ANNAISEN TESTER NYE PRODUKTER

ANNONSELENKER LYKO

God onsdag alle sammen! Føler det har blitt myyyye “min siste shopping” og “nye produkter” her inne om dagen, meeeen det er egentlig det eneste jeg har å komme med om dagen, haha. Sitter mye inne og jobber, trener, ser på serie og lever det kjedelige vanlige livet, så da må jeg bare ta av det jeg kan for å få litt innhold her inne. I tillegg så har typ alle produktene mine blitt tomme samtidig (åpenbart at jeg kjøper alt samtidig, og blir tom for alt samtidig?), så derfor har jeg eeenda litt mer å vise dere. Forrige gang var det jo gamle favs, men i dag er det kun nye produkter som jeg aaaldri har prøvd før. Alt har jeg shoppet selv, men la til noen annonselenker på det jeg fant, bare en fyi. Så tenkte det kunne være litt gøy å vise – nå har jeg fått testet alt, så let’s go!:

OLAPLEX RENSESHAMPO, HER

OLAPLEX HÅRMASKE, HER

COSRX SOLKREM 

ECO HÅRGELE, NORMAL

CLINIQUE SMINKEFJERNER, HER

Har skjønt at renseshampo kan være greit å bruke, særlig om man bruker mye stylingprodukter eller generelt produkter i håret. Jeg bruker jo en del tørrshampo, så det kan jo være greit å få en skikkelig rens oppi hodebunnen av og til. Så da kjøpte jeg denne renseshampoen fra Olaplex! Googlet litt rundt og virket som de fleste gjør jobben de skal, men denne fra Olaplex dukket ofte opp. Det samme gjorde neste produkt, nemlig fuktighetsmasken fra Olaplex! Jeg har fått enormt tørt hår i det siste, tror det er på grunn av kulden men også at jeg har brukt varmeverktøy litt oftere i det siste. Så da må jeg hente fukt der jeg kan, og har hørt at denne skal være bra! Brukte begge hårproduktene i går og kan si jeg likte begge to. Renseshampoen “merker” man vel ikke noe forskjell av, men den virket som en vanlig shampo og håret ble ikke noe tørt etc av den, så da er det godkjent hos annaisen

Ellers hadde jeg gått tom for solkrem – jeg har jo begynt de siste 1-2 årene å bruke solkrem året rundt (med mindre jeg har en dag jeg vet jeg skal sitte inne hele dagen), så da går det jo noen tuber solkrem. Fikk anbefalt å teste denne fra Cosrx – har jo en del annet derfra som jeg liker godt, så da kjøpte jeg denne! Har den på meg i dag, og ja – den er jo veldig vanlig solkrem – ingenting sykt og ingenting dårlig, haha. Føler det skal litt til for at en solkrem skal gjøre noe helt WOW?

Så til innkjøpets FAIL haha. Nemlig denne hårgeleen jeg kjøpte fra Normal. Har hørt SÅ mye bra om den, og at den er perfekt å bruke når man skal ha stramme frisyrer, hvis man har fett hår osv. Jeg prøvde den i går og wow så utrolig stygt det ble. Hahahhaa. Jeg vet ikke om det bare er jeg som ikke burde gå med så slicke frisyrer eller hva, men håret ble kjempemørkt, strimlete og så bare driiiiiiitskittent ut. Jeg fikk tips om å bruke kam i stedet for børste, så det skal jeg prøve før jeg gir bort denne her, haha.

Sist men ikke minst – sminkefjerner! Er lenge siden jeg har brukt sminkefjerner-sminkefjerner, haha. Bruker som oftest en cleanser som også tar sminken, men dette er altså en sminkefjerner. Flere av vennene mine bruker denne og har prøvd den av de – liker den supergodt, så når jeg ble tom nå bestemte jeg meg for å kjøpe den selv. Går fra å være i fast til flytende form!

Wow, det var mye skravvel gitt! Nå skal jeg komme meg ut i pissssværet her for å hente noen pakker jeg skal ha til å spille inn et samarbeid. Håper dere får en fin onsdag videre!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg