ET HALVT ÅR SIDEN SIST

Hei godtfolk! Jeg kom akkurat inn døra fra …. podding! Oh yes, dere hørte riktig. Det er ikke mindre enn et halvt år siden sist vi satt med hodetelefonene på og pratet skit inn i mikrofonene. Det føltes faktisk veldig, veldig rart, men også veldig gøyalt å være påån igjen. Episoden kommer en gang denne uken!!

Ellers har det vært ganske fint vær de siste dagene, og i går tok jeg og mamma oss turen til Ringve Botaniske hage. Det glemte jeg helt å tipse om i Trondheimsguiden! Så her kommer et helt eget tips, haha.  Ringve består både av masse grøntareale, dammer, de nydeligste blomstene, plantene, trærne. Og ikke minst hovedhusene som nå er bla. musikkmuseum! Så det kan jeg absolutt anbefale å vandre litt rundt der på en finværsdag – superidyllisk, og av en eller annen grunn føler jeg at jeg reiser 100 år tilbake i tid når jeg går der.

Navnet på highlighteren min heter svette og solkrem

 

Hahhaha det er når jeg ser dette bildet jeg kom til å tenke på hvor skjeldent man poserer rett opp og ned. Stilig egentlig

SERIER SETT I KARANTENE PT. 2

Litt missvisende overskrift da jeg ikke har sittet i karantene, men siden jeg startet med denne “spalten” da hele Norge satt i lockdown og karantene, ble det dette navnet, haha. Dere finner første del her! Jeg vet helt ærlig ikke hvor mye folk bryr seg om hvilke serier jeg har sett, men men. Hahahha

Bare et bilde av hvordan jeg ser ut når jeg ser på serier ;))))

 

– UNORTHODOX

– MRS. AMERICA

– UNSOLVED

– NÅR STØVET HAR LAGT SEG

– OUTER BANKS

– DEAD TO ME SESONG 2

– HOLLYWOOD

– DYNASTIET SESONG 3

– WHITE LINES

– JEFFREY EPSTEIN: FILTHY RICH

– 13 REASONS WHY SESONG 4

– NORMAL PEOPE

– MARCELLA SESONG 3

– MORDENE PÅ WHITE HOUSE FARM

– DNA

– HIGH FIDELITY

 

Mine favoritter fra listen er High Fidelity, Hollywood og Når Støvet Har Lagt Seg. Sistnevnte har en sakte oppbygging og er veldig rå, fin, trist og grusom. Hollywood likte jeg utrolig godt – den er morsom, fascinerende, men også mørk på samme måte. High Fidelity ble jeg faktisk ferdig med nettopp, og det er en veldig enkel og grei serie, med flinke Zoe Kravitz i hovedrollen (eeelsker hun), og en serie som ikke krever så veldig mye av en, haha! Ellers likte jeg også Unorthodox, Marcella sesong 3 og Normal People godt.

De jeg likte minst var nok Mrs. America (den så jeg heller ikke ferdig) – det ble litt for mye prating for min smak. Outer Banks og siste sesong av 13 Reasons Why ble kanskje litt for tenårings-serie for min smak, om dere skjønner? Hahaha. Gjerne kom med serietips om dere har i dette innlegget!! 

VORS TIL VORS

Hei alle sammen og … god mandag! Min mandag er egentlig langt i fra god, men men. En skikkelig klassisk mandag rett og slett, hvor alt som kan velte velter, alt som kan søles søles, alt som kan mistes mistes og alt som kan gå galt: går galt. Jeg startet dagen ute hvor jeg gjorde et par ærender, og nå er jeg trygt hjemme igjen. Kjenner at en sånn dag som dette er det bare greit å holde seg inne, haha. Regnet pøser også ned i tide og utide, så det frister ikke akkurat å gå ut igjen heller.

I helgen feiret vi enda en 25-årsdag i gjengen! Det er jo en semi-stor dag, så da er det gøy å lage litt stas av det. Karen hadde invitert til middag ute, etterfulgt av litt vin etterpå – noe som vi gjorde en aldri så liten overraskelsestwist på. Alle som hadde mulighet fikk i oppgave å invitere til temavors! Så vi bevegde oss hele tre ulike plasser, og hun ble like overrasket for hver gang, haha. Veldig gøy – og noe jeg absolutt kan anbefale, om det så er overraskelse til en bursdag eller om man alle sammen planlegger det sammen. I temaet kan man legge hva / hvor mye man vil i – om det er pynting av leilighet, kostymer, drinker, mat, opptredner eller quiz som står til temaet.

 

Hahha her er det ei som tydeligvis ble pinlig berørt av noe

 

Fine fine jenter

 

Sjæl gønnet jeg et aldri så lite kvinnelig power-tema!

Ellers tenkte jeg å prøve å steppe opp blogg-gamet litt igjen. Siden jeg kom hjem fra ferie har det bare vært veldig lite inspirasjon å hente, haha. Men nå begynner jeg å savne å oppdatere her inne hver dag, så forhåpentligvis finner jeg litt inspirasjon i regn og gråvær fremover, haha! Håper dere får en fin mandag alle!

MINE TRONDHEIMSTIPS

Det er gøy å se hvor mange av dere som har tatt kontakt med med om tips til hva man kan gjøre, spise og se i Trondheim! Tydelig at det er Norgesferie på flere her, og det digger jeg. Av den grunn tenkte jeg å lage en liten Trondheimsguide – kanskje litt sent, men men. Jeg bare sier det med en gang: den kommer til å bli lang, litt rotete og jeg har helt sikkert glemt noe. Det var overraskende vanskelig å se byen sin “utenfra” på den måten, og komme på alle plassene man liker, haha! Jeg lot være å nevne hvor de ulike plassene ligger på det aller meste, da det er et Google søk unna. Men om dere lurer må dere bare spørre så klart!

– M A T –

Lunsj: Selv er jeg veldig glad i å spise frokost og lunsj på en cafè på Bakklandet. Da blir det som oftest på Kaffebrenneriet, da de selger de beste kylling-pesto ciabattene! Men på Bakklandet finnes også Dromedar, samt andre fine cafeer og resturanter. Bakklandet er en helt fantastisk koselig plass, med nydelige hus samt at man kan sitte lenge å bare se på alle som går forbi. Ellers er det alltid fint å ta seg en lunsj på rekken av resturanter på Solsiden også, for eksempel kan man bestille seg noen småretter tapas på San Sebastian eller kanskje drikke en kaffe på Dromedar Solsiden. En annen stor favoritt hos meg er Godt Brød for lunsj. Hevd er også en helt nyyyydelig lunsjplass som er ganske ny, men som gikk rett inn i favorittene mine! Skal du lyxe deg tilbyr Palmehaven på Britannia “afternoon tea”, samt muligheter for annen lunsj og buffet. Brasseriet på Britannia serverer også bra lunsj, og i veldig fine lokaler. Hva gjelder frokost er Rica Nidelven kåret maaange år på rad som Norges beste hotellfrokost, noe jeg absolutt kan skrive under på! Man trenger ikke å bo på hotellet for å dra på frokosten.

 

Middag: OK sisters lets get in formation! Jeg har svart på så sjuukt mange DMs om resturanttips i Trondheim, så here we go hahaha. Mine favoritter, både all times og innen pizza, er Una og Grano. 100% nydelig pizza og atmosfære. Hevd, som jeg nevnte ovenfor, blir faktisk til Una på kvelden (etter 17:00 eller noe), så det finnes to plasser i byen (Solsiden og midtbyen). Una har også veldig god pasta (samt andre retter), men om jeg skal spise pasta går jeg ofte heller på Olivia. Frati er også en favoritt, som også selger pizza, pasta + andre hovedretter. Spontan Vinbar må også anbefales – det er her jeg har vært på vinsmaking med søsteren min, men de serverer også helt nydelig mat. Litt annerledes og spennende, og her pleier jeg å spise 4 retters (tror det koster typ 500,- så det er ganske god pris også), hvor man får oppleve helt fantastiske smakssammensetninger og litt annerledes enn hva man vanligvis ville smakt.

Den beste thaimaten syntes jeg er hos Bankok Cafè og Lan Na. Kona er også superdigg thaimat med litt kulere lokaler – pluss at de har asiatisk mat med en liten twist, om jeg har forstått det rett. AiSuma har også god mat i fine lokaler. Her har jeg enda ikke vært, men hørt veeeldig mye bra – Jonathan på Britannia, i nydelige lokaler og med bordgriller hvor man kan grille sitt eget kjøtt (+ andre muligheter så klart). Britannia generelt er helt fantastisk fint, men litt dyrere i pris. Cowsea selger en snedig blanding av burgere og sushi, og er en chill plass med plass til mange.

Ellers må jo så klart sushi nevnes – her er Sabrura min favoritt, de har sushibuffet (kanskje ikke akkurat nå i coronnassss tho) med ulike makis, nigiris, kyllingspyd, vårruller ++. Ellers har Sushi Me veldig god sushi, men tilbyr ikke buffet (og har heller ikke det hyggeligste lokalet, så her er take away og sette seg i parken på Solsiden nice). SuperHero Burger er også kjent for sine gode burgere – her kan jeg anbefale trøffelburgeren hehe. Jeg skal også hilse fra mamma å si at på Kalas og Kanasta har de verdens beste fiskeretter, haha. Jeg har selv spist kjøtt der, og er absolutt en plass verdt å sjekke ut – dette også på koooselige Bakklandet.

Ellers har jo Trondheim tre Michelin-resturanter – Speilsalen på Britannia, Credo og Fagn – the sis har ikke vært noen av de men det må vel nevnes her uansett høhø

Litt av bakedisken på Hevd

 

Denne pizzaen har sikkert vært avbildet 100 ganger her på bloggen – fra Una (Vesuvio med Oliven hehe)

 

Pizza fra Grano (Nr. 8 – Calabrese er min fav her)

 

 

– D R I N K E R  O G   U T E S T E D E R –

Drinker: De beste drinkene er lett på Raus. Ikke bare er drinkene gode, men de serveres gjerne på en funny og kul måte. Poppisen der er vel kanskje Ryan Gosling-drinken, som serveres med en liten klipe med et bilde av Ryan Gosling på. Ellers er drinken med hockeypulver dritgod! Her har vi dratt om vi vil ha en litt chillere kveld, eller før vi drar videre til en annen plass. Etter min erfaring er det også god stemning her andre dager i uken enn bare helg også (don’t quote me on that tho). Ellers er Britannia Bar veldig flott, her serverer de alt fra gode viner til drinks. Her har jeg både vært for en drink før middag, og etter middag for en liten forlengelse av kvelden. Her er det dog litt “finere” stemning om jeg kan si det sånn, haha. Vil du ha en drink (eller middag forsåvidt) with a view kan jeg anbefale skybaren på Clarion Hotel – veldig fint, og nydelig å sitte ute på takterrasen i godt vær. Det er derimot på piren, så det er litt lengre unna alt annet av serveringssteder.

Og som nevnt tidligere, er Spontan Vinbar en utrolig hyggelig kveld. Her tilbyr de vinsmaking på onsdager, hvor man får 4 (noen ganger 5) ulike viner til 200,-. Jeg og søsteren min har jo hatt dette som faste “dates”, hvor vi har vært på både hvitvinssmakinger, rødvinssmakinger, champagnesmakinger og drukket ulike naturviner. Sååå hyggelig og ikke minst lærerikt! Ellers har jeg selv fått anbefalt NB6 Vinbar, som er en koselig vinbar på Bakklandet. Skal du drikke øl har Den Gode Nabo helt klart best utvalg, samt har Selma både masse god øl, samt at de serverer ganske god pizza også!

 

Utesteder: Dette syntes jeg er vanskelig å tipse om, da utesteder er veldig forskjellig hva man liker. Jeg drar ofte dit jeg vet jeg møter kjentfolk, samt avhenger det ofte av hvem jeg er ute sammen med. Søstrene Karlsen er en resturant på dagtid, som blir til et utested på kvelden. Aldersgrensen her er jeg faktisk ikke sikker på, men tror det er 23 år. Fire Fine er en mer klassisk nattklubb som varierer veldig i musikk, alt etter hvem som spiller. Her er vel aldersgrensen 25 år om jeg ikke tar feil. TAG har ofte bra musikk og dansegulv nede i kjelleren – dette er også en restaurant på dagtid! Er du ute etter litt mer low key stemning kan jeg anbefale Lokal, Tyven og Diskoteket. Nå må det sies at nå under pandemien vet jeg det er store restriksjoner på alle disse plassene, så det blir jo sikkert en helt annen opplevelse, haha! Eksempelvis dansegulv er det vel ikke å finne noen plasser, haha.

Ellers er cavasøndag stort i Trondheim, faktisk så stort at jeg tror det er like mange ute på søndager som på fredager noen ganger, haha. Cavasøndag finner du på Barmuda på Solsiden, hvor man får en flaske cava for 150-200 kroner, jeg husker ikke helt skal jeg være ærlig. Jeg har vært på det selv et par ganger, og er absolutt gøy om man er fysen på en fest på en søndag!

 

– S H O P P I N G –

Dette er kanskje det vanskeligste punktet, haha! Det er en del kjøpesentre i Trondheim, men tenkte jeg heller skulle dele mine favorittbutikker – både kjeder og ikke-kjeder. Alle finner dere i midtbyen av Trondheim! Shine er en helt nydelig butikk som selger klær og smykker, her har jeg kjøpt flere av armbåndene og øredobbene mine. Anbefaler alle å ta en titt innom – om man ikke finner noe er butikken i seg selv helt utrolig fin og søt! Ellers må jeg tipse om BAG – som jeg har hatt flere samarbeid med her på bloggen, da nettsiden. Meeen om dere er i Trondheim må dere også ta turen innom butikken – de har pusset opp og gjort den så fresh, her også finner dere alt fra kule sneakers, nyyydelig accesories, vesker, klær og reiseutstyr. Pluss suuuperhyggelige ansatte da! BAG ligger i første etasje på Byhaven senter. Ellers har Trondheim en ganske så rå sneakersbutikk – Skills! Denne ligger i Nordre gate, og har et superbra utvalg av sneaks. Som jeg har sett har de ofte ganske bra tilbud også – i vinter hadde de for eksempel 2 for 1 på hele butta. Ellers må jeg anbefale den nye H&M Home butikken som har kommet – den ligger i Thomas Angels gate og er virkelig helt fantastisk. Stor og fin, samt helt nydelig innredet.

Jeg må også anbefale to blomsterbutikker – Strå og Bakklandet Blomster. Helt fantastiske butikker med de nydeligste blomstene i. Dette er begge to perler, som jeg er så glad vi har fått i Trondheim. Drives også at helt nydelige folk som ser ut til å virkelig elske det de driver med, så jeg blir alltid i så godt humør når jeg stikker innom, haha.

 

– T I N G   Å   S E –

Her blir det litt vanskelig, da man som besøkende i Trondheim bør se noen ting jeg kanskje ikke klarer å komme på selv, hehe. Men så klart – besøk Domkirka! Hver gang jeg går forbi eller går innom blir jeg helt shook over at vi har noe så fantastisk i Trondheim. Så massivt, flott og ikke minst full av historie. Om det er mulig – få en guidet tur der inne også. Og ikke minst – noen ganger er det konserter der inne! Selv var jeg oppi spirene og rundt om kring i kirken som barn, og det er noe jeg aldri glemmer. Det var i regi av skolen derimot, så hvordan man booker turer og hvilke turer som er tilgjengelig vet jeg ikke – men Google is your friend!

Ellers, som dere kanskje har skjønt by now, er jo Bakklandet et “must see” i Trondheim. Både for byggene, cafeene, de små butikkene men først og fremst bare stemningen. Der finner du også Gamle Bybro, hvor man kan stå på å se Nidelva gå begge veiene. Og når vi først snakker om Nidelva – det er mulig å bestille padling i kajakk ned Nidelva, noe jeg tror faktisk er ganske billig også!

Vi har jo også Tyholttårnet her i byen, som jeg føler jeg må nevne, haha. Det er Egon som er i Tyholttårnet, så sånn sett er det ikke noe “must” å anbefale. Men det er jo en helt fantastisk utsikt over hele byen – så om man stikker opp en snartur for å ta seg en øl eller noe får man se typ hele byen rundt seg, og hvis du sitter i 2. etasje snurrer etasjen også rundt slik at du etter 1 time (?) har “rundet” hele byen, haha.

Selv er jeg veldig glad i å gå tur på Svartlamon – en liten bydel i Trondheim med fokus på bærekraft, og her finner du kule hus og hager, og det minner litt om Christiania i København! Ellers er det populært å gå tur på Ladestien i Trondheim – og det er de eneste turtipsene dere får fra meg, da skog og mark og tur ikke er noe jeg har peiling på, haha.

Er du fysen på litt kultur er det jo også Rockheim, som er det nasjonale museet for populærmusikk. TKM Gråmølna har ofte kule utstillinger – søk opp på forhånd om utstillingene de har nå er noe for deg. Dropsfabrikken Galleri på Ila er et lite og fint galleri.

Håper dere likte guiden, og at den ikke ble for uoversiktlig og rotete, haha. Dette er jo også bare mine egne tips! Og om dere lurer på noe mer bare spør i kommentarfeltet, så svarer jeg der

SPINNE I BLINDE

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

 

S P O R T S   B H    H E R

S H O R T S    H E R

S K O   R E E B O K

 

Hvor melder man seg på kurs for å trene med briller? Altså, jeg ser folk med briller på treningssenteret titt og ofte, så mulig er det jo tydeligvis. Men jeg får det ikke til!!! Jeg har prøvd styrketrening, jogging og spinning med briller – ingen noen særlig suksess. Styrketreningen gikk kanskje best, helt til det var tid for planken og brillene falt rett ned i bakken, det samme med rygghev. For et jevla show?!? Da vi var på sørlandet tok jeg, broren min og kjæresten min oss en joggetur på fastlandet, som endte opp med at brillene dugget så mye at jeg ikke så veien lengre, hahaha. I går prøvde jeg å ta en runde på spinnsykkelen, som endte med at brillene bouncet så mye opp og ned at jeg til slutt måtte spinne i blinde (saklig bra rim der).

Så jess, det var oppdateringen fra meg, haha. Jeg er hjemme i Trondheim igjen etter noen dager i Oslo. Det var egentlig veldig deilig å komme hjem igjen, og bruker dagene til å slappe heeelt av. Håper alt er bra med dere, smask

HISTORIENS BAKIS


 

Noen bilder fra de to siste dagene i Kragerø! Onsdag gikk mest til å drikke kaffe, en tur innom stranda, se på båter og en aldri så liten kjærestedate på kvelden. Vi spiste helt nydelig sushi, kongekrabbe og kamskjell, samt tok noen pornstar martinis. Etter hvert møtte vi også et annet par for en aldri så liten dobbeldate! Det endte faktisk opp med å bli en aldri så liten tur ut også, noe som var veldig hyggelig.

Meeen etter overskriften kan dere kanskje skjønne at dette ikke gikk helt knirkefritt for seg. Jeg aner helt ærlig ikke hva som kan ha skjedd, men i går opplevde jeg den villeste fyllesyken jeg noen gang har opplevd. Det på samme dag som vi skulle kjøre bil til Oslo, noe som medbrakte veldig mange “gøye” situasjoner. Hele den settingen der er faktisk så vill at jeg har bestemt meg for at jeg må fortelle den på podden når vi er i gang med det (som forhåååpentligvis ikke er så lenge til nå!!). Men her har dere en aldri så liten sneak peek:

 

Kjøret går 🙂

BURSDAGSKJOLE + NA-KD KODE

A N N O N S E   N A – K D

 

 

K J O L E    H E R

 

Hei og god morgen alle sammen! Her er en av kjolene jeg snakket om tidligere – hvor fantastisk vakker er ikke denne?! Jeg brukte den da vi feiret broren min sin bursdag i helgen på øya, med grillet viltkjøtt og masse god rødvin. Fikk så mange komplimenter for den også, så superfornøyd liten dame her altså. Jeg tenkte å stikke innom denne morgenen for å fortelle at dere får nå 15% på hele NA-KD! Det gjelder altså også denne nydelige kjolen. Koden er gyldig en uke!

 

B R U K   K O D E N  

ANNAIS15

F O R   1 5 %   O F F   H E L E   N A – K D 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

ÅRETS MEST STRESSENDE DAG

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Hei og hopp fra Sørlandsekspressen! Jepp, nå sitter jeg på bussen “nordover”. Vi bestemte oss for å dra innom Kragerø på veien hjem! Denne dagen får herved 2020’s mest stressende dag så langt for min del, haha. Da alt skjedde ganske spontant måtte baggen pakkes, rommet vaskes og komme oss av gårde. Jeg har kanskje ikke nevnt det, men familiebilen streiket da mamma og pappa var på vei nedover, så å komme seg hjem igjen alle 5 har blitt litt av en logistikkutfordring. Vi vet vel egentlig enda ikke hvordan eller når det skal skje, men men. Et steg av gangen, hahaha! Ellers klarte jeg å miste mobilen i bakken og ødelegge den da vi hastet av gårde for å rekke denne bussen, så da nådde jeg faktisk dagens low i dårlig humør. Jeg lar meg som oftest ikke påvirke så veldig av stress, men i dag dere. The sis var i dåååårlig humør her ei vending hahaha

:—–)

 

S K O    H E R   ,   I   S V A R T     H E R

T I G H T S   H E R

J A K K E   Z A R A

 

Det var heldigvis tid for litt matro her ei vendig (i pøsregn tho)

 

Nå har jeg fått sett litt på mobilen og ser ut som den plutselig begynte å fungere igjen, noe som er DIGG. Jeg kom meg (tydeligvis) unna med bare noen sprekker i beskyttelsesglasset. FJOH. Nå skal jeg bruke resten av bussturen på å jobbe litt, så håper vi resten av dagen bare bringer chill-het. Haha! Håper alt står bra til med dere <3

NYE SANDALER OG NELLYKODE

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y 


S A N D A L E R  
  H E R

 

Baaaare mine nye, råe sandaler – disse gleder jeg meg til å bruke til sorte jeans! Klarte så klart å glemme de hjemme, men nå er det jo ikke akkurat sånn at jeg sprader rundt i svarte jeans her på øya heller. Men er de ikke kule?! Jeg stikker innom i dag for å dele en rabattkode til dere – på Nelly! Det er jo en god stund siden sist. Koden finner dere nederst i innlegget, og gir dere 30% på alt fra NLY brands! Koden varer i 48 timer

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 

20. HER 21. HER 22. HER 23. HER 24. HER 25. HER 26. HER 27. HER 28. HER 

29. HER 30. HER 31. HER 32. HER 33. HER 34. HER 35. HER

 

 

– TRYKK DERE INN HER, OG BRUK KODEN ANNAIS30 –

 

KLART VANN OG HVITE ØYENBRYN

A N N O N S E L E N K E R    B I K   B O K

Disse to bildene er tatt med èn dags mellomrom – i går var vannet helt latterlig klart og stille, faktisk så stille at jeg nesten ble litt nervøs av det. Da ser man liksom hva man hopper ut i?? Og at det liksom er en helt egen verden der nede, dekt av vann?? Men nydelig å se på da, og jeg klarte etter hvert å hoppe uti!

 

 

I går var en helt nydelig dag, med både sol og helt vindstille. Ellers har jeg jo vært her i 10 dager nå, så jeg så det på som svært nødvendig å ta en dusj av håret også, så da ble det jaggu meg en skikkelig kalddusj i bakgården i går ettermiddag. Jepp, da står jeg i hageslangen og vasker meg, og det vannet er så kaldt at jeg endte opp med å få hodepine ved slutten av hårvasken, haha. Men samtidig gjør det meg ingenting, da jeg er vandt til å gjøre det sånn – det er jo litt av sjarmen og! Samtidig som jeg setter så pris på å være ren og pen igjen, i dag NJUTER jeg meg selv og min egen renhet 100%

Jeg kom akkurat inn fra brygga, hvor jeg sovnet i solen og våknet til små regndråper på kroppen. Det tok jeg som mitt cue på å komme meg inn og begynne å jobbe. Jeg mottok faktisk en pakke til hytta her en dag som jeg ble så innmari glad for, den inneholdt nemlig de nydeligste kjolene jeg har sett på lenge. Så nå skal jeg sminke meg litt for første gang på lenge, og ta noen bilder av de. Jeg skulle egentlig ha samarbeidet en gang om to uker, men jeg ble så overtent at jeg nå sendte en mail om å heller få lov å poste det neste uke, haha. Så da kommer det + rabattkode på NA-KD neste uke en gang forhåpentligvis

 

Noen av dere som så på mitt siste Instagrambilde at øyenbrynene mine ikke er synlige lenger? De har nemlig blitt bleket vekk, haha. Jeg pleier jo å farge brynene mine hjemme et par ganger i året, men nå har jeg ikke gjort det på en gooood stund, samt latt solen gjøre sin jobb. Så jepp, noen dager til nå så er de faktisk helt hvite, hahaha

Ellers finner dere bikinien jeg har på meg her! Den er faktisk på salg til rolige 49,-, samt at den går inn under 3 for 2 tilbudet på nettsiden også. Sjæl har jeg kjøpt meg den i alle fargene tilgjengelig, samt at jeg har kjøpt denne modellen også i nesten alle fargene, haha. For min del ble åpenbart Bik Bok den store vinneren hva gjelder bikinier denne sesongen, så mange fine! 

G O D   H E L G   A L L E   S A M M E N