JUL I HJEMMET

Hei og god pitte-pitte-lillejulaften! Akkurat nå sitter jeg faktisk på kontoret – men det jobbes vel ikke akkurat så hardt. Jeg har egentlig tatt juleferie sånn sett, men det kommer en møbelleveranse hit i dag, så da var det bare å henge her i noen timer. Enn så lenge er den ikke kommet, men kjenner jeg posten rett kommer den vel 5 minutter over siste leveringstime haha. Men det er veldig koselig å henge her, Elsa er her, stearinlysene er tent og jeg chiller og ser på serie, så det er all good!

Før i dag var jeg hjemme og fortsatte med julevasken! I morgen skal vi ha damenes julebord, som starter med litt drinks hjemme hos meg, så da var det bare å hive seg rundt. Kanskje ikke sååå lurt å ta julevasken rett før et lite vorspiel, men. Gleder meg til å se alle jentene igjen

Får alltid spørsmål om candycane-puten, den er fra Kid men ble utsolgt typ med en gang den kom!

Jeg elsker juletreet mitt så mye! Det er så stort og fint, og pynten er alt fra kjøpt nytt, arvet, fått i gaver, fått sponset, alt mulig!

Litt juleblomster

Det var litt av julehuset mitt! Har enda ikke pyntet bord og slikt til i morgen, så det får bli senere i dag

 

Ellers tenkte jeg egentlig bare å stikke innom å si hei før julen setter inn, så her er litt random bilder fra siste uken:    

Nå skal jeg runde av her, ha en nydelig jul alle fine flotte snille folk

NYTT PÅ KONTORET

ANNONSELENKER JOTEX, ROYAL DESIGN

 Hei og hå og snaaaart god jul! Herregud så fort desember har gått!? Jeg som tenkte jeg skulle være proppfull av julestemning nå, men må nok jobbe enda litt mer med saken. Men det kommer seg nok fort – i dag har jeg drevet med julevasken her hjemme, pakket de siste julegavene, og i morgen tar jeg siste dag på jobb. Dagene før jul er jo veldig koselige, og nå er endelig været gått til minusgrader igjen, glatta er smeltet bort og erstattet med snø igjen. Så NÅ snakker vi.

Men! Jeg har jo ikke lagt ut så mye her inne i desember, da det rett og slett har vært litt travelt til meg. Og jeg har heller ikke lagt ut noe særlig om kontoret vårt?! Der har jeg sittet de siste to ukene, da var det endelig klart for å flytte inn. Jeg har jo oppdatert litt på Instagram, men nå ser det altså sånn her ut:

SKRIVEBORD JOTEX, HER

LAMPE KID

STUEBORD JOTEX, HER

SOFA DECOTIQUE, HER

TEPPE KID

STOLER ELLOS

HUNDESENG ELLOS, HER

Er det ikke fint?! Det kommer til å bli så nice der, det er jo enda mye som står igjen av både stort og smått, men hovedmøblene er inne og det ble virkelig helt perfekt.

I dag har mamma bursdag, så jeg skal dra å møte henne for en kaffe straks, før det blir en treningsøkt etter det. Så er det å fortsette på husvasken gitt! Ha en fin onsdag alle sammen!!

KAMERABILDER FRA JULEBORD

Hei og good mandag alle sammen! Jeg og Elsa var så sjuuuuukt trøtte i dag, så jeg sov over alle alarmer, og fikk ikke gjort det jeg hadde tenkt på morgenen. Men heldigvis rakk jeg å komme meg på en time for vippeløft – det har jeg gledet meg sånn til å få gjort før jul nå! Vippene mine var sååå utrolig rotete og messy, så veldig fresht å få fikset på de. Ellers har dagen egentlig gått i ett, men det er egentlig deilig det.

Men! Jeg var jo på julebord i helgen med en gjeng nydelige damer, og da hadde jeg med meg digitalkameraet mitt! Vi var på helaften på E.C Dahls, hvor kvelden startet med en omvisning på bryggeriet, etterfulgt av ølsmaking. Jeg syntes jo ølsmaking er såååå gøy!! Etter det var det tid for fireretters middag, og vi koste oss sååå mye det var virkelig en gøy kveld haha. Men ja, bildedryss:

Elsa var så klart ikke med på selve julebordet, men måtte være med en liten tur på pre-drinks først hehe

 

Fiiine damer

Nå skal jeg hive meg rundt å få gjort ferdig dagens gjøremål, før det blir julekake og pepperkakebaking med mamma og pappa i kveld. Koooselig Ha en fin mandag videre alle!

1e desember og litt shopping

ANNONSELENKER THE EVERY, LYKO

Hei og gooood 1e desember! Tenk nå er vi i julemåneden!! Jeg sitter her hjemme med juletreet tent, alle adventsstjerner oppe og julemusikken dundrer ut høyttaleren. Jeg skal være _så_jævlig_ i julestemning i år jeg, så det er bare å peise på. Jeg skal også prøve å tenke på hvor heldig jeg er som ikke skal ha noen førjulstid med eksamner, for det husker jeg at jeg alllltid tenkte hvert bidige år jeg satt og leste til eksamen, og gledet meg til å bare kunne chille i desember. Tenker sååå mye på dere som sitter og leser nå, dere er helt RÅ, og massemasse lykke til på eksamenene deres !!

Anyways, jeg tenkte å vise litt av min siste shopping, jeg! Når jeg viser den nå ser jeg at wow det går mye i hårprodukter om dagen, ass

TØRRSHAMPO HER

VOLUME INFUSER HER

Det ene produktet her har jeg jo snakket om her inne før, da den sto på ønskelista mi for julen! Nemlig “volume infuser” fra The Every. Den er enda ikke prøvd men tenkte prøve den i dag, da jeg skal på julebord i morgen. Har SÅ høye forventninger til den, for om den gir meg volum i håret er virkelig alt mulig, haha. Minn meg på å gi update på den!! Tipper jeg blir å legge ut en update på Instagram, men kan seff gjøre det her inne også

GLOW PADS HER

Dette produktet, wow. Tror det er min 3e eller 4e boks? Det tror jeg er min holy grail-produkt hva gjelder glow. Det er pads man drar over huden og ja nei den må bare prøves. Jeg pleier klippe alle padsene mine i to når jeg åpner ny boks, så varer den dobbelt så lenge! Det er en del på hver pad, så en halv holder som oftest. ELSKER dette produktet haha

BLONDE SERUM HER

Dette serumet anbefalte frisøren min til meg da jeg var der forrige uke! Tydeligvis et serum som man sover med og som gjør under for hår og hodebunn, og som ikke gjør håret fett og må vaskes. Jeg elsker jo denne serien til Kerastase så da var det ingen tvil om at jeg måtte teste dette også, særlig når min geniale frisør anbefaler det hehe

HÅROLJE HER

DREAM COAT HER

Så litt diverse – altså lukten til Sol Janeiro produktene er helt fannnnntastisk. Den WOW serien har jeg hørt sykt mye bra om, men jeez for en whack forpakning på den?? Kjentes ut som en tester eller noe gratisprøve haha??? Men ja, blir spennende å prøve den uansett!!

Nå skal jeg begynne å se mot treningsstudioet for ukens siste økt, før det blir heeeelg og tacofredag med familien. Det blir veldig veldig koselig. Håper alle får en nydelig 1e desember videre!