EN TUR TIL RØROS

Hei og god tirsdag alle sammen! HerreGUD så kaldt det er ute nå?! I dag har det vært rolige 10 blå (lol), og både jeg og Elsa har holdt på å fryyse i hjel. Men vi har likevel kommet oss ut på en langtur i dag, da jeg må smi mens jernet er varmt hva gjelder Elsa og gåing. Når jeg sier “langtur” betyr det en tur på 20-25 minutter hahaha. Elsa har jo hatet å gå tur annet enn å tisse 1 minutt ute i gården. Derfor prøver jeg å få gått èn ordentlig tur om dagen i starten nå, før vi forhåpentligvis får til flere om dagen etter hvert.

Men! En annen plass det var kaldere enn Trondheim, var Røros, hvor vi var i helgen! Der var vi på hyttetur til en kompis, og det var såååå innmari koselig. Om man ikke har vært i Røros anbefaler jeg så varmt å dra dit en tur nå i førjulen. Det er garantert julestemning, jeg elsker den pittelille sentrumen der med de koseligste gatene. Men uansett, her er bildedryss!

Fleecen er fra HM, tøflene fikk jeg i julegave i fjor

Da vi kom frem hadde hostene jaggu laget andebryst til oss! Det var så sykt godt, smakte heeelt resturant vett. Med både skjysaus og en chili-appelsinsaus. Nam nå ble jeg sulten

Dagen etterpå var det bare å kle godt på seg, da var det en tur inn til handlegata for å spise, se og bare kooose oss

Se så julestemning!  

Elsa hadde på seg 3 lag med klær, haha. Underst en ullgenser strikket av mamma, så selen sin, så denne strikkegenseren (fra H&M).Og ikke minst sko da!

Etter litt vandring i byen var det jaggu meg planlagt lazer tag!! Det er så gøy, jeg eeeelsker det. Men jeg er ikke spesielt god i det, jeg blir ofte så stressa at jeg bare camper samme plassen gjennom hele runden, a.k.a en veldig irriterende person å spille med/mot hahaha    

Hjem lage hjemmelaget pizza 

Og drikke litt vin, spille og kødddde resten av kvelden!

Det var en så koselig helg med venna, kunne gjort det samme igjen i helgen haha!! Da vi kjørte hjem begynte solen å gå ned, og fikk en nydelig solnedgang mens vi kjørte hjem. I -20 grader, jeeez det er kaldt, ass.

HA EN FIN TIRSDAG ALLE SAMMEN

JULEGAVEØNSKER 2023

ANNONSELENKER ROYAL DESIGN, THE EVERY, LYKO

Hallooo så gøy – jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage “julegaveønsker 2023” og GIRL say less. For det første er det jæævelsk koselig at det kommer requests her inne, og for det andre er det sjukt blogging ala 2009-ting å gjøre, og det elsker jeg jo hahaha. Så here we go!

1. HER 2. – 3. HER 4. HER 5. HER 6. – 7. HER

Hahha en litt kjedelig ønskeliste kanskje?? Men jeg elsker å ønske meg litt praktiske ting som jeg syntes det er litt kjedelig å kjøpe selv, sånn som… harddisk, haha. Det er jo sååå dyrt ofte, og så kjedelig å bruke penger på. Og for meg som har dokumentert hver dag i mitt liv siden 2008 må jeg ha en del harddisker med mye plass!

Ellers har jeg ønsket meg litt flere glass i serien av glass jeg har fra før, da cocktailglass og hvitvinsglass! Sånne ting er veldig greit å både kjøpe og få i gave, elsker når folk ønsker seg noe fra en serie de samler på, sååå greit å kjøpe haha. Det samme med brødkniv!

Jeg har også ønsket meg litt diverse hårting – nummer 3 har jeg faktisk allerede kjøpt meg haha! Har sett SÅ mye bra om den for volum – jeg har jo 0,0001% volum i håret mitt, så det blir spennende å se. Olaplex-kremen har jeg også skrevet ned da jeg ønsker en krem for å temme både statisk hår men også når man får “ullhår”, men nå har jeg faktisk akkurat mottatt en krem for det som jeg gleeeder meg til å prøve! Ellers knuste jeg det forrige Charlotte Tilbury-pudderet mitt LOL så irriterende. Så det står på ønskelista!!!

DET VAR MIN ØNSKELISTE SÅ LANGT HAHA

24 TIMER I STOCKHOLM

ANNONSE, INVITERT

Hahahhaa eeer det mulig.. Som dere skjønner når dere leser dette er det noen *jeg* som presterte glemme å trykke “publiser” på dette blogginnlegget da det ble skrevet… Jaja let’s go

Hei og god torsdag alle sammen! Da er jeg jaggu hjemme fra en weekend i Lillestrøm, og det var superhyggelig. Jeg var der med kjæresten for å besøke svigerfar, så en chill og koselig helg. Nå er det jo snart helg igjen, men denne uken har jeg hatt en del jobb å styre med, så det har vært deilig egentlig – uken har gått sååå fort!!

Meeen grunnen til at jeg er inne her i dag er egentlig for å blogge litt om turen jeg og Erica hadde til Stockholm for over en uke (… hehe) siden, sammen med Lancome! Før Covid var det jo slike brand trips typ hver uke, noe som jeg husker kunne bli litt slitsom den gang da (men da studerte jeg jo fulltid samtidig haha, egentlig vilt at jeg fikk kombinert de to tingene så bra), men nå er det litt skjeldnere og da er det jo SÅ stas når man først reiser.

Jeg og Erica startet hele reisen med å nesten ikke rekke flyet, jeg tror seriøst det var snakk om 30-60 sekunder der, haha. Forteller mer om det i neste podd, den kommer nok innen en ukes tid! Men vi rakk det heldigvis, og kom oss til slutt frem til Stockholm der vi møtte den norske gjengen, og reiste inn til byen og hotellet vi skulle bo på: Ett Hem!

 

Og altså det hotellet!? Det var skikkelig luksushotell, men samtidig veldig som å bo hjemme hos noen? En spesiell men veldig nice kombo, føler meg heldig å få opplevd det hotellet!

Rommet til meg og Erica var også et superkoselig lite loft

Så var det bare å hive seg rundt å dra på en makeup-masterclass som Lancome hadde planlagt for oss! Det var så koselig å sitte på langbord med hver sin sminke, speil og følge med på hva makeupartisten gjorde. Skikkelig girls night feeling typ haha! Og se så fint de hadde laget det!!

 

På kvelden var det duket for middag og drinks 

  

  

LITT NYTT INNEN BEAUTY

 ANNONSELENKER BANGERHEAD, LYKO

Hei og hå og god fredag alle sammen! Akkurat nå sitter jeg faktisk på toget i retning Oslo, jeg skal nemlig på en aldri så liten tur til Lillestrøm på besøk i helgen. Under meg ligger Elsa også og sover, så heldigvis har jeg veldig søtt selskap på turen. Men! Jeg tenkte vise dere litt ny shopping innen beauty jeg. Må jo få tida til å gå mens jeg sitter her, og ser det er leeenge siden jeg har oppdatert her, så here we go!

HAIR LOSS SHAMPOO HER

KERATIN LEAVE IN HER 

 

Disse to bestilte jeg forrige uke, og har kun rukket prøve èn gang, i går kveld! De siste 1-2 mnd har jeg mistet så mye hår etter jeg har dusjet og børstet håret. Jeg er nok ganske sikker på at det er sesongbasert, da jeg hadde det samme i fjor (?) rundt samme sesongskifte, men det er likevel såååå drit. I fjor brukte jeg denne serien med ampuller og den funket egentlig ganske bra, og om jeg starter å se antydninger til røyting neste år skal jeg starte på de asap, i stedet for å vente på at det skal gå over som nå haha. Men ja, nå skal jeg teste denne shampoen da jeg har hørt mye bra om den! Kjøpte også en leave in som jeg har hørt er bra, så det blir spennende.

SERUM CONCEALER HER

ALL OVER CONCEALER HER

TEINT IDOLE ULTRA WEAR FOUNDATION HER

TEINT IDOLE ULTRA WEAR CARE & GLOW FOUNDATION HER

Så over til masse ny hudpleie jeg var så heldig å få på event med Lancome på mandag! Teint Idole Ultra Wear foudationen kjøpte jeg meg faktisk i fjor vinter og eeelsket som et litt satin, litt mer dekkende foundation til alle superglowy jeg har. Men den var såppas lys at jeg ikke får brukt den så ofte, så ble veldig glad da jeg fikk den i en pittelitt mørkere farge, men fortsatt “vinterfarge”, hehe. Siden jeg sitter på toget har jeg ikke nøyaktig fargene mine, men men. Fikk også testet “serum concealer” og wow så spesiell og fin concealer? Den mørkere er til å bruke som kontur og/eller øyeskygge, og det funket SÅ bra, for formulaen på den er virkelig serum-aktig. Sååå fin! Samme med “care and glow”-foundationen er veeldig naturlig og fin

ROUGE HER

ØYESKYGGEPALETT HER

Så litt pudderprodukter – rouge og øyeskyggepalett! Nå som vinteren er her har jeg begynt å “sette” kremblushene mine med pudderblush (jeg vet egt ikke hvorfor hahaha men jeg liker det), og denne var sååå fin. Samme med øyeskyggepalettet, veldig “meg” farger – en brunfarge til globale, en mørkebrun til eyeliner og en glittery til brynsben, øyekrok og lokk. Elsk

Nå skal jeg faktisk sende inn regnskapet mitt, før jeg tenkte jobbe videre. Jeg har gjort klart masse jobb jeg kan gjøre på togturen, så det er egentlig litt deilig. Dobbel effektiv – komme seg sørover og ha jobbdag. Tog, ass!

HA EN FIN HELG ALLE