VERDENS BESTE PLASS

Hei og hå fra ei som tydeligvis syntes det var veldig vanskelig å få blogget??? Haha herlighet. Det er så fint vær her hver dag, at det føles så kjipt å gå inn for å sette seg foran datamaskinen. Nå derimot er jeg så solbrent at jeg må ta meg en time out fra sola. Jeg og kjæresten kjørte inn til fastlandet på en lekeplass for å få trent litt, så da ble solkremen glemt gitt.

Akkurat nå har jeg tatt meg en dusj i bakgården! Rettere sagt, helt en bøtte med vann fra krana over meg, haha. OG’s av lesere husker vel sikkert at hytta vår her på sørlandet er uten innlagt vann og med snurredass, så da lever man stort sett med saltvannshår helt til man tar seg en dusj i bakgården. Og det er altså like deilig hver gang – da merker man hvor deilig det faktisk er å føle seg ren, men det er faktisk litt fint å leve primitivt noen uker i året også, uten alt man er vant til fra hverdagen hjemme 

Her kommer litt bilder fra de siste dagene!

Stuen i hytta vår, som er bevart akkurat som den var siden starten av 1900-tallet, unntatt tapeten som vi måtte bytte ut for et par år siden. Er den ikke fiiin?

 

Fiineste Ulvøysund, beste plassen jeg vet av!

To damer som koser seg med middag 

Nå begynner sørlandsferien å ta slutt om noen dager, så i kveld skal det nytes skikkelig!! Håper alle har det fint

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg