BILDER FRA DE SISTE DAGENE

Hei og god dag alle sammen! Jeg sitter knallrød og svett i sofaen min at the moment, for jeg kom akkurat hjem fra en step-time. Det har jeg ikke vært på noen uker, og visste at jeg kom til å bli sliten, men ikke så sliten. Trening kan være så utrolig motiverende og demotiverende for meg, det er så kjedelig når man merker at kroppen og formen endrer seg så kjapt bare med noen ukers opphold! Men samtidig utrolig motiverende å se at man kjapt kan komme i bedre form igjen, og ikke minst gjør det jo hodet godt også. Så ja det var morgenskravla fra meg

Jeg skal straks ut å møte en venninne, men tenkte å vise dere litt flere bilder fra de siste dagene! De har bestått av god mat og gode venner, og egentlig bare tatt hver dag som den kommer med spontane ting både morgen og kveld. Slikt elsker jeg!!

Etter en dag på stranda bestemte vi oss for å møtes på kvelden for å lage dumplings, da flere ikke hadde prøvd det før og var fysen på å prøve. Dumplings er jo supergodt og ikke minst en gøy aktivitet å gjøre sammen med andre, så det ble en helaften! Jeg bruker alltid denne oppskriften

Too fininger! Legg merke til blomstene på bordet – de spurtet jeg på butikken for å kjøpe. Jeg har jo ikke hatt folk på besøk eller middagsselskap her siden typ … i vinter?? Da holdt vi jo på med det nesten hver helg i lockdowns, men i sommer har det blitt lite. Så da jeg skulle dekke et “sommerbord” ble jeg så misfornøyd med hvordan det så ut at jeg måtte hive på meg sandaler og kjappe meg å kjøpe noen blomster. Tenk at jeg har blitt that bitch som er så opptatt av sånt lol

 

Tidligere i uken ble jeg bedt på sommersalat og vin, noe som var veldig koselig

Glad og med mat mellom tennenne

Dette er samme salat vi lagde før i sommer – den består enkelt sagt av alt som er DIGG. Hahaha. Vi har oppi mango, salat, granateple, cherrytomat, chili fetaost, druer, avokado, paprika og vannmelon/jordbær. Så er det en helstekt biff som er skjært i strimler oppå! Veldig veldig veldig godt og bra sommermat på skikkelig varme dager!

Oooog et veldig nydelig bilde av nydelig mat – hjemmelaget pizza hos svigers! De har jo som sagt fått seg pizzaovn, noe som betyr hjemmelaget pizza som smaker på ekte resturant!!! Herregud så gode de er

Nå skal denne svette kjerringa komme seg i dusjen, drikke oboy og starte dagen. Det er jo faktisk helg i dag, men som jeg trygt kan si etter å ha skrevet dette innlegget har jeg jo egentlig hatt helg hele uken haha!

GNAGSÅRBONANZA

A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K ,  N E L L Y

Hei og god torsdag alle sammen! Da jeg la meg i går hadde jeg lagt opp fullt skjema for meg med trening, støvsuging, vasking, jobbing og rett og slett en produktiv dag, da det var meldt overskyet og regnvær fremover. Da jeg våknet i dag morges derimot, skinte sola for fullt – så da pakket jeg jaggu strandbaggen og helte meg en god kopp iskaffe, før det ble enda en dag med bading og soling. Sååå utrolig deilig det var, særlig når det ikke var forventet!! Så jeg har faktisk akkurat kommet hjem fra stranda, så blir kvelden litt mer produktiv forhåpentligvis, haha.

Tenkte å vise dere litt bilder fra mandag og søndag! Vi reiste innom Oslo på vei hjem, både for å dele opp reisen fra Sørlandet litt, men også ikke minst for å få et gledelig gjensyn med min kjære Erica som har flyttet til Oslo!!

K J O L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

J O G G E S K O E N E   F I N N E R   D E R E    H E R

 

Det var mange “firsts” på en god stund – jeg gikk for eksempel med sko for første gang på … TO UKER!!! Dagen vi startet ferien fikk jeg nemlig de villeste gnagsårene, som ble verre og verre for hver dag. Alle skoene mine ga meg gnagsår (selv om jeg har hatt 3 av 4 par i 2-3 år)?? Til slutt kunne jeg ikke gå med sko – til nød med sokker i et par sandaler jeg måtte tvinne borrelåsene på de villeste måter, for at de ikke skulle komme i kontakt med foten min (dette ser dere på noen av de siste Instapostene mine hahaha). Heldigvis, da vi kom til Sørlandet, går jeg jo vanligvis ikke med sko, så da fikk de en uke på å gro litt. Ellers var det første gang på en god stund med sminke – noen som er enige i at man føler seg veeeeldig rar med sminke etter så lang tid uten, når man i tillegg har fått litt farge?? Jeg følte meg typ ikke som meg selv hahah

Ser maaange likte denne kjolen – den er kun inne i noen få størrelser med legger ved link til den da jeg tipper den vil komme inn igjen Og huk at koden ANNAIS20 gjelder enda! 

 

I Oslo var det tid for middag med denne gjengen, vi måtte finne en uteservering så søteste Max kunne bli med, og da hadde Erica funnet frem til denne plassen! Den var: HELT amazing. Wow for en trøffelpasta sier jeg bare

 

Pizzaen var også helt utrolig god, så anbefaler alle å stikke innom Vineria 22 Ventitude på Frogner!

   

Nå skal jeg koke meg opp litt thaisuppe, før det forhåååpentligvis blir en treningsøkt i kveld. Jeg liker liksom å skylde på at jeg ikke kan gjøre det fordi jeg er støl i armen etter vaksinen i går, men helt ærlig er det mest fordi jeg ikke orker, hahaha. Vi får se!!! Ha en nydelig torsdag videre!

RABATTKODE OG VAKSINASJON

A N N O N S E   B I K   B O K

Hei og hå fra ei som akkurat kom hjem fra ….. VAKSINERING!! Hell to the yes, eeeendelig var det min tur hehe. Jeg fikk stikket med vått bikinimerke både på shorts og tshirt samt svettemerke i rumpa, for i dag har jeg stort sett sittet på stranda! Jeg startet dagen med et morgenbad (lol jeg sto opp 12 så morgen og morgen) etterfulgt av solings og brusdrikking

Hallo jeg har glemt å si at jeg er hjemme i Trondheim innser jeg nå?? Jeg kom hjem igjen på mandag, og helt til i dag har det vært strålende vær her, så jeg har egentlig ikke “kommet meg på plass” før nå. Kofferten er pakket ut, planleggeren er åpnet og jeg er klar for å komme litt tilbake til faste rutiner igjen. Selv om ferien ikke er over enda for min del, men jeg har faktisk savnet litt å få jobbet og ha litt struktur også!

Så over til rabattkode! Hvis dere følger meg på Instagram har dere vel fått den med dere allerede, men tenkte å tipse om den her også siden den utgår om ikke så alt for mange dager! Den er gyldig ut 3. august <3 Det er inne såååå mye fint akkurat så anbefaler å ta en titt!

 

B R U K   R A B A T T K O D E N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   A L T

( U N N T A T  T   S A L G )

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

 

 

VERDENS BESTE PLASS

Hei og hå fra ei som tydeligvis syntes det var veldig vanskelig å få blogget??? Haha herlighet. Det er så fint vær her hver dag, at det føles så kjipt å gå inn for å sette seg foran datamaskinen. Nå derimot er jeg så solbrent at jeg må ta meg en time out fra sola. Jeg og kjæresten kjørte inn til fastlandet på en lekeplass for å få trent litt, så da ble solkremen glemt gitt.

Akkurat nå har jeg tatt meg en dusj i bakgården! Rettere sagt, helt en bøtte med vann fra krana over meg, haha. OG’s av lesere husker vel sikkert at hytta vår her på sørlandet er uten innlagt vann og med snurredass, så da lever man stort sett med saltvannshår helt til man tar seg en dusj i bakgården. Og det er altså like deilig hver gang – da merker man hvor deilig det faktisk er å føle seg ren, men det er faktisk litt fint å leve primitivt noen uker i året også, uten alt man er vant til fra hverdagen hjemme 

Her kommer litt bilder fra de siste dagene!

Stuen i hytta vår, som er bevart akkurat som den var siden starten av 1900-tallet, unntatt tapeten som vi måtte bytte ut for et par år siden. Er den ikke fiiin?

 

Fiineste Ulvøysund, beste plassen jeg vet av!

To damer som koser seg med middag 

Nå begynner sørlandsferien å ta slutt om noen dager, så i kveld skal det nytes skikkelig!! Håper alle har det fint

KRAGERØ

Hei og god kveld alle sammen! Oppdateringene her inne blir litt sporadiske, men håper det er OK. Det er jo ferri!! Siden sist har jeg hatt noen fantastiske dager i Kragerø, med et vær som nesten ikke var til å tro. Jeg henger jo litt bak i oppdateringene, for nå er jeg faktisk på Sørlandet, men tenkte uansett å dele litt til dere fra de 4-5 dagene vi var i Kragerø!

Lurer dere kanskje på hvorfor jeg har en tom bøtte med tre tomme Solo-super flasker i? Jeg også

Frokost på November kan jeg sterkt anbefale

… de har en helt ellevill bruschetta

.. Anna og Melis ute og spiser pizza på Tollboden (de har en bra location og stemning, og pizzaen er helt OK!)

Dagen vi skulle reise kom faktisk resten av familien min ned også, så da tok vi båten ut til Skåtøy for dagen! Det er ikke bare en fin båttur, men en nydelig øy med en veldig hyggelig restaurant samt et veldig fint kunstgalleri, så om man har mulighet vil jeg absolutt anbefale å ta turen dit (dette ble plutselig en mini-Kragerø-guide???)

Utstillingen som var der ute nå var helt FANTASTISK, med disse skulpturene samt mange flere!!

  

Tenk at det allerede har vært 3 bilder med Solo Super i i dette blogginnlegget. Hallo Solo hit me up jeg er besatt

    

To kosere

Nå skal jeg spille litt kort og ta meg en øl! Håper alle har en fin kveld videre ♥

BILDEDRYSS FRA OSLO

Hei alle sammen og good kveld! Jeg har akkurat kommet frem til Kragerø, etter tre dager i Oslo. Vi bestemte oss for å stoppe innom der i noen dager, for å få møtt både familie og venner. Det var jo helt fantastisk vær de dagene vi var der, og da vi pakket i bilen og kjørte snuten ut av Oslo var det igjen pøsregn vi kjørte fra. Vi har hatt så sjukt flaks med været til nå at det er nesten ikke til å tro, haha. Men ja, tenkte å vise dere masse bilder fra de siste dagene og heller fortelle litt mer under de!

Hahaha her var det sikkert 27 grader ute, men begge oss elsker thaimaten til Rice Bowl, så der satt vi i steksol og slurpet i oss glovarm gul curry.

Deilig deilig pizza og øl til kveldsmat

I går var en enda varmere dag, og etter en frokost i parken var det bare å kaste på seg bikinien, pakke bach baggen og finne VANN, både å drikke og å bade i. Eller: hvem fanken lurer jeg jeg drikker bare Solo Super om dagen jeg er besatt

Litt senere på dagen hadde vi en middagsreservasjon på Brasserie Rivoli sammen med noen venner! Jeg hadde aldri vært der før og var superspent!!

Vi fikk et helt nydelig bord! Jeg og en venninne bestemte oss for å kjøre fullt ut og bestille deres sjømat-opplevelse, noe jeg virkelig ikke angrer på! Til forrett fikk vi dette ovenfor – østers, ferske reker, kamskjelltartar og en toast-aktig greie med en blanding av litt av hvert på, med nydelige sauser og dressinger ved siden. Allerede her var jeg over the moon fornøyd hahah!!

Hovedretten besto av spicy krabbe, grillet kreps og calamares. Jeg, med fullstendig overtenning startet jo å bryte krabben med hendene, og når jeg sitter der med masse saus over begge hendende kommer servitøren med krabbeknekke-redskapet og begge får megalattis. Kjøret går !

Drinker til dessert! Jeg tror jeg fant min nye favoritt-“drink” – Cremant med hylleblomst i! Hylleblomst er jo en heeelt fantastisk smak i, herlighet så fresht!

Etter hvert tok vi oss en tur videre og tok noen øl sammen, og det ble en sjukt fin (og varm) sommernatt. I morges var det tid for å begynne å bevege oss enda litt mer sørover, men først rakk jeg heldigvis å møte Andrea for en lunsj!

Også var det å pakke Fiaten full og sette snuten mot motoveien. Har aldri kjørt så langt med bilen min før og er faktisk veldig stolt over hvor bra den har prestert så langt, haha!

Ps: siden søndag har jeg fått: 13 gnagsår, og still counting ! Jeg har satt personlig rekord ! Og i den anledning vil jeg benytte min utrolig viktige platform til å ta til ordet for hvor sjukt dyrt det er for gnagsårplaster altså what the fuck 100 spenn for 5 plaster er et: ran

Håper alle får en nydelig onsdagskveld videre !!!

NYDELIG SOMMERFERI-TIMING

Som jeg fortalte i sist blogginnlegg dro vi på enda en mini-hyttetur forrige uke! Jeg tenkte å vise dere litt bilder fra da, siden jeg nå sitter helt _utslitt_i sofaen i leiligheten her vi bor i Oslo. Yes, jeg, kjæresten og den lille blå bilen har reist på sommerferie! Og på en helt nydelig timing – vi reiste fra skikkelig dritvær i Trondheim i går med pøsregn og gråvær, til steiksol og glovarme her på Østlandet. Vi skal bare være noen dager her i Oslo før vi reiser videre sørover, men uansett veldig deilig å være i gang selve sommerferie-turen for i år jippi!!!

Så til bildedryss fra hytteturen:

Stolt person som har kjørt til ferja for første gang

Det var helt nydelig vær da vi kom frem til hytta i Vallersund

… men skyet litt over da kvelden kom og vi satte i gang med matlagingen! Men det gjorde egentlig ingenting, for da var det bare å varme seg i deilige pledd og skinn

Nok en gang ble det pasta, haha! 

Etter vi hadde spist middag var det tid for å dra i garasjen en tur! Her ante jeg ikke hva som ventet, men viste seg å være en superhyggelig garasje med spill, koselige lys, kjøleskap, musikkanlegg og fylt med masse koselig duppedingser. Jeg elsker jo sånt!

Nå skal jeg prøve å få meg en liten lur før det bærer ut å spise i kveld. Ha en fiiin mandag alle

LYX-VANER

Hei dere, og god lørdag!!! Haha neiiida, det er jo bare torsdag?? Jeg snakket med noen venner om det: i mine sommerferie-øyne er det bare som en uendelig lang helg. Og det klager jeg IKKE på! Ovenfor har dere bilder fra noen av de siste dagene, hvor fellesnevneren stort sett er: god mat. I sta fant jeg ut at de eneste tingene jeg har spist hjemme i leiligheten min er tre knekkebrød på EN UKE !! Jeg har spist utrolig mye deilig mat den siste tiden, enten på resturant, take away eller hos venner, og når sant skal sies har jeg jo nesten ikke tilbragt tid hjemme heller. Men slike lyx-vaner kan jeg ikke venne meg til, så nå skal jeg lage meg en toast til kvelds og komme igang med litt bedre hjemmespise-vaner igjen haha

I går var jeg faktisk på en liten hyttetur igjen! Denne gangen reiste vi til Vallersund som da tar litt lengre tid enn forrige ukes hyttetur, med både ferige og noen timer ekstra i bil. Men med så nydelig selskap, fin musikk og fint landskap fløy tiden av gårde, og plutselig var vi fremme! Jeg fikk også øvd meg på å kjørt litt bil, for det er jeg jo ikke sååå glad i utenfor byen (I know, de fleste er motsatt). Så gårsdagen brukte vi på å spille spill, spise pasta og drikke vin, og det var igjen sykt hyggelig å bare ha en miniferie midt i uka i nydelige omgivelser. Så ja, det var litt om min uke så langt, håper alle har det fint!!

HYTTELIV

På onsdag bestemte vi oss for å reise på en liten hyttetur! Hyttene mine er jo 6 og 11 timer unna, så å kunne reise på hyttetur for èn dag er noe jeg ikke er så vandt med, haha. Denne hytta lå derimot bare èn time unna, så da var det å pakke solkrem, ullgenser og solbriller, før det bar på hyttetur! Det var verdens søteste hytte med nydelig innredning og dekor, og jeg koste meg glugg

Såklart skulle det lages creamy pasta

Hytten hadde utekjøkken, noe som gjorde matlagingen enda koseligere

 

Så ble det jaquzzi til langt ut på natten, elsker at det aldri blir mørkt nå

MIDTSOMMERFEST

Forrige helg var det duket for midtsommerfest! Det hadde vi jo i fjor også, da vi snekret og dekorerte egen midtsommerkrans og fikset masse. I år derimot kom vi jo alle mann rett fra Lofoten, så da var det ikke mange dagene å få ordnet ting på. Men vi bestemte oss uansett for å ha en midtsommerfest, så da var det bare å finne frem søte kjoler og blomsterkranser. I fjor husker jeg været var så _sinnsykt_ varmt, så at det var litt kaldere i år var egentlig helt perfekt, haha. Videre dro vi faktisk på byen, noe som var min første bytur siden før korona. Det var nesten litt rar opplevelse, haha!!

Til dere som har lurt så er kjolen min fra NA-KD og blomserkransen har jeg ikke laget selv, den er kjøpt hehe! I wish at jeg var SÅ god på å lage blomsterkrans tho

Melis i midtsommerkjole! Hun har fått en sykdom som gjør at hun har mistet nesten alt håret sitt på kroppen, så da må hun ha på seg litt beskyttelse når det er sol ute  

Den obligatoriske pizzaen

Så det var årets midtsommerfeiring, og nydelig var den! I dag er det mandag, dritvarmt og uten sol, som skal tilbringes foran maccen med vifta på full vreng. Jeg har vært alt for dårlig til å jobbe, både med blogg og mail de siste finværsdagene, så det blir nok bra med litt fokus i dag. Ha en fin dag videre alle!!