EN DAG PÅ HAVET

Jeg ruller videre på Lofoten-kjøret jeg! Har fått flere meldinger fra folk som selv skal dit på sommerferie, så da håper jeg innleggene er til inspirasjon ♥ I dag tenkte jeg å vise noen bilder fra en av mine favorittdager, nemlig en heeeeel dag ute på havet. Jeg elsker å være på havet, og det er virkelig mitt element, haha. På forrige søndag kjørte vi bil en liten stund, før vi stoppet på en slags campingplass. Der skjønte vi ikke heeeelt hva vi skulle, før vi gikk litt inn på området og så at det var … kajakker der!! Jeg har faktisk aldri prøvd kajakk før da jeg syntes det har virket litt skummelt her i Trondheim, men da jeg så vannet vi skulle ut på i Lofoten var det bare å kaste seg i kajakken. Nesten vindstille, solskinn og med to guider som skulle være med oss. Vi padlet over en time før vi plutselig befant oss på en “hemmelig” strand midt i mellom de nydelige fjellene. Sååå magisk!!

Her startet vi

Og her endte vi opp!

 

Så var det å komme seg hjemover. Vi kjørte derimot rett forbi der vi bor, og kjørte heller rett til bryggene i Svolvær, til kontoret til XX Lofoten (de arrangerte mye av det vi gjorde). Der ble vi sittende å vente i spenning på at noen skulle fortelle oss hva neste aktivitet var!!!

Og til min stooooore, store glede, var det en aktivitet jeg har hatt lyst til å gjøre siden FOR ALLTID. Nemlig…..:

RIBBTUR!!! Jeg har hatt lyst til å kjøre ribb i flere år, og da jeg så de hadde det i Lofoten la jeg store planer om å booke en tur, om det ikke var en del av blåtur-aktivitetene. Det var det jaggu meg, og vi føyk ut på vannet hele gjengen i full fart!

Vi kjørte også ribb i timesvis, hvor vi blandt annet var på ørnesafari (hvor vi så mangemange ørn, helt fantastisk!), men også stoppet for en matbit og liten utstilling på Skrova.

Jeg anbefaler virkelig å gjøre både kajakk og ribb om dere tar turen, selv skal jeg bestille meg en tur med ribb her i Trondheim også, haha!

UT PÅ FJELLTUR

Hei og hå – dette blogginnlegget var egentlig forhåndspostet for et par dager tilbake, så hva som skjedde der aner jeg ikke, haha. Anyways – jeg er ENDA ikke ferdig med Lofoten-kjøret, så here we go! På (forrige) lørdag var det tid for fjelltur! Når jeg skriver disse blogginnleggene er det nesten bemerkelsesverdig hvor tidlig oppe vi var hver dag, haha. Denne dagen sto vi opp i 6-draget fordi dagen var full av aktiviteter! Vi kjørte til Reine hvor vi skulle gå på Reinebringen. Det er et fjell med trapper nesten hele veien opp og med nyyyydelig utsikt. Selv er jeg jo ingen vandt fjellgåer/klatrer, så jeg var både sjukt sliten men også litt redd for høyden. Men uansett veldig kult å ha opplevd, og utsikten på toppen var helt nydelig!

Hahaha dette tror jeg kanskje er mitt første (og siste?) bilde på en fjelltopp

Når vi kom ned kjørte vi til en plass som het “Anitas sjømat” for å spise frokost! Der spiste vi nyyyydelig fiskeburger, om man er der bør man absoutt prøve den. Etter frokost var det planlagt enda en fjelltur, nemlig opp Mannen! Sjæl var jeg helt gåen i beina og skalv som en idioooot i anklene, så her delte vi oss litt opp så noen gikk enda en fjelltur, mens andre besøkte Haukaland-stranden som var rett nedenfor. Nydelige hvite strender med helt grønt hav, herlighet så fint det var!

 

Rett ovenfor stranden lå disse søtnosene og koste seg i hjæl. Se så nydelige! Det som er ekstra gøy med dette bildet er at det egentlig ligger det som må ha vært den største bæsjen jeg har sett i hele mitt liv under rumpa på hun nederste. Hahahha  

HENNINGSVÆR

Høhø, jeg skal ikke late som at jeg ble superoverrasket over at jeg ikke rakk å få inn noen flere oppdateringer her inne engang. Turen hadde aktiviteter av ulike slag hele tiden, så jeg bestemte meg for å bare nyte alt og ikke stresse med å oppdatere her inne. Håper det går fint!! Nå er jeg (dessverre) hjemme igjen – i går reiste alle mann hjem. Da var det bare å hive meg rundt å begynne å finne på noe, slik at jeg ikke satt meg ned i sofaen og gråt. Jeg gråt dog hele turen hjem i går også fordi jeg ikke ville dra hjem, haha.

Jeg tenkte uansett å fortsette å vise litt bilder fra turen, da jeg får maassse spørsmål om hva vi gjorde, tips osv. Så i de neste dagene kommer det litt bilder fra hver dag! På fredag skulle vi reise inn til Henningsvær, og på kvelden bestemte oss jentene oss for å booke oss inn på morgenyoga og sauna. Dermed var det opp klokken 7, kjøre til Henningsvær (det var bare 20-30 min ish fra Svolvær), hvor det ble deiiilig yoga i nydelige omgivelser. Etterpå spiste vi frokost før det var tid for sauna – alt dette (yoga, lunch, sauna) gjorde vi på Trevarefabrikken – en dødskul plass jeg anbefaler å sjekke ut!

Noen badet også, jeg derimot var litt i tvil som dere kanskje ser, haha. Her sitter jeg og vurderer hardt

Middag på resturanten Lofotmat! Der spiste jeg fiskesuppe til forrett og blåskjell til hovedrett – dødsgodt!

 

Vi var også innom fotballbanen i Henningsvær hvor gutta boys skulle spille litt fotball – det er tydeligvis en av verdens (?) fineste fotballbaner. Hvis man googler og ser det ovenfra skjønner man hvorfor!!

SURF DAY

På onsdag fikk vi beskjed om å ta på oss noe chill og sette oss i bilen, før vi kjørte nesten to timer til en plass. Bare bilturen i seg selv var jo helt nydelig, som vi sa flere ganger glemte vi nesten at vi faktisk var på vei til noe, haha! Da vi kom frem viste det seg at vi skulle på…..

Surfing!!!! Jeg har hatt lyst til å surfe i Norge leeeeeenge, så nok en gang HOPPET jeg bokstavelig talt av glede da jeg skjønte at vi skulle surfe. Omgivelsene var i tillegg helt nyyyydelige, så det kunne faktisk ikke blitt bedre.  

Jeg har bare surfet med våtdrakt èn gang før, men denne gangen var det både med sko og hatt hahaha! Var jo helt genialt da det bare var 10 grader i vannet. Merket derimot at det ble litt tyngre da den fylte seg med vann, for guri jeg var sliten til slutt! Men det er en så deilig sliten, litt som når man har vært i slalombakken en hel dag ok takk for meg

 

Jeg frykter at jeg kommer til å gjenta meg selv masse denne turen, men herregud for en dag! På kvelden var det tid for middag og bursdagsfeiring av Rebekka, så da var det bare å glamme seg opp. Da ble det treretters med nydelig drikke ved, og herregud for en gøyal kveld det ble! Anbefaler å stikke innom Børsen spiseri om man er i Svolvær 

HEI FRA…

Hahaha. Liker at jeg lager en “spennende” overskrift med hvor jeg er reist hen, alle som har meg på Insta har vel fått med seg det da jeg har spammet der? Uansett – jeg er i Lofoten!!! Og har det helt FANTASTISK! Jeg skal prøve å oppdatere litt oftere, men det er noe som skjer nesten hele tiden, haha. Som jeg nevnte er vi på blåtur, som betyr at ingen vet hvor vi skal, hva vi skal gjøre – ja, rett og slett ingenting! Så hver dag er en overraskelse. Det er ett par som har organisert alt og vært helt RÅ på planleggingen. Da vi landet og kom oss til huset, var det bare å kjappe seg å gjøre seg klar til første aktivitet. Klokken var typ 8-9 på kvelden så jeg skjønte ikke hva det kunne være, men det viste seg å være…..

Fisketur!!! Da vi gikk fra huset gikk skravla mi i ett sett hvor lyst jeg hadde til å fiske, at jeg kanskje ville kjøpe eller leie meg en fiskestang. Lite visste jeg om at vi faktisk skulle ut på en superfin båt med superhyggelig mannskap å fiske!!! Herregud så glad jeg ble.

 

Saklig bloggete å ha bumbag over termodressen

Det ble jaggu fisk på alle sammen! Opptil flere faktisk. Her har jeg lættis fordi fisken slo meg i ansiktet med halefinnen sin

Matpause! Det ble servert en helt fantastisk fiskesuppe

Det var mildt sagt en glad og sliten Anna som la seg den kvelden – vi var ute på vannet til etter midnatt, og det var en første-dag jeg bare kunne drømme om!

I går var det ny aktivitet, og tenkte å lage et nytt innlegg om det da jeg har myyyyye bilder fra det også, haha!

BILDER FRA ANALOGKAMERAET MITT

Heii igjen og god mandag alle sammen! I dag har jeg gjort litt ærend, jobbet en god del og ikke minst trent! Min første runde på treningssenter på en stund, og: min siste på en stund. I morgen drar jeg nemlig på ferie! Så da har jeg satt av dagen i dag til å få gjort massemasse! Jeg tar så klart med meg maccen min på tur, og skal fortelle dere mer om det senere

I dag tenkte jeg å dele noen bilder fra mitt analoge kamera med dere! Jeg kjøpte meg jo et analogt kamera i fjor også, men det ble jaggu ødelagt (og viste seg å være et kamera som: var umulig å fikse . Tro det eller ei). Etter det har jeg holdt utkikk etter et nytt et, og nå har jeg kjøpt meg et nytt, helt likens! Jeg bruker Olympus Mju ii med Portra 400 film i. Jeg tror egentlig analoge kameraer gir gaaanske likt resultat (?) men filmen er jeg veldig fornøyd med! Dere som følger meg på Instagram har kanskje allerede sett noen av disse bildene, men tenkte å dele flere her:

Utetrening med fine folk

Noen bilder fra telturen! For en magisk tur

Mitt favorittbilde fra denne filmen – herlighet så nydelig dette bildet ble! 

To stk som slapper av

Hahah jentene med likens telt da vett

Søta på bytur

Bare tre stk som ba en liten gutt om å ta bilde av oss, etter trening med 10 (!) pærebrus 

 

En av mange badedager

Damene på italiensk aften med pizzaovn og rødvin

Jeg har med to ruller film til dit jeg skal, så skal fortsette å dele alle analoge bilder så kjapt jeg får fremkalt, håper dere liker det!! Nå skal jeg jobbe enda litt mer og pakke ferdig kofferten, håper alle får en fiin dag videre

GOD LØRDAG

A N N O N S E   H U N K E M Ö L L E R

Hei og god morgen alle sammen! Selv sitter jeg med en liten iskaffe og jobber litt, før jeg skal ut å kjøpe meg frokost. Men først tenkte jeg å dele noen bilder fra de to siste dagene med noen nye plagg fra Hunkemöller! De sendte meg en mail om jeg ville ha et lite minisamarbeid, og det ville jeg så klart. Jeg valgte meg ut noen plagg fra deres sustainability kategori, her ser dere de:

Link til crop toppen

 Jeg starter med min favoritt – slike topper er MY JAM! Hahhaa. Elsker slik fasong og lengde – til nå har jeg brukt den som treningstopp men jeg blir nok å bruke den til både jeans og joggebukser. Fikk flere komplimenter da jeg hadde den på meg også, så veldig fornøyd

Link til lilla crop top

Så til denne langermede varianten i lilla! Denne er superbehagelig stoff og blir å bruke min som treningstopp ♥

Link til BHen uten spiler

Også et nytt sett med undertøy, det er alltid like deilig! Har hatt noen truser fra Hunkemöller fra før og de er dødsgode å ha på, det samme var denne bh’en – veldig behagelig da den er uten spiler

Nå skal jeg ut å kjøpe meg en goood frokost – ha en fin dag videre! 

BILDER FRA I GÅR

A N N O N S E L  E N K E R   B I K B O K ,   N E L L Y

Jeg er helt on fire med mobilbildetakingen min om dagen! Jeg blir som oftest det om sommeren. Men det er jo supert for bloggingen, for da kan jeg jo lage slike innlegg som dette oftere, med litt bilder fra her og der hva jeg har gjort i løpet av en dag. I går var siste soldag på lenge, trodde vi, haha. I dag har sola skint hele dagen også, så klager IKKE! Men vi hadde bestemt oss for å nyte gårsdagen til det fulle, i tilfelle det var siste solstråler vi så på en stund.

Selv startet faktisk dagen min hos tannlegen 09.30, som gikk kjempefint! Null hull og det er jeg glad for. Jeg har aldri hatt hull før så jeg gjør alt jeg kan for å opprettholde det! Etter det hadde vi planlagt en liten utetrening:

Treningssenterne her har jo vært stengt i 10 dager nå, så da har det blitt mye utetrening, da treningssenteret har hatt masse utetimer, som har vært veldig gøy. Men i går bestemte vi oss for å lage en egen tabata-time, med 8 ulike øvelser. Det ble en superbra økt og ikke minst digg (og jævlig) å trene i sola!

Så var det rett på stranda å hive seg i havet og få vasket vekk svetten! Det blir bare varmere og varmere i vannet nå, selv om det enda er kaldt. Det er såppas varmt ute så jeg har måttet bade hver dag de siste dagene, og det er så godt!!!

B I K I N I T O P P    H E R

B I K I N I T R U S E    H E R

Husk å bruk koden annais20 for 20% off hele nettsiden til Bik Bok (gjelder kun på nett)

På kvelden møttes vi hjemme hos Erica for grilling, og det ble en fiin kveld med masse skravvel som alltid. Jeg fikk også bursdagsgave av Erica (elsker forsinket bursdagsgaver hahaha man blir liksom litt ekstra glad nesten fordi det er så uventa) – de nyyyydeligste tallerknene jeg har ønsket meg så lenge!! Kan vise dere senere

K J O L E N   M I N   F I N N E R   D E R E    H E R

Ting jeg syntes er kjempegøy: EN HUND MED SKO HAHA *12 år*

EN LITEN SOMMERFERIE

Long time no see! Jeg tok meg jaggu en liten sommerferie jeg. Da sola og varmen slo til for fullt her gikk jeg inn i skikkelig feriemodus, og har hatt en helt fantstisk uke. Jeg har tatt en del bilder også så tenkte å dele litt, først fra lørdag! Da var det biffsalat på menyen, som ble så utrolig god. Med en helt fantastisk soloppgang og solnedgang ble det en veldig fin kveld. Fra i fjor sommer ble vi obsessed med å få med oss soloppganger, og det kan jeg absolutt anbefale å prøve, det er helt magisk! Føler jeg lever i en film, haha.

Kjolen jeg har på meg er denne denimkjolen fra Bik Bok, husk at du enda får 20% off hele nettisden ut denne uken ved å bruke koden ANNAIS20

Biffsalaten! Her er det alt mulig rart oppi, dere ser kanskje de fleste av ingrediensene, men det er salat, chilifetaost, jordbær, agurk, druer, granateple, avokado, mango, tomat og biff.

Nå ska jeg ut å trene litt! Så får vise dere flere bilder senere, håper alle har hatt en super helg  

MER OM BADET MITT

A N N O N S E   V I K I N G B A D

I dag mine kjære venner, tenkte jeg å lage et til innlegg om badet mitt, men som går mer på selve innredningen! Helt siden jeg begynte å poste om badet har det rydd inn med spørsmål om hvor ting er fra, så tror dette er et høyt etterspurt blogginnlegg. Jeg kommer til å linke alt, selv om det aller meste er fra Vikingbad sin “klassisk stil”, her. Så sånn sett er det utrolig kjekt, da absolutt alt på badet av interiør (unntatt hyllen) er fra Vikingbad. 

Og herlighet så fornøyd jeg er! Alt fra flis til dusjhode er i helt rå kvalitet, og absolutt alt gikk over min forventning. Da arbeiderne begynte å bære opp produktene klarte jeg ikke la være å åpne de å se, og jeg fikk på ekte kriblinger i kroppen over hvor fint alt var, og ikke minst hvor eksklusivt alt føltes. 

Mitt kjære kjære bad

Bolleservant: Alma, her

Blandebatteri: Veni, her

Jeg tror faktisk vasken er noe av det jeg får mest komplimenter på av gjester! De elsker at den er rund og som en bolle, og at den er i matt hvit. Elsker elsker elsker den og elsker at den er så enkel å rengjøre (kontra min forrige vask herregud for et mareritt). Både på grunn av fasongen men også at den er matt!

 

Flis: Calacatta, her

Det er nesten helt umulig for meg å si hva jeg er mest fornøyd med, men jeg måå faktisk si flisen. Da jeg fikk se den for første gang måpte jeg, da den gikk over all forventning. Altså KVALITETEN. Jeg måtte kjenne på den og studere den for å sjekke om det ikke var ekte marmor, for det så virkelig sånn ut haha! Den skinner og ser supereksklusiv ut, er deilig å gå på (ikke glatt, har gått på den med høye hæler) og ikke minst blir det ingen svære flekker av å stå på de etter dusjen. På mitt gamle bad var jeg _avhengig_ av å ha badematte da flisene ble fulle av sjatteringer fra vannet etter dusjen, men nå kan jeg faktisk gå rett ut på flisen etter dusjen. Jeg skal derimot få meg en badematte altså, men tenkte jeg uansett skulle nevne det da det imponerte meg veldig haha! Har samme flis på vegg og flis, og er altså så fornøyd at jeg får ikke sagt det nok. Tror det er flisen som er en stor del av at badet gir en “hotellvibe” hihi

Rainshower: Frøya, her

Så til min fiine fine dusj! Da jeg så denne var jeg bombesikker på at det var denne jeg ville ha. Føler designet på den er liksom en pyntegjenstad, og personlig elsker jeg en sånn utforming på dusjer. I matt sort som også er enkel å holde ren, og nyter også at man kan bytte mellom rainshower og hånddusjen.

 

Servantskap: Mie 80, her 

Speil: Oda 80, her

Dusjhjørne: Liam, her

 

Her ser dere litt ulike ting, blandt annet hvordan dusjen ser ut “pakket sammen”. Personlig har jeg blitt mest glad i å ha den stående utslått (hvordan det ser ut kan dere se her) da jeg syntes de sorte detaljene på dusjen er så fine, men det er helt genialt å ha muligheten til å brette dusjdørene på den måten. Perfekt for små bad! Vet disse dusjdørene finnes i flere størrelser.

Også speilet da. Også svært høyt elsket, og er også helt klart en “wow” faktor på badet. Har lys som kan byttes mellom kaldt og varmt (jeg er mest glad i varmt), og har tre ulike styrker. Er med på å gi en nydelig stemning på badet, og eeelsker (blir mye elsker i det innlegget her, men jeg elsker virkelig badet mitt hahaha) at det er så stort. En stor stor anbefaling om man vil piffe opp badet litt!

Servanten på badet ville jeg ha mest mulig nøytral, så da gikk jeg for denne. Før hadde jeg jo en pitteliten servant med SKAP under, som gjorde at jeg fikk plass til nøyaktig: èn tøymykner. Nå har jeg plass til nesten alt (!) jeg hadde på mitt forrige bad unntatt håndduker og doruller, noe som er himmel for meg. I møbelvelgeren (her) kan man også bygge sitt eget møbel (størrelse, fronttype, servant etc)

Toalett: Aida kompakt, her

Nå ble det ingen bilder av doen i dette innlegget, men men. Har faktisk fått spørsmål om hvor den også er fra, haha – så her er link! Det som er nydens med doen er at den er mindre (kortere) enn den jeg hadde før, som er perfekt for mitt bad. Doen er nemlig plassert rett etter døren inn til badet, som betyr at døren før har gått rett inn i knærne på den som sitter på do om noen kommer inn, haha. Det problemet slipper jeg faktisk nå som jeg har kortere do, så det er stooor bonus!

Ellers er også alt tilbehøret mitt (dorullholder, kroker osv) også fra Vikingbad, og det finner dere her

Vikingbad har også et eget tegneprogram hvor du kan legge inn badet ditt sine mål o.l., og lage ditt eget bad med Vikingbad sine produkter, litt som Sims, hahaha! Veldig lurt om man er usikker på størrelser etc. Tegneprogrammet finner dere her

Hvis dere lurer på noe mer bare spør! ♥