DET SØTE LIV OVER

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Dette bildet beskriver turen rimelig godt

 

For noen damer da!!!

   

Bikinitoppen min finner dere her og trusen her! ELSKER denne bikinien og anbefaler den varmt, sitter helt nydelig på kroppen og føler den former kroppen min litt!

 

Et lite bildedryss fra det ultimate landet: syden. Hahaha. Jeg har aldri vært i Bulgaria før, så gøy å krysse av et land på listen. Vet dere hvor vi var? Sunny Beach, haha! Kan ikke si at det er den fineste plassen jeg har vært, og det var veldig … syden. Både på godt og vondt, høhø. Nå var vi faktisk aldri på ekte-ekte Sunny Beach da vi med vilje unngikk den delen litt, men gamlebyen og Nessebar var faktisk veldig fint og det kan jeg anbefale om man er der. Selv om plassen ikke var 10/10 gjør det ikke noe, da hele poenget var å være sammen. Og jeg hadde absolutt et 10/10 reisefølge, og herregud som jeg koste meg. Jeg savner det allerede!!

PÅ GEFYLEN

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D

hahaha ansiktet mitt på dette bildet er helt lollo men jeg var cute ellers så

 

  

 

S K J Ø R T    H E R

T S H I R T    H E R

V E S K E   C R O S S B O D Y

S K O   A D I D A S

 

Først og fremst må jeg bare si at jeg ser alle kommentarene dere har lagt igjen, og skal svare på alle sammen når jeg er hjemme igjen i Norge. Som dere ser har oppdateringene her inne vært litt sporadiske, da jeg først og fremst bare ikke vil stresse. Jeg trengte en liten feri hvor alt kan gå på gefylen og ikke stresse. I går var vi faktisk ute en tur på hip hop kveld, som endte opp med både rapping med min lil-john stemme og handstands, det var en veldig gøyal kveld!! Hele gjengen har bare ligget på stranda og blækket og køddet i vannkanten, helt nydens. Nå begynner resten å sminke seg her, så jeg må også henge i, vi får blogges <3

DERE SKULLE SETT MEG

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D 

 

J A K K E    H E R

T S H I R T    H E R

S K J Ø R T    H E R 

S O L B R I L L E R    H E R

 

For en dag det har vært, på en veldig rar måte. I dag nådde jeg en ny dimensjon av bakis-het, noe som var ganske ufortjent med tanke på at det ikke gikk så alt for hardt for seg i går heller… I går var vi på en nydelig resturant hvor vi trøkket i oss trøffelpasta og trøffelpizza hele gjengen, herregud det er godt. Alt med trøffel!!!! Vi drakk også en nydelig rødvin (for første gang på turen), og halvparten av oss dro innom en aldri så liten lounge på vei hjem. I dag var ikke like herlig, og jeg måtte ligge igjen hjemme hahhaha…… “Heldigvis” (?) startet det å lyne, tordne og pøsregne uten like etter noen timer, så det var ikke den værste dagen å måtte skippe stranda på. Herregud dere skulle sett meg her i dag, dørene blåste opp og vannet høljet inn i soverommet. Tror dere jeg fikk igjen døra?? Neiiiiii så der sto jeg, bakis som fanken og prøvde hindre at leiligheten skulle oversvømmes. Så ja, for en dag, haha.

ET TIPS TIL Å NYTE FERRRYYYN

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D

 

 

B A D E D R A K T    H E R

S O L B R I L L E R    H E R

S H O R T S   V I N T A G E   L E V I S 

 

Hei og hopp fra den syden-damen! Ikke at noen har gjettet: men vi er i Bulgaria! Og med vi mener jeg this bitch + venna. Bortsett fra Karoline som måtte jobbe, men veldig veldig veldig hyggelig å være nesten alle damene på tur. Det var jo ikke bare bare å komme seg hit og vi kom nesten to dager forsinket hit, men det tenkte jeg å fortelle dere om en annen dag når jeg er hjemme fra ferie for damn det blir jeg forbanna bare av å tenke på, haha. Dagene her har så langt gått til å sole, drikke øl og spise mat. Og le. Ikke for å være helt klassisk rosablogger, men livet er så satans digg om dagen. Dette hadde både jeg og andre i gjengen godt av etter en lang og hard eksamensperiode. Jeg må bare være flink å nyte det, og et tips: til alle som har fått ferie og vil verdsette det skikkelig: se for deg noen ganger når du går inn døra / er på veg hjem osv, tenk at du skal lese til eksamen. Jeg ser for meg det nesten hver dag, at jeg er på veg til å måtte sette meg ned å lese til eksamen. Også bare NO BISHHHH du har ferry

EN UPDATE

A N N O N S E L E N K E   N A – K D

Hei og hopp alle sammen! Jeg er på …. feri!!! Jeg vurderte faktisk å ta meg litt bloggfritt mens jeg var her, rett og slett fordi jeg ikke følte helt for å oppdatere. Det går litt slag i slag, og det er jo litt slitsomt å være hun som skal ha fotoshoots på dagtid og en time foran maccen på ettermiddagen som forsinker alt litt for 6 jenter. Men jeg skal prøve å få oppdatert så mye jeg kan, og i dag skal jeg ta med speilrefleksen. Så en liten update, håper alle har det superfint! Og btw, vi har ny podd ute som dere må njuuuuuta på <3

K J O L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

 

Gårsdagens outfit, da sang denne damen karaoke, haahhaha. Noen som kan gjette hvor vi er btw? Denne kjolen sitter amazing på, og strammer litt ekstra i midjen som former kroppen fint. Loves it

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #38

… hahaha dette bildet føler jeg beskriver meg VELDIG godt på hvordan jeg ser ut som når jeg kødder. Her er det 99% sjangse for at det kommer noe ræl ut av kjeften min

 

… her tror jeg det er en nys på gang

 

… bare å maile om dere lurer på hvor jeg tar restylane

… hahhaa åååh jeg ligner sjukt på det ene tantebarnet mitt her, og hele kroppsfasongen og stillingen min er så sjukt … barne-aktig??

… hahaha her gikk det en hel gjeng med brannmenn på sikkert 20 stk forbi da jeg hadde shoot med tre kofferter

 

… biiiitch nå skal du høre her

 

Hei og god morgen alle fine! Og god helg! Akkurat nå driver jeg og pakker kofferten min for en aldri så liten sydenferri, og skal straks møte familien for en morgenkaffe. Gårsdagen gikk egentlig bare til å podde og spise, en deilig dag med andre ord. Men veldig lite bloggvennlig, for jeg gjør så lite om dagen. Derfor tenkte jeg bare å dele noen blinkskudd med dere, også blogges vi når jeg har litt mer gøyalt å fortelle, som forhåpentligvis er i morgen! Ellers: er det bare meg eller er denne utgaven av “bildene som ikke kom på bloggen” litt mindre støgg enn vanlig

PACKING

 A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Herregud, det er så rart å våkne opp om morgenen å bare gjøre … hva man vil. Jeg har liksom hatt pittesmå avtaler nesten hver dag som legetime, podding, cafemøter ++, men sånn som i dag våkner jeg uten en eneste plan på agendaen. Deilig?? Jeg må bare venne meg litt til det, haha. Så dagen har gått til å gå tur med Melis, drikke kaffe og pakke koffert. Jeg føler alle hater å pakke, men selv har jeg blitt veldig glad i det. Man drar jo frem masse fine klær, korte kjoler og syden-aktig-shit man skal bruke neste gang i varmen. Da jeg begynte å pakke i sta var det bare så estetisk fint at jeg måtte knipse litt bilder, så her kommer et aldri så lite pakke-innlegg!

 

S T R A N D V E S K E    H E R  

S K J E R F    H E R 

S A N D A L E R    H E R 

M O N   C H E R I   K A M    H E R  

H Å R S P E N N E R    H E R 

S J Ø S T J E R N E S P E N N E    H E R 

V E S K E   M E D   T E K S T    H E R 

C L E A R   H E E L S    H E R

 

B H    H E R    V E S KE    H E R

Mye av dette har dere jo sett her på bloggen før, men jeg må igjen anbefale de gjennomsiktige hælene – de er helt nydelige å gå i (tro det eller ei, men de er ikke så veldig høye), bhen ser helt sjukt bra ut på (elsker de store ringene) og ikke minst NuNooen, da. Litt i tvil enda om jeg skal ha med den store eller den lille – en ting er i hvert fall sikkert, jeg skal ikke ha med meg fire vesker. Jeg må også passe på sko, jeg ender alltid opp med alt for mye sko. Pakking ass, det er en kunst!

SIDEN SIST

 A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

 

Nå har det gått i spinn i den nøtta her. Jeg trodde helt serøst jeg hadde oppdatert bloggen hver dag i helgen, men så har det gått fire dager?!? Hahaha, jeg skjønner ikke. Da har jeg tydeligvis hatt det fint og vært opptatt med andre ting, noe som også var planen. Jeg “flyttet” hjem til mamma og pappa i helgen, og var med familien hvert sekund. Masse deilig mat og drikke, og ikke minst – teater! Dere OG’s blogglesere husker kanskje da jeg spilte nyttårsteater hver nyttårsaften? Det sluttet vi jo med for 2-3 år siden, men i år hadde vi et aldri så lite sommerteater som en del av 60-årsgave til en av teatermedlemmene. Det var en versjon av Hakkebakkeskogen som gikk for seg, og det var sååååå koselig! På kvelden var det 60-årsdag med band, dans og veeldig god stemning. Som jeg sa da: “BESTE BURSDAGEN JEG HAR VÆRT PÅ”

 

 

Ellers er uken godt i gang, og jeg bruker dagene på å trene å jobbe. Nå er det ikke mange dagene til jeg reiser på ferie, noe som skal bli veldig godt. Jeg har hatt lyst å booke en reise før det, bare fordi jeg er så lei av å være i Trondheim. Fåååå meg bort ASAP!

P L A Y S U I T E N   M I N   F I N N E R   D E R E    H E R

 

Håper dere har det fint alle sammen. <3

BIKINIENE MINE

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y   O G   N A – K D 

I dag tenkte jeg å ta en aldri så liten 2008 og vise dere bikiniene mine, haha. Noen er fra i år, og noen er flere år gamle, men prøvde å finne noen som enda fås kjøpt da det er superirriterende å se dødskule bikinis (eller hva som helst annet av klær) som ikke selges lengre, haha. Jeg eeeeelsker bikinier og badedrakter og kunne sikkert hatt 1000 om det var opp til meg, men 1: det trenger man ikke, og 2: det er ikke i nærheten av nok soldager i Norge til å få brukt alt, haha. 

 

O R A N S J   T O P P    H E R

O R A N S J   T R U S E    H E R

L E O   T O P P    H E R 

L E O   T R U S E    H E R

 

Den oransje trusen fikk jeg faktisk nettopp, og jeg har ventet så lenge på den da jeg kun har hatt toppen i et år. Og en så flashy topp krever ofte en matchende truse syntes jeg! Leoparden har dere jo allerede sett på Instagrammen min, og den har jeg faktisk allerede brukt. Elsker den høye trusen!!!!

 

 

G R Ø N N   T R U S E   L I K    H E R

G R Ø N N   T O P P   L I K    H E R

G U L   T O P P    H E R

G U L   T R U S E    H E R

 

Den “grønne” til venstre vises virkelig ikke hvordan ser ut i virkeligheten, lyset ble helt fucked up, haha. Den er fra Nelly men selges ikke lengre… Den er i ribbestrikk, men linket en nesten lik bare ikke i ribb! Ellers er det denne gule nydeligheten, husker ikke om jeg har vist dere den før? Hallllaaaiiisss hvor søt er den? Denne har jeg ikke brukt enda og gleder meg veldig til å bruke den til brun hud!

 

 

H V I T   T O P P    H E R

H V I T   T R U S E    H E R

 S V A R T   T O P P    H E R

S V A R T   T R  U S E    H E R

 

Så klart måtte disse to med, haha. Disse har jeg vel både vist og snakket om masse på bloggen, da det er noen av mine favviser. Helt enkle, men sååå behagelige. Supermye strech og sitter veldig fint på. Trusen er ganske string-formet, så om man ikke liker det så ville jeg kanskje styrt inna!

 

 

M I N T   T O P P    H E R

M I N  T   T R U S E    H E R

M I N T   T O P P   S T R O P P L Ø S    H E R

M I N T   T R U S E   K N Y T I N G    H E R

 

Som dere kanskje ser har jeg linket til den “sports bh”-badetoppen og trusen i en litt annen farge, da denne mintgrønne ikke selges lengre.. Nå skal jeg ikke si for sikkert da jeg har tiny winy tittis selv, men denne formen tror jeg vil være veldig bra for jenter med større pupper! Har selv denne i flere farger da den er superbehagelig og sitter like fint på små pupper som store. Den andre mintgrønne er ny, og er min nye solebikini!!! I love me a stroppløs bikinitopp, ass. Gir minimalt med skille, men ser likevel cute ut.

 

 

H V I T   T O P P   L I K    H E R

B L O  M S T R E T E   T R U S E   E R   G A M M E L   F R A   H M 

H V I T   K N Y T E B I K I N I    H E R

H V I T  T R U S E    H E R 

 

Når jeg sier trusen er gammel fra HM mener jeg gammel. Denne bikinitrusen tror jeg jeg kjøpte i niende klasse, haha. Et under at jeg enda passer i den (noe deprimerende egentlig), men den er så fin! Jeg har mistet trusen som hører til toppen nemlig.. Samme hvite topp som den mintgrønne ovenfor, og en ny variant med knyte-detaljer. Syntes det var litt fint, samtidig som jeg føler den gir illusjon av litt mer former, haha. Vet ikke om jeg er helt koko men men la meg leve i trua

 

Om dere skulle lure på noe bare spør! Det er så hinnsides mye fine bikinis ute nå, og jeg har samlet noen jeg syntes er nydens nedenfor:

1 .    H E R    2 .    H E R    3 .    H E R    4 .    H E R    5 .    H E R    6 .    H E R 

 

1 .    H E R    2 .    H E R    3 .    H E R    4 .    H E R    5 .    H E R    6 .    H E R 

SÅNN FÅR DET BARE VÆRE

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

T S H I R T   N E L L Y ,    H E R

S K J Ø R T   G A M M E L T   M I S S G U I D E D

S K O   N E L L Y ,    H E R

 

Haha, om dere blar ett innlegg ned ser dere kanskje at jeg la min elsk på denne sofaen på hotellet? Da jeg kjøpte leiligheten sto det jo mellom blå, grønn og rosa veloursofa, så hver gang jeg finner en mørkegrønn eller lyserosa en svir det litt i hjertet mitt. Selv om jeg er veldig fornøyd med min blå også! Og bare en liten disclaimer: håret mitt er nyvasket her og ikke fett hahahhaa (kunne vært tho). Disse bildene er fra mandag da det var nydelig vær i Oslo, og vi tilbrakte dagen på Oslo Street Food med øl og deilig vietnamesisk wok. Shooohhhh det var godt. Ellers har noen spurt om skoene jeg brukte på Instagram, det er disse nydens borrelås-skoene! De er litt mer chunky enn fjorårets modell, og jeg ble overraskende fornøyd (herregud så herlig det er med borrelås-sko når skal det komme heels med borrelås lurer jeg på, fyllesko nr.1)

I dag skal jeg trene, være med familien og lese bok. Jeg liker bedre å snakke om hva jeg har holdt på med i stedet på hva jeg holder på med om dagen. Litt fordi jeg ikke gjør noe særlig, men også fordi jeg er litt i min egen boble om dagen. Sånn får det bare være <3