NYE TURKLÆR

A N N O N S E   R E V O L U T I O N   R A C E 

Hei og god søndag mine fine! I dag skal jeg endelig dele noen bilder jeg har tatt sammen med kjæresten min, i samarbeid med Revolution Race! Jeg og Erica hadde jo et større samarbeid med de da vi var på Kvitfjell i fjor som var en helt fantastisk tur, så da de tok kontakt igjen ble jeg veldig glad. Denne gangen har jeg plukket ut noen nye klær, i tillegg til mine favoritter jeg har fra før! Det har faktisk blitt en aldri så liten tradisjon å gå en lang tur på søndager, enten i by eller i mark, og da kjenner jeg det gjøøør turen litt å ha klær som gjør at man ikke fryser så lett. Ellers kommer rabattkode i slutten av innlegget!

      

T O R N A D O   H O O D I E ,    H E R

Denne her har jeg jo i blå fra før, og den har blitt så utrolig mye brukt igjennom høsten og vinteren, i alt fra skiturer, gåturer og sparkesykkelturer, haha. Elsker den!! Så da måtte jeg ha meg den i svart også – samme fine fasongen og tykkelsen på denne også!

  

C Y C L O N E   R E S C U E   J A C K E T ,    H E R 

C Y C L O N E   R E S C U E   P A N T S ,    H E R 

NÅ har hu jaggu meg blitt skikkelig turgåer! Jeg har aldri hatt et slikt vindtett sett, og nå har jeg fått dette i den freeeesheste fargen. Kjæresten har likens i armygrønn (kommer senere i innlegget), og da vi prøvde de på måtte vi rett ut å gå på tur, til tross for en helsikkes vind og innimellom hagl, haha. Men da fikk jeg i hvert fall testet vanntett- og vindtettheten. Elsker elsker elsker denne fargen!!

 

  

D A Y B R E A K   P A N T S ,    H E R 

Så til denne herligheten av en turbukse – denne har dere sett før om dere følger meg her og på Instagram, for denne har jeg fra før! Dette er den jeg snakket om sist samarbeid også – den sitter så innmari kledelig på, og er så deilig å gå tur i. Jeg hadde derimot min i en akkkkkurat litt for liten størrelse fant jeg ut etter hvert, da jeg gjerne ville ha litt tykkere tightser osv under. Så da bestilte jeg meg en i en størrelse opp, så denne får jeg brukt når jeg må ha litt mer tøy under.

    

E L E M E N T S   H O O D I E ,    H E R 

 

B O U N C E R   H I G H W A I S T   J E A N S ,    H E R

Denne buksen vil jeg si er en blanding av en tights og en bukse, om man vil ha det helt helt tight! Den var også overraskende tight helt ned til ankelen, så om man vil ha en bukse man kan bruke ute som er helt tight er denne noe for deg! Jeg vil dog si den er liiitt liten i størrelsen, men her hadde jeg tights under da – det er vel kanskje meningen å bruke denne uten noe under

 

T O R N A D O   H O O D I E   M A N N ,    H E R

Gubben måtte seff ha likens fleece som meg, haha! Jeg elsker jo å matche.

  

C Y C L O N E   R E S C U E   J A C K E T   M A N N ,    H E R 

C Y C L O N E   R E S C U R E   P A N T S   M A N N ,    H E R 

Også her da settet til mann, i en helt nyyyydelig grønnfarge. Og en aldri så liten bonus er jo at mitt sett i burunder ser helt nydelig ut sammen med dette, hahaha

Så til rabattkoden! Koden gir 15% off hele nettsiden, og er gyldig i èn uke

ANNAIS15

Håper dere likte innlegget!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg