HYTTETURHELG

Hei og god mandag onsdag alle sammen! Jeg har trodd det har vært mandag helt siden … mandag, haha. Jeg var jo på hyttetur i helgen og skulle egentlig komme hjem på søndag kveld, men endte opp med å bli værfast midt på Dovrefjell under stormen/orkanen. Herreguuuud så skummelt det var – vi kjørte opp før stormen var i gang og Dovre enda var åpent, men endte opp med absolutt null sikt midt på fjellet, Dovre hadde stengt, og det var ingen andre rundt oss. Så redd og nervøs er det lenge siden jeg har vært, men heldigvis kom det en reddende engel av en mann i en trailer som tilbød seg å være følgebilen vår. Så da kjørte vi mellom 5 km/t og 30 km/t hele veien til Oppdal, hvor vi bestemte oss for å ligge over for å slippe å kjøre et sekund mer i så dårlig vær. Virkelig virkelig ekkel opplevelse men samtidig også en fantastisk opplevelse å få den hjelpen av en forbikjørende. Blir rørt !!! Men ja, derfor har uken min blitt litt forsinket, da hele turen ble et døgn forsinket. Jeg har i tillegg strekt en muskel i rumpa (lol), så nå går jeg halvveis på krykker og får ikke gjort stort av trening. Hahaha. Sånn går no dagan !!

Men ja – i helgen var jeg på hyttetur! Vi var en gjeng som egentlig skulle til Island de samme datoene, men som ble avlyst. Det var jo riiimelig kjipt, så da bestemte vi oss for å leie oss en hytte i Norge i stedet! Så da gikk turen til Sjusjøen på torsdag kveld. Vi var så innmari heldige med været. Vi hadde booket hundekjøring på fredag, som da skjedde på fjellet i steiksol og blå himmel. Hundekjøring var helt fantastisk og absolutt noe jeg vil gjøre igjen!

For en heeerlig gjeng

♥ Å våkne til sol

Hjem å få varmen i seg

På kvelden lagde jeg og noen flere pasta til hele gjengen, da ble det kremet tortellini! Er samme oppskrift som jeg brukte her.

På lørdag hadde vi booket bord på resturant! Vi hadde fått anbefalt Hai på Graaten, så vi gledes oss veldig. Flere av oss hadde ikke vært på resturant på flere uker, i tillegg hadde jo de nasjonale tiltakene lettet, så det passet perfekt. Dere kan tro det var en gjeng som fikk fullstendig overtenning inne på resturanten, haha. Var blant annet her jeg fikk strekk i rumpa – dere som følger Skitshowet på Insta skal få film av seansen senere i uka haha

Altså er dere ved Sjusjøen – dere MÅ prøve Hai på Graaten. Herregud så godt det var. En skikkelig, skikkelig resturantopplevelse – vi bestillte 6 retters med tilhørende vinpakke. Der fikk vi bla. skinke, gyoza, tom ka gai, +++ massemasse annet godt. Helt fantastisk godt var det med superhyggelige ansatte!

  

Og sist men ikke minst – den fine hytta vi bodde på. Koste meg sånn i helga, med glade snille og gøyale damer. Vil gjøre akkurat det samme igjen (minus hjemturen i storm hahaha).

Nå skal jeg få gjort litt mer jobb og halte meg ut på en tur med Melis. Ha en nydelig onsdag videre alle sammen! 

BÅLOUTFIT

Hei og god onsdag alle sammen! Akkurat nå sitter jeg skiiiitstøl rett ut i sofaen, jeg hadde akkurat min første benøkt på en gooood stund, så jeg kjenner en vill blanding av melkesyre, krampe og fremtidig stølhet snike seg frem. Skal straks begynne å lage litt middag også, før det blir, hold dere fast: SERIE (!) resten av kvelden. Det er så mye bra å se på nå at jeg kommer til å ha firkanta øyne i slutten av januar.

Tenkte å vise dere litt bilder fra mandag! Da bestemte vi oss for å grille pølser og lagde en helt rå rigg med julelys, varmelamper, fakler og ikke minst pizzaovn til å grille pølsene i. Det var bare å kle skikkelig på seg for fyyyy fanken det var kaldt ute. Men det ble en kjempekoselig kveld med brus og pølser til kveldsmat. Glemmer hvor hyggelig det er å grille ute på vinteren, men glemmer også hvor sinnsykt bål det lukter av alt man har på seg, haha. Må få meg en egen bål-outfit

Kooselig

I går hadde Lena et stykke mørbad fra julen som måtte spises opp da det holdt på å gå ut på dato, så da meldte jeg meg frivillig som kokk. Jeg har faktisk aldri helstekt storfekjøtt i ovn før, så det ble min første gang – og det gikk veldig bra! La ut en superkjapp “oppskrift” på alt på Instagram story nå da det var flere som spurte i går

Dette siste bildet er mildt sagt ikke fra i dag – nå er det jo faktisk kommet ekstremvær hit! Så er veldig glad jeg kom meg ut de siste dagene og fikk nytt solen og solnedgangene, for nå ser det ut til å være regn og vind som gjelder i noen dager fremover.. Jeg reiser derimot på hyttetur i morgen, så da kjører vi forhåpentligvis vekk fra ekstremværet. Ok nå skal jeg runde av her, ha en fin onsdag videre!!

MIN SISTE HUDPLEIE/SMINKE-SHOPPING

A N N O N S E L E N K E R   L Y K O

Heii og god mandag alle sammen! I dag var det mistenkelig enkelt å komme seg opp da alarmen ringte, selv om jeg ikke har så alt for mye på planen. Men deilig er det uansett! Jeg har fått sendt noen utkast til godkjenning, og skal straks lage meg litt lunsj. Men først tenkte jeg å komme innom her å vise dere litt av min siste shopping! På en av årets første dager la jeg inn en bestilling på Lyko, både med nye produkter jeg aldri har prøvd, og noen gamle favoritter. Kom også på at jeg har glemt å vise dere leppekomboen jeg har brukt i noen måneder nå, så da slang jeg jaggu med de produktene også. Lyko har en gooood del produkter på rabatt nå også, så om man vil fylle på med produkter man bruker fra før eller teste noe nytt, så er det veldig gode priser der at the moment!  

M A T T E N D E   P U D D E R   H E R

Starter med noe som Instagram influencet med til å kjøpe, haha! Så litt ulike videoer som poppet opp og viste når de påførte dette, og jeg noterte det ned med en gang, haha. Litt avhengig av hvilken foundation jeg bruker kan jeg bli litt oljete/shiny utover dagen, og i hvert fall på fest liker jeg å ha med et mattende pudder i veska. Nå har jeg brukt dette både på fest men også som en touch up på sminke på hverdager når jeg ser at den begynner å bli litt sliten, og er veldig fornøyd med det!

G L O W   P A D S   H E R

Så til denne bad boyen! Da jeg kjøpte den trodde jeg faktisk det var en dagkrem, men det viste seg at det var glow-pads man bruker på morningen! Jeg hadde en aldri så liten “haul” på gruppechat med venna, og da var det flere som hadde hørt mye bra om de så da ble jeg nesten enda mer fornøyd med kjøpet, haha. Har brukt de i noen dager nå og enn så lenge syntes jeg faktisk jeg ser en merkbar glow etter å ha brukt de. Jeg påfører de på ren hud og deretter tar jeg på dagkrem over. Jeg jobber hardt for glød om dagen, da jeg egentlig ser ganske vissen ut på denne tiden av året, og driver og tester flere glow-produkter. Liker de så godt!! Skal vise flere senere hihi

B R Y N S P E N N   H E R

  Endeliiiig har jeg fått ut fingeren og kjøpt meg denne igjen. Ble anbefalt den av ei venninne (med nyyyydelige bryn), og dro rett for å kjøpe den. Det jeg derimot ikke visste var at disse var veeeldig lyse i fargen (eller, syntes jeg da), og fargen ble helt off. Jeg bruker så og si _alltid_ taupe i øyenbrynsprodukter, men den var så lys beige at den nesten ikke vistes på meg. Etter det ble det tydeligvis veeeldig tiltak for meg å kjøpe den i ny farge, men nåååå er den miiin og i en farge som passer meg

Uansett!!! Dette er en duo-brynspenn med en “vanlig” brynspenn på den ene siden, men på den andre siden er det en brynspenn med “eyelinertupp”!! Altså den er superspiss og tynn og flytende, så den er virkelig peeerfekt til å tegne hårstrå med. Jeg tegner alltid litt ekstra hårstrå i starten av brynet og tror faktisk aldri jeg har fått et bedre resultat enn når jeg gjorde det med denne. Så om man har brynsmakeup hvor man tegner enkelthårstrå vil jeg anbefale å prøve denne! Jeg har fargen “neutral nana”

M A S K A R A   P R I M E R   H E R

Hehhee denne er kanskje litt kjedelig å vise frem da jeg har vist og snakket om den hundre ganger her inne allerede, men måtte ha påfyll av maskaraprimeren min. Denne har jeg brukt i mange år nå, og er min favoritt å ha på under maskara når jeg bruker det.  

L I P L I N E R    H E R

L E P P E S T I F T    H E R

Så til leppeproduktene jeg snakket om! Disse bestilte jeg rundt Black Week, og det nevnte jeg vel så vidt? Jeg er i hvert fall sååå fornøyd! Jeg må faktisk skrive ned denne komboen her litt for meg selv også, for jeg måtte bestille hele fire liplinere før jeg kom på hvilken det var jeg brukte (men mistet og fant aldri igjen). Og det er altså denne fra Mac i Subculture. Leppestiften anbefalte Anniken på story og jeg ble seff fristet til å kjøpe den selv haha. Angrer ikke, det er en veldig kledelig farge til meg og bruker den hver gang jeg skal pynte meg litt ekstra. Litt stiv i prisen (og utsolgt ser jeg), så kan jo være greit å se på den fysisk i et parfymeri før man handler den på nett eventuelt!

Det var alt fra meg i dag!! Ahh lenge siden jeg har hatt et sånt her innlegg nå. Merker hvor skravlete jeg blir, kunne fortsatt i evigheten haha. Elsker å snakke om sminke og hudpleie, få tips og tipse videre. I går mens jeg og ei venninne spiste middag satt vi absolutt hele middagen og snakket om alt fra cleansere, shampoer og sminketips. Derfor ble jeg veldig inspirert til å prøve noen Tik Tok favoritter hun viste meg, så det skal jeg titte litt mer på i kveld. Og ikke minst Euphoria da !!! Idiot meg skjønte ikke at det ikke kom til Norge før i dag. Men gleder meg til i kveld !!!!

DAFUQ

Hei og goood søndag alle sammen! Håper helgen deres har vært bra – min har vært veldig rolig, gårsdagen ble brukt inne heeele dagen foran tv’en med serie på, med unntak av et lite timinutt ute for å se på nordlyset. Det var helt fantastisk – det er jo ikke så ofte nordlys her, og denne gangen var det massevis av det og utrolig tydelig. Nordlys for meg er litt ambivalent, det er noe av det fineste jeg vet men samtidig kan jeg bli helt _dafuq_ og nesten litt …. redd?? Da skjønner man liksom hvor utrolig ubetydelig man er i hele universet. Ja dæven don’t get me started med å tenke på universet

I dag sov jeg lenge, lagde bruschetta til frokost, så ble det en søndagstur på Bakklandet for å drikke kaffe. Det er virkelig min favorittplass å henge på søndager, det kryyyyyr av hunder ute på tur og stemningen er så rolig og koselig. Vi fikk også med oss solnedgangen som var rosa og fin, så en veldig fin og avslappende søndag. I kveld skal jeg lage kyllingfajitas til middag også, pluss at Euphoria sesong 2 kommer så det blir LIT wow det har jeg gledet meg til !!! Hahahah serie er seriøøøst livets glede om dagen som dere kanskje skjønner

Ha en fin søndag videre  

HJEMMEKONTORAMA

Hei og hå fra hjemmekontoret! Hahaha. Jeg har jo hatt hjemmekontor i 13 år, så her er det ikke mye nytt. Men kjæresten har også hjemmekontor at the moment, og det er faktisk første gang vi har hjemmekontor samtidig, unntatt da vi begge studerte i starten av pandemien. Ok veldig uinteressant informasjon hahaha

MEN. Vi sitter i hvert fall her på hvert vårt bord – for min del er det regnskap på planen i dag. Heldigvis har jeg ikke lenger et slikt system at jeg gjør hele regnskapet for et år lengre, men heller i etapper. Tidligere måtte jeg sette av hele 2-3 dager til det, men nå tok det jaggu bare drøye timen. Så jeg er ferdig med dagens kjedeligste gjøremål, og skal nå høre over poddepisoden vi spilte inn før jul! Den kommer jo veldig sent, men men – bedre sent enn aldri haha

BILDER FRA JULEN

Heii og god mandag alle sammen! I dag er det vel første dag tilbake til ordentlig hverdagen for flere? Jeg kjenner i hvert fall litt på den – leiligheten ser ikke ut, kjøleskapet er tomt og det må vaskes både hus og klær sånn cirka hele dagen. Men men, jeg gleder meg til å komme litt tilbake til rutiner igjen. Sææærlig her inne på bloggen! Så før jeg viser dere noe som helst mer tenkte jeg å vise et siste bildedryss fra julen ♥ Den ble altså så fin – det toppet seg da snøen begynte å dale ned på lille julaften (om jeg ikke husker feil), og fortsatte å snø på selve julaften. Jeg kan ikke huske sist jul hvor det var snø på julaften!!! Det gjorde meg faktisk så utrolig glad, og jeg fikk ønsket mitt oppfylt i år, haha. 

Melis nydusja og klar for julaften

 

Sånn, da begynner jeg å bli ferdig med jula, haha. Eller, juletreet står enda her hjemme, som kanskje noen husker liker jeg å ha det oppe leeeenge. Så tenkte kanskje å ha det stående en uke til? Vi får se!! Dere som har tre hjemme, har dere tatt det ned?? Nåå skal jeg fortsette å vaske klær og fylle opp kjøleskapet, så blogges vi