BILDEDRYSS FRA HYTTEHELG!

 

NÅ snakker vi dere!!! Da jeg blogget forrige uke fikk jeg en sånn “flash” over meg over hvor syyykt bra bildene man tar med speilrefleksen blir, og at det er dumt jeg bare bruker den her hjemme. Så jeg tok den med da jeg skulle på jentetur til Oppdal i helgen! Før tok jeg jo med meg over alt, og da mener jeg virkelig over alt! Husker jeg måtte ha med vesker store nok til at den kunne være med meg på BYEN haha. Akkurat det tror jeg nok ikke jeg blir å begynne med igjen, men skal absolutt prøve å være flinkere til å ta den med meg på eventyr. Make blogging great again !!!

Anyways – i helgen var jeg på Oppdal for å feire bursdagen til Lena! Så da var det bare å pakke vintersko og dunjakke, før vi kjørte etter jobb på fredag. Der laget jeg denne pastaretten etter ønske fra bursdagsbarnet, før det ble en rolig og tidlig kveld på damerne. Sååå var det jaggu opp for en lørdag som ikke skulle bli like rolig!

 

Mens vi handlet inn mat og drikke fikk jeg sneket meg til å kjøpt masse bursdags-stæsj til frokosten haha!  

Vi skulle eeeeegentlig gå på ski, men bestemte oss rett før vi reiste før å drite i det. Det blir jo litt mer styrete når man skal leie utstyr osv, så da tok vi en chill lørdag med laaaang frokost etterfulgt litt drinks ute på verandaen (selv om alle bildene i blogginnlegget er fra da vi enda var inne haha ops)

Litt kødding må til

Videre dro vi en tur på afterski, før det ble hjem igjen å lage deiiilig hjemmelaget pizza. Vi dro også en tur ut videre etter det, og HERLIGHET så gøy det var. Det er syyykt lenge siden jeg har vært på “klubben” og danset, men det ble jaggu noen runder på flooren og det var SÅ gøy å danse litt igjen!!

Ellers hadde vi en ganske tidlig utsjekk på søndag, som gjorde at jeg var hjemme i Trondheim igjen i 2 tiden, noe som var syyykt deilig? Er vandt til at jeg alltid er hjemme igjen etter turer når det er blitt mørkt, og det bare er litt igjen av kvelden før det er tid for ny uke. Nå føler jeg at jeg hadde en helg hvor jeg rakk helt ekstremt mye haha!!

Denne uken har vært veldig fin så langt – mye energi, mye å gjøre og ja nei jeg hadde til og med en bra mandag.?! Dere vet jo meg og mandager, det er ofte ikke en god match. Så får håpe uken fortsetter i samme spor!! Håper dere har en fin siste dag i februar!

NYE GAMLE FAVS

ANNONSELENKER LYKO

Tjeeeena og god onsdag! Herreguuuri utenfor er det helt jul, snøen laver virkelig ned. Jeg hadde egentlig tenkt å ta den ukentlige ærend-dagen i dag, hvor jeg kjører rundt i bilen min fra morgenen av for å fikse diverse rundt i byen, men det ser ut som får bli i morgen. Jeg ORKER ikke kle på meg som jeg skal i akebakken haha!! Ok da vet dere været her i Trøndelag

Jeg tenkte jeg skulle vise min siste shopping av påfyll av gamle favoritter! Jeg har noen produkter jeg aldri går bort i fra, og her er noen av de:

ELIZIR NIACTIL 4%, HER

Dette produktet har jeg jo vært litt frem og tilbake hva jeg syntes om, i starten merket jeg ikke noe særlig “forskjell”. Men keyet i denne er jo fukt, og denne vinteren har jeg vært TØRR og “stram”, og da har denne vært heeelt amazing. Så da jeg startet å bruke den tror jeg nok at jeg hadde fukten litt mer i sjakk, men ja denne gir virkelig en glødende hud og hjelper meg veeeldig om dagen. Bare synd den er så jæææævlig dyr, men heldigvis varer den en god stund – den jeg akkurat brukte opp tror jeg varte i 1 år ca 

MASKARA SENSAI, HER

Dere som enda er her inne veeeet jo min kjærlighet for denne, haha. Brukt i mangemange år, og er den eneste maskaraen som ikke gjør at vippene mine smitter av på brynet. Tror kanskje det har skjedd 2 ganger på alle de gangene jeg har brukt den at jeg må tørke vekk maskaramerker, og det er sykt for min del – som må tørke annenhver time med alle andre maskaraer. Elsker elsker

LANCOME MASKARAPRIMER, HER

Dere har kanskje sett denne også før? Haha! Så fort jeg finner produkter jeg liker skikkelig godt, skal det myyyye til for at de byttes ut. Denne bruker jeg under maskara hveeeer eneste gang jeg bruker maskara. Gir både lengde og volum, og jeg merker veldig forskjell på når jeg bruker den og ikke. Men husk å kjapp deg å ta på maskara før denne tørker – den skal enda være våt på vippene når du tar på maskara!

LIPSYL LANEIGE, HER 

Om dere ikke har prøvd Laneige sine leppeprodukter – YOU’RE MISSING OUT! Dere MÅ prøve – det er virkelig en gamechanger innen leppeprodukter. Hvis du er helt ny ville jeg kanskje prøvd sleeping masken (her) først, jeg bruker min både på natten og på dagen. Den fuktgir virkelig skikkelig, og fikser leppene mine når de er tørre og flaky. Elsker elsker elsssssker denne. Siden jeg bruker min også over lipliner når jeg skal ut så kjøpte jeg denne i tube, slik at den er lettere å ha med rundt, og litt mer praktisk å påføre når jeg er ute.

Så, det var litt nytt! Jeg skal på posten å hente noen nye lamper straks, som jeg gleder meg skikkelig til å få. Den ene er ganske crazy og den andre er super basic, men tror de kan bli superkule her hjemme i leiligheten. Såååå det tenkte jeg å vise dere i neste innlegg! Ha en superfin onsdag videre alle!

OSLOHELG

Hei og god tirsdag dere! Det er enda litt mandag i hodet mitt – i går gikk flyet mitt 08.00 fra Oslo som betø at jeg sto opp 06.00 etter en natt med 4 timer søvn, som gjorde at jeg var _så_sjukt_ forvirra i hele går. Det var nesten som at det endte i to dager i èn, så sånn sett burde det vel egentlig føles som onsdag i dag, haha. Men !!!! Ingen bryr seg !!!!!!!

Som dere har skjønt by now – i helgen var jeg i Oslo! Det var egentlig en veldig spontan tur, jeg tror jeg og Lena fant ut at vi skulle dra på mandagen, så bestilte vi billetter og deretter fant vi ut at det var hele to konserter som skjedde der i helgen. Så da ble det jaggu ganske opplegg på damerne også! Tenkte å ta bildedryss og skrive litt, så lets gooo!:

På torsdag (dvs. jeg hadde da en aldri så liten langhelg i Oslo), var det tid for første konsert, og da dro vi på Nedre Foss Gård først for å spise. Jeg har hatt sååå lyst lenge til å prøve den plassen!! Egentlig mest fordi den er så utrolig fin hahaha (::: Men det viste seg at de jaggu hadde nydelig mat der også!?

Jeg hadde også en “first”!!! Jeg likte ikke suppen jeg hadde bestilt til forrett så godt, så jeg ble challenget til å si fra om at det kanskje ikke var “helt meg” hvis servitøren spurte. Jeg klager ALDRI på mat så jeg fikk seriøst puls bare av tanken, men endte opp med å si det likevel og DAMN altså plutselig kommer servitøren med ny forrett til meg??? For en luksus!!! Og for en service!!! Jeg fikk en nyyyydelig krabbetoast i stedet, så det var en veldig god opplevelse og jeg følte meg *tøff* som turte si halvveis i fra haha

Hovedretten var heeeelt amazing. Og vinene var supergode!! Så anbefaler virkelig å prøve ut Nedre Foss Gård

Søta mi ! Observante lesere ser at JA jeg byttet plass med Lena for å ta et bilde (øverst i innlegget) siden hun hadde best photoshoot-plass hahahah jeg er en loooooser

Videre dro vi på konsert med Rhys Lewis! Ingen av oss hadde særlig kjennskap til bandet men viste seg at vi hadde hørt flere av sangene, såå fint! Fikk også med oss en helt syyykt bra oppvarming av Jasmine Jethwa. Konserten var også på Parkteateret så veldig lite og intimt, og endte opp med å bli der resten av kvelden og kose oss og kødde. Suuuuuuperhyggelig kveld!!   

Så var det fredag, og enda en tur ut! Denne gangen var vi en aldri så liten gjeng som møttes på Izakaya på Sommero for mat og drikke!

Likte plassen og viben der veldig godt, maten var OK, eller den var jo god, men føler kanskje jeg har smakt mye likt før? Men kommer nok helt sikkert til å dra tilbake uansett, haha.

Vi bevegde oss ned i Ekspedisjonshallen, og WOW for en rå vibe der også! Likte Sommerro veldig godt, det var som å være i utlandet? Her tok vi bare noen drinks før vi dro videre på dagens andre konsert: Lizzo! Vi bestille jo billetter typ èn dag før så hadde billetter heeeelt øverst, noe som egentlig var ganske nice for man fikk sett hele publikum også, og WOW for en stemning! Selve konserten var bra, men jeg merket at jeg kanskje kunne liiitt for få sanger, men Lizzo var råååå på scenen anyways

Resten av helgen ble brukt til CHILLING, haha. Ti tusen episoder Love Island, masse god take away, godteri og skravvel. På søndag gikk vi oss en lang tur i sola og spiste på uteservering som neeesten ga litt vår-vibes. Så det var en superhyggelig helg Håper alle dere også hadde en fiiiin helg!

DET NYE NATTBORDET MITT

ANNONSELENKE NORDIC NEST

SIDEBORD FERM LIVING, HER

I dag tenkte jeg vise dere litt bedre bilder av det nye nattbordet mitt! Skulle til å skrive *igjen* at dere sikkert har sett det på Instagram allerede, men når jeg skriver det får jeg faktisk ofte kommentarer om at det er flere her inne som kun følger meg her på bloggen, noe som er veldig cute! Men ja, jeg fant frem speilrefleksen og tok litt bedre bilder, da materialet på det er så nice at det fortjener noen closeups haha. Det er jo et sidebord så kan like godt brukes ved sofaen eller i gangen, men jeg valgte altså å ha de som nattbord. Elsker den organiske formen på de, og ikke minst oppbevaringen i de. Hadde plass til hele sengeteppet, pluss mer, så veldig genialt! Jeg bestilte de for noen måneder siden og de kom forrige uke, så det var litt ventetid på de, men de var faktisk worth the wait.

HA EN FIN TORSDAG 

MIN HELG PÅ TRONDHEIM CALLING

Hei og god onsdag dere! Så utrolig fort denne uken har gått?! Jeg har vært en ganske bizzi bee så det er vel sikkert derfor. Endelig er jeg frisk igjen og kan gjøre andre ting enn å ligge langstrak ut og se på idiotboksen (altså tv’en). Ikke ofte jeg sier, men DEILIG å kunne trene igjen haha!! Og jobbe, henge og ja – bare ikke være syk.

Tenkte jeg skulle vise litt bilder fra helgen, da var jeg på konsert tre dager på rad! Jeg og Erica tok jo helg på torsdag, så en aldri så liten langhelg ble det fylt til randen av morro. Det var jo Trondheim Calling her i helgen, og planen var egentlig først å kun kjøpe billett til torsdag sammen med Erica, men da endte jeg opp med å likesågodt kjøpe helgepass. Og det angrer jeg ikke på, for en gøy helg! Trondheim Calling som konsept er vel at det er litt mer up-and-coming-band som spiller på masssse ulike scener rundt om i midtbyen, også går man rundt og ser ulike konserter (hver konsert er 30 min) på ulike plasser. Dødsgøy konsept og jeg oppdaget så mange nye helt rååå band i helgen!

På fredag hadde jeg og Erica også datenight først, som var på Rive Gauche! Ingen av oss hadde prøvd det før så vi gledet oss veldig til å teste ut da vi begge hadde hørt mye bra

Forretten var syyykt god, jeg spiste skalldyrsuppe! Meen jeg tror kanskje vi begge ble litt skuffet over hovedretten. Men masse god drikke og god service. Terningkast 4 får de av meg (hvis noen skulle lure hahaha)

Det eneste minuset var at været var SHITTY hele helga, herregud for et dritvær. Enten snødde det sidelengs, ellers så regnet det. Så det gjorde det litt mindre stas å bevege seg mellom locationene for konsertene, men heldigvis er det ikke lange gåturene mellom hver scene.     

VELDIG gøy åpenbart hahaha

På torsdag var det kun jeg og broren min som var ute på Trondheim Calling, og jeg tok faktisk ikke et eneste bilde! Dette var kanskje den beste “konsertdagen”, da vi fikk med oss tre ulike konserter som var vidt forskjellige, men SYKT bra. Men så videre til fredag, da dro vi på. …

NB6 på Bakklandet! Det er en vinbar som jeg heller aldri hadde vært på før, men hørt mye bra om. Verdens koseligste lille plass med bra service og god vin, kommer absolutt til å dra tilbake. Supergøy å ha en helg der man bare gjør massemasse nytt haha!

Jeg tok åpenbart ikke særlig mye bilder på lørdag heller, da disse to B Realene er det eneste jeg har å dele, haha. Meeen jeg tenkte å ha et lite Trondheim Calling-blogginnlegg uansett da det var en superkul helg, og jeg vil absolutt tilbake igjen neste år!

 ♥

Nå sitter jeg hjemme og jobber og skal straks begynne gjøre meg klar for et møte! Møbelsnekkeren er også her hjemme og jobber med den plassbygde bokhyllen, så det blir VELDIG spennende. Jeg sitter og sniktitter inn hele tiden haha. Skal seff dele hvordan det blir her inne også! Ha en fin onsdag alle!

SYK, KINO, BLING OG KNOT

ANNONSELENKER EDBLAD

Hei og happy hump day da dere! Jeg sitter enda syk her hjemme, og i morgen er det akkurat en uke. Men jeg kjenner jeg begynner å bli bedre og dette må faktisk bli den siste dagen som syk, for i morgen har jeg maaasse planer haha. Får håpe det stresser kroppen til å fungere litt raskere og bedre !!! Hehe nå skjer garra det motsatte

I går kveld var jeg ute og spiste, etterfulgt av kino med venna! Vi så Babylon – den hadde jeg gledet meg såååånn til å se, og jeg gir den terningkast … 4? 5? Den var for all del bra, men aaaaalt for lang og med noen scener som var litt for lange og noen som var unødvendige spør du meiiiii. MÅ alle nye filmer som lages vare 3 timer eller hva er that is too long

Uansett – jeg har vært ute og knotet med speilrefleksen i dag og wow hahahaha. Det er bra jeg gir så faen her inne – jeg tenker heller litt skravvel og ymse bilder enn ingen blogging i det hele tatt. Å ta nærbilder av ting så nære på kroppen som smykker funket dårlig med speilrefleksen, men jeg var jaggu fast bestemt på at det skulle være speilrefleksbilder uansett. Men jeg tenkte å vise dere litt nytt tilbehør jeg har fått meg!!

RING EDBLAD, HER

Denne ringen minner meg sånn om Erica haha!! Er den ikke fiiin? Veldig fin “basicring”, selv om den er veldig lite basic. Men den er ikke for chunky eller for “gærn”, som gjør at man kan ha den på hele tiden om man vil. Elsker!

ARMBÅND EDBLAD, HER

Ogsååå dette armbåndet da, herreguri så søtt. Dere vet jo meg og tynne små gullarmbånd – jeg går jo med to stk fast hele døgnet. Da jeg så dette med hjerte måtte jeg ha det – veldig delikat men også veldig cute. Valentines armbånd!!

Det var dagens lille random oppdatering fra meg! Har ikke så alt for mye å komme med om dagen som dere skjønner, haha. Håper alle får en nydelig onsdag videre, så blogges vi!

FORRIGE ONSDAG

Halllooo dere og god februar! Nå er jaggu èn av de tre kjedeligste månedene passert (spør du meg), så da er det bare to igjen, haha. Neida, alle måneder har jo sin sjarm, og det som er nice med tiden vi er i nå er jo at det begynner å bli sakte men sikkert lysere ute! I går hadde jeg første solstråle inn i leiligheten, og selv om den varte i 5 minutter ble jeg superglad.

Men ja, jeg prøver å finne på hyggelige ting å gjøre hver uke for å få ukene til å være liiittt koseligere, og forrige uke var jeg og Karen ute på en aldri så liten helaften! Først dro vi og spiste pizza og skravlet høl i huet på hverandre, før det var videre på liveshow – Papaya live i Olavshallen!

Bartenderen spurte om han skulle ta bilde av oss og vi endte opp med denne klassikern av “julebord med jobben”-bildet ! Veldig cute hahaha

Dunket innpå en liten ham and olives som alltid

    

Så videre til Papaya Live! Det var absolutt gøy og verdt billetten, det får terningkast 4 fra meg

Så dro vi videre og tok noen drinker! Så en superkoselig kveld

Dagen etterpå våknet jeg jaggu forkjøla, og det har jeg vært siden, altså nesten en uke. I går lå jeg i sofaen sju timer i strekk og så på serie, og jeg holdt på å bli sprøøøø. Haha. Så ja, jeg prøver å sove til jeg våkner, ta det med ro her hjemme, ikke trene, ikke nødvendigvis gjøre så masse i det hele tatt men i dag er det nok ass. Jeg er heldigvis pittelitt bedre, så i dag skal jeg i hvert fall forlate huset, haha. Men ja håper alle hadde en fiiin helg, så blogges vi senere i uken