OPPSKRIFT: KREMET TORTELLINI

Heii og god tirsdag alle sammen! Jeg sitter inne i regnværet og jobber, før jeg skal på skolen å ha en forelesning om noen timer. Selv om det frister mest å ikke sette foten ut av døra i dag på grunn av driiit dårlig (regn)vær. Men men, nå er det bare å stålsette seg for en god del måneder og uker med slikt vær!

I dag tenkte jeg å dele oppskriften jeg brukte på den kremede tortellinien jeg lagde på det ene samarbeidet mitt på Instagram med foodora, samt at jeg lagde den igjen i helgen for noen venner! Det blir, som alltid, ikke en “ordentlig” oppskrift da jeg 1) tok utgangspunkt i en annen oppskrift, og 2) ser an mengdeforhold litt på gefylen. Men jeg skal prøve så godt jeg kan!!

Først og fremst: jeg tok utgangspunk i denne oppskriften, med ingredienslisten der det står “saus”! Bare at jeg tredobler antallet hvitløk (mohahha), legger til 1 hel chili, og gjerne noen sjalottløk også. Dette surrer jeg i olje i starten (oppskriften sier smør, jeg har prøvd begge dele og begge er godt), og legger til bacon etter noen minutter. Setter også på pastaen til koking, da denne retten tar rask tid! Her bruker jeg tortellini i stedet for ravioli da jeg syntes det er bedre

Heller oppi en hel boks med kremfløte og lar det varmes litt opp (igjen, jeg liker ikke så godt at det koker skikkelig, da blir jeg sjuuukt dårlig i magen hahaaah). Rasper massemasse parmesan og har i – denne gangen brukte jeg vel 1/3 av en slik “stick”.

Smaker til med sitron, salt og pepper!

Her er det vel egentlig ferdig når man er fornøyd med smaken! Hell av vannet på tortellinien, ta noen sleiver med pasta i hver skål, før man heller saus over. Jeg har også likt å kjøpe litt skinke av noe slag (alt fra Parma til spekeskinke) å rivd for å ha på toppen av retten, det er supergodt!

Og seff: rask parmesan over og server!! Og ha parmesan på bordet så man kan kjøre seg enda mer, haha. Let me know om dere prøver oppskriften og hva dere syntes! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg