GÅRSDAGENS BURSDAGSFEIRING

A N N O N S E   B A G . N O 

  

S O L B R I L L E R   C H I M I ,    H E R

V E S K E   B E C K   S Ø N D E R G A A R D ,    H E R 

A R M B Å N D   D A R K ,    H E R

 

 

T O P P   E R I C A   x   N A – K D

S H O R T S   S U P E R G A M M E L   F R A   S H E I N

 

I går var jeg ute å luftet den nye vesken min, som jeg har gledet meg sånn til å få bruke. Da jeg så den hadde kommet inn på BAG forelsket jeg meg i den øyeblikkelig, og heldige meg fikk den også av de. Nye briller har hu jaggu også fått seg, og jeg må bare tipse alle som har litt stort hode og sliter med å finne skikkelig oversized briller – disse er helt nydelig!!! De ble enkelt en ny favorittmodell av solbriller – sammen med Celine Shadow-brillene føler jeg nå at jeg har funnet to modeller som virkelig passer meg! Ellers har BAG.no oppdatert nettsidene sine til en superfresh og enkel variant, og feirer det med å ha 20% på hele nettbutikken – som betyr både vesken, brillene, armbåndene, samt masse annet bra fra feks Guess, Peak Performance, Swims +++. Så der kan man gjøre et kupp

Så ja, dette var gårsdagens outfit – da var det duket for bursdag til Erica! Jeg vurderte egentlig å reise ned til sørlandet i helgen, men da jeg hørte at my woman vurderte bursdagsfeiring var det bare å gjøre endringer, haha! Værmeldingen hadde spådd over 30 grader på et punkt, og på planen sto det dagfest! Erica hadde laget et herlig langbord på verandaen med masse gøyale folk, og det ble virkelig en veldig bra kveld. Selv ble så klart skiten sittende til klokken 2 på natten, men men – det er bare bursdag èn gang i året! Og ikke minst var det helt nydens å se Erica igjen, samt en perfekt avslutning på noen helt fantastiske uker med fint vær. Nå ser det ut til at hele landet skal få et ganske uuuuu vær, noe jeg kjenner kanskje skal bli litt deilig. Særlig å sove på natten uten hetetokter, samt øyne og nese som klikker av pollen.

 

H Å P E R   D E R E   H A R   H A T T   E N   F I N   H E L G

 

UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E   N E L L Y ,   G I N A T R I C O T ,   E L A   F R I S Ø R

Når kommer neste podd?

Ahh jeg må faktisk starte med det mest stilte spørsmålet både her inne og på Instagram. Planen var faktisk å begynne opp igjen for tre uker siden, da både meg og Erica begynte å bli ferdige med siste innspurt på skolefronten. Men det har seg faktisk sånn at poddstudioet holder enda stengt. Vi hadde tenkt å få spilt inn en episode både forrige uke og denne uken, men det ble jaggu ikke noe av da vi ikke hadde noe åpent studio å spille inn i. Jeg reiser bort neste uke også, så det ser ut som det blir enda litt lengre til dessverre. Noe som suuuuuger så mye, vet både jeg og Erica har begynt å savne poddingen veldig!

 

Hvor er den nye yogamatta fra? Er du fornøyd?

Jeg er superfornøyd med den nye yogamatten! Den fikk jeg i bursdagsgave, men jeg spurte – og den er fra Rusta! Jeg fikk anbefalt yogamattene fra Rusta av en leser, så da satt jeg det opp på ønskelista mi også, hehe… Om dere er på utkikk etter den så husk at den har to ulike farger og material på begge sidene – så når den kjøpes ny er den litt mer lilla med litt svakt “mønster” på, også står det en svart lapp i enden med noe typ “live laugh love” greier på hahahaha. Men når man åpner den og snur matta er den sticky og lyserosa, og ikke minst veldig god å trene på. Anbefales videre!!

 

Hei! Lurte på det med Toll og moms… ser på nettsidene at nakd dekker toll, men står ikke noe om de nye momsreglene som kom på nyåret 2020. Vet du noe om det? Belastes man for ekstra summer?

Har fått en del spørsmål på dette, naturlig nok! Jeg mailet faktisk NA-KD for noen uker tilbake og spurte om dette, og nei, de nye reglene gjør ingen forskjell når man bestiller på NA-KD. Om jeg ikke husker feil er alt av moms og skatter “bakt inn” i prisen når man kjøper.

 

Hvor er kaffekoppen i glass fra? 

IKEA! Elsker den!

