EN DAG PÅ HAVET

Jeg ruller videre på Lofoten-kjøret jeg! Har fått flere meldinger fra folk som selv skal dit på sommerferie, så da håper jeg innleggene er til inspirasjon ♥ I dag tenkte jeg å vise noen bilder fra en av mine favorittdager, nemlig en heeeeel dag ute på havet. Jeg elsker å være på havet, og det er virkelig mitt element, haha. På forrige søndag kjørte vi bil en liten stund, før vi stoppet på en slags campingplass. Der skjønte vi ikke heeeelt hva vi skulle, før vi gikk litt inn på området og så at det var … kajakker der!! Jeg har faktisk aldri prøvd kajakk før da jeg syntes det har virket litt skummelt her i Trondheim, men da jeg så vannet vi skulle ut på i Lofoten var det bare å kaste seg i kajakken. Nesten vindstille, solskinn og med to guider som skulle være med oss. Vi padlet over en time før vi plutselig befant oss på en “hemmelig” strand midt i mellom de nydelige fjellene. Sååå magisk!!

Her startet vi

Og her endte vi opp!

 

Så var det å komme seg hjemover. Vi kjørte derimot rett forbi der vi bor, og kjørte heller rett til bryggene i Svolvær, til kontoret til XX Lofoten (de arrangerte mye av det vi gjorde). Der ble vi sittende å vente i spenning på at noen skulle fortelle oss hva neste aktivitet var!!!

Og til min stooooore, store glede, var det en aktivitet jeg har hatt lyst til å gjøre siden FOR ALLTID. Nemlig…..:

RIBBTUR!!! Jeg har hatt lyst til å kjøre ribb i flere år, og da jeg så de hadde det i Lofoten la jeg store planer om å booke en tur, om det ikke var en del av blåtur-aktivitetene. Det var det jaggu meg, og vi føyk ut på vannet hele gjengen i full fart!

Vi kjørte også ribb i timesvis, hvor vi blandt annet var på ørnesafari (hvor vi så mangemange ørn, helt fantastisk!), men også stoppet for en matbit og liten utstilling på Skrova.

Jeg anbefaler virkelig å gjøre både kajakk og ribb om dere tar turen, selv skal jeg bestille meg en tur med ribb her i Trondheim også, haha!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg