LEI MED STOR L

A N N O N S E   N A – K D

Hei alle sammen, og GOD HELG fra meg. Haha. Jeg er så innmari lei med stor L av skole om dagen, og har mest lyst å bare sette fyr på hele skolesekken, hahaha. Så da jeg lukket igjen bøkene etter en full skoledag, og deretter slang sekken inn i et skap hvor jeg ikke kan se den – føltes det veldig deilig å ta “helg”. Så nå er jeg hjemom for å blogge litt for dere, før jeg skal på kickboxingtrening! Her kommer litt bilder fra min sjuuukt spennende dag:

J A K K E   N A – K D ,    H E R

 

Dagens outfit! Og gårsdagen, haha. Gårsdagens hvite magetopp ble byttet ut med hvit hoodie i dag. Elsker blandingen av PU og teddystoff, og ikke minst at den er hvit! Om dere følger meg på Instagram vet dere jo at jeg også har en aktiv rabattkode nå:

 

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N A – K D  

B R U K   K O D E N

ANNAIS20

G Y L D I G   T I L   0 5 . 0 5 . 2 1 

G J E L D E R  I K K E  S A L G

 

Dagens aktivitet ….

… versus gårsdagens… I går var det pizzadate med Erica, noe som var noen (!) hakk gøyere enn dagen i dag haha. 

Nå må jeg begynne å bevege meg, håper alle får en fin torsdag videre – ikke lenge til helg nå !!! Hahaha

 

PIZZA- OG SØVNBEHOV

Hei og god mandag alle sammen! Jeg føler meg overraskende uthvilt denne mandagen, kanskje fordi jeg hele to dager av helgen hadde netter med 10-12 timers søvn. Jeg kan helt ærlig bli helt fakkkd av å sove for lenge, og bruke resten av dagen på å føle meg kjempetrøtt. Men det var ikke casen denne gangen, og det føles deilig å for _ en gangs skyld _ ikke ha en mandag som er helt off, haha

Nå skal jeg stikke på butikken for å handle inn litt mer kaffe og frokost (haha ja jeg bruker veldig lang tid på morgenen før jeg blir sulten), før det blir å jobbe enda litt mer og planlegge ukene fremover. Ellers tenkte jeg å dele noen bilder fra helgen med dere!:

K J O L E   G I N A T R I C O T 

 

På lørdag var jeg på bursdagsmiddag til svigermor! Der ble det rødvin og nydelig pizza, så da erra fornøyd vettu. Jeg fikk mildt sagt dekt pizza-behovet mitt denne helgen, med hele fire runder pizza. Elsker!!!

H A   E N   F I N   M A N D A G   V I D E R E   

 

NYE TURKLÆR

A N N O N S E   R E V O L U T I O N   R A C E 

Hei og god søndag mine fine! I dag skal jeg endelig dele noen bilder jeg har tatt sammen med kjæresten min, i samarbeid med Revolution Race! Jeg og Erica hadde jo et større samarbeid med de da vi var på Kvitfjell i fjor som var en helt fantastisk tur, så da de tok kontakt igjen ble jeg veldig glad. Denne gangen har jeg plukket ut noen nye klær, i tillegg til mine favoritter jeg har fra før! Det har faktisk blitt en aldri så liten tradisjon å gå en lang tur på søndager, enten i by eller i mark, og da kjenner jeg det gjøøør turen litt å ha klær som gjør at man ikke fryser så lett. Ellers kommer rabattkode i slutten av innlegget!

      

T O R N A D O   H O O D I E ,    H E R

Denne her har jeg jo i blå fra før, og den har blitt så utrolig mye brukt igjennom høsten og vinteren, i alt fra skiturer, gåturer og sparkesykkelturer, haha. Elsker den!! Så da måtte jeg ha meg den i svart også – samme fine fasongen og tykkelsen på denne også!

  

C Y C L O N E   R E S C U E   J A C K E T ,    H E R 

C Y C L O N E   R E S C U E   P A N T S ,    H E R 

NÅ har hu jaggu meg blitt skikkelig turgåer! Jeg har aldri hatt et slikt vindtett sett, og nå har jeg fått dette i den freeeesheste fargen. Kjæresten har likens i armygrønn (kommer senere i innlegget), og da vi prøvde de på måtte vi rett ut å gå på tur, til tross for en helsikkes vind og innimellom hagl, haha. Men da fikk jeg i hvert fall testet vanntett- og vindtettheten. Elsker elsker elsker denne fargen!!

 

  

D A Y B R E A K   P A N T S ,    H E R 

Så til denne herligheten av en turbukse – denne har dere sett før om dere følger meg her og på Instagram, for denne har jeg fra før! Dette er den jeg snakket om sist samarbeid også – den sitter så innmari kledelig på, og er så deilig å gå tur i. Jeg hadde derimot min i en akkkkkurat litt for liten størrelse fant jeg ut etter hvert, da jeg gjerne ville ha litt tykkere tightser osv under. Så da bestilte jeg meg en i en størrelse opp, så denne får jeg brukt når jeg må ha litt mer tøy under.

    

E L E M E N T S   H O O D I E ,    H E R 

 

B O U N C E R   H I G H W A I S T   J E A N S ,    H E R

Denne buksen vil jeg si er en blanding av en tights og en bukse, om man vil ha det helt helt tight! Den var også overraskende tight helt ned til ankelen, så om man vil ha en bukse man kan bruke ute som er helt tight er denne noe for deg! Jeg vil dog si den er liiitt liten i størrelsen, men her hadde jeg tights under da – det er vel kanskje meningen å bruke denne uten noe under

 

T O R N A D O   H O O D I E   M A N N ,    H E R

Gubben måtte seff ha likens fleece som meg, haha! Jeg elsker jo å matche.

  

C Y C L O N E   R E S C U E   J A C K E T   M A N N ,    H E R 

C Y C L O N E   R E S C U R E   P A N T S   M A N N ,    H E R 

Også her da settet til mann, i en helt nyyyydelig grønnfarge. Og en aldri så liten bonus er jo at mitt sett i burunder ser helt nydelig ut sammen med dette, hahaha

Så til rabattkoden! Koden gir 15% off hele nettsiden, og er gyldig i èn uke

ANNAIS15

Håper dere likte innlegget!

MITT NYE SPISEBORD

A N N O N S E L E N K E   E L L O S 

Jipppiiii endelig kan jeg vise dere mitt nye spisebord! Det kom jo for 1-2 uker siden, men har ikke fått vist det enda da det ble stående litt i oppussingskaoset, haha. Men nå er det oppe, og har også blitt tatt i bruk en gang i helgen på bursdagsmiddagen min. Da hadde jeg riktignok to (!!!) duker under, hahaha. En voksduk etterfulgt av en fin linduk. Bordet var ganske kostbart så spørs om jeg blir hun crazy middagshosten som passer på at ingen søler, lol. Men jeg skal smøre det inn med noe greier så det ikke er heeelt krise, for bord har man jo for at de skal brukes!

Bordet er fra Bohus, fra en serie som heter SKALA. Der kan man “custom”-designe sitt eget spisebord, da de har masse ulike former, ben, overflater og varianter på bordene sine. Jeg valgte firkantet med avrundede kanter i hvitoljet eik og sorte metallbein. Det er også mulig å dra ut (det var et must for meg å ha et bord som kunne bli langt til å ha gjester), så jeg kjøpte også to ileggsplater så da er det plass til 8 stk rundt det helt utslått. På bildene, og slik bordet står nå, er det èn ileggsplate i, så det kan altså bli enda mindre også. Veldig fornøyd! Faktisk syntes jeg det er litt finere i virkeligheten enn på bildene, vet ikke hvorfor men det kom liksom ikke helt frem?? Hahha. Det er litt mørkere tre i virkeligheten blant annet. ♥ Stolene mine er fra Ellos, de finner dere her

G O D   H E L G   A L L E   S A M M E N ! 

 

“FØRSTE” SKOLEDAG

Hei og god kveld alle! Jeg føler denne uken har sneeeeglet seg av gårde, helt til nå – da det plutselig var helg. Eller, helg og helg – dagen min er full fra morgen til tacofredag i morgen også, men ikke med skole. Det har vært en travel uke, så i morgen blir det ingen time ekstra på øyet, for da er det opp og ut å shoote et samarbeid. Det skulle jeg egentlig etter skolen i dag, men tror dere ikke himmelen åpnet seg og serverte både hagl og pøsregn da jeg hadde kommet meg frem til der jeg ville ta bildene?! Sååå typisk Trondheim, haha.

Ellers, i dag var jeg faktisk på skolen! Jeg har jo valgt å ha zoom-undervisning i stedet for å møte fysisk de gangene det har vært lov, og heller ha bare øvingene på skolen med gruppen min. Men nå har jeg bestemt meg for å begynne å dra på skolen igjen. Og det var helt fantastisk! Jeg har vært liiittt down skolemessig i det siste fordi jeg er så sabla lei av internettundervisning og jeg klarer ikke konsentrere meg like bra, men fikk en liten opptur igjen i dag da jeg merket hvor mye bedre stoffet gikk inn i nøtta ved å sitte fysisk på skolebenken. Men det blir jo lange dager på skolen da, men da er det ekstra deilig å gå hjemover og vite at man har langhelg!

Gårsdagens treningsoutfit, haulen finner dere på IG storien min på Instagram

Ellers kom jeg akkurat hjem fra en bokseøkt. En sekkøkt som var helt utroliiiig tung i dag, eller jeg tror helt ærlig bare det var jeg som var helt kjørt i hode og kropp haha. Men det gikk jaggu meg akkurat, og etter 30 minutter streching etterpå føltes det veldig deilig. Nå blir det pizza og rundstykker her, håper alle har en fin fredag imorgen, så blogges vi

DA VAR MORROA OVER

Jaja, da satt man her i sofaen og det begynner å bli mørkt ute, og nå var morroa med finvær over for denne gang. Nå er det tilbake til det gode, gamle trønderværet – regn, snø, vind og litt sol. Haha, jaja – jeg er bare glad for de fine dagene jeg har hatt i solen nå! I dag har jeg hatt skole hele dagen – valgte å ha hjemmeskole i dag halve dagen, før jeg møtte en skolekamerat for å ha matteøvinger – ute i sola på resturant!!! Altså, vi sitter jo som oftest på et grupperom, så å regne matte med solsteika rett i fleisen og noe digg mat ved siden av var jaggu lyx

Ellers fyrte jeg opp grillen i dag, min egen lille elektriske! Den er så kjekk. På 15 minutter hadde jeg og kjæresten fått laget oss middag – grillskiver med salat til, det ble så sjukt godt! I salaten hadde jeg spinat, fetaost, mango, jordbær, rødløk og litt sitron over. Gleder meg masse til å grille 328492 ganger i sommer

Speaking of grilling, her fra grilling på søndag

Nå har jeg akkurat vært på en spinningtime. Det er noe jeg _aldri_ gjør, og nå kom jeg på hvorfor, haha. Det er liksom ikke heeeelt treningen for meg, men merker at jeg er i bedre form nå enn sist jeg gjorde det (som sikkert er for 3-4 år siden haha). Også er det jo noe nice med å bare sette seg på sykkelen og sone helt ut fra hverdagen forsåvidt. Kanskje det er som med løping, at man bare må gjøre det noen ganger før man begynner å like det?

Nå skal jeg se på seri, spise rundstykker og drikke sjokomelk! I morgen har jeg fri fra skolen som betyr jobbdag, noe jeg gleder meg veldig til! Ha en fin tirsdag kveld alle sammen

MIN HELG I BILDER

A N N O N S E L E N K E R   B I K   B O K

Herregud, for en fin helg jeg har hatt! Og det føles veldig deilig å si, dagene de siste ukene har jo vært liiittt bob-bob, særlig værmessig. Men denne helgen var det jaggu meg blitt vår, med strålende sol hver eneste dag. Jeg nøyt virkelig hvert eneste minutt! Jeg hadde faktisk også litt planer, så tenkte å dele helgen min med dere via mobilbildene mine!:

G E N S E R   B I K   B O K ,    H E R

K J O L E   B I K   B O K ,    H E R

Hehehe altså ja dette var outfiten, men med strømpis under og boots så klart. Sååå sommer var det enda ikke blitt, haha! *overtenning*. Rabattkode på Bik Bok kommer lenger ned i innlegget!

På fredag var det tid for noe jeg hadde gledet meg veldig til, nemlig bursdagsgaven jeg fikk av kjæresten! Han hadde booket vinsmaking med treretters! Det var bare oss og fire andre par på smakingen, med 11 ulike viner og en som fortalte masse spennende om hver vin. Ikke minst var han så god til å prate, at jeg følte jeg hadde reist Italia rundt etter han var ferdig, og kjente veldig på reiselysten igjen, haha. Jeg hadde spart meg litt til middagen, men lite visste jeg om at det var åtte viner vi skulle igjennom før det ble mat, så det ble jo en lit vinsmaking det der hahaha

På lørdag hadde jeg invitert til en liten bursdagsmiddag med kohorten i tillegg, så det ble jo egentlig en liten bursdagshelg, haha! Det var sååå koselig å kunne ha jentene på middag igjen, og det ble som alltid god mat, drikke og alt mulig av skravvel. Jeg hadde også dekt bordet litt mer vårlig, og ble såååå fornøyd:

Jeg får alltid en del DMs om hvor ting er fra når jeg legger ut på IG story, så here we go: fatene og serviettringene er fra HM Home, serviettene fra IKEA, bestikket fra Kremmerhuset (ser ikke ut til at de finnes lenger), bordbrikkene er gamle fra Søstrene Grene, vinglassene er fra iittala, glassene fra Ferm living. Vasene er fra HM home (den høye) og Ellos (den lave), lysestaken er fra Søstrene Grene.

Den høye blomsterbuketten laget jeg selv av blomstene jeg viste dere i forrige blogginnlegg (måtte drite i å tørke de, da de gule ikke tålte tørking), mens den rosa buketten fikk jeg av jentene i bursdagsgave, HVOR nydelig er den ikke!? Hadde ønsket meg blomster også, så ble veldig veldig glad. Den kan også tørkes så det blir veldig fint tror jeg!

Denne gangen hadde jeg faktisk ikke laget mat, men bestilt mat! Jeg hadde et gavekort liggende på noe som het Helgeposen hvor man bestiller ferdig tapas. Det er nok ikke den beste tapasen jeg har smakt, men var absolutt super nice å slippe å styre med noe selv, veldig lettvindt!

K J O L E   B I K   B O K ,    H E R 

( H U S K   Å   B R U K   K O D E N   ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N E T T S I D E N )

 

Dagens outfit, denne har sikkert mange av dere sette meg vise frem på IG story – den kom samme dag som jeg skulle ha middag, noe som passet perfekt. Fargen og fasongen var helt nydelig, og gleder meg til å bruke denne igjen i sommer!

To søtinger

Nå må jeg komme meg litt her – dagen min startet ikke 100%. I dag klarte jeg ikke å komme meg opp til morgenforelesningen, og da blir jeg alltid så _sur_ på meg selv. Så nå skal jeg ta igjen forelesningen, jobbe litt og komme ajour før det blir kickboxing i kveld. Ellers er det jo sol i dag også, så jeg kjenner jeg mååå få sneket meg til noen solstråler også, haha. Håper alle får en fin mandag!

LEVENDE STINKBOMBE + BIKBOK RABATTKODE

 A N N O N S E   B I K   B O K

Hei alle sammen, og god kveld! I hele går kveld satt jeg med maccen på fanget med intensjonen om å blogge. Jeg saumfarte internettet etter noe som kunne inspirere meg, men til slutt innså jeg – jeg har faktisk _ingenting_ å meddele. Så da lot jeg rett og slett være, haha! Men i dag ville jeg stikke innom å si hei, for i dag….:

… fikk jeg meg endelig fikenplante!! Jeg har hatt lyst på det lenge, men vært litt usikker på hvordan “modell” (hahahaa) jeg vil ha – altså hvor høy, hvor mye stamme, hvordan blader og så videre. Det er jo tydeligvis en haug forskjellige innen fikentre-familien. Jeg har også blitt fortalt av noen (irriterer meg at jeg ikke husker hvem) at fikentre lukter helt jævlig?? Har noen opplevd det? Jeg har googlet meg i hjel og spurt de som jobbet på Plantasjen men er tydeligvis ikke et kjent problem. Men hit me up om noen har opplevd det – for da har jeg jo nå en levende stinkbombe i leiligheten

Det ble også noen nydelige blomster som jeg skal tørke! Jeg har tørket eukalyptus og hundekjeks før, men i dag kjøpte jeg kamilleblom (???) for å prøve å tørke, da det er en så nyyydelig blomst. Og ja: dere aner ikke hvor mye jeg googlet meg i hjel for å finne navnet på disse tre blomstene hahaha

Ellers har jeg fått rabattkode til dere igjen, fra beste Bik Bok! Jeg skulle egentlig ha delt en liten haul også, men det har skjedd noe med frakten av pakken, så det får komme litt senere. Men de har i hvert fall så _innmari_ mye fint inne nå, så anbefaler å ta en titt om det er noe man trenger!

 

B R U K   R A B A T T K O D E N

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F  

H E L E   B I K   B O K . C O M

G J E L D E R   B A R E   N E T T S I D E N ,

I K K E  F Y S I S K  B U T I K K 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   L  Y K O 

Hvilken maskara bruker du?

Denne fikk jeg etter en story jeg la ut, og der hadde jeg på denne maskaren! Det er egentlig den jeg har brukt de siste 2 årene nå. Elsker den, og elsker “teknologien” som gjør at den ikke smitter med mindre det blir over 38 grader, samt at man da også bare kan fjerne den med varmt vann (jeg bruker dog sminkefjerner også). Siden jeg likte denne så godt kjøpte jeg “samme” maskara bare med separerende og lengde-egenskaper, altså denne. Så den bruker jeg akkurat nå – men personlig tror jeg den som gir volum er min favoritt, så blir nok å gå tilbake til den når tuben er tom!

Kunne du fortalt litt mer om boksingen? Hvor går du på boksetrening? Er det konkurranse eller kun trening, nybegynnerkurs osv.

Seff! Nå er det jo litt “unntakstilstander” på boksingen som med alle andre sporter. Jeg startet på nybegynnerkurs for to år siden, og etter et halvt år ble jeg ferdig med det og gikk opp til “viderekommende”. Man har også graderinger her og der, hvor man da får belter etter hvert som hvor god man blir. Man kan gå konkurranser også, men det er ikke noe jeg har lyst til (mest fordi jeg ikke tørr), så jeg trener kun kickboxing, da to ganger i uken med treninger på 90 minutter. 

 

Hei. Har du tips til gode vår og sommerparfymer?

