PEAKER I VOKSENHET

Nååå har det offisielt klikket for meg, eventuelt jeg har peaket i voksenhet / kjerringhet, hahaha. Her kommer et blogginnlegg om ….. vaskemiddelet mitt!!!! Hahaha. Men ja, jeg ble innmari fornøyd sjæl så da ville jeg vise det frem her. Jeg driver i tillegg og pakker og fikser litt i dag, da jeg reiser bort i morgen.

Uansett – da jeg fikk nytt bad fikk jeg også mer oppbevaring, men klarte liksom aldri å finne helt ut av hvordan bevare vaskemiddelet best, slik at det tok minst mulig plass. I tillegg slet jeg med at det ble hardt/klumpete nede i pappbeholderen den kommer i, som gjorde det vanskelig å få ut etter hvert. Såååå da bestemte jeg meg for å kjøpe noen beholdere å ha i! Har jo sett slike ting på internetten før, og nå er jeg jaggu en av de selv. Som har vaskemiddel i cuuuuute ass krukker med merkelapp og skjeer i. Til og med tøymykner har fått seg egen krukke! Beholderene er fra Clas Ohlson om noen skulle lure – de står ikke fremme som på bildene, men den nye størrelsen gjør at de passer perfekt i skuffene jeg har på badet. Så ja, det var et lite husholdnings/organiseringstips!!

PYSEHUD

A N N O N S E   N A – K D

Hei og god formiddag alle sammen! Herregud så trøtt jeg er idag. Måtte virkelig fysisk draaa meg opp fra sengen tidligere i morgen, haha. Det har nok litt med at jeg var på kickboxing i går kveld, noe som ble ei skikkelig hard økt, i hvert fall når jeg enda er litt ute av den typen trening. Kjenner det i hver eneste muskel, huden på knoklene mine er blitt til sår, og føttene har fått seg en runde juling. Merker så utrolig godt hvor godt huden herdes mot slag og slitasje når jeg holdte på med det jevnlig, men nå er det altså kommet sår i gjennom både wraps og boksehanske. Pysehud !!!!!!!

Jeg sitter og drikker kaffe, hører podcast og tømmer mailboksen min akkurat nå. I dag er det ikke 1 cm ledig plass på planleggeren min, da den er fylt opp med massemasse forskjellig småting jeg må gjøre. Så det gleder jeg meg egentlig litt til, det er gøy å ha masse forskjellig man skal ha gjort, som ikke tar all verdens med tid. Da får man trykket “check” enda flere ganger i løpet av dagen hahahaha. Jeg er, som dere kanskje vet, besatt av både “påminnelser” på mobilen men også almanakker, det er den eneste måten jeg får gjort ting i livet mitt

 

B R U K   K O D E N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N A – K D

I   7   D A G E R ,   G J E L D E R   I  K K E   S A L G

 

Ellers en liten rabattkode! Dere som følger meg på Instagram fikk vel med dere den i går. Den gir 20% off alt i 7 dager (unntatt salg), så der kan man gjøre noen kupp! Her i jakken jeg hadde på meg da vi poddet forrige uke. Og speaking of podden – den kommer en gang denne uken!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Nå må jeg logge av her, håper alle får en nyyydelig tirsdag!

BILDER FRA “FRIGJØRINGSDAGEN”

Hei og håååå alle sammen, og god mandag! Altså her skinner sola inn vinduene noe jeg nyyyyter til de fulle, snart er det vel ikke såå lenge til sola ikke er inne i leiligheten på noen måneder. Jeg sitter og har en forelesning akkurat nå, jobber litt, vasker klær og kjenner jeg gleder meg til å komme meg ut døra for en lunsj snart.

Jeg tenkte å vise dere, i kjent stil, bilder fra helgen! Men denne gangen litt ekstra, da det var duket for en aldri så liten feiring av gjenåpningen. Vi bestemte oss for å samle oss for pizza og litt øl da klokken slo 4, og da gikk vi ut, hvor sola hadde dukket opp (etter timesvis med grått og pøsregn). Resturanten ved siden av kjørte på med sang og dans, Norske flagg og skikkelig feiring, og ja nei det var utrolig rørende hele greia, haha. Folk gikk forbi og ropte hurra, veivet med flagg og stemningen var helt nydelig. Her kommer et lite bildedryss fra dagen:

Vi tok oss en aldri så liten ølsmaking også!

Her heier vi på de ansatte på Heidis som hadde helt nydelig gjenåpningsshow haha

 

Good stemning klokka 16.00 haha 

 

Etter den lille festbrunchen vår var det hjem hvert til sitt, hvor vi skiftet og gjorde oss klar for … dansegulv!! Herregud, jeg har ikke vært på et dansegulv på så utrolig lenge, og da vi møttes på vorspiel etterpå måtte nesten øve oss på hvordan det var å være på dansegulvet igjen. Det var utrolig gøy å dra ut på byen igjen etter så lang tid vekke, og det å stå på dansegulvet var faktisk en blanding av jævlig rart og veldig gøy, haha. Jeg trenger nok litt tid på å venne meg på det!

På søndag ble det pizza og dokumentarer, soving og litt avslapning med jentene, før det var hjem til familien å spise …. fårikål! Hahaha jeg har aldri spist en så *vill* dagen derpå-mat, og det er faktisk bare andre gangen jeg spiser fårikål. Jeg syntes ikke det er så voldsomt godt, men jeg er fast bestemt på å begynne å like det, så da er det bare å starte en plass. Det gikk overraskende bra!

Nå skal jeg runde av her, så blogges vi i morgen. Håper helgen deres var fin

VARIERTE HVERDAGER

Hei og gooood fredag alle sammen! Det har vært litt stille her inne de to siste dagene, rett og slett fordi jeg ikke hadde noe særlig å blogge om. I går hadde jeg tenkt å komme innom å fortelle om dagen min, men det rakk jeg rett og slett ikke! Denne uken har vært en sammensetning av veldige ulike dager, og gitt en arbeidsuke med veeeeldig varierte hverdager, haha. Noen dager har jeg sittet inne på kjøkkenøya corona-style med forelesninger og jobb, og ikke kjent frisk luft før på ettermiddagen når det er treningstid. Andre dager har derimot vært helt fullbooket, slik som i går og i dag.

I går hadde jeg og Erica en felles arbeidsdag, noe som var veldig hyggelig! Da merker jeg hvor hyggelig det er å ha en kollega. Vi var først på et møte, før vi lunsjet, hadde noen photoshooter (haha), etterfulgt av podding. Jeg dro også på den første kickboxingtreningen jeg har vært på _lenge_ og innså på kroppen hvor rusten jeg hadde blitt. Litt kjipt, men også motiverende for å komme meg mer på slik type trening!

Søta mi

 

Jeg kom meg til slutt i podde-mooden og det ble en _veldig_ tullete episode

I morges var det jaggu tid for å få sjekket sengen igjen av en fra Bohus da den jaggu har begynt å knirke igjen. Dere som hører podden vet jo hvordan kjøret der går, hahaha. Veldig spesiell måte å starte dagen på, ved å sitte i sengen sin å demonstrere knirking for en person du ikke aner hvem er. Etterfulgt av det som har blitt den ukentlige step-timen på fredager, som egentlig er en veldig fin måte å kickstarte både fredag og helg. Jeg må begynne å runde av her nå da jeg har en del jobb å gjøre før det blir: taaaco fredag og HELG

Ellers: GRATULERER med gjenåpningen alle sammen!!!! Herregud det er nesten uvirkelig. Dette har vi ventet lenge på

MITT FAVORITTPÅLEGG

Haahahaa. Har dere hørt noe så barne-aktig som den overskriften der? Og det beste *værste* av alt er at innlegget skal handle om, akkurat dette, hahahaa. Jeg har nemlig gjort en oppdagelse av et pålegg jeg selv ble helt forelsket i, og gjerne ville dele videre. Jeg er ikke en frokost-person i det hele tatt fordi jeg syntes pålegg kan bli litt kjedelig (for en setning), men siden jeg nå har funnet noen favoritter endte det altså opp med å vie et helt BLOGGINNLEGG om det, ahhahaa. 2021 ass. Alt er mulig

Men neida på serr, jeg elsker å få tips om pålegg og varianter av det jeg ellers ville syns var “kjedelig” mat, så da gøøønnner jeg på. Jeg har brukt store deler av dagen på å henge og jobbe med litt Erica, så har ikke sååå veldig mye annet vettugt å komme med uansett hahaa

Her er da det jeg ville vise dere!!! Denne tunfisksalaten fra Salat Mestern med Chili Explosion over!! Her i byen har vi jo ikke Joe & The Juice noe jeg syntes er drittrist da jeg *elsker* spicy tuna, og jeg har jo flere ganger laget min egen tunfisksalat. Det blir jeg nok fiiint å slutte med nå, etter jeg fant denne! Tunfisksalaten er god i seg selv, men med krydderet over ble den nydelig. Jeg tenker også å kjøpe inn litt jalapenos å ha over også, da SNAKKER vi ass anbefaler

Hahaha de to agurkene ser så off ut, og for dere som ikke liker sylteagurk ser det vel supernasty ut. Jeg likte faktisk ikke sylteagurk selv før for et par år siden, og nå elsker jeg det! Så mye at jeg har gått over til å kunne spise hele. Min favoritt er egentlig cornichons (sånne pittesmå) da de er litt syrligere, men det er altså såååå sjukt dyrt å få kjøpt at det ikke lar seg gjøre å spise det hver eneste dag. Så nå er jeg på kjøret med majones, raostbiff, sprøstekt løk og hele sylteagurker. Om man vil ta det til det neste nivå gønner man jo seff remulade og da er det lyyyxxxx greier ass smaker nesten hamburger syntes jeg hahaha

Herreguuud for et stusselig bilde. Men jeg må også tipse om disse kremostene som jeg akkurat har fått øynene opp for – supergode jo?? Hvorfor har jeg ikke smakt de før. Enten alene, med skinke over, med paprika eller noe annet godt – meganice. Jeg brukte faktisk Philadelphia sin naturell i en pastarett her en dag også (med litt andre ting også så klart), det var kjempegodt.

Nå skal jeg sette meg i sofaen og gå litt inn i meg selv og tenke: skrev jeg akkurat et helt blogginnlegg om pålegg. Ellers, ha en fin tirsdag videre!

MATHELG!

Heii og god mandag alle sammen! Her kommer det som etter forrige uke, offisielt ble min faste “mandagsspalte”, haha. Altså helgen min i bilder! Da jeg satte meg ned i sta for å redigere så jeg at 80% av bildene var av mat, og det er en ganske accurate representasjon av helgen min, for den har virkelig vært en skikkelig matfest. Både hjemmelaget, resturantmat og take away.

På lørdag hadde kjæresten min bursdag, så da bestemte jeg meg for å lage en aldri så liten treretters for en gjeng med venner! Det ble en skikkelig helaften med alt fra stolleken og åpen mic utover natta, hahaha. Veldig veldig gøy

Borddekkingsentusiasten

Jeg bestemte meg for å lage kamskjell til forrett! Jeg eeelsker kamskjell, men har aldri prøvd å lage det selv. I tillegg føler jeg det er den perfekte forrett, da det er lite men med masse smak og konsistens. Og til dere som lurer på hvor kjolen er så er den flere år gammel fra For Love And Lemons, så den tror jeg dessverre ikke fås kjøpt lengre!

Så forretten ble altså da kamskjell med blomkålpurè og chorizo, jeg brukte denne oppskriften. Det ble faktisk utrolig godt! Til hovedrett kjørte jeg pasta, da det er lett å lage til mange, samt at det er nyyyyyydelig haha. Oppskriften jeg brukte var denne. Nå har jeg laget den ganske mange ganger, og vil anbefale å bruke bacon som er i skiver (for så å skjære de opp i mindre biter), og ikke de som er i terninger. Det samme med skinken man drysser over – mye bedre å bruke fersk parmaskinke/spekeskinke å rive opp å ha over!

Og sist men ikke minst – bursdagskake! Som dere kanskje vet er jeg ikke så veldig god til å lage desserter (rett og slett fordi jeg ikke er så veldig glad i dessert, så derfor har jeg ikke orket øve meg på det hahahah). Derfor dro jeg på bakeriet og kjøpte en oreokake og peiset på noen lys. Enkelt og greit haha!!

En veldig fin kveld!

På søndag var det tid for å rydde opp etter gårsdagen, se maaaasse fotball (det var ikke mitt ønske som dere kanskje skjønner), for så å ha en liten movienight på kvelden. Vi så Bohemian Rhapsody (har kommet på Netflix nå), og herreguuuud så fin den var. Jeg har lenge hatt lyst til å se den men det har liksom aldri blitt noe av, men om dere leser dette anbefaler jeg virkelig å se den. Nyyydelig film!!

Cheesy quesadillas med pico de gallo til kveldsmat  

   

Nå skal jeg runde av blogginnlegget her, før det blir en forelesning om en halvtimes tid! Jeg har faktisk gledet meg litt til mandag i dag. Det var en travel uke hvor jeg stresset litt med å få gjort klart alt ting og rekke alle planer, så å komme tilbake til rutiner og faste dager blir faktisk litt deilig. Ha en fin mandag alle!!!

AUG/SEPT ANALOGER

I dag tenkte jeg å vise dere noen av anlogbildene jeg var å fremkalte i går! Gøy at jeg for 5 dager siden på Instagram meldte at jeg “snart er ferdig med analogbilde-spam”, for nå å komme med maaasse mer haha. Men men jeg elsker viben det gir og håper også mine blogg og- Instagramfølgere liker det også! Det er så spennende hver gang jeg henter bildene – nesten alle gangene blir jeg stående fotobutikken å se på de, mens i dag klarte jeg å vente til jeg var utenfor. Da koooser jeg meg med overraskelse etter overraskelse, noen bilder husker man jo ikke at man har tatt en gang, haha.

Tenker vi starter med noen bilder fra pride i helgen! 

Et av flere uklare blinkskudd haha

Deilig søndagsfrokost langs Nidelva

Så videre til hytteturen til Røros!

     

I kveld håper jeg på å få limt inn disse bildene i fotoalbumene mine! Jeg bestiller alltid papir + elektronisk, noe som blir ganske dyrt, men er sååå utrolig hyggelig. Nå er jeg allerede ferdig med ett fotoalbum fra Lofoten og kjæresteferien, og nå starter jeg på album nummer to med bilder fra resten av sommeren. Har til og med kjøpt meg en sånn merkelapper-skriver som jeg har brukt på utsiden av albumene, samt også gått amok med på alt av organiseringsbokser og krukker jeg har, haha.

UGLER I MOSEN

A N N O N S E L E N K E R   B I K    B O K 

Dette er SÅ. MEG. i dag. Jeg burde skjønt at det var ugler i mosen i går, da mandagen gikk overraskende fint og kjentes som en fin dag (noe det som regel ikke er). For jeg fikk jaggu mandagen i dag gitt! Jeg hadde egentlig lagt en del planer for å få gjort unna masse gjøremål, men plutselig ble alle avlyst. Da satt jeg der med masse jeg måtte få gjort før dagen var omme, og ingen mulighet til å gjøre det alene. Haha da begynner hodet å jobbe! Heldigviiiis fikset alt seg, og for en time siden fikk jeg trykket “gjort” på alle dagens gjøremål. Ja jeg er besatt av å bruke påminnelser-appen for alt fra at jeg må huske fra å blogge, forelesninger, kjøpe lyspærer til å hente bilen min på verksted

Jeg kom også akkurat hjem fra …. vaksinering!! Dose 2 mafakkas!!! JIPPiii. Det var jaggu på tide, og jeg er så glad for å fått siste stikk. Så i morgen har jeg ryddet dagen min litt, i tilfelle det skulle komme noe feber eller andre vondter i løpet av natten. Forhåpentligvis ikke!

K Å P E   B I K   B O K ,  H E R

G E N S E R   B I K   B O K ,    H E R

 

Jeg var en tur innom fotobutikken for å hente den siste fotorullen min med analogbilder, og da måtte jeg innom Bik Bok en tur! Der hadde jeg lyst å se på noen gensre jeg vurderer å kjøpe meg på nettsiden med rabattkoden min høhøh (ANNAIS20), og fant denne nydeligheten av en genser. Se på den fargen! Den kom ikke helt frem på bildene, men dere ser den bedre på nettsiden. Her har jeg på størrelse M

H V I T    H E R    G R Å    H E R    B L Å    H E R

Dette var genserne jeg egentlig dro for å se på, men de var tydeligvis bare tilgjengelige online enn så lenge! Koden gjelder også som sagt bare online

Nå skal jeg se litt på Netflix, drikke brus og spise brødskive!! En skikkelig tirsdagsvibe jeg er her for, det blir nydelig kjenner jeg nå. Håper alle har hatt en fin tirsdag!

HELGEN FRA MOBILEN

A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K , N E L L Y 

Hei og god mandag alle sammen! Føler jeg har innarbeidet meg en fast rutine om at helger er bloggfri, etterfulgt av “helgen i mobilbilder” på mandag. Er det noe? Liker dere det? Jeg tar jo en del bilder i løpet av en uke, og da kanskje særlig i helgene.

Jeg tenkte i hvert fall å vise dere bilder fra denne helgen i dag, som viste seg å bli ganske så begivelsesrik. Jeg fant plutselig ut at det var Trondheim Pride i helgen! Det ble jo ikke feiret i fjor på grunn av corrrronnas, så da var det bare å gjøre det beste ut av det i år. Det ble ikke arrangert noen tog som alle kunne delta i (forståelig nok), så da nøyde vi oss med en brunch etterfulgt av å gå til byen å se på toget.

Nammis!

På SV sin valgbod fikk vi malt på oss Prideflagget i ansiktet

Det ble en aldri så liten bytur på oss, noe som var veldig hyggelig! Så gøy å se at det er så masse folk i Midtbyen, det gjør meg så glad!

Senere på kvelden møttes vi en gjeng på restaurant for å spise pizza, skravle og drikke vin! Etterfulgt av at vi dro hjem til en av oss for å se Skal Vi Danse og ha sminkekonkurranse, hahahah. Corona har fucket med lørdagene slik de var, det var liksom ikke snakk om å dra videre ut på byen. Mye gøyere å være hjemme!!

I går var det tantesøndag for min del, med en lang tur rundt i byen med cafebesøk, nudleshopping og tulling. En veldig veldig koselig helg som gjør at jeg kjenner meg klar for en ny uke! Det føler jeg faktisk jeg nesten _aldri_ jeg er, klar for en ny uke altså. Mandager er som dere vet ikke min favorittdag, ahhaa. MEN i dag er det jo valgdag, som gjør at det føles litt stas med mandag!

Og med det sagt – hvis dere ikke har forhåndsstemt, husk å dra å stemme i dag! Slusene stenger 21.00 (de aller fleste i hvert fall)     

S K O   N E L L Y ,    H E R

V E S T   G I N A T R I C O T

(sjekk ut Instagram storien min for rabattkode på Gina!)

Ellers var jeg jo en tur nord i Trøndelag før helgen for en visitt til familie, som jeg nevnte i forrige blogginnlegg! Jeg hadde jo gledet meg sånn til togturen, noe som var veldig koselig også – sett bort i fra at jeg ikke kom meg av toget. Altså fyyttttiii jeg har ikke følt meg så bykjerring på lenge, som da jeg står og skal ut av togdørene, og toget tøffer videre. Tydeligvis var jeg litt for sein i avtrekkeren der, hahahhaa. Det endte opp med at konduktøren _fulgte_ meg ut av toget på neste stasjon. Dæven ass

V E S K E   B I K   B O K  ,    H E R

Husk at koden ANNAIS20 gir dere 20% off hele nettsiden til Bik Bok

S K J O R T E   B I K   B O K ,    H E R  

 

Dette ble jaggu et langt blogginnlegg! Nå skal jeg jobbe videre før det starter en forelesning om en times tid, etterfulgt av mer jobb. Masse å gjøre om dagen noe som er supergøy! Elsker elsker å ha mye å gjøre. Håper alle får en fin uke, og ikke minst – G O D T   V A L G !

TOGCRAVING

A N N O N S E L E N K E R  B I K   B O K

Heii og god torsdag alle sammen! I dag skal jeg ta tog nordover til søsteren min og familien, og det gleder jeg meg sååånn til. Så klart mest til å se de, men også veldig til å ta tog. Hver gang jeg har sett et tog i sommer har jeg tenkt “åhhh det savner jeg”, så det blir bra for meg å endelig å få sette meg ned i et togsete, haha. Veldig rart av meg å crave å ta tog men men sånn har det blitt

Men ja, først skal jeg få unnagjort en del ting – nå skal jeg gjøre ferdig litt jobb, før jeg skal dra å stemme! Jeg har vært litt torn mellom å forhåndsstemme og å stemme på dagen, da jeg syntes det er litt stas å stemme på selve dagen. Meeen så går jeg likevel og tenker på *HUSK Å STEM* hele jeskla tiden, så nå må jeg bare få det unnagjort, haha. Og det må dere huske òg!! Om dere har en time (eller mindre eller mer, spørs hvor langt det er til neste stemmelokale/bås haha) å slå i hjel når dere leser dette – this is ur cue til å dra å bruke stemmeretten din!

La oss ta et øyeblikk for å nyte LENGDEN PÅ DENNE BUKSA 

  

B U K S E   B I K   B O K ,   H E R

K Å P E   B I K  B O K ,   H E R

H A L S   B I K   B O K ,   H E R

S O L B R I L L E R   C H I M I

 

Gårsdagens outfit! Elsket elsket elsket den! Helt siden i fjor har jeg lett etter en sort kåpe som er litt mer vid i fasongen, og nå fant jeg denne! Jeg har min i størrelse M da jeg ville at den skulle sitte litt ekstra løst på. Ellers har jeg jo en rabattkode på Bik Bok nå, så tenkte å vise dere mine favs! Det er supermye fint der inne nå, og ikke minst mååå dere sjekke ut relanseringen av jeanskolleksjonen dems, særlig dere med lange ben. De har nemlig fått lengde-størrelser på nesten alle jeans, som betyr at man nå får kjøpt bukser med eeeekstra lange ben. Jeg bestilte meg tre nye par i L34 og de er lange, og uten tvil de lengste jeansene jeg eier nå. Så fornøyd!! Til referanse er jeg 177cm høy, og har W26. Så anbefales å sjekke ut – linker til jeanskolleksjonen her. Hvis dere vil se de andre jeansene også så ligger de på Instastory nå!

 

B R U K   K O D E N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F    H E L E   N E T T S I D E N

G J E L D E R   I K K E   F Y S I S K   B U T I K K

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 

 

Nå må jeg hive meg rundt her, håper alle får en nydelig torsdag! Snaaart helg!!