HELGEN FRA MOBILEN

Hei og god mandag alle sammen! Værmessig er nok denne den gråeste mandagen siden før sommeren, men ellers er den faktisk helt grei. Jeg startet uken min med å stå opp til en forelesning som tydeligvis ikke fantes, og det var egentlig helt greit, for da fikk jeg startet dagen min myyyye tidligere enn hva jeg hadde gjort ellers. Mail og kaffe på morgenkvisten, etterfulgt av forelesning, etterfulgt av mer jobb og kaffe. Jeg har også vært ute og gjort noen små ærend, og nå sitter jeg og skal lage meg middag før det forhåpentligvis blir trening i dag. Jeg kjenner det er en enten eller-dag: jeg har like lyst til å trene som jeg ikke har lyst om noen skjønner hva jeg mener

Tenkte å vise dere litt bilder fra helgen jeg!! I helgen var det faktisk sommer her igjen, noe som føltes helt FANTASTISK. Trist nok har jeg på følelsen av at det var siste gang i år vi fikk solskinn, bare legger og høye temperaturer, men det går egentlig fint. Sommeren kan jo ikke vare evig, og bra er eeeeegentlig det også, for rutiner og alt av hverdag forsvinner jo heeelt da, haha.

En liten søndagstur i går

Om man bor i Trondheim er det bruktmarked på bryggerekka hver søndag! Et tips da det ligger bra til på en ellers fin søndagstur-runde

(Reklame for en venn) Ellers har jeg tilbrakt enorme mengder av tid i denne joggedressen, jeg har den så klart også på meg as we speak (eller, as we blog da). Erica har kommet med ny kolleksjon til merket sitt BAZE-1 nå, og ELSKER denne så sinnsykt mye. Den er ikke til salgs enda, men genseren er kommet i en helt sjuuuukt rå grønnfarge, så anbefaler å sjekke den ut her !!!

På fredag var det drinks og dinner/snack med noen nydens folk, noe som ble veeeldig gøy!

Som alltid mye deilig mat i helgen – retten til høyre var middag i går, og jeg aaaaner dessverre ikke oppskriften, da det var mamma som lagde den! Nydelig var det i hvert fall     

Nye tallerkener!!!! Lenge siden jeg ble så glad av å se på noe tableware-greier ass, for FY dette er så typisk meg. De rosa er i den nyyydeligste duse fargen, og de med pære er alle i forskjellig form og forskjellige pærer på. Det at de har forskjellig form gjør de jo også umulig å stable oppå hverandre da meeen men hahaha. De er fra Zara Home!

♥ 

Nei nå må jeg få i meg noe middag, og i dag skal jeg lage noe en leser ville anbefale meg (det er SJUKT søtt faktisk at dere sender meg oppskrifter dere tror jeg kommer til å like, gjeeerne fortsett med det – elsker om vi kan tipse hverandre om ting!!!), nemlig den her. Så det blir spennende! Ha en fiiin mandag videre!

LITT INTERIØRPREIK

A N N O N S E L E N K E R   E L L O S

Da jeg la ut noen outfitbilder her om dagen var dette skapet i bakgrunnen, og helt siden jeg har fått det har jeg fått maaaange spørsmål om det. Flere tror det er det superpopulære skapet fra IKEA (som tydeligvis ikke lages lengre??), men det er det altså ikke! Dette er mye høyere, som passet meg perfekt. Jeg bestilte det jo for halvannet år siden fra en utenlandsk nettside, og det tok vel nesten et halvt år før jeg fikk det, haha. De fikk det inn på Ellos noen måneder etter jeg bestilte mitt, så da kan dere tro jeg angret bittert. Det ble utsolgt riiimelig kjapt fra Ellos, men nå så jeg at det var kommet inn igjen! Og når jeg først var inne på Ellos ble jeg sittende litt (sjokk), og da så jeg at mye av det jeg har i leiligheten som er derfra, er kommet inn på lager igjen. Så da bestemte jeg meg rett og slett for å lage et eget innlegg på det, da jeg stadig får spørsmål om flere av disse tingene!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Til og med lampen jeg har over kjøkkenøya er inne, den mener jeg bevisst at ikke har vært til salgs på flere år?? Kan hende jeg kødder nå men haha. Det eneste her er at stolene jeg har rundt spisebordet er utsolgt i sort, men har kommet i en ny farge (nr. 6), også linket jeg til en lavere versjon også, som passer bedre til stuen! Den grønne stolen bestilte jeg jo sammen med teddy-stolen for en liten stund siden, og den grønne stolen tror jeg var usolgt by the time jeg fikk den på døra, haha. Elsker elsker elsker den og den ser super lyx ut! Legger ved litt kollasjer under hvor dere kan se hvor jeg har de ulike tingene

Dette skapet har jeg duker, bordbrikker og masse sengetøy i – elsker det fordi det er ganske stilrent og anonymt, men samtidig ganske massivt og “gjør” stuen litt, haha.

Så det var litt interiørsnakk fra meg i dag! Hvis noen lurer på noe angående de ulike møblene så må dere bare spørre – jeg er veldig fornøyd med alt!

MIN NYE TATOVERING

Yo! Og god onsdag. I dag har jeg fri fra forelesning, så i dag har jeg lagt masse to-dos for å få unnagjort. I dag ser det ut som regnet har gitt seg for noen timer også, slik at jeg kan gå ut av døra å fungere uten å bli dyvåt resten av dagen. I går klarte jeg faktisk å få frost i meg etter å ha vært på skolen etterfulgt av trening i en klissvåt tights, så sånn går no dagan

Jajajj de fleste er vel ikke her inne for å lese om meg og min drodling om været, men for å se min nye tatovering! Jeg har hatt lyst til å ta en til tatovering siden min forrige, og har hatt to motiver jeg kunne tenkt meg, men var litt usikker på plassering. Men forrige uke tok jeg frem tusjen og prøvde meg litt frem, og fant en plass jeg kunne tenkt meg! Jeg er jo glad i tatoveringer jeg, men jeg ønsker helst å ikke se de selv hele tiden, for da er jeg redd for at jeg skal bli fortere lei av de. Den forrige jeg tok er jo bak på armen over albuen, og denne bestemte jeg meg for å ta under “hockeykulen”. Og hvis dere vil se min første tatovering så finner dere bilder av den her

  

Så på fredag tok jeg altså denne! Plassen ble perfekt, for nå stikker den opp av de aller fleste sko og sokker jeg har (som ikke går over ankelen da så klart). Så et lite venus-symbol ble det altså på meg – om dere har sett den forrige tattoveringen min er jeg åpenbart glad i enkle strek-symbol haha!

Bonus: Her har dere på ekte mine to personligheter, i ett bilde:

Skiftet jeg til høy hæl og dro opp joggebuksa kun for å ta dette bildet???? JA. Hahhaa. Og sokken med det svæææære hølet i og joggebuksa som holder på å rakne nei shit ass noe så herlig fussete

OPPSKRIFT: KREMET TORTELLINI

Heii og god tirsdag alle sammen! Jeg sitter inne i regnværet og jobber, før jeg skal på skolen å ha en forelesning om noen timer. Selv om det frister mest å ikke sette foten ut av døra i dag på grunn av driiit dårlig (regn)vær. Men men, nå er det bare å stålsette seg for en god del måneder og uker med slikt vær!

I dag tenkte jeg å dele oppskriften jeg brukte på den kremede tortellinien jeg lagde på det ene samarbeidet mitt på Instagram med foodora, samt at jeg lagde den igjen i helgen for noen venner! Det blir, som alltid, ikke en “ordentlig” oppskrift da jeg 1) tok utgangspunkt i en annen oppskrift, og 2) ser an mengdeforhold litt på gefylen. Men jeg skal prøve så godt jeg kan!!

Først og fremst: jeg tok utgangspunk i denne oppskriften, med ingredienslisten der det står “saus”! Bare at jeg tredobler antallet hvitløk (mohahha), legger til 1 hel chili, og gjerne noen sjalottløk også. Dette surrer jeg i olje i starten (oppskriften sier smør, jeg har prøvd begge dele og begge er godt), og legger til bacon etter noen minutter. Setter også på pastaen til koking, da denne retten tar rask tid! Her bruker jeg tortellini i stedet for ravioli da jeg syntes det er bedre

Heller oppi en hel boks med kremfløte og lar det varmes litt opp (igjen, jeg liker ikke så godt at det koker skikkelig, da blir jeg sjuuukt dårlig i magen hahaaah). Rasper massemasse parmesan og har i – denne gangen brukte jeg vel 1/3 av en slik “stick”.

Smaker til med sitron, salt og pepper!

Her er det vel egentlig ferdig når man er fornøyd med smaken! Hell av vannet på tortellinien, ta noen sleiver med pasta i hver skål, før man heller saus over. Jeg har også likt å kjøpe litt skinke av noe slag (alt fra Parma til spekeskinke) å rivd for å ha på toppen av retten, det er supergodt!

Og seff: rask parmesan over og server!! Og ha parmesan på bordet så man kan kjøre seg enda mer, haha. Let me know om dere prøver oppskriften og hva dere syntes! 

MIN ABSOLUTT SISTE SHOPPING (!!)

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   B I K   B O K 

Satan ass. Nå er det kommet to “siste shopping”-innlegg på under en uke, og that’s my cue på å roe tittisa rimelig ned på shoppingen. Jeg shopper faktisk ikke så alt for mye normalt, men når jeg først er i gang, er det som at noen putter mynter på maskinen og jeg får fullstendig overtenning. Men nåååå er det nok, og jeg sier meg veldig fornøyd tho, med masse fine kjøp. Så tenkte å vise dere litt!! Dere måå si i fra om dere syntes slike innlegg er kjedelig – jeg personlig syntes det er gøy å lese hos andre, men gi meg en hands up om dere syntes det er boring haha

K J O L E   Z A R A

Starter med dette plagget, som jeg hentet i postkassen for 10 minutter siden, og var det plagget jeg ventet på for å skrive dette innlegget. Var utrolig usikker på denne (syntes størrelsene på Zara kan være litt vanskelig, særlig i kjoler da de kan bli for korte), men den var så fin! Og spesiell, og utrolig kledelig snitt.

B I K I N I   H M 

Yess, jeg er den personen som fortsetter å kjøpe bikinier selv om sommeren er over. Denne vurderte jeg kjøpe i starten av sommeren og, men lot være – noe jeg angrer på nå haha. Bestemte meg for å prøve den i går, og den satt sååå fint! Trusen har et snitt som jeg elsket og som satt veldig fint på stumpen, så håper HM får flere varianter i dette snittet neste sesong

B I K I N I T O P P   N E L L Y ,   H E R 

B I K I N I T R U S E   N E L L Y ,   H E R

 

The saga continues! Lolllllll, haha. Da jeg så denne på modellen på Nelly tenkte jeg at det var en veldig fin form på både truse og topp, og ikke minst nice farge når man er brun. Jeg har blitt mer og mer nøye på snitt på truser da jeg syntes det er skjeldent å finne noen som sitter slik jeg vil, men denne ble suksess her i gården!

B U K S E   Z A R A

Rett før jeg satt meg ned å skrev dette innlegget fikk jeg en koselig kommentar om at jeg gjerne måtte fortsette å tipse om lange bukser, så det er gøy – her er en! Denne ble jeg influencet av Erica til å kjøpe, da hun troppet opp i poddstudio med den og fortalte at hun nettopp hadde klipt av 10cm for å få den til å passe i lengden. Hun rakk vel ikke å snakke ferdig før jeg meldte: “TAKE MY MONEY” hahaha. Dere ser litt lengden på bildet ovenfor – den er ikke drit lang til meg, men går over skoa og ble veldig fornøyd. Den heter “JEANS Z1975 HIGH RISE SLIM FLARE MED ÅPNINGER ” (shit heisann capslock)

S E T T   Z A R A

Ble litt usikker på om jeg har vist dere denne før? Uansett – her er et bilde på! Denne kjøpte jeg faktisk før sommeren, men har ikke fått brukt den enda da jeg føler meg litt …. business i den? Haha. Men veldig fint sett i god kvalitet, og gleder meg til å bruke det (og søle som faen på det)

C A P S   B I K   B O K ,   H E R

Denne har jeg sittet tålmodig å ventet på at skulle komme inn på nettsiden til Bik Bok, og når den gjorde det var jeg ikke treig med å bestille den. Elsker fargen, logoen og ja alt!

S K O   G A N N I

Sist, men ikke minst – skoene jeg snakket om! Bestemte meg for å beholde de nemlig, etter masse snaps til og fra venninner for deres mening, haha. Så nå er jeg jaggu klar for høsten, og forhåpentligvis fungerer de også bra i vinter. Kjøpte en størrelse større enn vanlig da de var litt trange (eller kanskje jeg har fått større føtter), men også for å få plass til sokker i!

Sånn, det var mine siste innkjøp! Og med det sier jeg takk og farvel til slik shopping på en stund, haha. Nå er det sparing til forskuddsskatt fremover B-) Nå skal jeg hjem til mamma og pappa å spise tacoooo! Og om noen dager skal jeg vise dere noe nytt jeg har gjort hihi

BEIGEBESATT

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y ,   J U N K Y A R D

   

Hahaha jeg måtte ha med dette bildet – meg som kjører meg på selvutløseren for første gang på lenge, og gjerne ville vise hvordan skoene mine så ut. Kult bilde !   

B U K S E   N E L L Y ,   H E R 

G E N S E R   N E L L Y ,   H E R 

 S K O   N E L L Y ,   H E R 

 R E G N J A K K E   R A I N S ,   H E R

 

En goood gammeldags outfitpost! Jeg ble faktisk litt inspirert av meg selv (rett og slett !) da jeg postet en outfit post tidligere i uken, og fikk lyst til å gjøre det mer. I tillegg er jo høsten kommet til byen, og det er jo egentlig den sesongen jeg syntes bærer med seg de fineste klærne og antrekkene. Unntatt nå, som det regner i ett sett. Jeg har brukt denne regnjakken hele uken, og var lei av å bruke treningstights og college genser under, så da den seneste bestillingen min fra Nelly dumpet ned i postkassen min med masse nydelig, ble jeg rett og slett beige-besatt, ser jeg. Både genseren og buksen har jeg fra før i svart og har vel vist her inne, elsker genseren da den er cropped og veldig fint snitt, og buksen er ganske lang i bena!

I dag har jeg, i likhet med alle de andre dagene denne uken, vært på skolen til lunsj, før det har bært hjem å jobbe. Sånn sett har denne uken vært veldig fin, full av rutiner, god døgnrytme og masse å gjøre. Selv om jeg har vært helt uuuutslitt på kveldene og sovner før 22-23. Dere som vet vet, til vanlig er jeg superglad om jeg har sovnet før 00:30 på en hverdag, haha. Men sånn er det vel litt første uken tilbake i hverdagen etter sommerferi Ha en fin torsdag videre!!

LENGE SIDEN

A N N O N S E   N A – K D

 

T R E C H C O A T   H E R

T O P P   H E R

T I G H T S   A I M N

S K O   N E W   B A L A N C E

S O L B R I L L E R   C H I M I

 

Hei og god onsdag alle sammen! En aldri så liten outfitpost i dag, det var lenge siden gitt! Dette er fra mandag, _elsker_ at trenchcoat sesongen er i gang igjen. Trenchcoat er vel kanskje en av mine mest brukte jakker (unntatt parkas om vinteren så klart) de siste årene. Som jeg nevnte på Instagram da jeg la ut haulet med NA-KD så var en del av det helt eller delvis utsolgt, blandt annet denne jakken. Men det pleier å komme litt returer på ting så om man er veldig fysen er det bare å følge litt med, jeg opplever at den *send meg melding når størrelsen min er inne* på NA-KD ikke fungerer!

 

B R U K   K O D E  N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   A L T   ( U N N T A T T   S A L G )

G Y L D I G   I   È N   U K E

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

I dag har jeg vært litt på skolen, jobbet litt og nå skal jeg på …. massasje!!!! Jeg bestemte meg for å unne meg det, rett og slett bare …. fordi. Haha. Ha en fin onsdag alle sammen!

ANALOGBILDER FRA SOMMEREN

Hei og god Tirsdag alle sammen! I dag har vært en travel dag for min del, som startet med noen timer med skole, før jeg måtte raske meg hjem for å få unnagjort en del jobb. Jeg er faktisk enda ikke helt ferdig for dagen, men pauser må man ha. Så jeg har vært en tur på trening, og skal straks lage meg litt sodd!! Herregud sodd er GODT, og utrolig undervurdert i mine øyne, haha.

Jeg dro jo og fremkalte bildene fra analogkameraet mitt i helgen! Jeg ble _så_ innmari fornøyd, jeg tror faktisk aldri jeg har fått finere bilder fra kameraet enn denne gangen. Nå har det jo vært sommer, lyst og fine motiv også, men jeg kjøpte en ny type film (Portra 160) da jeg var i Oslo siden de ikke hadde den jeg pleier å bruke  (Portra 400). Den jeg kjøpte var mye billigere og tydeligvis ikke like bra, men spør du meg ble de jaggu mye finere og passet bedre til mitt bruk og kamera. Så det var gøy! Til dere som har spurt bruker jeg Olympus Mju ii.

Her kommer i hvert fall et ganske random bildedryss med forskjellig fra sommeren min! Det er massemasse mer, men det kommer på Instagram litt fremover

Fine Kragerø

Meg og søskenbarnet mitt ute på byyyyyn (og ei med litt for lys foundation i ansiktet)

Tradisjon tro: Frokost på November

Haha alle bildene fra sommeren går jeg med sokker i et par sandaler som er krøllet rundt for å ikke gnisse i gnagsårene mine. Tenk at jeg hadde med 5 par sko og fikk brukt ETT av de lol

Videre til bestebestebeste Sørlandet! Dette er et av husene jeg syntes er aller finest av husene i Blindleia, sååå nydelig

Ei som er midt i ei setning

Frokost

Så litt Oslobilder! Her fra en superkoselig kveld sammen med Erica og kjæresten

Enda en fiiiin middag i Oslo

Denne nydelige utsikten møtte vi da vi kjørte hjemover fra feri, over Dovre

 

Så litt random Trondheimsbilder!:

Mango Habanero frozen margaritas på Hector, de er supergode

Hagemiddag med den deilige biffsalaten!! Den har blitt en skikkelig sommerrett her i gården

    

Innom Trondheims Bryggerifestival en tur sammen med Margrethe

     

Kokkelering på utekjøkken i Selbu

 

Dumplingskveld med mine fiine damer  

HVERDAGSSPA

A N N O N S E   X L A S H

Jeg har jo vært fast bruker av XLASH sine produkter i flere år nå – padsene har jeg brukt i to år, og serumet i halvannet år! Tenkte å skrive litt om det i dag, da jeg har en rabattkode til dere igjen! Får flere DM’s om jeg har en kode på XLASH her og der, så håper noen ble glade nå hehe

 

B R U K   K O D E N  

ANNA20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   S O R T I M E N T E T

G Y L  D I G   U T   A U G U S T

 

Her er mine fav bad boys – XLASH sitt vippeserum i 6ml ((her) 3 ml finner dere her)), og XLASH sine rejuvenating eye gel pads (her).

Padsene kommer i en beholder hvor de ligger oppå hverandre, det kommer også med en liten “skje” som man tar de opp med! Det er også et lokk inni lokket som gjør at de holder fukten veeeldig godt, jeg har aldri opplevd at de har tørket, så hver pad jeg bruker er god som ny.

Jeg har jo fortalt om disse padsene flere ganger før, men igjen: HA DE I KJØLESKAPET!!! Det er så ufattelig digg at jeg ikke har ord, hahaha. Nå har jeg i tillegg kjøleskapet mitt ekstra kaldt, noe som gjør at padsene er iiiiskalde og fuktige når de kommer på huden og gir en helt amazing følelse. Tok de på nå etter trening, hvor jeg var en blanding av utslitt og vondt i hodet, og bare etter 5 minutter i sofaen foran maccen med disse på: jeg føler meg relaxed as fuq

Disse var en veldig opptur i tiden jeg hadde hjemmeskole under COVID! Disse + en kopp iskaffe gjorde det litt mer fristende å stå opp, haha. Man kjenner at padsene er fuktighetsgivende, og i følge nettsiden skal de også redusere fine linjer, mørke ringer og hevelse under øynene ♥ Jeg liker best å bruke mine på helt ren hud uten sminke, men har også brukt de over sminke etter en laaang dag, og det fungerer fint det også! 

P A D S E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

Så enda en update på serumet! Her har dere vippene mine nå, etter et og et halvt år på XLASH serumet. Her har jeg ikke på noe maskara, og som dere kanskje ser er vippene mine litt hulter til bulter da jeg tok et vippeløft for 5 uker siden som begynner å gå litt ned. Men som dere ser er vippene mine enda lange og fine (om jeg sku sagt det sjæl) og er fortsatt veldig fornøyd med serumet. Og som dere kanskje så på bildet ovenfor har jeg enda ikke brukt opp flasken på 6ml, og jeg har brukt serumet ca 3 ganger i uken, unntatt i starten da jeg brukte det hver dag. Anbefaler å lese pakningen når dere starter på hvor ofte man skal bruke det!

V I P P E S E R U M E T   F I N N E R   D E R E   H E R

Håper alle får en fiiiin mandag, og husk å bruk koden ANNA20 for 20% off hele nettsiden

DAGENS SHOPPING

A N N O N S E L E N K E   L Y K O

Hei og goood lørdag alle sammen! I dag dro jeg en tur til byen sammen med noen venninner for å kjøpe en innflytningsgave til en innflytningsfest jeg skal på i kveld. Det endte jaggu meg med en skikkelig shoppingrunde. Så hallais 2008 – jeg er tilbake med å dra på lørdagsshopping i byen for så å dra rett hjem å blogge om innkjøpene, haha. Men ja, jeg fikk litt god tid så da tenkte jeg det kunne være hyggelig å stikke innom å si hei! 

_Endelig_ fant jeg fotoalbum?? Hvor utrolig vanskelig det skulle være å finne et skikkelig fotoalbum?? Eller, sånn fotoalbum som jeg ville ha da, haha. Uten ringer på siden, med papir som skiller sidene, og med mulighet til å skrive under bildene. Etter jeg har fått analogkameraet mitt og fremkalt de er det ikke lenger plass på døra i leiligheten min, så nå tenkte jeg å lage et “sommer 2021” album, da det har vært en fantastisk sommer med mange fantastiske bildeminner fra kameraet mitt. Skal vise dere bildene jeg tok ut av kameraet mitt i dag også, men det får bli senere!!

JAaaAaAaaa jeg er en basic bitch og henger 6 mnd etter alle andre – jeg har syntes disse lysene har vært cute, men aldri så cute at jeg har orket betale 99 spenn for et lys. Men i dag skjedde det jaggu meg, da jeg så denne fargekomboen sammen i en utstilling på Illum (herregud enn at vi har fått Illum i byen WOW så bra butikk). Så i dag var dagen dere, hvor jeg brukte 200 kroner for ♥ fire stearinlys jeg sikkert lett kunne laget selv (: ps: de er mye finere i virkeligehten bildet ble litt mørkt

Åjaaaada jeg fortsetter å være influenced – jeg har lenge hatt lyst å lage fine isbiter med litt ulike greier i til selskap, men har lett etter store nok isbitformer, og i dag fant jeg! Disse fra HAY, også kjøpt på Illum

Ogsååå dere, denne trenger jeg hjelp med. NYDELIG vase, men ya girl er ikke helt vandt med å bruke 600 spenn på en vase??? Er den verdt det? Den er virkelig perfeksjon av en vase, tung og i veldig fint glass, men jeg ble veldig usikker haha

Så ble jeg jaggu influenced igjen, av en venninne, som kjøpte seg denne gærningen. Det er en brynspenn med “vanlig” spiss på ene siden, og typ en eyeliner-spiss på den andre? Strekene ble utrolig tynne og fine, men ser da jeg kom hjem i sta at “taupe” fargen (som jeg vanligvis har i andre brynspenner) var myyyyye lysere i dette merket, så spørs om den blir for lys. Men gleder meg uansett til å prøve den, tror denne blir veldig bra til å tegne “hår” med! Fant den på Lyko også, link her

Tenk at de har begynt å selge hunder på Illum??? Heheeeheheeee. Jeg kjøpte meg også denne paraplyen – 1. fordi det har høljet ned i dag og jeg glemte paraply, men også 2. fordi jeg har hatt lyst på en skikkelig paraply som gjerne var litt plass under og gjennomsiktig. Fant den jaggu i dag gitt!!

Jeg er åpenbart i et skikkelig shoppinghumør i dag, for jeg bestilte meg akkurat et par nye vintersko/støvler fra Ganni som jeg prøvde i byen i dag! Er litt usikker på om jeg skal beholde de, men skal vise de når jeg får de og om jeg bestemmer meg for å ikke returnere!!! Nå må jeg hoppe i dusjen og starte å sminke meg, håper alle får en fin lørdag!