Hei! Det har jeg vettu. Det er to stk jeg kommer på som jeg selv har en veldig frisk og sommerlig lukt,og det er denne fra Elizabeth Arden og denne fra Coach. Tror jeg har vist begge her før! Den siste bruker jeg mye som hverdagsparfyme, og friske, lette, fruktige og blomster-lige (???) lukter er egentlig det jeg liker best, uansett årstid. Den fra Elizabeth Arden lukter mer “rent” og clean, og ikke like mye fruktig! 

Syntes gulvet ditt i leiligheten så veldig fint ut. Vet du hva det heter og hvor det er kjøpt?

Tusen takk, jeg er veldig fornøyd med det! Det er Pergo 1-stavs parkett som heter “Lofote Arctic Eik”. Mener jeg kjøpte min på Coop Obs Bygg! 

 

Hvordan holder du seg så fin og brun?

Selvbruning ftw! Jeg tok faktisk solarium for noen uker siden da jeg har fått tilbake mitt atopiske eksem (som jeg ikke har hatt siden jeg var seriøst 6 år????), men det var bare 15-ish minutter for å bedre det. Men ellers de to siste årene har jeg brukt selvbruning, og da er denne og denne mine favoritter. Sophie sin bruker jeg når jeg vil bli brun litt kjapt, mens St.Tropez sin bruker jeg når jeg har litt tid over flere dager! 

Dette er ikke selvbruning altså, dette er brunfargen min på sommeren! Fant det bare på kamerarullen min og syntes sokkene mine var så cute så da må det postes seff

 

Så fin du var på håret her!! Likte de bølgene, gjør du noe spesielt for å få det slikt? har du satt inn extensions? Du ser veldig bra ut <3

Så koselig å høre, tusen takk! Nei jeg har ikke satt i extensions, det er mitt naturlige hår. Jeg har ikke gjort noe nytt heller, “kun” det vanlige – å sove med håret i flette og tørrshampo etter dag 2. Her er det noen dager siden håret mitt er vasket også, og mitt får ofte finere krøller og volum jo lengre det er siden jeg dusjet (om jeg har brukt tørrshampo da seff)

 

MILDT SAGT IKKE EN FORNØYELSE

Hei og god mandag alle sammen! For min del var det tilbake til skolebenken etter 14 dager (!!!) påskeferie, haha. Det var mildt sagt ikke en fornøyelse å sette seg med Zoom-forelesning igjen, men kjenner jeg meg selv rett blir det bedre allerede i morgen. Akkurat nå har jeg inntatt det nydelige måltidet over! En slags kyllingtaco som Erica viste meg i fjor en gang, som jeg har blitt obsessed med i etterkant, haha.

Her i gården har det ikke skjedd all verdens, og som vanlig har jeg helt glemt bloggen i helgen. Men jeg har ikke glemt å ta bilder, og har hatt med meg speilrefleksen pittelitt, og da har jeg fått tatt disse tre utrolig inspirerende bildene:

Bilen min ??? Hahaha. Men det er accurate beskrivelse av helgen min, jeg har kjørt utrolig mye rundt.  

Fredagstaco

Spicy tuna! Jeg er ikke så veldig glad i fisk til middag, så jeg prøver å spise mest mulig fisk ellers på brødskiva. Så det går myyye i makrell i tomat, fiskekaker og nå spicy tuna. Jeg _elsker_ spicy tunaen til Joe & The Juice men det har vi jo ikke her i byen, så jeg ble inspirert av Andrea sin oppskrift. Jeg har laget det en goood del siden, og for min del varierer jeg oppskriften litt hver gang. Denne gangen hadde jeg rømme oppi istedet for majones, noen andre ganger har jeg hatt agurkmix oppi også. Jeg liker jo heller ikke advokado, så jeg dropper det. Supergodt og spicy, viktig med masse tabasco og jalapeno om man er glad i sterk mat sånn som meg, hihi. Like godt på ristet brød som mellom to knekkebrød, og anbefaler alle å prøve det!