etc, så da tenkte jeg å kjøpe pidestallen (nr.1) og ha ved siden av, med en skål i “hånda”? Tror dere det blir for mye hvitt og crazy, eller nice? Hvis det blir for freakshow sammen så tenker jeg å kjøpe en pidestall i lys eik heller og ha ved siden av.

Ellers står muggen på nr.3 på innkjøpslisten, da jeg må ha meg en mugge til å steame melk til kaffen min i, og da er jo denne perfekt. Ellers noen fine lamper, vaser, og teppe – jeg mangler jo enda et stort nok teppe til å ha under sofaen her på stua, så det og er på ønskelisten.

HA EN FIN TIRSDAG

PROSJEKT: Garderobe på soverom

Det meste hjemme hos oss er jo nå på plass, men det er to rom som enda er litt kaotiske, og det er walk in-rommet (det er KAOS og fullstendig neglisjert) og soverommet. Det som er på planen å få ferdig nå er soverommet! Det er jo et stort rom, så å kun ha seng her inne blir veldig tomt, så nå står det et lite garderobeskap og masse rot der inne. Vi trenger mer skapplass både til klær (tro det eller ei) men også til “stygge” ting jeg ikke ønsker å ha stående fremme, som tørkestativ, ladeoppsett til støvsugere, ekstramadrass etc. Så jeg tenkte å vise dere hva jeg tenker her!

Bilder fra handcraftedinteriour.com, fargerike.no, Shopify og pinterest

Jeg viser jo aldri den delen av soverommet jeg snakker om nå, siden det står så mye rot der. Så da jeg hadde besøk i helgen av noen som ikke hadde vært her før, sa de at de trodde soverommet kun var som på bildet over, høhø. Så det skjønner jeg jo egentlig!

Men her står jeg da med ryggen mot veggen jeg tenker å ha en slags “vegg” med garderobeskap på! Det er såppas mye plass å gå på at jeg har egentlig tenkt å bygge en “vegg” med dører, for så å lage hyller og slikt bak der – så det nesten blir et lite Narniaskap man kan gå inn i, kontra et vanlig garderobeskap. Som på det nederste bildet til høyre i kollasjen over. Jeg skal ha befaring med møbelsnekker om en ukes tid, så det blir spennende å se hva det blir til! Men jeg håper i hvert fall å få ferdig soverommet nå i høst, så det blir enda mer zen plass å sove i.

HVA TROR DERE?

NYTT HER HJEMME

ANNONSELENKER ELLOS

Hei og hoi!! Siden sist har jeg jo faktisk vært 10 dager i Spania, men jeg er sååå lei av å skrive de oppsummeringsinnleggene, at jeg rett og slett hopper over det jeg haha! I helgen var jeg også i konfirmasjon i Risør, og med det var sommerens siste tur over. Og det føles egentlig veldig deilig, nå er det tilbake til hverdag og rutiner og jobb. Og det gleder jeg meg faktisk til!! Nå har jeg så klart prestert å bli syk, heldigvis bare litt forkjølet, men det gjør at hverdagen denne uken blir liiitttt redusert, men håper på å være frisk som en fisk til neste uke.

Men i dag tenkte jeg å vise litt nytt av interiør! Jeg viste det på Instagram i går, men elsker å ta bilder med speilrefleksen og få litt finere bilder med bedre kvalitet.

SOPPLYS HER

Hahhaa da kjæresten så dette lyset var han sånn … OK??? Det er jo litt spess, men jeg elsker jo litt spess. Da jeg så dette MÅTTE jeg bare ha det. Det skal aldri brennes tho, det skal bare stå til pynt i bokhyllen hihi.

 SENGETEPPE HER

Dette sengeteppet har jeg hatt lagret sååå lenge! Så nå var det på tide å bestille det, og angrer på at jeg ikke har kjøpt det før. Er så tykt og litt “tungt”, som gjør at det føles sååå lyx. Det blir veldig bra nå til høsten, og på vinteren kan man sikkert ha det over dynene også på ekstra kalde kvelder.

BOKSTATIV HER 

Også denne – den er utsolgt atm men la til link, så man kan trykke “varsle meg”, så får man beskjed når det er inne igjen. Jeg har jo et bokstativ fra før og jeg elsker det så mye! Jeg har jo en del nydelige coffee-table books, som man typ aldri ser i, så da er det fint å kunne ha de ståene til “utstilling”, haha. Denne i lys eik bruker jeg atm til en kokebok på kjøkkenet, men er ikke helt sikker på plasseringen enda!

HA EN FIN ONSDAG VIDERE SØTINGER 

RABATTKODE BIK BOK

ANNONSELENKER BIK BOK

HERR e gud. Er det mulig! Dette innlegget gjorde jeg klart til posting også da jeg satte på flyet nedover til Spania, men postet jeg det? Neeeiiii. Og i dag er siste dag av rabattkoden, haha. Eller faktisk trodde jeg den gikk ut i går, men ser ut som i dag var siste dag! Såååå da tenkte jeg å meddele kjapt for dere som enda klikker dere innom her (elsker) at:

ANNAIS20

GIR 20% OFF BIK BOK UT 08. AUGUST

RABATTKODE FOR FYSISK BUTIKK LIGGER

NEDERST I INNLEGGET 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

sørlandet

Hei og hå fra flysetet på et Norwegian-fly på tur til Spania!!! Rakk akkurat å få lastet opp disse bildene til innlegget før vi tok av, så da fikk jeg jaggu blogget litt oppe fra luften. Lenge siden sist!? Men det er vel kanskje ikke noe nytt, haha… Siden sist har jeg vært på ferie her i Norge, på de “faste” plassene som jeg er hver sommer, nemlig hytta vår på Sørlandet, etterfulgt av en tur til Kragerø.

Verdens beste plass!!! 

Jeg har seriøst vært _så_ oppheng på reker denne sommeren?! Kanskje fordi jeg ikke har fått spist det noe særlig. Men derfor var det ingen tvil om hva jeg ville ha til middag ASAP vi kom til sørlandet. Heldigvis hadde den lokale matbutikken fått inn ferske reker samme morgen, og det var såååå godt! Sjømat og skalldyr tror jeg er noe av det beste jeg kan få på en sommerdag ass 

Ellers var jeg en tur på besøk til noen venninner som har hytte i samme område en dag! Jeg har aldri hatt noe særlig “hyttevenner” haha, så det var veldig koselig å få noen i en alder av 28 år, lol. Vi tok oss en båttur inn til Lillesand, før vi chillet, grillet, drakk litt vin og slappet av, før vi dro videre til hytten vår!

Og fikk se en av de nyyyydelige solnedgangene Sørlandet kan levere

Dagen etterpå var det tur for Kristiansand Dyrepark!    

En av mine sooooleklare favoritter her er Kardemommeby – er det bare meg som kunne sett for meg et *drømmeliv* i denne byen??? Å bo i tante Sofies rosa hus der??? Det høres ikke helt feil ut ass

Men størst av alt, det er så klart Kaptein Sabeltanns verden. Blir rørt hver gang jeg er der det er såååå barndomsminner

 

 

Sånn her ser dusjing ut på hytta vår, som sikkert noen husker har vi nemlig ikke innlagt vann der!    

En av mange grilldager

Og enda flere solnedganger

MASSE pusling. Jeg aner faktisk ikke hvor mange timer vi brukte på å få ferdig dette puslespillet av hytta på 1500 (!) brikker. Men vi ble ferdig kvelden før vi dro, HELDIGVIS. Hvis ikke tror jeg på ekte vi hadde måtte være igjen lenger hahaha

Vi var relativt heldige med været da det var mye dritvær i resten av landet denne uken, men siste dagen var heeeelt amazing! Siden det ligger helt nederst i landet og havet er neste er det ofte en del vind der, men guri den siste dagen var heeeelt vindstille, kjempevarm og strååålende sol! 

Så det var virkelig en helt perfekt uke på Sørlandet med familien og kjæresten! Vi kjørte jo 13 timer i strekk ned dit fra Trondheim, så da er det greit å være der i hvert fall en uke når man først er der, haha.  

Og på vei hjem dro vi innom Kragerø!  

Der ble det en obligatorisk tur med båten til Skåtøy den ene dagen, der er det sååå idyllisk!   

Og en svipptur innom Tåtøy også

Så det var 10 dager med nydelig ferie i nydelige Norge