PYSEHUD

A N N O N S E   N A – K D

Hei og god formiddag alle sammen! Herregud så trøtt jeg er idag. Måtte virkelig fysisk draaa meg opp fra sengen tidligere i morgen, haha. Det har nok litt med at jeg var på kickboxing i går kveld, noe som ble ei skikkelig hard økt, i hvert fall når jeg enda er litt ute av den typen trening. Kjenner det i hver eneste muskel, huden på knoklene mine er blitt til sår, og føttene har fått seg en runde juling. Merker så utrolig godt hvor godt huden herdes mot slag og slitasje når jeg holdte på med det jevnlig, men nå er det altså kommet sår i gjennom både wraps og boksehanske. Pysehud !!!!!!!

Jeg sitter og drikker kaffe, hører podcast og tømmer mailboksen min akkurat nå. I dag er det ikke 1 cm ledig plass på planleggeren min, da den er fylt opp med massemasse forskjellig småting jeg må gjøre. Så det gleder jeg meg egentlig litt til, det er gøy å ha masse forskjellig man skal ha gjort, som ikke tar all verdens med tid. Da får man trykket “check” enda flere ganger i løpet av dagen hahahaha. Jeg er, som dere kanskje vet, besatt av både “påminnelser” på mobilen men også almanakker, det er den eneste måten jeg får gjort ting i livet mitt

 

B R U K   K O D E N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N A – K D

I   7   D A G E R ,   G J E L D E R   I  K K E   S A L G

 

Ellers en liten rabattkode! Dere som følger meg på Instagram fikk vel med dere den i går. Den gir 20% off alt i 7 dager (unntatt salg), så der kan man gjøre noen kupp! Her i jakken jeg hadde på meg da vi poddet forrige uke. Og speaking of podden – den kommer en gang denne uken!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Nå må jeg logge av her, håper alle får en nyyydelig tirsdag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg