EN HELG PÅ FJELLET

I helgen var jeg jo på en liten hyttetur med masse fine damer på Skeikampen! Noen av oss reiste nedover på torsdag allerede, så det ble en skikkelig fin langhelg. Og kald langhelg! Men det gjorde egentlig ingenting, jeg hadde med godt av klær både til meg og Elsa. Så det ble noen lange fine turer, masse god mat, masse prating og masse fliring. En veldig vellykket helg Tenkte å vise litt bilder fra digitalkameraet mitt fra helgen:

Ut på tur

Max og Elsa var så klart også med

Kosing og side eyes

Nå sitter jeg og Erica på kontoret og jobber litt med en fest vi skal ha i helgen! Mer om det senere, hihi

SPANIASHOPPING

Tjeeena! Litt forsinket, men her kommer litt av min shopping fra Spania! Tro det eller ei, men jeg kjøpte meg skijakke i Spania og, jeg. Fra Zara. Haha LOL, så unødvendig egentlig, når jeg reiste til Spania med overvekt, det var 20 grader der, og jeg kunne bestilt den fra nettet hjemme i stedet? Men men, jeg prøvde den på i butikken og den var så fin at jeg kjøpte den. Jeg skal på hyttetur i helgen så da får jeg sikkert knipset noen bilder med den.

Jeg pleier faktisk ikke være såååå “shoppete” når jeg er ute å reiser, men denne turen var jeg overraskende i mooden. Jeg fant ikke alt da jeg skulle ta disse bildene, så dette er bare noe av det, men men. Cute og 2008 vennlig blogging blir det uansett

CHARLOTTE TILBURY CONTOUR WAND 

CHARLOTTE TILBURY PRESSED POWDER

Påfyll av favorittpudderet, samt et nytt produkt jeg ikke har prøvd! Har hørt så mye bra om denne kontur-wanden? Og jeg likte den kjempegodt! Jeg elsker jo Milk sin også fra før, så nå har jeg to jeg virkelig elsker. Kjøpte den mørkeste fargen så jeg må være liiitt forsiktig nå på vinteren så det ikke blir for mye, men mot sommeren blir den nok superfin.

TOPP BERSHKA

JOGGESKO NIKE

Også nye sko, som Elsa likte veldig godt! Hahaha. Hun har hatt et lite sår på nesen de siste dagene, som dere ser på bildet over. Men ja, disse skoene ELSKET jeg, men prøvde de ikke godt nok på, så de er egentlig litt for små!!! Noe som SUGER. Herregud så irriterende. Derfor vurderer jeg selge de, så ta kontakt om noen er interessert! Det er egentlig en 37, men vil si det er en liten 37/stor 36 heller.

Akkurat nå sitter jeg på kontoret og jobber, i dag er jeg og Elsa alene her uten Max og Erica. Men veldig kjekt å få unnagjort litt jobb, nå om dagen er det faktisk veeeldig mye å gjøre da vi driver å planlegger noe gøy. Så det er spennende og artig!! Ha en nydelig tirsdag alle!

NYTTÅRS I SPANIA

Hei og godt nyttår alle mine skatter! Alle og alle, haha – men dere som enda kommer inn her er ALLE for dere er ekte OGs!!! Jeg tenkte å stikke innom fordi 1) det er SÅ sjukt lenge siden og 2) jeg skulle egentlig blogge kjapt om spania-innkjøp, men minnekortleseren min ligger på kontoret. Så det blir i morgen! Men da tenkte jeg hvorfor ikke blogge litt om selve Spaniaturen! For det har jo jaggu blitt en liten tradisjon å reise til Spania i romjulen for så å feire nyttårsaften der sammen med vennegjengen. Så lille nyttårsaften reiste vi nedover til Valencia, hvor vi skulle være en uke!

LET’S GO BILDEDRYSS

Da jeg våknet første dag i Spania var det jo nyttårsaften haha! Noe som var en så utrolig bra dag. De som kom før hadde fikset og kjøpt inn såååå mye, så da brukte vi dagen på å preppe med pynting, montere grill, lage mat, før det var duket for grillparty senere på dagen.

Gutta boys griller

Hele gjengen

1.januar og dagen derpå! Det er jo min least favorittdag i løpet av et år, da jeg ofte er sååå trist, melankolsk og ofte litt hangover, haha. Men det er hack med å reise utenlands for newyears, det blir liksom bare en dag av ferien, ikke noe “stor” og symbolsk dag, haha. Så første nyttårsdag dro vi til byen i strålende sol, tok oss en gåtur langs stranden, fant en cafe og bare satt og chillet og tullet i maaaaange mange timer haha.

Det var en veeeldig chill tur, som besto av å sove lenge, spise gode frokoster, trene, shoppe, chille, spise nydelige middager, chille, le, sove. Perfekt?!

Her fra en kveld på Santa Rita, herreGUD så nydelig italiensk. Topp 3 beste pizzaen jeg har smakt i mitt liv, og alle pastaene var også nydelige. En sånn plass man kan bestille alt på menyen på og det er dritnice

En dag var vi på fotballkamp, det var også supergøy!!

   

SLVJ resturant, masse deiiiilig asiatisk

Siste kveld før avreise var det så klart tid for taco at home

Så var det tid for hjemtur etter en nydelig start på året

Turen ble jo bestilt for leeeenge siden, før jeg hadde Elsa, så dere kan tro jeg gruet meg veldig til å reise fra Elsa for første gang, da jeg tidligere bare har vært borte fra henne i èn og en halv dag tidligere, haha. Jeg vurderte lenge å vaksiinere henne og ta henne med, for hun har jo pass og alt, meeen siden hun enda er en valp ble det til at jeg lot hun være igjen hjemme til mamma og pappa. Og heldigvis gikk det superbra! Var veldig bekymret for rakettene på nyttårsaften, men hun hadde tydeligvis gitt helt bang i de, så det var en lettelse. Men GURI den gjensynsgleden var så fantastisk. Det er det fine med å ha kjæledyr, da gleder man seg liksom til å komme hjem fra ferie uansett, det gjør man jo ikke alltid ellers hehe…

Håper alle hadde en fin start på året!!