NYE SPISESTOLER

A N N O N S E L E N K E   E L L O S 

S T O L E R   E L L O S ,    H E R

 

Fikk flere som spurte om hvor stolene i bakgrunnen på Instagram storien min i i helgen var fra! Og heer kommer de – jeg har gledet meg sånn til å vise dere de. Etter jeg har begynt å lage en god del mat, og fått skikkelig sansen for å invitere folk hjem på middag, har det alltid vært et lite skår i gleden å dra frem klappstolene mine i plast til bordet som er dekket med duk og alt mulig annet fint stæsj. De er heller ikke særlig gode å sitte på, så jeg bestemte meg for å kjøpe meg to spisestoler! Siden jeg har kjøkkenøya pleier jeg aldri å ha spisebordet mitt stående ute med mindre jeg har gjester, men nå som jeg har to stoler skal jeg altså ha spisebord ute hele tiden. Faktisk bestemte jeg meg for å investere i et skikkelig spisebord også, som kommer om noen måneder. Det er lite så det kan stå ute hele tiden, men bestilte også to ileggsplater, som betyr at jeg kan gjøre det større ved behov. Gleder meg veldig veldig til å få det, tror det blir superfint!! Skal seffern vise dere det også når det kommer! Ellers, hva syntes dere om stolene? De selges i to-pakk, og kom ferdig montert noe som var veldig kjekt. Selve hentingen av stolene var et eventyr i seg selv, og den historien får jeg spare til neste podd! 

SERIER JEG HAR SETT I KARANTENE PT. 3

First off: innlegg nummer 1 i denne serien finner dere her, og nummer 2 finner dere her. Jeg er, eller har heller ikke vært i karantene siden mars 2020, meeeen siden denne serien “ble til” i starten av COVID så har den liksom bare fått dette navnet, haha!

Jeg tenker jeg bare kjøøører i gang jeg, denne gangen har jeg sett _mye_, så da er det bare å starte. Her er listen jeg har sett siden sist innlegg, og listen er i rekkefølgen jeg har sett de i. De som er i rosa er mine favoritter på listen!

– HOW TO GET AWAY WITH MURDER SESONG 6

– STATELESS

– YOUNGER SESONG 8 (LOL JEG TRODDE JEG SÅ SESONG 1)

– BORGEN

– LUCIFER SESONG 5

– RATCHED

– CONDOR

– EMILY IN PARIS

– BLACKLIST SESONG 7

– YOU ME HER SESONG 5

– THE QUEENS GAMBLE

– ATLANTIC CROSSING

– THE UNDOING

– THE SINNER SESONG 3

– UXA

– OUT OF THIN AIR

– PRODIGAL SON

– THE CROWN

– THE NIGHT OF

– THE BRIDGETONS

– EQUINOX

– DE VAR FEM

– THE FLIGHTATTENDANT

– KJÆRLIGHET OG ANARKI

– LIFE AFTER DEATH

– FARGO SESONG 1 OG SESONG 2

– KAOSET DU FORLOT

– INDUSTRY

– LUPIN

– ULVEN KOMMER

– YOUR HONOR

– DEN TYNNE BLÅ LINJEN

– RÅDEBANK

– FIREFLY LAND

– ITS A SIN

– BEHIND HER EYES

– GREENBOOK

 

Jeg har ååååpenbart sett serier den siste tiden som jeg har likt, haha! Først vil jeg anbefale to jeg ble veldig beveget av og som jeg tror flere kan ha godt av å se – “Rådebank” og “Ulven Kommer”. Rådebank er så _nydelig_, og en serie absolutt alle bør se. Ulven Kommer er en dansk serie som handler om en datter som anklager stefaren sin for vold i hjemmet. Altså for det første gjør skuespillerne (særlig barna) en helt enormt bra jobb, men serien tar også for seg et så viktig tema. Jeg kan liksom ikke si såå mye mer om serien om man har tenkt å se den! En annen serie som gjorde inntrykk var “Stateless”, som handler om en australsk kvinne som ved en feil havner på landets immigrasjonsleir. Serien er basert på virkelige historier!

