OVERSIKT: BLACK FRIDAY

A N N O N S E :   A L L E   L E N K E R   E R   A N N O N S E L E N K E R

I dag tenkte jeg å dele ett blogginnlegg som omhandler black friday, da jeg ser for meg dere er drita lei å bli spammet ned på alle kanaler om det, haha. Jeg gjør som i fjor: jeg samler sammen det jeg syntes er gode tilbud fra butikker jeg pleier å handle på.

Også vil jeg, som tidligere nevne at ikke tenk at man må shoppe i dag fordi det er gode tilbud – kjøp om du allerede skal ha noe fra før, eller noe man trenger! Jeg har selv handlet litt de siste årene på black friday, og da har jeg begynt så tidlig som i september å skrive ned/planlegge hva jeg skal ha. På den måten slipper jeg å impulsshoppe og legge med masse ræl i handlevognen jeg ikke trenger. Så i år skal jeg kjøpe meg  juletre på plantasjen, julegaver til broren min og svigermoren min. Jeg tenkte også å se om jeg fant en fin nyttårskjole på Asos, og så skal jeg bestille meg ny almanakk (jeg bruker personlig almanakk!). Og det var vel det – alt er ting jeg uansett skal kjøpe så da har jeg ventet med alt til i dag, hehe.

 

N A – K D

Min fav om dagen, NA-KD, har 30% på hele nettbutikken. Og til alle som spør – nei man får ikke toll når man bestiller der <3

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

 

N E L LY 

I dag har Nelly 30% på absolutt hele nettsiden, og som jeg nevnte tidligere i uken tror jeg faktisk black-week/friday er den eneste gangen i året de har rabatt på hele nettsiden. Du trykker deg inn her, også skriver du inn VIP33 når du betaler (for 33% off NLY brands!)

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

 

B I K   B O K

Hvis du leser dette før klokken 10.00, så har Bik Bok 40% på hele nettbutikken sin akkurat nå! Og hvis dere leser dette etter 10.00, så har de 20% på hele nettbutikken sin ut dagen <3 Hvordan tilbudet er i butikk vet jeg dessverre ikke!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

 

R O Y A L   D E S I G N

Interiør er vel kanskje den kategorien man kan gjøre størst kupp om du spør meg. Jeg kjøpte jo sofaen min på black friday for to år siden og sparte 10.000 (!!!!). Så om man er i en oppussingsperiode er jo dette en fin dag – men her også, tenkt deg nøye gjennom! Er det noe du ikke vil impulskjøpe er det en sofa, selv om den er på tilbud, haha.

Royal Design har i dag opp til 70% rabatt, med ulike rabatter og tilbud på de ulike produktene!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

E L L O S

En annen favoritt hos meg hva gjelder interiør på nett er Ellos! De har 25% på hele nettsiden (ordinære varer) i dag.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

 

S A F I R A

Safira har 40% på hele nettbutikken i dag! Her kan man jo finne veldig fine gaver, og jeg kan absolutt anbefale produktene derfra da jeg har massevis derfra selv. Jeg har også kjøpt en ring til mamma her i bursdagsgave hihi

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

 

Ha en fin fredag, og shopp med måte!

LANGBEIN PÅ LETING

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   J U N K Y A R D ,   G I N A T R I C O T

 

 

J A K K E   S H U ,    H E R

S E K K   R A I N S ,    H E R

 

Dagens uniform – hår som for lengst skulle hatt seg en dusj, blytung sekk, treningsklær og alt for mørk foundation. I morges måtte jeg vært litt i en annen verden da jeg sminket meg, og så i min egen vindusrefleksjon på veg ut at det var noe som ikke stemte helt. Jaja.

I dag bestemte jeg meg for å komme meg ut. Selv om jeg må lese trenger jeg jo ikke å sitte inne i min egen leilighet, så dro til byen for å sitte på en restaurant. Med hodetelefoner i, en stor kaffe, to toast og en ginger-juice (sååå bloggete) var det faktisk en veldig fin dag hvor jeg fikk lest masse. Deilig å sitte i et rom fullt med folk som styrer med sitt, så blir man ikke så obs på sine egne tanker, haha! Jeg dro også en tur innom noen butikker på vei hjem, og fikk så flashback fra da jeg gikk på videregående skole og alltid var på småshopping etter skolen. Good times!!!

Ellers var jeg ganske karakter i dag også: da jeg spiste lunsjen min satt jeg opp mobilen på den lille holde-ringen jeg har bak slik at den liksom står oppreist i et “stativ” og så på serie. Helt alene på restaurant, mens jeg spiste, på mobilen. Yess anbefaler alle det var helt nydelig

 

 

H O O D I E    H E R

T   S H I R T    H E R

H V I T   B U K S E    H E R

 

Jeg dro en tur innom Ginatricot, da jeg så så mange fine bukser da jeg lagde denne kollasjen. Jeg er sånn på leting etter slengbukser/vide bukser som er lange nok til meg, og fant virkelig de perfekte på Gina. Meeeen de ble litt for korte dessverre, men for dere som ikke har 100km lange ben er de nok superfine. Er disse jeg snakker om <3 Det samme gjelder den hvite jeg har på på bildet ovenfor, fankern at den ikke passet meg !!! Men fikk hentet en pakke jeg hadde bestilt med verdens fineste kjole + en dødskul jakke, som jeg tenkte å vise dere i morgen.

Noen som har tips til hvor man finner lange slengbukser/vide bukser?

NEGATIVE TANKER

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

Her kommer en aldri så liten stusselig update fra meg, haha. Og det har en dobbelbetydning – for både dette blogginnlegget og meg er litt stusselig. I dag skulle jeg kjøre en rask tur innom skolen for å printe ut noen ark, men jeg fant kjapt ut at jeg har rotet bort bilnøklene mine. Så da ble det en fresk gåtur i regnet, men helt ærlig har jeg godt av å komme meg litt ut, så jeg ikke blir sittende inne hele dagen. Jeg skal være helt ærlig å si at jeg sliter litt med veldig negative tanker om dagen, og blir sittende å tenke at jeg ikke kommer til å få til en dritt, at jeg er dårlig og ikke flink til noen som helst ting. Sånne tanker er veldig lett å få (i hvert fall for meg) når jeg isolerer meg inne, og skal prestere på eksamen når jeg egentlig ikke har overskudd til det. Men heldigvis vet jeg jo en plass inne i meg at jeg egentlig er kjempeflink på mye og at det bare er i perioder, så da er det bare å klamre seg fast til det mens man samtidig prøver å få gjort noe, haha. Er det noen som kjenner seg igjen?

Dette er bilder fra i dag – med filter som gjør at jeg ser superfresh og brun ut, haha! Det gjør jeg ikke – mer som et spøkelse, haha. Jeg tenkte å vise dere de nye vinterskoene mine som jeg kjøpte i Bergen på en skobutikk der. De er fra Tretorn og ligner litt på Uggs, bare at de er mye smalere i formen (JIPPI!) og er 100% vanntette. Liker de super duuuper godt til nå og kan absolutt anbefale de! Aner ikke hvor de selges dessverre, men ja merket er Tretorn!

Ellers ser dere kanskje noe annet nytt…. Jeg har kjøpt meg ny vinterjakke. Herregud jeg må faktisk innrømme at jeg skjemmes litt, da jeg helt klart har nok vinterjakker. Men jeg klarte ikke dy meg, og da jeg fant en rabattkode den gjaldt på og jeg hadde en litt downer dag slo jeg til. Og den er virkelig suuuperfin på, men nå skal jeg si meg fornøyd med vinterjakke-samlingen (og vel så det… off). Jeg kjøpte den her og ser den er på black-friday rabatten til Nelly nå, men om man bruker koden BW25 får dere 5% ekstra rabatt (830,-) på den om noen skulle være interessert <3

UKAS VERSTE

A N N O N S E L E N K E R   G I N A T R I C O T , N A – K D ,   N E L L Y

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 

 

En liten moodboard for å inspirere meg selv, haha. I dag sto jeg opp 10 minutter før jeg skulle møte studiegjengen for gjennomlesing av eksamen. Tok på meg ansiktskrem og pusset tenna, før jeg ruslet ut i morgenmørket akkurat slik jeg sto opp (med klær, tho). Siste finish på oppgaven tok egentlig alle dagens timer med dagslys, og nå skal jeg jobbe litt før jeg skal begynne å lese til eksamen. Ny uke, ny eksamen!

Nå skulle det vært mulig å ha polls på blogg – hvilken dag i uka er deres mest forhatte? Dette lå jeg og tenkte på i går, og det må stå mellom mandag og søndag. I hvert fall da jeg lå hele gårsdagen i sengen og var fyllesyk etter en shot for mye på byen (jeg VET jeg ikke tåler det så skjønner ikke hvorfor jeg gjør det), og da er søndager et eneste stort helvete. Men mandag – er det egentlig noe bedre??? Altså digg med en mandag å våkne fresh, gripe dagen ha motivasjon og livsgnist og alt det der – men om det ikke klaffer (som det sjeldent gjør???) er det jo bare helt dass dag eller hehe ok hade nå må jeg begynne å lese

Ellers tenkte jeg (som resten av bloggnorge) å tipse om at black week har startet flere nettsider! Nelly har 25% på absolutt alt (det har de jo aldri) nå, dere klikker dere inn her og bruker koden BW25. NA-KD har faktisk 30% på alt nå om dere klikker dere inn her og bruker koden BLACKWEEK. Og en liten reminder til slutt: slike tilbud er en super anledning til å kjøpe ting man trenger / uansett skal kjøpe, men også veldig lett å gå i fella på å handle masse man egentlig ikke trenger. Så lurt å tenke seg om to ganger før man betaler om man trenger absolutt alt i handlekurven! ♥

GRADERING I KICKBOKSING

A N N O N S E L E N K E R   N A – K D

I natt sov jeg 12 timer! 12 velfortjente timer, haha. Det har vært et evig kjør denne uken, og særlig etter eksamen. Selv om det var deilig med fredagstaco etter en lang dag på skolen med eksamensskriving, måtte jeg jaggu bruke kvelden på å skrive en oppgave som skulle inn ved midnatt. Men da var det virkelig deilig å legge seg etterpå, og sove noen heeeerlig lange timer. I dag har jeg tatt helt fri – sett på serie, dratt på trening og bare nytt mitt eget selskap, haha. Jeg hadde faktisk egentlig gradering i kickboksing i dag, men som jeg valgte å ikke melde meg opp til. Rett og slett fordi jeg visste at den kom til å ta all min oppmerksomhet dagene før, og at jeg kom til å gå rundt å grue meg til den i stedet for å fokusere på skole. Men en sånn gradering er tydeligvis ikke nødvendig med mindre man skal ut i kamp (noe jeg IKKE skal hahahha), pluss at man får sjangsen senere, så nå kjenner jeg meg fornøyd med beslutningen. Selv om det hadde vært rått å si at jeg hadde gult belte i kickboksing, haha!

Nå skal jeg sette meg ved sminkebordet å begynne å sminke meg, for i kveld skal jeg i bursdag. Det blir nok superhyggelig!

E L L E R S   T E N K T E   J E G   Å   T I P S E   D E R E  

O M   H V I S   D E R E   K L I K K E R    H E R   

O G   B R U K E R   K O D E N  

BLACKWEEK

F Å R   D E R E  H E L E  3 0 %   O F F  

H E L E   N A – K D     I   H E L G E N   < 3 

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #39

… det er noe med håret mitt her som får meg til å føle meg som en ridder med hjelm av noe slag, jeg har en viss film-karakter in mind men kommer fankern ikke på hvem

 

… hvorfor ser øynene mine ut som to svarte hull bare hjelp

 

… hahha meg som prøver å lage *cozy snuggel chunky knit season*-bloggerbilder

 

… hva er dette egentlig

 

… meg på byen når lyset slås på

 

… Legolas på veg til Mordor

 

… det siste bildet her er dagens MOOD! Herregud, for en dag. I morges hadde jeg første eksamen, som egentlig ikke gikk så bra. Nå skal ikke jeg være en irriterende person som sier det gikk dårlig, for en grei karakter får jeg nok – men det er uansett ikke gøy når det går dårligere enn man hadde forventet. Men slik er det noen ganger, og det er uansett deilig å ha en overstått! Etter eksamen dro jeg rett på lunsj med søsteren min, før det var å møte Marthea for å skrive på … enda en eksamen. Det har jeg egentlig gjort helt til nå, og nå skal jeg ta meg en velfortjent pause i en times tid, før det blir … skriving på eksamen! :)))))) Og svaring på mails, skrive blogginnlegg og ikke minst planlegge hvordan morgendagen skal gå rundt logistisk, da det er en like travel dag.

MEN etter i morgen tar jeg meg velfortjent helg uten nooooen gjøremål, før det er tilbake igjen på mandag. Sånn er eksamensperioden og jeg liker det egentlig, men det blir litt i meste laget når det topper seg jobb-messig samtidig. Men det som er sprøtt med eksamensperioden er å se hvor lang man klarer å strekke seg, og ikke minst innser man hvor mye man faktisk kan få gjort i løpet en dag om man faktisk må. Ellers må jeg ønske alle mine fellow studenter masse lykke til med lesingen, og ikke minst – husk å spis!! Husk å ta pauser! Husk: det er bare skole, og ikke minst: husk at dere er flinke <3

JUL/NYTTÅR – KJOLEGUIDE 2019 (M. RABATTKODER)

First off: jeg skriver dette innlegget akkurat nå på denne tirsdagskvelden, når jeg egentlig burde sittet med eksamen, haha. Rett og slett fordi det er to veldig bra rabattkoder live akkurat nå som gir rabattert pris på mesteparten av kjolene i dette innlegget. Så da tenkte jeg å kjappe meg å poste dette innlegget mens kodene enda er aktive!! Koden på NA-KD er gyldig til torsdag, mens Nelly-koden aner jeg faktisk ikke så kan lønne seg å være rask, haha!

 

NA-KD: ANNAIS20 FOR 20% OFF HELE NETTSIDEN 

NELLY: MERRYXMAS FOR 25% OFF NLY BRANDS

 

Så, la oss begynne! Jeg fikk overraskende mange spørsmål om jeg kunne lage en lik “guide” som jeg hadde med vinterjakker (dere finner den her). Denne guiden syntes jeg var hakket vanskeligere, da det er veldig individuelt hvilke farger, fasonger og lengder man liker på kjolene. Men jeg fikk kategorisert det litt, og det er ikke til å legge skjul på at jeg har funnet kjoler jeg selv liker veldig godt, haha. 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

Blazerkjoler er LYFE! Slike kjoler kler virkelig alle, og det ser classy ut samtidig som det er behagelig å gå i. Selv har jeg maange ulike farger og varianter – blandt annet nr 10 (som på bildet), nr. 7 og nr 3 <3

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

Min favoritt i julen – velvet! Jeg har selv en velvetkjole fra Nelly fra noen år siden i grønn, og eeelsker den! Jeg har planer om å klikke meg hjem nummer 2 også, da fargen var så utrolig fin og ikke minst kledelig snitt! Føler julen er høytid for velvet, og her finnes kjoler som passer til både julebord, familiejul og nyttårs <3

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

Det er ingen hemmelighet at jeg eelsker kjoler som glitrer, haha… På dette bildet har jeg faktisk nummer 5 og 7 som jeg har planer om å bruke. Selv har jeg lagt min elsk på både 1, 4 og 10 også – utrolig flotte kjoler?! Nummer 4 er jo også deilig da den er løs <3

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

Ingen kjoleguide uten den lille sorte. Man trenger ikke å gønne løs med paljetter, velvet og hele den regla selv om det er høytid. Nummer 1 er forresten kjolen jeg brukte i helgen, for dere som lurte på det på Instagram <3 Her la jeg også med noen løse varianter for de som vil ha litt å bevege seg i!

 

      

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er veldig glad i nyttårsaften og kjoler, haha. Jeg har også tidligere valgt å legge litt penger i en nyttårskjole, så da tenkte jeg å legge ved noen litt dyrere kjoler også (og noen svindyre men som var så fine at jeg bare måtte ta de med haha). Her må mine favoritter være de blå, samt den beige nr 8 – halloooo!!! Angående Revolve har jeg aldri handlet der før (tror kanskje jeg skal det nå tho haha), men jeg regner med det blir å komme toll på bestillingen!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

 

Til slutt noen silky kjoler i ulike varianter. Her har jeg nummer 3 og 10, nummer 10 er liten (eller kort da) i størrelsen, så den må jeg bestille i en størrelse større. Men den er superlekker! Nummer 3 er fantastisk deilig å gå i og sitter veldig fint på kroppen. Ellers er det utrolig mye andre flotte kjoler her – silky kjoler er superlekkert og legger seg veldig ofte superfint på kroppen.

 

H Å P E R   D E R E   L I K T E   G U I D E N   < 3 Den ble pittelitt forhastet (selv om jeg har brukt 4 timer på den nå hahaha) da jeg egentlig ville vente til etter eksamen, men men!

LET THE GAMES BEGIN

A N N O N S E   N E L L Y ,  N A – K D

 

 

T S H I R T    H E R

 

Da var min in-the-zone-lesing i gang. Det betyr med andre ord: en svær kanne med kaffe, klassisk musikk på stereoannlegget, sminkefri, joggedress og med hårtopp på hodet med nesa i boka. Puggetid :))) Jeg har jo fått meg mine helt konkrete ritualer når det gjelder å lese til “puggefag”, så her hjemme blir jeg nok sittende helt til torsdag. Med unntak av noen boksetreninger, som jeg kjenner skal bli ordentlig godt denne uken. Å få bevegd litt på skrotten og fått ut litt følelser (og akkurat det, følelser, blir veldig intense og svingende i eksamensperioden hos meg da jeg går fra 0 selvtillitt til 100 real quick, og rett tilbake i kjellern kvarteret etterpå). Hahhaa, eksamensperioden ass – det er noe helt eget!

 

PS: HUSK Å BRUK KODEN ANNAIS20 FOR 20% OFF HELE NA-KD <3 

 

SPYTTER UT FAKTA

A N N O N S E   N A – K D ,   N E L L Y 

    

 

L E O J A K K E   N A – K D ,   H E R 

T S H I R T   N A – K D ,    H E R

S K I N N B U K S E   N A – K D ,   H E R

B O O T S   N E L L Y ,    H E R

 

____

 

B R U K   K O D E N

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E    N A- K D 

 

 

Hei og hopp, og ikke minst: GOD HELG! For min del er det ikke helt helg enda, da i dag er første dag med eksamenspugging. Jeg har kanskje mitt til nå beste semester, så eksamenen jeg leser nå til er en 1-timers, så jeg stresser ikke så veldig. I morges våknet jeg litttt bakis, så å dra seg på forelesning klokken 8 fristet lite. Men jeg kom meg jaggu opp og fullførte forelesningene, men planen om å sitte igjen å lese til ettermiddagen ble fint skippet, haha. I går var jeg ute med Emilie og kjæresten og drakk litt øl etter trening nemlig! Herregud, i dag er ikke skrivehjernen min helt på plass, jeg bare pøser ut masse random setninger og fakta, haha. Jeg må faktisk dra frem markeringstusjen og sette i gang med lesingen, vi snakkes – G O D   H E L G !

_NA-KD 20% RABATTKODE_

A N N O N S E :   R A B A T T K O D E   N A – K D

Boooya, da har jeg fått lov å dele ut en rabattkode igjen! Og subjektivt sett er det et veldig godt tidspunkt, da det har kommet veeeeldig mye fint på NA-KD i det siste, hihi. Særlig av knits og kåper/yttertøy, noe som også passer fint for årstiden om det er noen som skulle trenge det. Nedenfor har jeg samlet mine favs at the moment – jeg vil seriøst ha alle tingene på den første kollasjen hahaha

 

U S E   C O D E

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   E V E R Y T H I N G

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

H Å P E R   A L L E   F Å R   E N   F I N   T O R S DA G   < 3