ET SMINKEHACK

I dag tenkte jeg å dele et tips jeg sjæl har begynt med, og blitt veldig imponert over hvor bra faktisk funker. Det er absolutt ikke meg selv om har kommet på det, men jeg så det på en video på vlog-kanalen til ASMR dronningen Gentlewhispering, haha! Så ja, om dere vil se tipset direkte fra kilden finner dere videoen her. Anbefaler egentlig å gjøre det, så man får sett hvordan hun gjør det, ikke bare via tekst!

Så ja, hele trikset handler om å ikke få disse “creasene” under øynene når man har hatt på concealer og pudder. Selv syntes jeg det er ekstra irriterende om jeg skal ut, for da blir det ekstra tydelig da jeg bruker litt mer sminke enn vanlig da. Det man gjør er følgende: påfør concealer som vanlig → spray litt settingspray på hånden, ta ene fingeren din og påfør settingsprayen ved å “dabbe” fingeren over → la det tørke → ha på pudder som vanlig → sett sminken med settingspray som vanlig. 

Jeg har selv gjort dette de to siste gangene jeg sminket meg, og merker veldig forskjell personlig!! Men en FYI: jeg merker også at maskaraen på undervippene smitter av mye lettere når jeg har gjort dette. Så det kan jo være lurt å ha i bakhodet 🙂 Let me know om noen prøver det, og om det funket på dere / hva dere syntes!

Sååå ja, det var denne onsdagens random lille tips, haha! Jeg har akkurat blitt ferdig med en del jobb og ærend, og skal straks stikke på poddstudioet hvor det blir inspilling av ny podd. I kveld skal jeg også på vinsmaking med bestemor, så det blir veldig hyggelig. Ikke like hyggelig at jeg må hjem etterpå å lage en presentasjon og lese 4 bacheloroppgaver, men men. Blir kanskje litt gøyere med noen vin innabords, si

 

9 kommentarer
   1. jeg lager jo ikke så mye video lengre, men som jeg svarte hun under her kan jeg linke produktene jeg brukte i neste “ukens spørsmål” om det går fint? <3

  1. såå bra tips!! prøvde dette før skolen i dag og mine under-eyes har ikke vært så fine på lenge:))) skal noe til å få det helt flawless nå på vinteren men dette hjalp veldig på vei!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg