16 MAI KAOS

A N N O N S E L E N K E R   G I N A T R I C O T ,   A R K E T ,   & O T H E R S T O R I E S 

Hei og hååå! Og god 16e mai! Jeg kom akkurat hjem fra trening og en tur rundt i byen for ærender, herlighet for et kaos. Det var full stopp på flere butikker da alle kortterminaler var nede, så da tuuuret jeg hjemover i stedet. For en uflaks at det skulle skje i dag, når folk er ute og fikser og styrer. Får håpe det gir seg fort!

I helgen tok jeg det ganske rolig, men det ble en liten MGP feiring med glitterdrinker og poengskjema sammen med Maria. I mange mange år haaaatet jeg MGP, men de siste årene har jeg begynt å se på det igjen da det virkelig er noe å få med seg. Ellers så jeg hele to fotballkamper i helgen hvor jeg holdt på å fryse ræææva av meg på begge to, så været her i byen har ikke gitt helt sommerfølelse slik som det ser ut til i Oslo. Meeen som jeg sa hele helgen: så lenge det er fint på 17.mai er jeg fornøyd, og det ser faktisk ut til å bli sol så da er jeg superfornøyd!

Selv om sola ikke har vært her så er jeg _veldig_ innstilt på sommer i hodet, og driver og handler både strandklær og fine sommerkjoler. Jeg elsker sesongen som er nå og det er så latterlig mye fint inne! Elsker elsker elsker alle fargene, og tenkte å vise noen av mine favoritter her:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Altså kjole nr 3 skallll jeg kjøpe meg, tror den sitter nydelig på kroppen! Ellers elsket jeg også jumpsuiten på nr 5, så skikkelig lyx ut, samme med vesken på nr 6!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Farger!!!! Jeg elsker det!!! Strikkegenseren på nr 8 !!!! Hallo!!! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Nå skal jeg hive meg i dusjen og fortsette forberendelsene til i morgen. Håper alle får en helt nydelig feiring i morgen, happy 17e mai! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

MITT NYE ARMBÅND

 A N N O N S E L E N K E   C A R A T   L O N D O N

I dag skal jeg vise dere noe jeg har gledet meg sånn til skulle komme i posten, nemlig det nye armåndet mitt! Take a look for HALLO se så fint?!:

SIMONE DIAMOND BRACELET, HER

Da jeg fikk det ble jeg sittende å bare se på det, for det er virkelig det perfekte armbåndet for meg. Tynn og delikat lenke med en 0.25 karats stor labvokst diamant, i pæreform. Jeg har ganske små hender og tynne håndledd så jeg liker best at armbåndene er enklest mulig og ikke gjør så mye ut av seg, og dette er perfeksjon. I tillegg har det en strammemekanisme som gjør at den passer alle størrelser opp til 18cm rundt håndleddet, som gjør at jeg drar det bare inn til å passe mitt håndledd. Det er en luksus for meg da jeg ofte sliter med å finne armbånd med hull langt nok inn, så det var prikken over i’en at den hadde denne muligheten også!!! Det er litt vanskelig å forklare, men hvis dere går inn på nettsiden ser dere det litt bedre – det er den lille kulen som er strammemekanismen!

Selve lenken finnes i både sølv og gull, jeg har mitt i 18K “yellow gold”, da jeg liker gull best på tilbehøret mitt. Om dere lurer på noe mer angående diamanten, gullet osv anbefaler jeg å sjekke på nettsiden – der står alt! Men ja, dere som følger meg på Instagram har jo allerede sett at jeg har vært så utrolig heldig å få dele ut en rabattkode som gjelder hele Carat London, også deres diamanter. Er ikke det helt rått?!

ANNAIS10

G I R   1 0 %   O F F   H E L E   C A R A T   L O N D O N

O G S Å   G E N T L E   D I A M O N D S

H A R   I N G E N   U T L Ø P S D A T O   E N N   S Å   L E N G E 

 K A N   B R U K E S   S Å   M A N G E   G A N G E R   M A N   V I L

 

Så om man skal kjøpe noe ekstra flott til seg selv, noen andre, om man skal fri til noen eller man vil tipse noen som skal fri, kan jo denne rabattkoden være helt rå å få med seg!

Perfekt timing at jeg har fått et arr fra et myggstikk i Spania rett under der, men men, haha. Jeg er så glad i mitt nye armbånd allerede, og skal bruke det absolutt hele tiden! ♥ Nå, etter to år hvor jeg konstant har gått med to armbånd rundt håndleddet føler jeg meg nesten naken uten, så at jeg nå kan gå med dette rundt håndleddet hver dag gjør meg så glaaaad! De to andre har jeg flyttet over til venstre håndledd (om noen skulle lure ??? hahaha ok nå må jeg avslutte her)

MIN FEMSTJERNERS MIDDAG

Hei og god mandag alle sammen! I dag har det godt veldig rolig for seg her hjemme, har kun sittet på kjøkkenøya foran maccen og det har heller ikke vært så voldsomt med action i mailboksen heller i dag. Så en veldig rolig start på uka her i gården! I dag tenkte jeg å vise dere bilder fra lørdag, da det var min tur til å hoste “femstjerners middag”-konseptet vi driver med om dagen. Jeg har jo vist litt på Instagram også, så om dere vil ha mer info med hashtags osv så ville jeg gått inn på storien min der. Men ja, here we go!:

Jeg plukket opp gjestene i en ordentlig firestjerners middag-bil! Det var det første jeg kom på da vi startet opp med “femstjerners middag”-konseptet vårt, at jeg ville kjøre sånn bil som de har på det ekte showet hahaha *kul*

Jeg fikk lånt meg hatten til sjåføren og gitt

Så ble vi kjørt til underholdning nummer èn! Der sang og spilte ei venninne og faren sin tre nydelige sanger til oss. To fantastiske jazz-sanger, samt sommerfugl i vinterland. Så nydelig, det var virkelig helt fantastisk!  

Og veldig gøy tydeligvis !

Så bar det hjem til der vi skulle være! Jeg gikk all inn på borddekking og bananas med blomster, og syntes bordet ble sååå fint!

Til forrett ble det ceviche av kamskjell og kveite! Det smakte bedre enn det så ut, avokadoen gjør at den ser litt …. grå ut, hahaha. Men det var sjukt godt og spicy! 

Til hovedrett ble det luksuspasta med sjøkreps og løyrom

Og til dessert ble det ostekake!

Jeg hadde det supergøy selv og det ble en veldig vellykket kveld – vi fikk også besøk av en Tarot Coach, som vi fikk hver vår tarot reading session av. Det var virkelig såååå kult og spennnende! Gå inn på Instagram for mer, hehe. Men ja, tenkte jeg skulle dele litt her på bloggen også da jeg gjerne vil ha det liggende som et minne her også hihi

Nå skal jeg snart begynne å gjøre meg klar for en liten treningsøkt! Ha en nydelig mandag videre alle

SMINKESHOPPING

A N N O N S E L E N K E R   F R E D R I K   O G   L O U I S A

Hei og god onsdag! Dette innlegget har jeg hatt “på blokka” (lol hater egentlig det uttrykket hahah) helt siden jeg kom hjem fra Madrid, hvor jeg tenkte å egentlig vise all shoppingen jeg gjorde der! Men alt av klær har jeg egentlig allerede vist i de ulike bildedryss-innleggene, så tenkte å vise dere sminken jeg shoppet i Spania, pluss litt i ettertid! Jeg er inne i en skikkelig teste-ny-sminke-periode, og har alle produktene jeg driver og tester stående fremme på sminkebordet mitt, så prøver jeg nye ting hver gang jeg sminker meg, hehe. Det er gøy!!

D I O R   F O U N D A T I O N    H E R

N A R S   F O U N D A T I O N    H E R

Jeg har kommet i et modus hvor jeg er ute etter den nye favoritt-hverdagsfoundationen min! For maaange år siden, rundt VGS-tiden brukte jeg Dior sin Forever, men den har litt for mye dekk enn hva jeg ønsker akkurat nå. Men så så jeg at det hadde kommet en “Skin Glow” versjon av den, og da måtte jeg bestille! Har prøvd den 2 ganger nå og virker veeeeldig lovende. Den er superfin på huden og glowy akkurat som den lover.

Nars foundationen likte jeg også godt men føler den er hakket mindre glowy enn Dior sin. Dette er jo en lysreflekterende foundation som kombinerer hudpleie og foundation, så jeg skal absolutt bruke den mer!

 F E N T Y   C O N T O U R   S T I C K    H E R

M I L K   C O U N T O U R   S T I C K

Mine første contour sticks!!! Jeg har syntes contouring har vært jesklig skummelt skal jeg være ærlig, og har aldri begitt meg helt ut på det. Men så fikk jeg tips om at Fenty og Milk sin var dødsenkel og blende ut, så nå har jeg jaggu begge to, og elsker de begge!! Med en våt beauty blender er det virkelig ikke så skummelt som jeg trodde, og jeg bruker det når jeg legger partysminke

B E N E F I T   S E T T I N G   S P R A Y

B E N E F I T   B R Y N S P E N N

Settingsprayen fikk jeg faktisk i en (veldig) forsinket adventskalender jeg fikk på døra her, så den driver jeg og tester! Det eneste jeg ikke likte så godt med den var at det var sykt lite “futt” i spraymekanismen så jeg måtte spraye ganske mye, men selve produktet i seg selv virker bra. Brynspennen har jeg hørt sykt mye bra om og jeg er alltid på søken etter en superspiss og presis brynspenn som holder lenge uten å smudge, de dagene jeg skal ut og har litt mørkere og mer markerte bryn. Denne var absolutt bra, men tror kanskje jeg har en liiiittt for mørk farge hehe

V E S K E   Z A R A

Legger ved en veske jeg kjøpte og, jeg. Denne så jeg på på nettet, før jeg fant den i Madrid. Er den ikke nydelig? Perfekt blanding av party og beach. Eneste var at den var mye mindre enn hva jeg trodde, så jeg har typ bare plass til mobilen på diagonal i og en lipsyl, haha.

Nå skal jeg og bestemor ut på bytur for å gjøre noen ærend for helgens femstjerners middag! Ha en fin onsdag videre

MADRID WEEKEND

Hei og god mandag alle! Herreguri som det pøser ute. Jeg var akkurat på butta for å handle inn til en aldri så liten lyxxx middag (jeg driver og prøvelager all maten jeg skal lage på femstjerners middag i helgen), og det HØLJET ned, samtidig som sola stekte rett i fleisen min. Veldig trøndelag aktig stemning, rett og slett.

Tenkte jeg skulle dele siste mobilbildedryss fra Spaniaturen, hvor vi reiste til Madrid den siste helgen! Det var 4 timer med bil, så da ble det jaggu en liten roadtrip. Jeg har aldri vært i Madrid før og aldri heller tenkt at det er en plass jeg må besøkte, men fytti grisen så fint det var der! For en fantastisk fin by med nydelige bygg, monumenter, parker og alt mulig! I tillegg må det være en av de beste helgene jeg har hatt på lenge mtp. mat, da virkelig alt jeg spiste på turen var helt nydelig. Alle resturantene vi besøkte leverte de nydeligste retter, haha. Here we go:

Vi bodde på nyyydelige Four Seasons Madrid, altså wow for et fint hotell!

Litt av maten – her er vi på Aarde (kamskjell og sushien), Isa (sushien) og Ten Con Ten (vårrullene)!  

Vi var også på Amazonico en kveld for middag og drinks, og wow for en VIBE! Sykt god mat og stemningen var døøøødsbra der, en veldig bra plass å dra før man skal på klubben feks

En liten treningsøkt fikk jeg tid til

Søta mi Lena

Nå skal jeg jobbe litt videre før det blir en treningsøkt etterfulgt av *forhåpentligvis* god middag. Som jeg nevnte tidligere i blogginnlegget driver jeg og tester meny til min femstjerners middag som går av stabelen i helgen, og enn så lenge har jeg kun spikret forrett. Så det blir spennende å teste!!