BILDEDRYSS FRA HELGEN MIN

Hei og god tirsdag alle sammen! I dag var jeg eeendelig på verksted og hentet bilen min  !!! Jeg vet ikke om jeg har fortalt det men jeg punkterte jo bilen min for noen uker siden, og det tok litt tid å få fingern ut av ræva, bestille nye dekk og service på den. Men nå var det jaggu gjort, og så deilig det var. Føykt seff rett på IKEA for å handle hahaha

Anyways, tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra helgen min! Den var virkelig fylt til randen av koseligheter, så let’s go:

På fredag startet jeg og Erica med noe vi tenkte skulle bli en tradisjon: felles hjemmekontor èn gang i uka! Vi er jo to stk som sitter inne i leilighetene våre dag ut og dag inn og prater jo sammen over mobil hveeer enda dag, så da kan det jo være greit å ha en dag sammen hvor man kan hjelpe hverandre med bilder, snakke litt bisiss og ikke minst snakke masse tull

Fredag kveld ble roooolig med taco og boller fra Snurr med kjæresten

Så var det lørdag, der ble det jaggu en hel dag! Jeg og Erica startet dagen med å være fornuftige å trene, før det var hjem å dusje og gjøre seg klart til brunch. Vi var en liten gjeng som møttes for deeeilig mat og drikke på Kalas og Canasta

Før vi dro over veien, på NB6! Det er en vinbar her i byen på fiiineste Bakklandet, der vi tok en runde med vinsmaking. Så var det hjem å fikse seg litt mer, før vi møttes alle mann alle hos Emilie for å spise deeeeiiilig pizzamiddag, ta litt drinks, før vi dro ut igjen å sang karaoke. Så en ganske så intens dag, men veeeldig koselig og gøy!!

Så var søndagen der, og da bestemte vi oss for å ta en liten søndagstur til ..

Snurr!!! Der hadde vi bollesmaking

En superfin helg med masse forskjellig som skjedde med andre ord

Nå sitter jeg og skal egentlig på trening – jeg har allerede trent èn gang i dag men veldig chill og kort da planen hele tiden var å dra å prøve gruppetimen som ei venninne har! Meeeen altså meg og kveldstrening fungerer så dårlig sammen. Særlig etter jeg begynte å trene mellom 12-4 fast virker 7-8 tiden helt umååååtelig seint, haha. Jeg sitter her i treningstøy og alt, men akkkurat nå må jeg si det frister mest å hoppe i dusjen, fjerne sminke og gønne en joggis. Vi får se haha!! Ha en fin tirsdag videre alle  

STUE: FØR OG ETTER

ANNONSE DECO SYSTEMS

Hei og goood mandag dere! Jeg hadde egentlig en ganske seig og shitty morgen og trodde det kom til å bli en nokså lei dag, helt til jeg dro på en treningsøkt i 12 draget, og dagen ble virkelig reddet! Trengte bare å komme meg ut, møte folk, få bevegd kroppen, og ikke minst får man jo en del energi når gruppetrenerne er helt . Så da ble altså mandagen min mye bedre, og det har den vært siden!

Men i hvert fall, endelig tenkte jeg å blogge litt interiør! Jeg har glemt det litt i og med at det ofte er mye lettere å vise på Instagram, men her på bloggen er det jo mye mer oversiktlig i form av at det ligger ute lenger, man kan bla seg tilbake og man kan skrive mye mer. Så jeg tenkte å vise dere vårt siste DYI-prosjekt, nemlig vegglistene på siste del av stueveggen! Vet ikke helt hvorfor disse ble til slutt, men de som venter på noe godt venter ikke forgjeves, fordi denne veggen er nesten den jeg syntes ble finest av de alle. Bare se her!:

FØR NY SOFA OG VEGGLISTER:

 

ETTER NY SOFA OG VEGGLISTER:

Ble det ikke fantastisk?! Jeg tenkte å linke til alt jeg har brukt både av lister men også rosetter fra Deco Systems, sånn at man kan finne lett frem. Jeg har jo en rabattkode som enda er gyldig, men som kun er gyldig ut mars, og den er:

ANNAIS20%

Og den gir 20% off hele nettsiden. Så om man skal pusse opp stort eller smått hjemme kan det hjelpe veldig på med 20% på listverk, haha! De har jo alt fra taklist, gulvlister, listefritt, dekorlister osv. Og %-tegnet i rabattkoden skal altså være med!

DEKORLISTENE JEG BRUKER ER DISSE

ROSETT 1 JEG HAR ER DENNE

ROSETT 2 JEG HAR ER DENNE

Så det var litt oppussingssnakk fra meg, jeg måtte dele litt høyoppløselige bilder her inne for å få frem detaljene skikkelig, GURI meg så fint assa. Planen er egentlig å ha noen bilder inni hver “ramme”, men akkurat nå ble jeg så fornøyd at jeg nesten syntes det er dekor nok i seg selv med listene. Vi får se! Ha en fin mandag alle!

TO DAGER I ROMA!

Halloooo alle sammen! Håper dagen deres er fin så langt – jeg har akkurat måttet flytte meg fra sofaen til stuebordet, da solen skinte så hardt inn at jeg ikke så pc skjermen. Så sånn sett har jeg en SUPER dag i dag, da jeg dro på trening måtte jeg ha på solbriller fordi sola skinte sånn. Det er altså heeelt villt hvor påvirket jeg blir av været, haha!

Jeg tenkte egentlig å stikke innom å blogge litt om forrige uke da jeg var i Roma! Det var jo en ganske spontan tur, hvor jeg var fremme i 24-tiden på tirsdag kveld, og reiste hjem igjen fredag morgen, så ikke mer enn to hele dager hadde vi der. Men vi bestemte oss for å få max ut av de to dagene, og det fikk vi virkelig! Heldigvis hadde både jeg og Lena vært i Roma før, så da “slapp” vi å ta runden med alle tingene man bør få med seg i Roma, som gjorde at vi fikk utnyttet de to dagene enda litt bedre. Bildedryss let’s go !!!:

Overraskende hvor misfornøyd jeg ser på denne pastaen?? For den var SYKT god, det samme var pizzaen! Til alle som spør om Roma guide så blir det nok ikke noe av det tror jeg, da vi spiste på sykt random resturanter hver eneste dag, vi gikk bare til vi fant plasser vi syntes var hyggelige og så ut som gjestene spiste god mat på haha. Så husker ingen av navnene!!!

Litt av den gode maten vi spiste, hotellet vårt (jepp, det var et gammelt palass omgjort til et hotell, HELT fantastisk og HELT sykt skummelt) oooogså ble det litt Bellinis på damene.

Balkongen vår på hotellet var virkelig en DRØM

Trastevere er det fiiineste strøket i Roma syntes jeg

Enda mer balkong hehe  

En liten tur innom Pantheon

På onsdag hadde vi en full dag! Vi spiste deilig frokost, før vi gikk litt rundt og så på byen, før vi tok oss en lunsj med drinker og nydelig mat. Vi ble sittende på et torg i flere timer å skravle og le, helt til det ble mørkt hahaha. Da var det å bevege seg hjem, skifte om, før vi dro videre ut for å møte noen venninner som var i Roma, før vi dro på Speakeasy bar!

Hvor vi fikk disse drinkene! Servert i tåteflaske, reagensrør, blodpose (?) og i et spiky drinkglass. VELDIG kul presentasjon men fyyyy søren de var fæle. Jeg er ikke særlig glad i sprit, og denne baren serverte kun sprit. Ikke øl, vin, bobler eller noe annet enn sprit, haha.

Avslutter med: enda mer veranda hehe

Nå skal jeg sette meg ned å prøve å få redigert en aldri så liten reel fra Roma også, den kommer forhåpentligvis på Instagram i løpet av uken. I kveld blir det bare å lage diiigg middag, se på seri og chille med kjæresten. Ha en fin tirsdag alle sammen!!

FOR EN UKE!

ANNONSELENKER BIK BOK

Hei og goood mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fiiin helg, det har jeg. Jeg hadde for så vidt en fin hele forrige uke, som var fylt til randen av action, haha. Jeg reiste jo en tur til Roma på tirsdag og kom hjem på fredag, hvor jeg møtte søskenbarnet mitt på flyplassen i det jeg landet. Han har nemlig vært på besøk hos meg i helgen, noe som har vært sååå utrolig koselig! Men ja, tenkte å lage et eget innlegg både om turen til Roma og om helgen min, men ville først innom og bare skravle litt heheehe

Forrige uke PUNKTERTE JEG BILEN. Så dette er min “første” dag tilbake i full hverdag hvor jeg virkelig merker at jeg ikke har bil at the moment. Skulle egentlig ha vært en tur rundt i byen både for noen ærend men også trening, så jeg skal prøve å få gjort alt likevel bare ved å gå og busse. Eneste problemet er at i helgen var det fuckings SNØSTORM i Trondheim og vi våknet alle med typ en halv meter snø utenfor, som gjør det veldig trasig å gå rundt, haha. Men det er lyst og fint og til tider også strålende sol, så sånn sett er det veldig fint. Så da vet dere været her i byen hahahaha. Anyways! Tenkte også å nevne at i dag er siste dag koden min på Bik Bok er gydlig! Legger ved strekkoden dere kan bruke for 20% off i butikk nederst i innlegget, ellers

 

BRUK KODEN 

ANNAIS20 

FOR 20% OFF HELE NETTSIDEN

GYLDIG UT I DAG

GJELDER BÅDE RABATTKODEN

OG STREKKODEN FOR BUTIKK

 

BUKSE BIK BOK, HER

 

Nå skal jeg få på meg litt sminke, jobbe litt mer, før jeg skal dra med meg søskenbarnet mitt på en treningsøkt. Forrige uke ble det ikke særlig mye trening på meg så jeg kjenner faktisk at jeg gleder meg til å få rørt litt på skrotten!

ANNAISEN TESTER NYE PRODUKTER

ANNONSELENKER LYKO

God onsdag alle sammen! Føler det har blitt myyyye “min siste shopping” og “nye produkter” her inne om dagen, meeeen det er egentlig det eneste jeg har å komme med om dagen, haha. Sitter mye inne og jobber, trener, ser på serie og lever det kjedelige vanlige livet, så da må jeg bare ta av det jeg kan for å få litt innhold her inne. I tillegg så har typ alle produktene mine blitt tomme samtidig (åpenbart at jeg kjøper alt samtidig, og blir tom for alt samtidig?), så derfor har jeg eeenda litt mer å vise dere. Forrige gang var det jo gamle favs, men i dag er det kun nye produkter som jeg aaaldri har prøvd før. Alt har jeg shoppet selv, men la til noen annonselenker på det jeg fant, bare en fyi. Så tenkte det kunne være litt gøy å vise – nå har jeg fått testet alt, så let’s go!:

OLAPLEX RENSESHAMPO, HER

OLAPLEX HÅRMASKE, HER

COSRX SOLKREM 

ECO HÅRGELE, NORMAL

CLINIQUE SMINKEFJERNER, HER

Har skjønt at renseshampo kan være greit å bruke, særlig om man bruker mye stylingprodukter eller generelt produkter i håret. Jeg bruker jo en del tørrshampo, så det kan jo være greit å få en skikkelig rens oppi hodebunnen av og til. Så da kjøpte jeg denne renseshampoen fra Olaplex! Googlet litt rundt og virket som de fleste gjør jobben de skal, men denne fra Olaplex dukket ofte opp. Det samme gjorde neste produkt, nemlig fuktighetsmasken fra Olaplex! Jeg har fått enormt tørt hår i det siste, tror det er på grunn av kulden men også at jeg har brukt varmeverktøy litt oftere i det siste. Så da må jeg hente fukt der jeg kan, og har hørt at denne skal være bra! Brukte begge hårproduktene i går og kan si jeg likte begge to. Renseshampoen “merker” man vel ikke noe forskjell av, men den virket som en vanlig shampo og håret ble ikke noe tørt etc av den, så da er det godkjent hos annaisen

Ellers hadde jeg gått tom for solkrem – jeg har jo begynt de siste 1-2 årene å bruke solkrem året rundt (med mindre jeg har en dag jeg vet jeg skal sitte inne hele dagen), så da går det jo noen tuber solkrem. Fikk anbefalt å teste denne fra Cosrx – har jo en del annet derfra som jeg liker godt, så da kjøpte jeg denne! Har den på meg i dag, og ja – den er jo veldig vanlig solkrem – ingenting sykt og ingenting dårlig, haha. Føler det skal litt til for at en solkrem skal gjøre noe helt WOW?

Så til innkjøpets FAIL haha. Nemlig denne hårgeleen jeg kjøpte fra Normal. Har hørt SÅ mye bra om den, og at den er perfekt å bruke når man skal ha stramme frisyrer, hvis man har fett hår osv. Jeg prøvde den i går og wow så utrolig stygt det ble. Hahahhaa. Jeg vet ikke om det bare er jeg som ikke burde gå med så slicke frisyrer eller hva, men håret ble kjempemørkt, strimlete og så bare driiiiiiitskittent ut. Jeg fikk tips om å bruke kam i stedet for børste, så det skal jeg prøve før jeg gir bort denne her, haha.

Sist men ikke minst – sminkefjerner! Er lenge siden jeg har brukt sminkefjerner-sminkefjerner, haha. Bruker som oftest en cleanser som også tar sminken, men dette er altså en sminkefjerner. Flere av vennene mine bruker denne og har prøvd den av de – liker den supergodt, så når jeg ble tom nå bestemte jeg meg for å kjøpe den selv. Går fra å være i fast til flytende form!

Wow, det var mye skravvel gitt! Nå skal jeg komme meg ut i pissssværet her for å hente noen pakker jeg skal ha til å spille inn et samarbeid. Håper dere får en fin onsdag videre!