Ellers er jo innlegget her two-thousand-and-late – å anbefale “The Queens Gambit”, “The Crown” og “Ratched” skulle jeg vel gjort for en goood stund siden, haha. Jeg eeelsket The Crown!! Den er nok ikke for alle, men jeg syntes den var fin, jeg ble sittende å Google masse mens jeg så den, samtidig som jeg ikke trengte følge med slavisk hver eneste episode. The Queens Gambit har vel de fleste sett, men en fengende og bra serie, gotta love en sterk kvinnelig hovedrolle!!!! “Ratched” likte jeg også veldig godt, det filmatiske og estetiske var on point. Historien er grusom og det kan også det visuelle være, så det var flere ganger jeg måtte se bort. Så bare ha det i bakhodet at den kan være til tider grotesk!

En stor, uventet favoritt var “The Night Of”, som handler om en gutt midt i en “crime scene”, og mer kan jeg egentlig ikke si. Den går ganske sakte i starten men av en eller annen grunn gjorde ikke det noe – og man føler så innmari med han, og serien utvikler seg bare så sjukt bra. Likte den supergodt!! Andre krimserier jeg likte var “The Undoing” og “Your Honor” – begge på HBO. Sistnevnte ble faktisk litt for spennende for min del, sånn på ekte, haha. Skapte overraskende mye følelser i meg som irritasjon og spenning! “The Undoing” har vel de fleste hørt om – jeg likte den!

Ellers var “Lupin” en STOR favoritt. Så fengende serie, enkel å se (til tross for at den er på fransk, det glemmer man med en gang) og da var over var jeg helt: “NEI”. Jeg ville se mer!! Elsket den! En annen film jeg likte på “fremmedspråk” var “Kaoset Du Forlot”, som er på spansk. Denne anbefalte Erica meg, og jeg likte den kjempegodt. Handler om en lærerinne som tar over for den forrige lærerinnen som tok livet av seg selv, og mer enn det kan jeg ikke si!

“Its a sin” så jeg nylig, og den var så fin. Så morsom, trist og viktig. Lærte masse her jeg ikke visste fra før om aids-epedemien som pågikk, samt at man blir så glad i hovedpersonene. Elsket hver og en av de, og jeg troooor kanskje den ene karakteren i serien må være den _søteste_ mannen i alle seirer jeg noen sinne har sett. Dere som har sett den vet hvem jeg mener!!! *gråter*

“Firefly Land” likte jeg overraskende godt til at den var såppas enkel – fin “feelgood”-serie, men med viktige, underliggende budskap. Handler om to bestevenninner som vokser opp sammen og får to helt ulike liv (hørtes veldig kjedelig ut men er ganske gøy). “Kjærlighet og Anarki” er også en feelgood-serie – denne så jeg alene på en kveld, og lo høyt for meg selv flere ganger. Det gjør jeg nesten aldri, haha!

“Den Tynne Blå Linjen” ser jeg på nå, og handler snedig nok “bare” om hverdagen til politiet i Sverige sin hverdag. Det høres innmari kjedelig ut, men man blir utrolig glad i alle som er med, og jeg gleder meg alltid til ny episode. “The Flight Attendant” og “Industry” var to store favoritter – den første anbefalte jeg jo på podden – den er intens, litt ængsty, men samtidig morsom. Den handler om en flyvertinne som plutselig ender opp midt i et drap, og sånn utvikler det seg. Jeg vet egentlig ikke hva det var jeg likte så godt med denne for den er litt spess, men jeg ELSKET den! “Industry” er egentlig “Exit” bare med litt yngre, britisk versjon.

Til slutt MÅ jeg anbefale en film også, “Greenbook”. Jeg ante ingenting om den før jeg startet, men herregud for en fantastisk film. Viktig som fy, men også driiiiit gøyal. Dynamikken mellom skuespillerne er så innmari bra, og jeg både gråt og lo igjennom filmen. Tror det må være en ny favorittfilm!

Ingen av seriene jeg har på listen var direkte “dårlig”, men de jeg likte minst var vel kanskje Prodigal Son og Equinox. Sistnevnte var SÅ spennende hele tiden og elsket den faktisk, men så kom slutten og jeg bare …. NEI, nei neinei. Alt ble ødelagt, haha.

Nå kan jeg “endelig” slette listen på mobilen min og frigjøre den for masse andre serier, hahaha. Håper alle har en fin mandag – jeg har jo vinterferie, men den skal startes med å få jobbet litt i hvert fall!

VINTERFERIE! … kremt

Hei og god formiddag alle sammen, fra ei som har …… VINTERFERI! Jeg og resten av landets befolkning som er under 12 år??? Haha, ingen av vennene mine har vinterferie, så jeg njuter som et barn. Det skal vel sies at denne uken i timeplanen min heter “studieuke”, kremt…. Haha! Jeg skal nok få jobbet litt med skole, men først og fremst skal jeg slappe av.

Etter dette innlegget skal jeg skrive serieinnlegget, sminke meg og spille inn et samarbeid, svare på litt mails, før det blir pizzalunsj og helg!!! Siden jeg har visst at jeg har gått mot vinterferie hele uken har nok hodet tatt litt mentalt vinterferie før jeg skulle, og ikke hatt en _killer_ skoleuke. Men men sånn er det noen ganger!!!

Jeg sitter her at the moment i tracksuit, briller og håret i en slapp hestehale, så det får bli noen bilder fra …. to uker siden. Jeg fant de på speilrefleksen min og hadde helt glemt å vise de – her er fra en liten bursdagsfeiring av Emilie, med reinsdyr og vin! Det var sååå innmari godt, og _mørt_. Jeg som skulle gi kompliment til kokken over mørheten: “det er som å spise kjøtt skum 😀 eller kjøtt gele :D” Nam ! Hørtes veldig godt ut !

To fiiine damer 

Nå skal jeg ta fatt i det evig lange notatet med serier jeg har sett på, hahahhaa. Fy fankern når jeg ser det svart på hvitt – damn sis hvordan har jeg rukket alt det der

 

VIPPESERUMET JEG BRUKER

A N N O N S E   X – L A S H

Hei og hå alle, håper torsdagen deres er fin! I dag tenkte jeg å skrive litt om vippeserumet jeg bruker. Jeg fikk det tilsendt av XLASH i april i fjor. Jeg skulle egentlig teste Eye Gel Padsene dems som jeg senere har skrevet om flere ganger (disse her), men startet også å bruke vippeserumet for å teste det ut. Jeg har avventet med å skrive noe om det, da jeg ville teste det skikkelig ut først. Så nå, snart et år senere, sendte jeg mail til XLASH om vi skulle kjøre en collab igjen!

 

F O R   2 5 %   O F F   H E L E   N E T T S I D E N  

B R U K   K O D E N 

ANNA25 

G Y L D I G   U T  3 1 . M A I

 

Etter såppas lang tid bruk fikk jeg sjekket ut det jeg ville om serumet. Jeg merket litt forskjell på lengden på vippene allerede etter ca. 1 mnd, men etter 2 mnd merket jeg “full” forskjell, om det går å si?? Hahha! Det skal sies at jeg har ganske lange vipper naturlig, men med dette fikk jeg det lille ekstra, og er sååå fornøyd. Jeg brukte et annet merke vippeserum for 3 år siden (et serum som jeg tror mange andre også har prøvd), men med det fikk jeg aaaalt for lange vipper, pluss at alle vippene datt ofte av samtidig og plutselig satt jeg med kortere vipper enn jeg har naturlig i flere uker. Det ville jeg _ikke_ at skulle skje igjen, derfor sluttet jeg med serum i noen år. Men så så jeg flere svenske influencere jeg følger hadde brukt dette og var fornøyd, så da ga jeg det en sjanse!

Vippene mine ble som sagt lengre, jeg har for eksempel gått opp to størrelser i “padsene” man bruker når man tar vippebøy. Jeg har heller ikke opplevd at noen blir meeeegalange sånn at det bare ser rart ut, pluss at jeg personlig opplever vippene mine til å oppføre seg litt mer i “normal” syklus nå enn ved det serumet jeg brukte før. Også er alle ingredienser i XLASH godkjent av EU-lovgivningen

 

_   F Ø R   _ 

Dette bildet er tatt 27 februar 2019, altså to år siden! Her brukte jeg ingen serum, og her er vippene mine naturlig med maskara på. Jeg finner dessverre ingen gode før-bilder uten maskara på

 

_   E T T E R  _

U T E N   M A S K A R A :

Hehe ja jeg har et øyenbrynshår som står rett ut (faktisk har jeg flere hahaha)

 

M E D   M A S K A R A :

(Hahhaa dette bildet tho) 

Som dere ser er vippene en god del tettere, lengre og selv ser jeg i hvert fall stor forskjell! Jeg må påpeke at jeg tok vippebøy forrige uke, som gjør at vippene mine er litt sortere på “uten sminke”-bildene enn de er naturlig (og litt mer bøyd så klart haha).

Dere finner serumet på 3mlher, og serumet på 6ml her. Selv har jeg hatt min flaske på 6ml siden april i fjor da jeg fikk det, så mitt har vart snart et år og er enda ikke tomt! Men om man vil starte med en mindre flaske kan jo 3ml være lurt.

Ellers, som jeg så vidt nevnte ovenfor er det jo XLASH som har mine favvvvv eye pads. Jeg har vist disse flere ganger på Instagram – det er gelpads man legger under øynene som bare heeeelt nydelig. Mitt beste tips er å ha de stående i kjøleskapet til en hver tid. Når man da tar de under øynene vil man aldri ta de av, haha. Jeg har faktisk brukt de noen dager på mine trøtteste morgener på tidligforelesninger, bare for å føle at jeg våkner litt. Ellers er de suupre til spanights, eller når man bare vil føle seg litt kvikkere og freshere. Så de gjelder også da rabattkoden på om man skulle være fysen! Dere finner de her.

SOM OM NOEN LURTE

A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K

 

J O G G E B U K S E   B I K   B O K ,    H E R  

T O P P   B  I K   B O K ,     H E R 

Psst: i dag er siste sjanse til å bruke koden ANNAIS20 for å få 20% off hele Bik Bok (kun online) 

Hei fra meg! I dag startet dagen hos dyrlegen med Melis, heldigvis ikke noe alvorlig – vi skulle bare sjekke ut en vorte, en kul og få tatt en vaksine. Alt var fint og vaksinen var tatt, så da var det både glad eier og glad hund som gikk ut fra dyrlegen. Ellers har det bare vært jobb på denne damen i dag, noe som egentlig har vært veldig greit. Å suse rundt i huset med speilrefleksen er jo noe jeg har gjort i 13 år nå, men av en eller annen grunn blir jeg liksom ikke helt lei av det, haha. Så lenge jeg har noen ideer om hva jeg kan skrive om !! Jeg har enda ikke fått skrevet serie-innlegget mitt tho, men det kommer det kommer hahah!!! To boring ass speilbilder fra meg i dag, disse er faktisk fra mandag da jeg random fant speilrefleksen mens jeg støvsugde (derfor airpods lol og hår fet som fyy hahaha). Men det kommer litt mer spennende ting fremover. Og da mener jeg litt altså – typ at jeg har fått meg nye stoler osv så ikke få opp forhåpningene hahahha

Nå skal jeg spise middag før det blir boksetrening i kveld. Dro jeg på trening i går som jeg skrev her? Niks! Det fristet mye mer med tapas med venna, så det ble en enkel bortprioritering. Som om noen lurte Anna nå er det på tide å logge av her

H A   E N   F I N   O N S D A G   V I D E R E

 

“GLEDELIG” GJENSYN

A N N O N S E L E N K E R   B I K   B O K

Ingenting som blåhvite hender og oransj ansikt på en vinterkald dag

B U K S E N   F I N N E R   D E R E    H E R

 

Hallais alle sammen! Jeg har sånn ca _ingenting_ å melde i dag, i og med at jeg har hatt skole fra i morges til nå. Jeg skulle egentlig sette i gang med hjemmetrening nå, men plutselig kom beskjeden om at treningssenterne var åpne igjen. Haha, hver dag er full av spenning om dagen ass, man aner ikke hva som kommer rundt neste sving. Så nå skal jeg høre over podden før det blir et gledelig gjensyn med gymmet. Gruer meg veldig av en eller annen grunn til å trene på gymmet igjen hahahha

 

F O R   2 0  %   O F F   B I K   B O K

B R U K   K O D E N 

ANNAIS20 

G J E L D E R   I K K E   J E A N S

D  E   E R   A L L E R E D E   1 0 0 , –   O F F 

 

Ellers går koden som gir 20% off Bik Bok ut i morgen, så tenkte å legge ut en liten reminder! Den gjelder bare nettsiden, og ikke fysisk butikk. Det er sååååå mye fint inne nå, jeg har selv lagt inn en til bestilling, haha. Deler mine favs her:

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R   9 .   H E R   1 0 .   H E R 

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R   9 .   H E R   1 0 .   H E R 

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R   9 .   H E R   1 0 .   H E R 

1 .   H E R   2 .   H E R   3 .   H E R   4 .   H E R   5 .   H E R   6 .   H E R   7 .   H E R   8 .   H E R   9 .   H E R   1 0 .   H E R 

 

H A   E N   F I N   T I R S D A G   V I D E R E   ♥

 

BARNAS SKIDAG

Jeg orker faktisk ikke starte med å snakke om hvordan dagen min har vært. Vi kjenner denne regla by now – det er mandag, det er Anna, not a good match. Men nå har jeg fått støvsugd og vasket leiligheten, så nå føler jeg kanskje jeg henger litt med på notene. Men jeg tenkte jeg heller skulle vise dere noen bilder fra i går, som var en såååå gøyal dag. Nå er det jo endelig blitt litt varmere her, og ikke lenger -20 hver dag. Som sikkert flere plasser i landet, har det vært så hinsidis kaldt, at jeg har droppet alt som skjer utenfor døren om det lot seg gjøre – så ingen daglige turer, og kroppen har fått veldig lite frisk luft og hverdagsmosjon. Men i helgen var det jaggu meg på 0 grader og steikende sol, så da bestemte vi oss for å ha en aldri så liten barnas skidag, hahaha.

På dette bildet ser det ut som jeg genuint ELSKER ski??? Noe jeg absolutt ikke kan skryte på meg at jeg gjør haahaha

Det har blitt laget skiløyper på Festningen, som var meeegachill da man ikke trenger kjøre langt opp i marka, heller ikke gå så veldig langt på ski for hver runde er ganske kort

Nei en sånn dag var skikkelig godt, blandingen av sol, litt mosjon, grilling og å være sammen gjorde susen. At det ble litt varmere ute kom også perfekt sånn sett – nå er jo treningssenterene stengt her, så da er det fint at jeg får kommet meg ut på en tur hver dag, uten å fryse nesehårene opp i hjernen

Nå skal jeg sette i gang med jobbings. Jeg burde nok også gjort litt skole, men kjenner I’m not here for it i dag, ass. Jeg er en god blanding av å embrace en dårlig dag, samtidig som jeg skal prøve å få snudd den om, og da er _ikke_ skole the way to go i dag kjenner jeg. Hahaha! Må alle ha en fin mandag ♥

UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,  L Y K O ,  B I K  B O K 

Off, jeg har litt dårlig samvittighet, for noen av spørsmålene i dette innlegget er fra i høst, og ja kommer waayyyy to late. Meen jeg prøver å svare på kommentarer jeg får fortløpende i kommentarfeltet, samtidig som jeg også vil holde denne “spalten” i gang, så da tar det litt tid før jeg får fylt opp utkastene mine med nok spørsmål til posting. Beklager så mye for det altså! 

Hvor er klærne fra?

Buksen er jeg liiitt usikker på om er fra Nelly eller Ginatricot, men tror det er denne her. Genseren finner dere her og vesten er fra Zara. Skoene er Adidas Yung-1

 

Du la ut en ig story med rabattkode for Bikbok, og i den storyen så la du ut bilde av en blå Levis jeans som var helt nydelig! hvor har du kjøpt den og hva heter modellen? <3

Ja den er kjempefin! Den er fra Junkyard i fjor sommer, så den er dessverre utsolgt der… Men den heter Levis Ribcage Wide Leg!

 

Hei! Hvor er det fine skapet fra?

Hallo <3 Det er “Mariana” skap fra Bloominville!

 

Hei. Et lite spørsmål. Er det noen likheter med studiet du fullførte i fjor, og det du går nå? Er matten/regninga noe lik som den var på ditt forrige studie?

Heii! Du det er veldig, veldig lite. På Markedsføringsstudiet på BI er det jo ikke så mye teoretisk matte, men mer økonomi. Så sånn egentlig er det ingenting likt, haha! Men jeg og Erica diskuterte matte her en dag i høst (hahah LOL hvem er vi???), og da viste det seg at vi faktisk holdt på med litt samme greiene akkurat da, og hun går jo da Økonomi og Administrasjon om jeg ikke tar helt feil. Da var det vel kvadratsetningene, drøfting i fortegnsskjema, derivasjon osv osv vi snakket om, så vil tro at kanskje noen matematiske formler, regler og teorier kanskje vil gå igjen litt der? Men har ingen aning tho siden jeg ikke har gått økad hahha

 

Hva tenker du om forkurset hittil? Blir du fristet til å begynne på et ingeniør/IT-studie?

Det er litt som forventet – noe intens og masse matte (på ett år skal man jo ha R1 og R2, samt T og/ eller S-matte i begynnelsen om jeg ikke tar helt feil), samt en good del fysikk. Derfor er jo det meste superteoretisk, og gir nok ikke den største pekepinnen på hvordan eventuelle ingeniørstudier er vil jeg tro. Men det går greit, noen tema er så klart gøyere enn andre, som med alle studier. Jeg har nok derimot fått en liiiiten knekk nå som alt er online – regning av fysikk og til tider veldig vanskelig matte gjør seg liksom ikke så vellllldig bra over nett. Så krysser fingrene for at vi snart får komme tilbake på skolen med fysiske forelesninger, øvinger og ikke minst fysikklab, noe jeg syntes er supergøy

 

Hvordan er buksen fra Bik Bok i størrelsen?

Elsker at dere elsket disse buksene like mye som meg, haha! DM’en min har blåst opp om hvordan disse er i størrelsen, så tar det her også. De to modellene jeg har (offwhite/beige og lys blå) vil jeg si er litt små i størrelsen, jeg gikk opp to størrelser fra hva jeg vanligvis bruker i jeans (eks superstrech fra Bik Bok). Derimot snakket jeg og en annen langbent venninne om disse jeansene, og hun fortalte hun hadde den mørkeblå fra før, i sin vanlige størrelse. Men at hun hadde prøvd den beige fargen jeg har, og at sin vanlige størrelse i den hadde vært for trang. Så kan se ut som det er litt størrelseforskjell på fitten (hehehehe) på de ulike vaskene på jeansene – jeg har kun prøvd den beige, lyseblå og den med hull i knærne, og i alle de gikk jeg i hvert fall opp to størrelser for at den skulle sitte best mulig. 

G E N S E R   N E L L Y ,    H E R

B U K S E   B I K   B O K ,     H E R

S K O   N E W   B A L A  N C E ,    H E R

S O L B R I L L E R  Z A R A

 

Hei Anna! Syns å huske å ha lest at du kun striper håret 1 gang i året, så lurer på om du tar fargeskyll utenom dette, for å beholde den kaldt lyse fargen?

Heiii <3 Nei jeg tar ingen skyll ellers i året. Men håret mitt er ganske lyst naturlig, så når solen titter frem på våren begynner håret å lysne helt frem til sola forsvinner på høsten, så det er stort sett det som gjør at jeg ikke trenger stripe det oftere. Eller, etter sommeren og ut på høsten er det jo en blanding av hvitt og gult og burde kanskje vært korrigert litt, men har lovt meg selv å kun bleike håret en gang årlig, så det holder seg sunnest mulig!! Ellers bruker jeg litt blåshampoo – en del på sommeren, ellers kanskje 1 gang i mnd resten av året. Jeg bruker denne blåshampoen, den er helt VILL, blamshampo på speed!! Akkurat nå har jeg derimot en “pause” fra den fordi jeg bruker denne blå-duoen fra Maria Nila

 

Hva syntes du om borrelåsteipene fra Clas Ohlson? Syntes du de sitter bra? Vet du om de tåler feks speil?

Til små bilder (eks mine 40×30) er de GENIALE, elsker de!! Da bruker jeg bare to tapes også øverst på sidene på bildet. På mine større derimot er de litt bob-bob. Har brukt de på alle bildene jeg har i leiligheten til nå, men nå har to falt ned typ 3-4 ganger (på tre år), så da bestemte jeg meg til å bytte de ut med spiker. Men det henger enda to 61 x 91 bilder her hjemme med tapen bak på som ikke har falt ned en eneste gang på tre år! Men det kommer veldig an på rammene – de helt tynneste fra feks IKEA er jo bare noen millimeter tykk bak, så der får ikke tapen feste. Men mine rammer fra Clas er tykke nok til å feste tapen. Dette ble veldig skravlete hahaha??? Men ja nei jeg ville nok ikke hengt opp et speil med de – det blir nok for tungt ♥

 

Hvor er spisebrikkene fra?

Får såå mange spørsmål om de, haha – koselig! De ønsket jeg meg til jul i forfjor og mener de var fra Søstrene Grene da, men har ikke sett de der siden 🙁

Kommer det innlegg med serier du har sett?

Ja!! Skal skrive det til uken, må bare finne ut hvordan jeg skal gjøre det siden jeg har sett så _JÆVLIG_ mange, og kan liksom ikke skrive noe om alle haahhaha

 

Så stilig at du har laget skulpturen selv, om du skal lage flere, kunne du laget et innlegg om det? <3 Dødskult!

Hahah åå tusen takk! Du jeg lagde den da jeg studerte året med barnevernspedagog og vi måtte ha noe obligatoriske timer med håndkunnskap, så blir nok ikke å lage det igjen med det aller første da det var litt styrete med masse ståltrå, gips og maling, haha… Men koselig at du syntes den var fin!!

En annen figur jeg lagde i disse timene, haha! Denne fikk mamma og pappa og henger over kjøkkenbordet, må si jeg angrer litt på at jeg ikke beholdt den selv

 

D E T   V A R   A L T   F O R   D E N N E   G A N G ,   H A   E N   S U P E R   H E L G   A L L E  

 

SPARKLE OG FUGE ANSIKTET

A N N O N S E L E N K E R   B I K   B O K ,   N E L L Y

 

F O R   2 0 %   O F F   B I K   B O K 

 B R U K   K O D E N

ANNAIS20

K U N   G Y L D I G   P Å   N E T T S I D E N 

G Y L D I G  I  E N  U K E

 

 

Dere som følger meg på Instagram har vel allerede sett meg snakke om denne buksen, hehhee. Men må vise den her også – ble sååå innmari fornøyd at jeg nå har klikket meg den hjem i enda en farge sammen med noen bikinitruser med min egen rabattkode høhø. Den er som dere ser rimelig lang i bena, og sitter som et skudddd. Rabattkoden fungerer btw ikke på jeans fordi alle jeans på nettsiden allerede er nedsatt 100,- (så de er typ allerede på 20%). Men koden fungerer ellers på alt annet på Bik Bok <33 Linker buksen nedenfor her

G E N S E R   N E L L Y ,    H E R

B U K S E   B I K   B O K ,     H E R

S O L B R I L L E R  Z A R A

 

En dag med sminke og ordentlige klær dere, det må dokumenteres. Haha! Hver gang jeg sminker meg tenker jeg: “dette må jeg gjøre oftere”, men … når morgendagen kommer er det ikke et eneste ben i kroppen som vil smøre fuging og sparkle ansiktet (hehe very dad joke sagt av meg)

Her har dere uansett meg i dag! I dag var det tid for årets første poddings, noe som var utrolig uvant, haha. Men veldig gøy å sitte å skravle skit foran en mic igjen, og episoden kommer vel en gang denne uken. Det ser derimot ut som det kan bli en liten stund igjen til neste, da det plutselig igjen ble strengere tiltak her i byen noen timer etter inspilling. Men vi får se, som vi snakker om i podden tar vi ting litt dag for dag, så får vi bare se hvordan det blir

 

NYTT TIL LEILIGHETEN

A N N O N S E L E N K E R   J O T E X

I dag har absolutt hele dagen gått til skole, etterfulgt av en step-time rett etterpå. Det føles snedig de dagene jeg har en så … normal dag, haha. Ser man bort i fra online undervisning fra 08-16, etterfulgt av to meters avstand på treningssenteret, haha. Men å være opptatt og “effektiv” i så mange timer i strekk i løpet av dagen er liksom blitt en litt skjeldnere vare, selv om vi _helt_ klart må diskutere begrepet “effektiv” hva gjelder min selvdisiplin på hjemmeskole dag inn og dag ut

I dag tenkte jeg å vise dere litt nytt i leiligheten! Hadde lagt inn en bestilling hos Jotex for litt siden, og ble såååå glad da den kom. Elsker elsker elsker nye ting til leiligheten, haha! Nå om dagen er det noe av det som inspirer meg mest – en ny duk inspirerer meg til å invitere noen på middag, nye drinkglass til å lære meg en ny drink. Nytt sengetøy til å re opp sengen hver dag, og så videre. Jeg driver og vasker en duk + noe sengetøy jeg også bestilte, så det får jeg vise senere!

S K Å L E N   F I N N E R   D E R E   H E R 

Hvor fiiiin er ikke denne?! Den var mye større enn hva jeg trodde, men det gjorde den egentlig bare enda kulere. Litt i tvil om hva jeg skal bruke den til – som snacksskål (når jeg skal ha HELLA mye snacks tho), eller kanskje som en blomsterpotte? Tenker den også kan brukes til å ha feks pastaretter i og sette på bordet, så kan man jo sende rundt glasskuppelen? Superfornøyd i hvert fall, ser så eksklusiv ut!

(La oss ta noen sekunder for meg som prøver å gjemme meg bak veggen for å ikke bli med i speilet på bildet til venstre)

S E N G E T E P P E T   F I N N E R   D E R E    H E R

Sååå har’a fått seg skikkelig sengetrekk. Jeg hadde et tynt teppe fra IKEA før, men som Melis kastet opp i hjæææl på på den podd-innspillingen for alle lyttere av Skitshowet som har hørt den episoden hahaha. Så da måtte jeg ha et nytt, og da ville jeg ha et litt tykkere, og litt mer “hotell-vibe”. Dette er tykt og supermykt, nesten litt … fløyel?? Jeg har det over når jeg sover også noen ganger, fordi det er ganske tungt, som gjør at det gir litt tyngde oppå dyna, samt varmer litt ekstra på de kaldeste dagene. Likte også godt at det er like fint som “henslengt” på senga, som på bildene, eller dratt stramt over, som på hotell.

Hahaha jeg kunne åpenbart snakket i det uendelige om hva jeg liker med skåler og sengetrekk??? Det er enda godt, så har jeg noe å komme med these days. Nå skal jeg koke meg litt nudler og se på serie! Ha en fin kveld videre