TRAVLE TIDER

A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K

Hei og god tirsdag alle sammen! I dag hadde jeg ikke så alt for mye på planen til å starte med, men plutselig ble dagen supertravel. Noe som egentlig er veldig deilig, elsker å ha masse å gjøre (ikke alt for masse tho). I morges hadde jeg et møte med en megler (jepp!!! skal fortelle dere mer senere), før resten av dagen har fløyet forbi til jobb. Dette er jo typ min første “ordentlige” uke tilbake til hverdagen som den skal være siden … april?? Så da er det gøy at man har litt å gjøre

G E N S E R   B I K   B O K ,    H E R

Lol jeg føler jeg må nevne det hver gang jeg har på noe fra Bik Bok (noe som har vært hver dag de siste ukene hahaha), og: koden ANNAIS20 er jo da enda gyldig i noen dager til, rettere sagt ut søndagen som kommer nå, 2e oktober! Legger ved strekkopden som gir rabatt i butikk under her. Så håper jeg alle får en nydelig tirsdag videre

STORT BILDEDRYSS FRA HELGEN

A N N O N S E L E N K E R   O G   S P O N S E T   O P P H O L D

Hei og god mandag mine fine folk!! I helgen var jeg på …. glassilgo!!! Jeg var så heldig å få bli invitert av Opplev Auna til deres glassigloer, så da tok jeg med meg 5 venninner og dro noen timer sørover. Været var ikke noe særlig å skryte av, men det gjorde det nesten enda mer magisk – første morgenen våknet jeg av at regnet slo mot glasset på igloen, og det var så fantastisk deilig! Men ja jeg har gått bananas med bildetakingen, så jeg tenker jeg bare kjører i gang et bildedryss!:

Jeg er jo en havets kvinne, så jeg sov i denne igloen som lå ved sjøen!

Vesten er fra Bik Bok, link her! Koden min ANNAIS20 (og strekkoden, ligger i innlegget under her) gir enda rabatt på nettsiden og i butikk! Denne vesten er ganske oversized, her har jeg min vanlige størrelse!

Den andre igloen som lå oppå et lite fjell, og hadde en helt fantastisk utsikt!

Jeg mener se på den da!

På lørdag *prøvde vi å* grille vafler i bålpannen, hahaha. Det gikk mildt sagt ikke så bra, og hele vaffelrøra havnet i grillkullet i stedet for. Men men, det var ingen stor sorg – da stakk vi ned i den andre igloen og gjorde klart til dagens middag heller – tapas!

Og så videre til kanskje turens høydepunkt – vi fikk hilse på alpakkaer! De som eier igloene har en egen gård hvor de bor med masse dyr, deriblant syyykt masse alpakkaer, haha! Vi fikk mate de, kose med de og ja nei det var helt fantastisk! Jeg har aldri møtt en alpakka før og wow for noen fine dyr

Hahaha ansiktet til begge oss her

Hallais mister

Jakken min er seffff også fra Bik Bok, link her

To søtinger 

Dette bildet tok jeg i 7-tiden en morgen hvor jeg våknet tilfeldig og fikk sett soloppgangen – såååå fint

En helt nydelig helg, og så fantastisk å sove ute i naturen! Jeg er jo ikke verdens største friluftsmenneske akkurat, så dette glamping-konseptet var noe for meg, haha. Elsket det!!

LYNINGS OG RABATTKODE

ANNONSELENKER BIK BOK

Hei og god fredag alle sammen, daaaa var det jaggu helg. Personlig er jeg helt forvirret på ukedager og dato etter èn uke ferie etterfulgt av noen veldig triste dager som egentlig bare gikk inn i hverandre. Men, jeg har fått med meg at det er fredag! I går fikk jeg satt i gang med treninga igjen, og i morges var jeg på en gruppetime. Herregud så tungt det var. Det kjennes at det har gått to uker uten å trene noe særlig, men samtidig blir jeg lynings over at det skal kjennes så godt etter hva jeg mener egentlig er kort tid uten trening, haha. Kjøret går

Jeg driver og pakker litt da jeg skal på hyttetur i helgen! Vi drar en liten jentegjeng om noen timer, så det blir veldig koselig og jeg gleder meg veldig. Av en eller annen grunn føler jeg det er superlenge siden jeg har vært i Trondheim og møtt folkene mine her. Så etter en vår og sommer med myyyye reising gleder jeg meg til å være hjemme i Trondheim og Norge i mange mange uker!!

Ellers har jeg jo en rabattkode på Bik Bok gyldig! Jeg hadde jo en aldri så liten haul på Instagram i går, og jeg ble så innmari fornøyd med alt. I morges fikk jeg også pakke nummer to på døra, da jeg måtte bestille meg noe mer da høstnyhetene er så jeeeskla fine.

ANNAIS20

G I R   2 0 %   O F F   H E L E   N E T T S I D E N   ( U N N T A T T   S A L G ) 

 K O D E N   E R   G Y L D I G   U T   2 .   O K T O B E R 

 S T R E K K O D E N   S O M   G I R   2 0 %   I   B U T I K K 

 L I G G E R   N E D E R S T   I   I N N L E G G E T

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 

 

SIDEN SIST

Hei mine fine blogglesere, det har vært en stund siden sist Og det har skjedd myyye. Veldig mye, siden sist. Både fint og trist. Jeg vet det er noen her inne som ikke følger meg på Instagram så derfor føler jeg at jeg må fortelle det her også, da min fine Melis har vært et fast innslag her på bloggen siden 2008. Bloggen og Melis er faktisk født i samme år! Men for akkurat en uke siden i dag, så reiste Melis til hundehimmelen. Hun ble altså hele 14 år, og jeg er så takknemlig for å få hatt henne så lenge. Det har vært en helt jævlig uke, og jeg savner henne så ufattelig mye. Jeg klarer ikke å snakke så veldig mye om det men det måtte nevnes før jeg kommer med noe annet her inne

Siden sist har jeg også vært i Marbella, og tenkte å vise dere bilder fra den turen i neste uke. Jeg reiste nesten rett fra Marbella til Brønnøysund hvor jeg har vært til i går, da jeg trengte en liten pause og å være med mamma og pappa. Det var veldig fint å være i Brønnøysund igjen da jeg ikke har vært der siden før corona

Min engel

Jeg tror dette får holde for dette blogginnlegget, så blogges vi heller i morgen. Ha en fin torsdag alle sammen

BILDER FRA FESTIVALHELG!

Heii og god mandag alle sammen! Jeg vet ikke helt hva som skjer om dagen jeg, men vi er altså på uke 2 med fint vær i Trondheim. Så utrolig deilig!! Og viktigst av alt – været var helt nydelig i helgen, da det var tid for festival! Det èr noe med å kunne gå i lettere klær og uten regntøy når man er ute på festival, ass. Men ja, jeg har hatt en så fantastisk koselig helg her i Trondheim med venna! Skulle tro jeg kanskje var litt sliten etter to festivalhelger på rad, men det går faktisk overraskende bra. Eneste er stemmen min som jeg har mistet for andre gang på en uke. Men men sånn får det bli !!!

Kjolen min er fra Zara

På fredag handlet jeg ikke til det som kanskje ble årets siste rekemiddag! Rekene var suuuperferske og gode, så med deilig brød og chilimajones ble det en perfekt middag med litt vin til som et mini-vorspiel. 

Så dro vi videre til Erica på vorspiel nummer to! Der ble det good stemning ute i høst-sola

Så var det tid for konserter!!!  

Konsertene vi så var superbra, stemningen var helt nydelig, og ikke minst sååå mange søte og hyggelig blogg-og-podd-lyttere – SÅ hygg!!!! 

Dag to! Da ble det grilling på agendaen 

Og gooood stemning hahaa  

Åpenbart !

Håper alle hadde en nyyydelig helg ♥