FINE TING

A N N O N S E L E N K E R   E L L O S ,   L Y K O ,   B I K   B O K 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

 

Etter jeg lagde en kollasj med ønskeliste til bursdagen min ble jeg bitt av kollasjbasillen! Husker da jeg var yngre elsket jeg jo å sitte å tusle med slike kollasjer, kunne holde på i timesvis! Og det har jeg jaggu gjort nå også, haha. Var vel litt derfor jeg sluttet med det, fordi det tar så lang tid og da er det litt viktig at folk syntes det er gøy. Men i dag var jeg fysen på å dele litt fine ting jeg har sett på! Akkurat nå pusser jeg jo opp badet så jeg prøver å spare en god del, så derfor blir det bare øye-shopping enn så lenge. Men har sååå lyst på det rosa sengesettet med det mønstrete teppet over (4 og 5), hvor fint hadde ikke det vært inne på det rosa rommet mitt? Gøy hvordan det rosa soverommet mitt “bare” skulle ha rosa vegger – nå har det rosa vegger, lampe, bilder og sengesett. Ellers la jeg også ved to sminkeprodukter jeg har lyst på, etter å sett folk på internetten og venner brukt de. Samt noen fine kjoler da! Haha. Alt som jeg syntes var fint ble samlet på en kollasj i dag, like greit det.

Nå skal jeg dunke nedpå resten av energidrikken min, selv om jeg absolutt ikke burde. Jeg har drukket en dobbel espresso før i dag, så en halvliter med Monster nå er vel eeegentlig ikke en god idè… Men jeg er på vei ut døren for en boksetrening, så da trengtes litt energi! Ha en fin dag videre

MIN DAG I BILDER

Hei og god … mandag alle? Hahah, at det ikke er mandag i dag er jo helt utrolig, men jeg klager virkelig ikke. Eller, sånn sett gjør det meg ingenting hvilken dag det er, for jeg har faktisk påskeferie i enda en uke. Dette er jo da fri fra forelesninger, så uken vil jo gå “som vanlig” med jobb, men det kjenner jeg egentlig bare er greit. Etter bypåske kjente jeg at jeg begynte å bli ganske tom for påfunn å finne på for å få dagene til å gå, så det er deilig å være halvveis tilbake igjen. Akkurat nå sitter jeg stappmett i sofaen med maccen på fanget og blogger, etter denne deilige middagen: 

Dette skulle egentlig spises i påsken, men at det ble en deilig creamy pasta i dag heller var egentlig bare perfekt. Oppskriften er: surrer hvitløk, chili og sjalottløk i olje mens jeg koker pasta – kutter sopp i små biter og tilsetter etter hvert, før jeg heller oppi fløten. Lar stå på lav varme helt til pastaen er ferdig, da heller jeg oppi litt pastavann, pastaen og scampien, krydrer med salt og pepper og taddaa!!

 

–  O G   H E R   K O M M E R   R E S T E N   A V   D A G E N   M I N   I   B I L D E R  –

Dagen min startet faktisk hos dyrlegen, heldigvis ikke noe dramatisk! Jeg og Melis skulle på en check-up på et sår hun har på øyet, og det kom jeg jo plutselig på i går kveld. Så da var det bare å kjøre på drop-in og vente på time, noe som endte opp med å sitte nesten to timer å vente i bilen, haha. Heldigvis var det et koooselig venteselskap jeg hadde

Etter veterinær og dagens jobb var det tur for en step-time!

På dette bildet er jeg egentlig driiit rød i ansiktet, men filteret klarte faktisk å ta det vekk?? Hahha?? Dette er uansett meg før trening, så tilstanden etter kan man jo bare tenke seg. Steptime, sminkeløs + syrepadsene jeg begynte på i går kveld viste meg en ny dimensjon av rødhet

Nå skal jeg legge meg på sofaen og bli her resten av kvelden. Serietitteren i meg er endelig tilbake og jeg har savnet det!! Ha en fin tirsdag videre!

26 ÅR

Haha, herregud tenk det – når jeg skrev overskriften var det faktisk første gang jeg skjønte selv at jeg nå er 26 år. I går hadde jeg bursdag! Jeg er jo egentlig bursdagsmenneske nummer 1, men etter hele to coronabursdager merker jeg at bursdagsgnisten min har sluknet litt. Men i år fikk jeg en liiiten feiring da, i stedet for zoom-bursdag som jeg hadde i fjor. Jeg hadde samlet et par venner ute (og i drivhus når vinden og regnet tok over) for øl og grilling, samt påskeeggjakt og andre påskeaktiviteter. Det var bare å squeeze inn så masse kvikklunsj, appelsiner, påskepils og påskepynt på èn og samme dag, sånn at det ble litt påskestemning over denne påska også, haha. Og feiringen ble veldig gøyal – med tre lag klær, kjeldress og varme tepper ble det faktisk ikke kaldt, til tross for en sjuk vind.

Så ja, da var man jaggu et år eldre! Snedig. Nå har jeg akkurat spist en liten bursdagsmiddag med roastbiff, poteter og sennepssmør – det har faktisk vært en av mine livretter så lenge jeg kan huske, og det er det enda (i tillegg til pizza så klart). Så resten av dagen (og påska) skal tilbringes inne med serie på skjermen, for i dag har det vært <3 snøstorm <3 og vind som gjør at det faktisk ikke er mulig å være ute. Deilig med vår !

H Å P E R   A L L E   H A R   H A T T   E N   F I N   P Å S K  E    

 

KOSER SEG MED HAULS

 

Noen bilder fra de siste dagene – turgåing, trening og god mat er stort sett det jeg gjør i ferrin. I dag derimot har jeg jobbet store deler av dagen, jeg hadde prestert å utsette litt av hvert sånn at det hadde hopet seg opp litt diverse greier. Og guri så deilig det var å suse rundt å ta bilder, spille inn haul osv! Koste meg skikkelig med det i dag, haha. Nå skal jeg tømme mailboksen før påskeferien er skikkelig i gang, før jeg skal bestille meg en pizza og se på serie. Hahah bypåskelivet er noe eget, veldig chill enn så lenge

Hva med dere andre som har bypåske? Har dere noen kule ting man kan finne på?