GÅRSDAGENS BURSDAGSFEIRING

A N N O N S E   B A G . N O 

  

S O L B R I L L E R   C H I M I ,    H E R

V E S K E   B E C K   S Ø N D E R G A A R D ,    H E R 

A R M B Å N D   D A R K ,    H E R

 

 

T O P P   E R I C A   x   N A – K D

S H O R T S   S U P E R G A M M E L   F R A   S H E I N

 

I går var jeg ute å luftet den nye vesken min, som jeg har gledet meg sånn til å få bruke. Da jeg så den hadde kommet inn på BAG forelsket jeg meg i den øyeblikkelig, og heldige meg fikk den også av de. Nye briller har hu jaggu også fått seg, og jeg må bare tipse alle som har litt stort hode og sliter med å finne skikkelig oversized briller – disse er helt nydelig!!! De ble enkelt en ny favorittmodell av solbriller – sammen med Celine Shadow-brillene føler jeg nå at jeg har funnet to modeller som virkelig passer meg! Ellers har BAG.no oppdatert nettsidene sine til en superfresh og enkel variant, og feirer det med å ha 20% på hele nettbutikken – som betyr både vesken, brillene, armbåndene, samt masse annet bra fra feks Guess, Peak Performance, Swims +++. Så der kan man gjøre et kupp

Så ja, dette var gårsdagens outfit – da var det duket for bursdag til Erica! Jeg vurderte egentlig å reise ned til sørlandet i helgen, men da jeg hørte at my woman vurderte bursdagsfeiring var det bare å gjøre endringer, haha! Værmeldingen hadde spådd over 30 grader på et punkt, og på planen sto det dagfest! Erica hadde laget et herlig langbord på verandaen med masse gøyale folk, og det ble virkelig en veldig bra kveld. Selv ble så klart skiten sittende til klokken 2 på natten, men men – det er bare bursdag èn gang i året! Og ikke minst var det helt nydens å se Erica igjen, samt en perfekt avslutning på noen helt fantastiske uker med fint vær. Nå ser det ut til at hele landet skal få et ganske uuuuu vær, noe jeg kjenner kanskje skal bli litt deilig. Særlig å sove på natten uten hetetokter, samt øyne og nese som klikker av pollen.

 

H Å P E R   D E R E   H A R   H A T T   E N   F I N   H E L G

 

MIDSOMMERFEST

På fredag feiret vi som sagt midtsommeraften – eller, svensk midsommer! Siden alle skal ha sommerferie i Norge bestemte vi oss for å feire det som feire kunnes, og lage litt ekstra ut av det. Senere i sommer skal vi blant annet ha temafesten “syden-fest”, så det kan jo også bli veldig gøy, haha. Anyways – vi hadde styret på i noen dager før fredag for å fikse midsommerstang, pynt, pæredrinker, grillmat og ikke minst blomsterkranser til håret. Været var jo virkelig på sitt beste, så når jeg tenker tilbake på alt nå er alt som en stor sommer-drøm, haha.

 

Midtsommer-stangen vår! Hahaha vi hadde laget den to dager før festen som betå at gresset og blomstene på den var litt slitne, som dere kanskje ser… Men med litt refreshing på morgenen ble den faktisk utrolig bra!

 

Dansing rundt stangen (det var egentlig jækla rart hahaha)

 

Så ja, det var fredagen! Nå sitter jeg med en kopp kaffe på kjøkkenøya og jobber (lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet det i løpet av de siste årene). De siste 10 dagene har vært fulle av gøyalheter og sol, så det har vært vanskelig å få satt seg ned å jobbet eller gjort andre ting, for eksempel å trene. Jeg har merket i denne rare tiden at fysisk aktivitet som trening, men særlig yoga er ganske viktig for meg psykisk. Jeg vet jeg allerede har tipset om det 2-3 ganger i Korona – men om du sliter med uroligheter og/eller engstelse inni deg, prøv deg på Adrien sine “30 days of yoga” på Youtube! Selv har jeg gått videre på “Yoga camp”, som jeg nesten liker enda bedre.

Så i dag blir det forhåpentligvis tid til både jobbings, kickboxingtrening, yoga og litt sol. Håper alt står bra til med dere!

SOMMERDAGER

Kamerarullen min har virkelig eksplodert de siste dagene, så tenkte jeg skulle vise dere litt bildedryss fra dagene som har vært fremover. Når det er så fint vær ute og nesten alle er hjemme samtidig, tror jeg alle bare hadde bestemt seg for å nyte disse dagene. I helgen hadde vi blant annet midsommerfest (forteller mer senere) og i går var vi på en aldri så liten båttur ut til Munkholmen, som er en pitteliten “øy” i Trondheimsfjorden. Hver gang jeg kjører båt tenker jeg seriøst: “Nå skal jeg begynne å spare til egen båt, båtplass og ta båtlappen ASAP”. Elsker å være på havet!!

 

–  B I L D E D R Y S S   F R A   G Å R S D A G E N  –

 

 

Booom en liten ham and olives måtte til da vi kom av båten etter en lang dag med solings

 

En aldri så liten solnedgang 

 

Jeg vet jeg skrev sist blogginnlegg at jeg bare digget sjarmen i å stå opp midt i en kokings natt å spise is. Vel, nå er det tomt for is, og det er seriøst en ny level av kooookings. Jeg tror aldri jeg har hatt en varmere og mer styrete natt enn jeg hadde i natt – viften på full mokking, pluss at jeg hadde lagt en shorts i fryseren (jepp) som jeg var oppe å hentet i 4 draget. Kjøret går! Men det var virkelig superdeilig – har du en chiffonshorts eller noe annet av lette og løse sommerklær – legg det i fryseren på dagen, og ta det på om du koker på natta. Men vært litt forsiktig og, så man ikke får UVI eller forkjølelse, haha.

Nå skal jeg vaske klær, vaske meg selv, rydde og få litt orden på livet. Ulempen med å være spontan og hele tiden på farten er at leiligheten bærer litt preg av å ha hatt ei surrete kjerring som bare skal “kjapt inn å skifte” eller hente noe. Det ser ikke ut!!!

KOKINGS

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y 

T O P P   N E L L Y ,    H E R

B R I L L E R   C E L I N E

 

Hei og god dag alle sammen! Jeg vet non-stop snakker om været nå, men å våkne hver eneste dag til varme og sol er så fantastisk. Det er også noe når det er så varmt på rommet om natta at jeg må opp å hente meg en lollipop i kjøleskapet klokka 02.30 på natta. Dere hører kanskje hvor utrolig hardt jeg prøver å sette pris på hvert eneste aspekt med disse kokings dagene hahaha

Dagene går for det meste til å ligge ute å sole seg, lese bok, spise digg mat og å prøve å finne på gøyale ting. I dag har jeg vært å handlet reker med jentene, surdeigspbrød og ikke minst – mango chili majones!! Det er faktisk et nydens tips – den er fra Mills, og spicer opp brødskiva 1000 hakk. Forhåpentligvis blir det suksess på reker også!

Mrs. Ham and Olives

 

T I G H T S   I C A N I W I L L ,    H E R

S K O   A D I D A S ,   H E R

 

Dette er åååååpenbart ikke min outfit om dagen, haha. Dere som følger meg på Insta så kanskje at jeg hadde et samarbeid med ICANIWILL der, og jeg må bare tipse om tightsene real quick, da jeg prøver å komme med tips til bukser med lange ben når jeg finner det. Disse er helt klart den lengste tightsen jeg har hatt, og som jeg nevnte på Instagram er ikke tightsmodellen i seg selv lang, det er bare så sjukt mye strech i den. Så vil tro den passer til alle lengder! Så ja, veldig veldig fornøyd med den

Ellers må jeg si tuusen takk for alle ønsker og tips til innlegg – jeg har allerede sett masse bra jeg tenker å gønne på med, men det blir mest sannsynlig til uken. Håper alle har det fint og at dere nyyyyter finværet – om det så er på sommerfest eller alene ute med en bok.

 

ER DET EN PRACTICAL JOKE?

A N N O N S E   N A – K D

K J O L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

 

Det er virkelig ikke til å tro når man våkner 07.30 av at man er for varm. Og når man våkner noen timer senere igjen, at sola skinner inn vinduet og hele settingen minner mer om en morgen i sydligere strøk enn midt i Norge. Jeg blir så glad av det! Håper alle rundt i landet også har fint vær nå – selv om det føles ut som noen gønner en practical joke på meg med så mye fint vær på rad. Jeg skal drikke opp kaffen min, før jeg skal prøve meg på en vannmelonsalat (jeg har sett det overalt på Instagram, og mååå prøve det selv for det ser så innmari godt ut), spise en toast og dra på stranda.

 

B R U K   R A B A T T K O D E N

ANNAIS15

F O R   1 5 %   O F F   H E L E   N A – K D

 

Ellers har jeg en rabattkode på NA-KD akkurat nå, så om noen skal handle der kan jo den komme godt til nytte! Koden er gyldig i en uke fra nå – happy shopping ♥ ♥ 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

 

FERDIG UTDANNET

Hei og hopp alle mine fine folk! Det var jaggu lenge siden sist. Det ble en aldri så liten bloggpause på meg. For snart to uker siden leverte jeg bacheloroppgaven min, og det var så klart ikke uten engstelse og stress knyttet opp mot det, haha.  Å trykke “lever” ga meg en viss type of feeling – stressa som fankern, letta, trist og nervøs. Men nå er den jaggu meg levert, og det skal bli så utrolig spennende å se hvordan det går. Det er sikkert mange av dere også som har, eller veldig snart skal levere sin egen oppgave? Hvordan har det gått med alle sammen?!

To stk som er glad i pizza

Det er flere som spør “hva skal du gjøre nå da?”, og sannheten er at jeg aner faktisk ikke helt. Jeg hadde egentlig bestemt meg for noe før corona, men det ble jo ikke helt sånn. Jeg har også søkt enda et studie! Men det jeg vet 100% sikkert er at det ikke blir noen master på meg etter sommeren. Det er rett og slett fordi jeg skal være veldig mye mer motivert for å gjøre det, om jeg skal bruke både tiden og pengene på det. Men kanskje ved et senere tidspunkt. Jeg blir nok helt sikkert å skrive mer om planene for høsten etter hvert – jeg må bare bli litt klokere på det selv først, haha….

 

Håper alt står bra til med dere, og jeg gleder meg til å oppdatere her inne igjen. Har savnet dere!! Om dere har noen ønsker til innlegg fremover så gjerne kom med det også, det hadde vært koselig. Og, om ikke alle har gjort det enda vil jeg oppfordre alle til å signere denne underskriftskampanjen til Amnesty

 

H A   E  N   F I N   M A N D A G   V I D E R E !