MIN SMINKE PÅ 17 MAI

ANNONSELENKER LYKO, FREDRIK & LOUISA

Jeg fikk et spørsmål forrige uke om jeg kunne lage et innlegg med sminken jeg brukte på 17e mai, så det tenkte jeg å gjøre i dag! Jeg var veldig i tvil særlig på hudsminke, da det hadde mye å gjøre med været. Nå ble jo været sånn som i dag – DRITvær med regn, sinnsyk vind og helt grått ute haha. Men ja, let’s go!!

SOLKREM DENNE

GLOWING BASE DENNE

FOUNDATION DENNE BLANDET MED DENNE

CONCEALER MAKE THE MAKE CERAMIDE ELASTIC CONCEALER

SETTINGPUDDER HER

KONTUR MILK CONTOUR STICK

BLUSH MAKE THE MAKE VITAMIN E BLUSH 

SOLPUDDER CAIA GOLD COAST BRONZER

HIGHLIGHTER CAIA PORTOFINO 

BRYN BDB MICRO BROW PENCIL

MASKARA HER

LIPLINER CAIA LOVISA

LIPGLOSS/LIPSYL DENNE

Troooor dette var alt! Sminken holdt seg egentlig veldig bra, men det gjør den som oftest alltid når jeg bruker den foundationen fra Fenty da den har en del dekk og holder seg syyyyykt bra. Men jeg ville ha litt mer naturlig resultat, så blandet med en skin tint!  Tror det eneste jeg touchet opp var leppene, og der bruker jeg som dere ser en sovemaske, haha. Den er virkelig verdens BESTE, pluss at den ser såååå fin ut på leppene, så jeg bruker min både på natt og dagtid. Om dere har noen spørsmål bare spør!

EN KJØKKEN UPGRADE

ANNONSELENKE ROYAL DESIGN

Hei og god fredag alle sammen! I dag startet dagen med en befaring med møbelsnekkeren som lagde bokhyllen her hjemme! Vi har jo enda to rom som trenger litt kjærlighet, og da sææææærlig soverommet at the moment. Det er ganske stort og trenger en løsning, akkurat nå ligger alt av malingsspann, lamper, lister og ja, alt av ROT der inne. Så det blir spennende å se!! Ellers kom jeg akkurat hjem fra trening, så nå er det snaaaart klart for helg!

Jeg tenkte vise dere en liten update på kjøkkenet! Jeg har jo vist det på Instagram real quick, men tenkte å legge ut litt her også med litt bedre bilder. Kjøkkenet er jo egentlig ganske cute, men det var noen få ting jeg ville gjøre for å få det litt mer “meg”. Det ene er å bytte benkeplate så man har mulighet til å sette til to barstoler, og det andre var: endre grep!!! Herreguri som jeg hatet de forrige håndtakene, haha. De var i sølv, ganske store og avlange, og sånne man tar alle fingrene under og drar ut. Så når man lagde mat og åpnet skuffer endte det alltid opp med å bli masse gris under de, pluss at de var vanskelig å åpne feks kjøleskapsdøren med, og ikke minst: stygge. Hahahha. Det var så klart hovedgrunnen til at jeg ville skifte. Så jeg bestilte noen flate, runde i polert messing og WOW så fornøyd jeg ble!!! I tillegg er det en billig men effektiv måte å endre uttrykket på ja feks kjøkken, bad, garderobe. Her er bilder:

 

KNOTTER HER

Litt dumt jeg ikke har bilder før da, men men. Se så cute det ble! Føler det ble den perfekte blandingen av lugn og lyx, uten å prøve å være for “trendy”, som de andre. Jeg elsker jo runde knotter i messing / gull ellers også, og har det på garderobeskap og alt mulig fra før, så da blir det jo i tillegg en litt rød tråd der i leiligheten. Knottene er tunge og i veldig god kvalitet, så kan aaabsolutt anbefale de! Jeg kjøpte 4 for lite, så nå skal jeg inn å bestille 4 til, så vi får skrudd på de siste på kjøkkenøyen også.

Så det var et lite pip fra meg i dag haha! Nå skal jeg jobbe litt før det blir taco og chilling i kveld, før flere av jentene som bor borte kommer hjem i helgen, det gleder jeg meg SÅNN til!! Så da blogges vi neste uke, good helg

MIN 17e MAI

Hei og long time no see, hahaha!!! Herregud! Over èn mnd siden sist! For 10 år siden hadde jo dette gått som en historisk bloggpause (noen her husker vel da jeg hadde bloggpause i 2 mnd i 2010? Husker det føltes ut som et år!!!). Men men, sånn erre blitt – jeg har så klart ikke sluttet å blogge, men har vel rett og slett vært en litt uinspirert måned.

Men jeg tenkte å vise dere litt siden sist, og da må jeg jo så klart starte med 17e mai! I år gjorde vi noe helt nytt, som var “hus til hus”! Vi startet med frokost her hjemme hos oss, hvor vi var så lenge vi følte for det (og så klart til PØSregnet hadde gitt seg), før vi bevegde oss videre til neste leilighet hvor det var nytt tema (drinks og dessert), før det igjen etter det var videre til neste, hvor det var leker og pølse i brød. Så alle som hadde mulighet stilte med husly og nytt tema – på grunn av det sinnsykt dårlige være måtte noens avlyses, så vi endte opp med 3 ulike stasjoner, men det var egentlig mer enn nok, da vi brukte maaange timer på hver stasjon haha. Tiden FLØY virkelig av gårde, tror aldri jeg har hatt en 17e mai som har gått så fort!

Det hele var egentlig ganske suksess – så klart driiiitkjedelig å måtte være inne hele dagen på grunn av så dårlig vær, men det var veeeldig nice å kunne ta alt i eget tempo, og ikke stresse for å rekke noe. Så det var veldig digg!

Hahaha åååpenbart en gøy kveld !

Nå skal jeg jobbe litt videre, lage meg lunsj og så etter hvert komme meg på trening. I dag er det såååå trasig og grått ute, etter noen superfine dager, så føler humøret instantly ble litt “down” da jeg våknet i dag og så ut. Men men sånn erre !!!!