GODE I GASSEN

A N N O N S E :   C H I Q U E L L E ,   N E L L Y

Hei og god kveld alle fine! Akkurat nå driver jeg og ler meg i hjel av podcastredigering (når vi er på de siste minuttene er det alltid to stk som er litt lei, men også jævlig god i gassen og babler som bare FANKEN), samtidig som jeg blogger. Det har vært en travel dag i dag så jeg har ikke rukket å komme innom å si hei før nå, og tenkte å gjøre det veldig enkelt med litt mobilbilder fra min dag! Jeg har bare vært på skolen, jobbet med skole, trent, spist med familien og jobbet litt, så her er noen av dagens høydepunkt:

 

 

J O G G E B U K S E   C H I Q U E L L E ,   H E R

(KODEN ANNA15 GIR DERE 15% HELE NETTSIDEN)

S N E A K E R S   A D I D A S ,    H E R

 

Hahaha jeg er så fornøyd med å endelig å ha funnet en joggebukse som er lang + med tykke “bånd” nederst. Dette bildet er kanskje det femte av samme sort, tok bilder av føttene mine såå mange ganger i dag haha

 

Herregud dere, i går kom solen inn i leiligheten! Det var riktig nok bare noen små stråler, men det er noe. Det har vært mange måneder siden sist <3 Det er så snedig hvordan jeg på slutten av sommeren er så lei av at leiligheten er full av sol og stekvarm, mens jeg nå får en ekte indre glede av en liten lysstråle.

 

T R E N I N G S T O P P   A I M ‘ N ,    H E R

T R E N I N G S T I G H T S   A I M ‘ N ,   H E R

 

Damen satte seg på en nesten folketom cafè, hvor jeg nøøyyytt mitt eget selskap mens jeg gjorde ferdig en presentasjon jeg skal ha … i morgen!!! Det blir spennanj. Nå skal jeg redigere ferdig siste del av podden, så er det i sengs. N A T T A   < 3

ET SMINKEHACK

I dag tenkte jeg å dele et tips jeg sjæl har begynt med, og blitt veldig imponert over hvor bra faktisk funker. Det er absolutt ikke meg selv om har kommet på det, men jeg så det på en video på vlog-kanalen til ASMR dronningen Gentlewhispering, haha! Så ja, om dere vil se tipset direkte fra kilden finner dere videoen her. Anbefaler egentlig å gjøre det, så man får sett hvordan hun gjør det, ikke bare via tekst!

Så ja, hele trikset handler om å ikke få disse “creasene” under øynene når man har hatt på concealer og pudder. Selv syntes jeg det er ekstra irriterende om jeg skal ut, for da blir det ekstra tydelig da jeg bruker litt mer sminke enn vanlig da. Det man gjør er følgende: påfør concealer som vanlig → spray litt settingspray på hånden, ta ene fingeren din og påfør settingsprayen ved å “dabbe” fingeren over → la det tørke → ha på pudder som vanlig → sett sminken med settingspray som vanlig. 

Jeg har selv gjort dette de to siste gangene jeg sminket meg, og merker veldig forskjell personlig!! Men en FYI: jeg merker også at maskaraen på undervippene smitter av mye lettere når jeg har gjort dette. Så det kan jo være lurt å ha i bakhodet 🙂 Let me know om noen prøver det, og om det funket på dere / hva dere syntes!

Sååå ja, det var denne onsdagens random lille tips, haha! Jeg har akkurat blitt ferdig med en del jobb og ærend, og skal straks stikke på poddstudioet hvor det blir inspilling av ny podd. I kveld skal jeg også på vinsmaking med bestemor, så det blir veldig hyggelig. Ikke like hyggelig at jeg må hjem etterpå å lage en presentasjon og lese 4 bacheloroppgaver, men men. Blir kanskje litt gøyere med noen vin innabords, si

 

RABATTKODE: 30% OFF NA-KD

A N N O N S E   N A – K D

 

H A P P Y   B I R T H D A Y

N A – K D . C O M

– 4  Y E A R S  O L D –

 

B U K S E   N A – K D ,   H E R

 

Mine langbente søstre – I give you en long ass og nydelig dressbukse. Denne har jeg brukt typ en gang i uken siden jeg fikk den, og den sitter virkelig som et skudd. Men ja, det var egentlig ikke det som var hovedpoenget i denne blogposten, haha! Denne mandagen fyller nemlig min fav nettbutikk 4 år – gratulerer med dagen NA-KD! I den anledningen har jeg også fått lov å dele ut en rabattkode til dere på hele 30% (!). Sjæl skal jeg benytte den til å bestille meg det øyeskyggepalettet jeg skrev om noen innlegg nedenfor, haha. Koden er gyldig en hel uke, enjoy <3

 

K O D E N   E R

ANNAIS30

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

 

E L L E R S   H Å P E R   J E G   A L L E   F Å R   E N   F I N   M A N D A G  ♥

 

LITT TOO MUCH

Noen bilder fra helgen i Brønnøysund, samt noen bilder fra duftlys-bonanza i nuet. Jeg tok litt bloggfri i helgen, jeg. Min vinterferie besto stort sett av spising av deilig mat, lese litt til eksamen og ikke minst: slappe av. Det var på ekte storm typ hver eneste dag i Brønnøysund, som faktisk var litt deilig. Da er det så utrolig koselig å sitte inne! Meeeen når man ligger i et naust med blikk-tak som forsterker hagl, regn og med full utsyn til lynet som slår ned utenfor….. da ble det litt too much. Denne damen sovnet ikke før halv 5 på morgenen en dag på grunn av det syke været, haha!

Jeg gleder meg til ny uke, jeg. Selv om det er deilig med vinterferie, er det veldig deilig å oppta dagene med noe fra start til slutt. Jeg kan ikke tro jeg skriver dette: men jeg gleder meg til å skrive bachelor, dra på boksetreninger, lage og levere en presentasjon, skrive mailer, stå opp tidlig og spise brødskiver med leverpostei, haha.

H Å P E R   A L L E   H A R   H A T T   E N   F I N   H E L G   ♥

 

KJENNER AT MAN LEVER

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D ,   J U N K Y A R D

Gønner bare verdens snedigste og mest unaturlige posè på flyplassdassen, jeg

U L L G E N S E R E N   F I N N E R   D E R E    H E R

S N E A K E R S E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

D E T   B E I G E   B E L T E T   F I N N E R   D E R E   H E R 

 

Noen ganger kjenner man at man lever, ass. Som for eksempel i dag da jeg tok blikkboksen/Widerøe-fly til Brønnøysund. Å faen, der gikk sjansen til å få ALLE til å lure på “hvor er jeg?” fra meg… Siden alle lurer så voldsomt på hva jeg driver med om dagene, liksom (hehehe).. Men ja, i dag var det endelig tid for å dra på vinterferie, og for en gangs skyld skulle jeg ta fly nordover. Å ta fly hit er egentlig ikke min favorittgreie, selv om det tar usle 35 minutter (mot over 6 timer i bil). Men denne gangen måtte jeg det, og fy flate jeg har enda litt støkken ass. Det er noe med å sitte i et propellfly i tiiiidenes turbulens, og svetten rant fra meg, hahaha. Jeg måtte si til hun ved siden av meg “sorry om jeg stanker svette nå ass, men jeg holder på å svime av her ass”. Så ja, det var det jeg hadde å fortelle

Ellers har jeg egentlig bare tatt det med ro de siste dagene. Jeg har hatt vinterferie siden tirsdag og det virker det som mailen min også har, så jeg har sullet rundt alene med cafèbesøk og brukt masse penger på bøker. Både pensumbøker, selvhjelpsbøker og romaner, haha. Gleder meg til å lese alt!! (Bortsett fra lovsamlingen Lov og rett for næringslivet kanskje for fyyy)

 

Tenkte å avslutte dette over gjennomsnittet skravlete blogginnlegget med noe enda mer random: HALLO øyeskyggepalett (direktelink til det her). Jeg så på Instagram at dette kom i dag, og ble forelsket. Dette skal jeg kjøpe meg ASAP, haha. Jeg har det i denne fargekomboen fra før og har brukt det såå mye, så vet at formulaen på skyggene er god, og shait ass. Måtte bare dele entusiasmen min med dere – SE den gullskyggen, de oransje nyansene, den glitrende røde. Nei guri den var fin haha TAKK FOR MEG .

 

UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D ,   H & M ,  N E L L Y , R O O M 2 1 

Hva bruker du på leppene?

Jeg har fått en del spørsmål om dette særlig på Instagram i det siste, og det er sååå gøy for jeg har fått en ny fast kombo. Det er denne lip lineren og denne liquid lipsticken. Virkelig de perfekte fargene jeg har vært på leting etter leeenge, og kan absolutt anbefale begge to. Det er litt ulik nyanse på de men det er litt av “poenget”, hehe – men særlig liplineren er kald i fargen noe jeg elsker. Dette er jo da det jeg bruker når jeg skal på fest, til hverdags bruker jeg stort sett Rosebud salven eller Vaseline “rosy lips”. Sistnevnte er ikke nødvendigvis noe særlig bra, men gir en cute farge haha

 

Her har jeg på begge produktene

 

Hvor er de blå skålene fra på middagsbordet?

De er fra House Doctor! Så gøy, for jeg får alltid komplimenter for de både i virkeligheten og her på bloggen. Direktelink finner dere her, ser faktisk de er på salg akkurat nå! 

 

Har du noen spesifikke sportsbh-er å anbefale?

Nå gikk jeg akkurat gjennom sportsbhene mine, og innså at nesten alle er fra H&M! Og de er helt klart mine favoritter. I passform, utseende, støtte osv. Nå har jeg jo ikke verdens største tattais så jeg kjøper mest ut i fra hvordan de ser ut om jeg skal være ærlig, høhø. Uansett: jeg har denne og denne som er soleklare favoritter, sitter veldig flatterende. Jeg har også denne som har litt mer padding, samt veldig tykke og fine stropper. Så ja, det er mine favviser! 

 

Et spørsmål: fra en selvbruningselsker til en annen, hvordan gjør du det med ryggen? Skal man ha åpen rygg eller annet synes jeg det blir så rart om man har en helt annen farge på ryggen enn på fremsiden. Du har jo type, så du får kanskje hjelp av ham?

Veldig godt spørsmål! Og ikke et så veldig godt svar: jeg bryr meg som oftest ikke om ryggen, hahaha. Når jeg bruker selvbruning vet jeg ofte hva jeg skal ha på meg på en spesiell anledning, og det er veldig skjeldent dype rygger. Om det er det, så gjør jeg det selv (fordelen med spaghettiarmer)! Ellers kan jeg anbefale Sophie sin Glöd instant tan (reklame for en venn) for slike dager man plutselig skal ha åpen rygg men har glemt å brune seg der (her kan det være lurt å ha hjelp av noen til påføring tho). Den er dyp og fin og redder slike situasjoner godt, hehe! 

 

 

Hei, hvor er dine hvite sneaks som har blitt avbildet flere ganger fra?

Heihei! Nå har det jo vært flere hvite sneaks avbildet her den siste tiden siden ya girl er blitt sneakers-gærn. Men de jeg har vist mest er disse fra Adidas, disse fra New Balance og Adidas Magmur. 

 

Hvoooor er brillene fra? Merke og navn? Du var så fin i de

Så koooselig å høre, takk! <3 De er fra Ray Ban! Etter å ha søkt litt rundt tror jeg det er modellen RB5376. Men er ikke 100% sikker

 

Update på de nye hudproduktene?

Du den går så det suser, jeg elsker å prøve meg frem! Jeg er veldig fornøyd med min nye “kjemiske” hudpleie, haha. Jeg begynte akkurat på Elixir Niactil kremen jeg kjøpte etter jul. Akkurat nå har jeg en del kviser, men det får jeg alltid første uken jeg bytter hudprodukter (i tillegg til at jeg skal ha mensen). Ellers har jeg en liten pause fra selvbruning på både kropp og ansikt, og bruker anledningen til å skrubbe huden og bruke peeling. Så gøy å ha oppdaget en liten ny “hobby” innen det å ta vare på huden

 

C A R D I G A N    H E R

 

Sorry for kanskje århundrets kjedeligste “ukens spørsmål”, haha. Men det var stort sett slike spørsmål jeg har fått i det siste, og prøver å ikke ha såååå lang tid mellom hver oppsummering. MEN jeg kunne kanskje hatt noen gøyere bilder enn bare kule pics av meg sjæl . Jaja 

 

EN YMSE MANDAG

A N N O N S E L E N K E   J U N K Y A R D

Sååå i dag skjedde dette:

 

Jeg våknet opp, helte meg et glass med iskaffe, og åpnet planleggeren for å se hva dagen og uken skulle bringe. INGENTING. Det tror jeg faktisk aldri har skjedd før, at jeg har en hel uke uten et eneste skribleri. Jeg skriver ned det aller meste jeg skal gjøre, alt fra viktige møter til å pante flasker, haha. Så ja, det var både deilig og snedig å ha en helt ledig uke. Nå skal det sies at den har blitt fylt opp litt siden i morges, jeg reiser både blant annet på vinterferie!

 

 

Ellers har jeg en ganske ymse dag i dag, og føler vel egentlig mest for å bare legge meg under dyna og sove helt til det er en ny dag. Sånn er det bare noen dager. Erica har jo fått meg hektet på Love Island UK, så til nå har jeg tatt en skikkelig fridag med serietitting, vasking av sminkekoster og roet heeeelt ned. Bortsett fra en forelesning i morgen har jeg jo faktisk vinterferie, så da er det vel lov å være slapp og ubrukelig eller??

 

 

S K O E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

 

Ellers har jeg fått nye sko, som er en glede på denne dagen! Jeg må innrømme at denne vinteren ble jeg skikkelig bitt av sneaker-basillen, som jeg tidligere aldri har skjønt meg på. Men gosh jeg må get a grip nå, for så mange sneakers trenger man virkelig ikke. Uansett, jeg ble i hvert fall så fornøyd med disse! (De er på salg nå ser jeg!)

 

Hahah alt dette skrev jeg tidligere på dagen, før jeg bestemte meg for å komme meg ut av leiligheten for gjøre noe. Hva gjorde jeg? Dro å kjøpte meg 7 duftlys og hentet keyboardet mitt for å ha i leiligheten. Sånn går no dagan! For en dag haahhaa. Ellers må jeg tipse dere om at H&M Home har de helt klart fineste duftlysene, og med sykt mye deilige lukter. Bortsett fra et jeg fyrte opp ved siden av meg her som faktisk luktet gammel øl (sånn som det lukter etter vorspiel). Men ellers: prima

 

UFORTJENT

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D ,   J U N K Y A R D ,   N E L L Y

 

 

P U L P   F I C T I O N   G E N S E R   H E R

 

Hei og GOD HELG alle sammen! Jeg føler meg nesten bortskjemt for å få helg. Dere vet den følelsen når uken bare har sust forbi og du ikke føler du har “fortjent” helg enda? Den følelsen har jeg, haha. Men helg har  man jaggu fortjent uansett. I dag er det jo i tillegg valentines day, noe som skal “feires” straks ved å dra ut å spise med kjæresten sin familie, før jeg drar hjem og feirer litt med min egen familie. Happy kjærlighetsdag alle sammen, om man så feirer kjærlighet til seg selv, familie, venner eller kjæreste <3 Hva tenker dere om å komme i familiefeirings med Pulp Fiction genseren med sprøyter og sverd på, da? Hahhaa. Neida men er den ikke RÅ!?

Ellers ser jeg nettbutikkene har benyttet dagen til å ha rabattkoder her og der, så tenkte jeg skulle lage en liten oversikt over mine favorittbutikker som hadde oversikt! Sjæl har jeg faktisk en del lagret på Ellos sine hjemmesider som jeg tenkte jeg skulle kjøpe til leiligeheten, så det blir nok litt kveldsshopping på denne damen faktisk!

 

JUNKYARD: BRUK KODEN ANNAIS15

FOR 15% OFF KJØP OVER 500,-

 

NA-KD: TRYKK HER OG BRUK

KODEN VALENTINES FOR 14% OFF

 

NELLY.COM: TRYKK HER 

20% OFF HELE NETTSIDEN

 

ELLOS: 20% PÅ ÈN BESTILLING, OG HAR

20-25% RABATT PÅ ALT TIL HJEMMET HER

 

 

HELT UIRONISK SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D ,   N E L L Y 

G E N S E R      H E R

(HUSK KODEN VALENTINES

FOR 15% OFF HELE NETTSIDEN)

J O G G E S K O    H E R

B U K S E N   E R   V I N T A G E

 

Hallais fra ei som har hatt luftet brillene sine for første gang siden syvende klasse i dag! Som dere vet ser jeg veldig dårlig, og bruker dagslinser typ hver eneste dag. Søndager og kvelder hvor jeg henger hjemme pleier jeg å bruke briller. Rett og slett fordi jeg syntes linser er sååå mye bedre, og at det blir litt mye styr med brillene. Men jeg sliter jo med veldig røde øyne om dagen, så da har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å bruke briller til hverdags. Jeg har jo til og med kjøpt meg nye som passer meg litt bedre, så det gikk egentlig veldig bra (bortsett fra at jeg booket meg på en yogatime tidligere i kveld hvor jeg fant ut at å stå på hodet, ligge med ansiktet i matta, snurre rundt og frem var kanskje ikke den beste brille-sporten. U.A.N.S.E.T.T. Jeg lurer på noe som egentlig høres veldig dumt ut, men det er helt uironisk:

Hvordan i alle dager sminker man seg de dagene man skal bruke briller, men fankern ikke ser sitt eget speilbilde??? I dag morges endte jeg opp med å stå med trynet klint inntil slik at jeg klarte å se hvor jeg tegnet brynene mine, men det var så sjukt tungvindt, haha. Så til alle brillebrukere som er nærsynte: hvordan gjør dere det med særlig øyesminken når dere sminker dere??? Er jeg helt idiot her og ikke har skjønt noe veldig essensielt?? Hahaha I need tips

DE SISTE DAGENE

A N N O N S E L E N K E   N A – K D

Hei og hopp, da var man endelig halvveis i uka?? Hahaha. Jeg syntes dagene går så fort om dagen, noe som egentlig er ganske deilig. Med mindre jeg setter det i bacheloroppgave-perspektiv – da skulle gjerne tiden gått litt saktere, hehh…. Jeg tenkte egentlig bare å oppdatere her inne med litt bilder fra i går og i dag, da jeg har hatt det veldig hyggelig! I dag var det tid for en ny poddinspilling med Erica, etterfulgt av en aldri så liten shootings på damerne. Det er så deilig å få gjort unna sånne ting, og ikke minst med noen som driver med det samme, så man ikke føler seg så utrolig irriterende, haha. Og i likhet med forrige uke ble det en aldri så liten lunsjdate på oss også, og det er egentlig det jeg har gjort i dag. Så sjuuukt deilig å ha en dag helt “fri”, hvor jeg bare kan sulle rundt og gjøre hyggelig ting. Det blir jeg glad av!

The sissy from another missy

S T R I K K E G E N S E R   N A – K D ,    H E R

(Hvor fin er ikke denne??? PS: bruk koden valentines for 15% off hele nettsiden!)

 

 

I går hadde jeg invitert jentene over på middag! Jeg øver meg jo på å bli flinkere på kjøkkenet, samtidig som jeg prøver å planlegge hyggelige avtaler i uken så jeg har noe å se frem til hele tiden. Så hva er vel bedre kombinasjon enn et lite middagsselskap da?! Jeg lagde denne gratinerte kyllingen fra Trines Matblogg, og stekte litt asparges ved siden av. Med litt rødvin i glasset ble det faktisk utrolig godt, og jeg har èn rett til jeg “kan”. Small steps, haha! Jeg syntes det er så koselig å lage mat – enten med kjæresten, venner, eller alene, som i går. Skru på litt nydelig musikk, ta en skvett vin mens man står der og prøv deg frem med ulike oppskrifter. Det har jeg fått skikkelig smaken på, og ikke minst: man blir så stolt når det går bra! 

 

Når jeg ser det bildet her ser jeg jo at det ser helt jæææææææævlig ut men det var faktisk veldig godt hahahha

 

Nå skulle jeg vel egentlig begynt å gjøre meg klar for ukens siste kickboxingøkt, men kjenner jeg er litt slapp i kropp og hode i dag, etter en natt full av mareritt. Så da er det bare å lugne heeelt ned, haha. V I   B L O G G E S  ♥