BILDEDRYSS FRA LONDON

Hvis dere følger meg på Instagram har dere vel kaanskje fått med dere at jeg var i London i helgen. Eller, det var faktisk en skikkelig langhelg fra torsdag til mandag. Den turen planla vi for en god stund siden, så det har alltid føltes så lenge til, så da det plutselig ble tid for å pakke var det nesten som en overraskelse, haha. Men ja, en førjulstur til London var helt RÅTT. Jeg har jo bare vært i London i 2-3 dager i hele mitt liv, og det var for noen år siden da jeg og Erica var på en shoot der, så føler ikke jeg fikk sett så alt for mye da. Men ja, tenkte å fortelle litt under hvert bilde heller, så dette blir også en liten London-guide – så let’s go SVÆRT bildedryss!

Vi landet på kvelden på torsdag, så da sjekket vi inn på hotellet og fikset oss kjapt, før vi dro ut å spiste!

Vi bodde de første nettene på Four Seasons, suuuuperfint hotell!!

Den første kvelden spiste vi på Hakkasan! Veeeeldig godt, er vel “mor-restauranten” til Ling Ling så var mange retter som var typ det samme

På fredag var det opp å trene! Og damn det gymmet på hotellet var helt fantastisk. Hadde typ panoramautsikt hvor man så hele London, så jeg valgte å springe litt intervaller, så jeg kunne stå å nyte utsikten best mulig hehe

Etterfulgt av nyyyyydelig frokost å hotellet, kanskje en av de beste hotellfrokostene jeg har hatt!

Ut å shoppe litt! Jeg er så stolt over meg selv – jeg kom hjem uten noen ting. Nå var det ikke noe “shoppingtur” jeg reiste på heller da, men man vet jo aldri hvilke smeller man kan gå på hva gjelder shopping haha.

Så var det tid for litt glamming før middag! Kjolen min er fra Zara

Middagen ble på Novikov! Troooor kanskje dette var min favoritt av alle plassene vi spiste i helgen. Syyykt mye deilig wok, sushi, tacos, ja nei alt her var egentlig helt nydelig – samme med vinen og drinkene!

Vi skulle vel egentlig ta det litt rolig på fredag, men endte opp med å få fullstendig overtenning, og plutselig var vi nede i baren på Novikov. Her og var det superbra stemning og veldig gode drinker

Så til kanskje turens høydepunkt! Vi prøvde speakeasy-bar! Det er jo da “hemmelige” barer, med superanonyme innganger, hvor man ofte må gå igjennom bokhyller, kjøleskap etc for å komme inn til baren. Er tydeligvis ofte live-musikk og supergode coctails som konsept på de fleste speakeasy-barer også. Vi dro på en som heter “Evans & Peel Detective Agency”, og det VAR. SÅ. GØY. Stemningen, konseptet, temaet, nei alt var helt fantastisk, og en skikkelig kul opplevelse. Drinkene var driiiiiiit fæle tho, men nå er ikke jeg såååå glad i veldig boozy drinker da. Men en skikkelig anbefaling å prøve ut speakeasy-bars, det skal jeg absolutt gjøre igjen!

Så var det hjem å bestille roomservice og se på film

Så var det lørdag! Da ruslet vi litt rundt, og spiste lunsj på Leicester Square Kitchen, her også – syyykt mye god mat! Vi bestillte masse småretter og nesten alt vi bestillte var superspicy, noe vi begge elsker, så det var perfekt, haha. Mine favs her var soft tacosene, naaammmm

Så var det en tur ut igjen! Vi hadde booket bord på Inca, som var en suuuperkul plass med show cirka hver halvtime/20e minutt. Det var alt fra dansing til synging, og SÅ god stemning! Her ser dere den ene danseren HEHEHEHE

Maten var også veldig god her! Det er derimot veldig høy musikk på resturanten, så det er noe man bør ha i bakhodet – man får ikke sittet og hatt lange dype samtaler på denne typen resturant hehe. Men det var veldig gøy at det var høy musikk og klubbstemning

Så ble det søndag, og turens høydepunkt – vi sjekket inn på The Ritz!!!! Altså for en drøm! Juledrøm!!! Det hotellet er jo ikonisk, og det merker man så fort man setter foten sin inn der. Så gjennomført og vakkert.

 

Er så glad jeg fikk oppleve det i julen også, da det var pyntet til det maksimale til jul. Herreguri så julestemning jeg fikk av å være der

 

På søndag tok vi oss en liten sightseeing-runde, hvor vi blandt annet gikk rundt i Notting Hill (for en rå plass), så på huset til Freddie Mercury (heheehe turistene), og egentlig bare gikk rundt i London og så på nye områder.

Så spiste vi pizza på Cinquecento som tydeligvis skulle være en av de beste pizzaplassene i London, og det var SÅ godt! Og en skikkelig koselig, liten plass, så var veldig god vibe å henge der.

Og ikke minst godt selskap!

Og ikke minst god pizza!

 

På søndag kveld tok vi det rolig, og dro ut å spiste på Sexy Fish! Her var det god mat (sææærlig desserten, de serverte berlinerboller og ostekake NAM), men det var megadårlig service. Men en superkul plass – neste gang ville jeg nok dratt dit på en lørdag/fredag, for her også er det superhøy musikk og mer “klubbstemning”

Så var det å få seg en gooood natts søvn på det superfine rommet vårt!

Frokost på hotellet var SOMETHING ELSE         

Jeg mener haallllooooo

By FAR den fineste frokostsalen jeg noen gang har sett haha!!

Sååå ja, det var et lite stort bildedryss fra helgen min i London – en perfekt helg må jeg si. Det begynte jo å snø på søndagskvelden også, så da ble julestemningen komplett. De var derimot åpenbart ikke godt vandt med litt snøfall i den byen, så en stund spøkte det veldig for hjemreisen vår, da maaasssse fly ble kansellert og det ble et kaos uten like på flyplassene. Vi fløy heldigvis dagen etter, men det var et VILLT kaos på flyplassen, og vi brukte vel 2 timer på å stå i kø. MEN vi kom oss hjem, heldigheldigvis!!

  

 

SNØVÆR OG NY PIDESTALL

A N N O N S E L E N K E   E L L O S

Heii og god torsdag dere! Jeg sitter og pakker litt (forteller mer senere), og skal straks dra på trening, men først tenkte jeg blogge litt! Sitter og ser ut vinduet og wow det er så fint ute. I går var det typ snøstorm ute, men på den hyggelige måten. Eller, på den hyggelige måten for meg som ikke hadde noen gjøremål utenfor døra, haha. Men det gjør at snøen ligger så fiiiiint i dag, sola skinner og ja nei helt perfekt vintervær spør du meg.

Meeen ja! Tenkte å vise dere bedre bilder av den nye pidestallen min som jeg viste på Instagram i går! Vi har jo et “innhugg” i en gammel pipe her hjemme, som er en veldig fin detalj med leiligheten, men krever liksom den “perfekte” pynt inni der. Så jeg har lett meg i hjel etter den perfekte pidestall, men alle pidestaller er så lave? Så da falt valget på denne fra Ellos i 110 cm, og den ble perfekt.

P I D E S T A L L E N   F I N N E R    D E R E     H E R 

Vasen er fra ERNST

Ble det ikke fint? Kjøpte med en byste jeg egentlig hadde tenkt å ha på, men den ble litt for liten. Så tror en vase med stooore blomster i blir finest enn så lenge. Pidestallen er litt lysere enn hva eiken vi har i bord, vitrineskap osv, så tror jeg skal slipe og olje den litt for å få den i samme farge.

Ellers fikk jeg jo en rabattkode av Ellos – den er ANNEDEC22 (haha jepp litt feil navn der), og gir 33% på dyreste vare når man shopper. Den gjelder dessverre ikke møbler, men neeesten alt annet som jeg har forstått det – man får opp vilkårene når man skriver den inn i kassa. Men gjelder typ alt annet interiør!

Nå skal jeg ta en redbull og begynne koste snø av bilen. Den har literally snødd ned, haha. Ha en fiin torsdag videre!!

SKITSHOWETS JULEBORD

I helgen var det duket for en av mine favoritthappenings, nemlig Skitshowets julebord! Det startet vi med for noen år siden, men i fjor i COVID tok det jo helt av da vi ble “tvingt” til å ha hjemmefest, haha. Der var vi ikke vanskelig å be gitt! Så i år tenkte vi kanskje å bevege oss ut på livet igjen, men dere kan jo gjette hvem som aldri kom seg ut av huset. Hahaha. Jeg vet ikke om jeg egentlig hadde forventet noe annet jeg, men koselig var det åpenbart!

I år bestemte vi oss for å gønne skikkelig julemat, så jeg lagde min favvvv: pinnekjøtt! Og det ble faktisk sjuuuukt godt!? Det løsnet aldri helt fra benet selv om jeg dampet det myyyye lengre enn det skulle, så da måtte jeg til slutt bare ta det, og slengte det i ovnen i en 20 minutters tid. Men det viste seg altså å bli heeelt perfekt om jeg skulle sagt det selv TAKK FOR MEG ingen spurte

Vi hadde også årets første gjest!

Etter middag, skravling og besøk av julenissen (tanteungene mine stilte mannsterke) hadde plutselig klokka blitt HALV TO. Vi startet julebordet klokken 6??? Hahaha. Men da måtte vi hive oss rundt å starte med kveldens *jobb* nemlig poddings! Men først skulle vi ha en aldri så liten drinkkonkurranse:

Min juledrink (med TRE spriter i wow den var ikke spess god), og Erica sin freshe sommerdrink

Sååå var det podding til klokka 3 på natta. Kjøret går

 

Min favorittkollega

Og hva gjelder podden er den det neste som står på “to do” lista mi, den skal jeg nemlig høre over nå, før den sikkert postes i morgen. Ha en nydelig onsdag videre!!