 

Har du blitt lei ditt rosa rom? Er det andre farger du heller ville anbefalt meg å vurdere?

Først og fremst – dette er en del av en egentlig lengre kommentar angående rosafarge på soverom, hehe. Men nei – jeg er absolutt ikke lei av det rosa soverommet mitt! Jeg føler det “gjør” leiligheten litt faktisk, da man ser inn på soverommet fra både stue og kjøkken. Jeg får veldig mange komplimenter på det også, det gir en veldig fin ro i rommet. Nå har jeg jo bare senga og en stor grønn plante der inne, så det er jo sikkert litt på grunn av det også – men ja, jeg kan varmt anbefale rosa vegger på soverommet!

 

Hvor er den nydelige gule blomstertoppen fra?

Den finner dere her <3 Men jeg MÅ nevne det – denne er så siiinnsykt liten i hullet til hodet, haha. Jeg har ganske stort hode tho, men denne tror jeg du må ha under gjennomsnittet lite hode for å få på. Sjæl måtte jeg faktisk klippe et snitt bak for å få den over hodet haha

 

Edit: ei venninne hadde kjøpt samme topp i hvit, og den var ikke liten i hodet. Så nå vet jeg ikke helt om jeg bare har fått en litt rar en, hahaha

 

Hei Anna!! Har du noen digge oppskrifter på gode nuddel-retter til hverdags?

Åh, don’t get me started! Til hverdags bruker jeg nudler mest i wok (da ofte med soya, sursøt saus og appelsinjuice som wok “saus”), og ikke minst går det en god del i ferdignudler da jeg er veeeldig glad i det, haha (Yum Yum kyllingsmak er min favo). Ellers er min all time fave denne nudelsuppen, men den er best om man lar den småkoke litt, så den lager jeg mest når jeg skal invitere til selskap! Den er virkelig helt fantastisk kan anbefale 10/10. Gjerne kom med andre gode retter med nudler i om noen har!! <3

Bare verdens mest accurate bilder av meg som spiser nudler

 

Hvor er kjolen din fra bryllupet fra?

Den er dessverre supergammel fra Shein (typ 5-6 år gammel)… Men jeg fant noen liknende her, her og her på Nelly!

 

Har et spørsmål siden du har så jevn og fin brunfarge! Hvor ofte bruker du selvbruning? Har du noen selvbruningstips for newbies?

Så koselig, tusen takk! Mitt beste selvbruningstips er rett å slett å skrubbe kroppen. Ingen selvbruning jeg har brukt går av “naturlig pent”, pluss at huden har godt av en liten skrubb uansett tenker jeg! Jeg skrubber av selvbruningen etter 4-5 dager, eventuelt når jeg ser det begynner å bli flekkete, skjoldete eller ujevnt på andre måter. 

 

Ellers holder jeg faktisk på med et eget selvbrunings-innlegg! Det begynte jeg på i karantenen, så det har tatt sin tid, hahah. Men jeg har begynt å teste litt nye produkter, så tenkte jeg skulle lage et innlegg med “score” på mine favoritter, samt generelle selvbruningstips. Så det kommer forhåpentligvis, men det blir nok ikke med det første da jeg har sluttet med selvbruning for sesongen…

 

Hva gjør du med håret ditt?

Det er ganske så lite – jeg prøver bevisst å gjøre minst mulig med det, både med tanke på vasking, produkter, varme verktøy og behandlinger. Jeg vasker håret 1-2 ganger i uken, lar det lufttørke, bruker ikke verktøy (kan finne på å krølle det til spesielle anledninger) og sover med flette hver eneste natt. Det er mine beste tips! Ellers er jo kanskje min største “synd” at jeg bruker veldig mye tørrshampo, men det er rett og slett fordi jeg har veldig flatt hår naturlig, og liker å få litt mer tekstur i håret! 

Ellers striper jeg håret mitt èn gang i året, hos beste beste beste Marte Eriksen på Ela Frisør! Jeg har snakket myyye om henne her inne gjennom årenes løp, det fordi hun har vært frisøren min i … 10 år? Jeg kan med hånden på hjertet anbefale henne – uansett hvilken hårfarge er hun helt utrolig dyktig. Flere av venninnene mine har også blitt faste kunder 

Her har dere meg og min faste “desember-striping”, som jeg gjør hvert år for å friske opp etterveksten som kan bli liiitt grå på vinteren. For flere bilder besøk Instagrammen til Ela, @elafrisor Ellers snakket jeg faktisk akkurat med Marte, og hun kom jaggu meg med et superhyggelig tilbud – om du nevner at du følger meg (er ikke så nøye hvordan du sier det – alt fra om du har lest om tilbudet på bloggen min eller er følger på Insta) – så får du 15% på din første behandling hos Marte. Dere kan også bestille time og nevne det enten ved å sende DM på Insta, eller sende mail på [email protected] Yayy!!!

 

G O D   H E L G   A L L E   S A M M E N !   S M A S K

 

MIDSOMMERFEST

På fredag feiret vi som sagt midtsommeraften – eller, svensk midsommer! Siden alle skal ha sommerferie i Norge bestemte vi oss for å feire det som feire kunnes, og lage litt ekstra ut av det. Senere i sommer skal vi blant annet ha temafesten “syden-fest”, så det kan jo også bli veldig gøy, haha. Anyways – vi hadde styret på i noen dager før fredag for å fikse midsommerstang, pynt, pæredrinker, grillmat og ikke minst blomsterkranser til håret. Været var jo virkelig på sitt beste, så når jeg tenker tilbake på alt nå er alt som en stor sommer-drøm, haha.

 

Midtsommer-stangen vår! Hahaha vi hadde laget den to dager før festen som betå at gresset og blomstene på den var litt slitne, som dere kanskje ser… Men med litt refreshing på morgenen ble den faktisk utrolig bra!

 

Dansing rundt stangen (det var egentlig jækla rart hahaha)

 

Så ja, det var fredagen! Nå sitter jeg med en kopp kaffe på kjøkkenøya og jobber (lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet det i løpet av de siste årene). De siste 10 dagene har vært fulle av gøyalheter og sol, så det har vært vanskelig å få satt seg ned å jobbet eller gjort andre ting, for eksempel å trene. Jeg har merket i denne rare tiden at fysisk aktivitet som trening, men særlig yoga er ganske viktig for meg psykisk. Jeg vet jeg allerede har tipset om det 2-3 ganger i Korona – men om du sliter med uroligheter og/eller engstelse inni deg, prøv deg på Adrien sine “30 days of yoga” på Youtube! Selv har jeg gått videre på “Yoga camp”, som jeg nesten liker enda bedre.

Så i dag blir det forhåpentligvis tid til både jobbings, kickboxingtrening, yoga og litt sol. Håper alt står bra til med dere!

SOMMERDAGER

Kamerarullen min har virkelig eksplodert de siste dagene, så tenkte jeg skulle vise dere litt bildedryss fra dagene som har vært fremover. Når det er så fint vær ute og nesten alle er hjemme samtidig, tror jeg alle bare hadde bestemt seg for å nyte disse dagene. I helgen hadde vi blant annet midsommerfest (forteller mer senere) og i går var vi på en aldri så liten båttur ut til Munkholmen, som er en pitteliten “øy” i Trondheimsfjorden. Hver gang jeg kjører båt tenker jeg seriøst: “Nå skal jeg begynne å spare til egen båt, båtplass og ta båtlappen ASAP”. Elsker å være på havet!!

 

–  B I L D E D R Y S S   F R A   G Å R S D A G E N  –

 

 

Booom en liten ham and olives måtte til da vi kom av båten etter en lang dag med solings

 

En aldri så liten solnedgang 

 

Jeg vet jeg skrev sist blogginnlegg at jeg bare digget sjarmen i å stå opp midt i en kokings natt å spise is. Vel, nå er det tomt for is, og det er seriøst en ny level av kooookings. Jeg tror aldri jeg har hatt en varmere og mer styrete natt enn jeg hadde i natt – viften på full mokking, pluss at jeg hadde lagt en shorts i fryseren (jepp) som jeg var oppe å hentet i 4 draget. Kjøret går! Men det var virkelig superdeilig – har du en chiffonshorts eller noe annet av lette og løse sommerklær – legg det i fryseren på dagen, og ta det på om du koker på natta. Men vært litt forsiktig og, så man ikke får UVI eller forkjølelse, haha.

Nå skal jeg vaske klær, vaske meg selv, rydde og få litt orden på livet. Ulempen med å være spontan og hele tiden på farten er at leiligheten bærer litt preg av å ha hatt ei surrete kjerring som bare skal “kjapt inn å skifte” eller hente noe. Det ser ikke ut!!!

KOKINGS

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y 

T O P P   N E L L Y ,    H E R

B R I L L E R   C E L I N E

 

Hei og god dag alle sammen! Jeg vet non-stop snakker om været nå, men å våkne hver eneste dag til varme og sol er så fantastisk. Det er også noe når det er så varmt på rommet om natta at jeg må opp å hente meg en lollipop i kjøleskapet klokka 02.30 på natta. Dere hører kanskje hvor utrolig hardt jeg prøver å sette pris på hvert eneste aspekt med disse kokings dagene hahaha

Dagene går for det meste til å ligge ute å sole seg, lese bok, spise digg mat og å prøve å finne på gøyale ting. I dag har jeg vært å handlet reker med jentene, surdeigspbrød og ikke minst – mango chili majones!! Det er faktisk et nydens tips – den er fra Mills, og spicer opp brødskiva 1000 hakk. Forhåpentligvis blir det suksess på reker også!

Mrs. Ham and Olives

 

T I G H T S   I C A N I W I L L ,    H E R

S K O   A D I D A S ,   H E R

 

Dette er åååååpenbart ikke min outfit om dagen, haha. Dere som følger meg på Insta så kanskje at jeg hadde et samarbeid med ICANIWILL der, og jeg må bare tipse om tightsene real quick, da jeg prøver å komme med tips til bukser med lange ben når jeg finner det. Disse er helt klart den lengste tightsen jeg har hatt, og som jeg nevnte på Instagram er ikke tightsmodellen i seg selv lang, det er bare så sjukt mye strech i den. Så vil tro den passer til alle lengder! Så ja, veldig veldig fornøyd med den

Ellers må jeg si tuusen takk for alle ønsker og tips til innlegg – jeg har allerede sett masse bra jeg tenker å gønne på med, men det blir mest sannsynlig til uken. Håper alle har det fint og at dere nyyyyter finværet – om det så er på sommerfest eller alene ute med en bok.

 

ER DET EN PRACTICAL JOKE?

A N N O N S E   N A – K D

K J O L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

 

Det er virkelig ikke til å tro når man våkner 07.30 av at man er for varm. Og når man våkner noen timer senere igjen, at sola skinner inn vinduet og hele settingen minner mer om en morgen i sydligere strøk enn midt i Norge. Jeg blir så glad av det! Håper alle rundt i landet også har fint vær nå – selv om det føles ut som noen gønner en practical joke på meg med så mye fint vær på rad. Jeg skal drikke opp kaffen min, før jeg skal prøve meg på en vannmelonsalat (jeg har sett det overalt på Instagram, og mååå prøve det selv for det ser så innmari godt ut), spise en toast og dra på stranda.

 

B R U K   R A B A T T K O D E N

ANNAIS15

F O R   1 5 %   O F F   H E L E   N A – K D

 

Ellers har jeg en rabattkode på NA-KD akkurat nå, så om noen skal handle der kan jo den komme godt til nytte! Koden er gyldig i en uke fra nå – happy shopping ♥ ♥ 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

 

FERDIG UTDANNET

Hei og hopp alle mine fine folk! Det var jaggu lenge siden sist. Det ble en aldri så liten bloggpause på meg. For snart to uker siden leverte jeg bacheloroppgaven min, og det var så klart ikke uten engstelse og stress knyttet opp mot det, haha.  Å trykke “lever” ga meg en viss type of feeling – stressa som fankern, letta, trist og nervøs. Men nå er den jaggu meg levert, og det skal bli så utrolig spennende å se hvordan det går. Det er sikkert mange av dere også som har, eller veldig snart skal levere sin egen oppgave? Hvordan har det gått med alle sammen?!

To stk som er glad i pizza

Det er flere som spør “hva skal du gjøre nå da?”, og sannheten er at jeg aner faktisk ikke helt. Jeg hadde egentlig bestemt meg for noe før corona, men det ble jo ikke helt sånn. Jeg har også søkt enda et studie! Men det jeg vet 100% sikkert er at det ikke blir noen master på meg etter sommeren. Det er rett og slett fordi jeg skal være veldig mye mer motivert for å gjøre det, om jeg skal bruke både tiden og pengene på det. Men kanskje ved et senere tidspunkt. Jeg blir nok helt sikkert å skrive mer om planene for høsten etter hvert – jeg må bare bli litt klokere på det selv først, haha….

 

Håper alt står bra til med dere, og jeg gleder meg til å oppdatere her inne igjen. Har savnet dere!! Om dere har noen ønsker til innlegg fremover så gjerne kom med det også, det hadde vært koselig. Og, om ikke alle har gjort det enda vil jeg oppfordre alle til å signere denne underskriftskampanjen til Amnesty

 

H A   E  N   F I N   M A N D A G   V I D E R E !