UKENS SPØRSMÅL

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   G I N A T R I O T , K I C K S

Hva studerer du nå? 

Jeg har startet på forkurs til ingeniør- og sivilingeniørutdanning. Det er over 1 år, men det blir bare 65% studium for meg, da jeg har de andre fagene fra videregående. Så det passer meg egentlig veldig godt nå etter å ha studert 5 år i strekk. Jeg har jo pratet litt om dette på podden, men jeg går dette nå for å se om jeg har lyst å gå litt mer i en slik retning, da jeg kjenner det er noe inni meg som har lyst å sjekke det ut. Så vi får se!! 

 

Håper du skal fortelle mer om studiet ditt, er kjempespent og må si det er utrolig inspirerende at du tok det valget! Får liksom lyst å studere bare av tanken haha. Du er rå!!

Haha så koselig kommentar! Som dere vet er jeg jo veldig glad i å studere, og føler langt i fra at jeg “må” bli ferdig med å studere nå. Selv om jeg har studert en del fra før føler jeg at om det er en retning jeg enda ikke føler jeg har utforsket, som jeg ønsker å utforske, så gjør jeg det. Jeg har jo muligheten til det, så da tenker jeg hvorfor ikke! Selv om jeg absolutt kunne tenke meg å jobbe innen markedsføring og videre på bachelorgraden jeg allerede har, er det noe inni meg som har lyst å se litt mer mot realfag og ingeniørutdanning, og da er jo forkurs en bra (og nødvendig) start for meg. Det skal også sies at så kjapt jeg eventuelt merker at det ikke er noe for meg, så skal jeg heller ikke presse meg til å fullføre bare fordi jeg føler jeg “må”. Det gjorde jeg de to første årsstudiumene mine, hehe. Men så langt trives jeg!

 

Hei Anna! Du har alltid såå fin hud, og jeg vet du har prøvd mange forskjellige highlightere! Hva er din favoritt? Budsjett/ikke budsjett. Tusen takk på forhånd <33

Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk! Min store favoritt er Ofra sin Rodeo Drive. Ellers er jeg jo veldig glad i denne, som vært en favoritt i sikkert 10 år nå, haha. En god del mer naturlig highlighter! Becca sin “Champagne pop” er også utrolig vakker, men min er dessverre knust så den blir ikke like mye brukt lengre.

 

Hvor er toppen/sports-BHen fra? <3

Sportsbhen finner dere her og toppen her <3 

Har du tips til joggebukse for lange bein også?

Det har jeg! Mange av tipsene finner dere her. Ellers bestilte jeg hjem en nå nettopp – denne her! Om dere er raske nå så er det den buksen jeg har på på storien min i dag, som jeg faktisk får til å brette opp også, haha. Har den i S! Ellers har jeg også et par fra Bik Bok og Ginatricot som er gode i lengden! 

 

Hvilke linser bruker du?

Dette spørsmålet har jeg fått noen fååå ganger av spesielt interesserte, men tenkte jeg skulle ta den med likevel, haha. Jeg har jo slitt veldig med å finne noen linser som har passet meg, særlig de to siste årene da de jeg brukte fast sluttet å produseres. Men akkurat nå har jeg funnet noen jeg liker godt – de heter Proclear 1 day og jeg kjøper de på Apotek 1! Ellers mååå jeg jo nevne at dette ikke er et legit “tips”, fordi linser og hva øynene våre liker er sååå forskjellig – noe som funker for meg kan være krise for andre, og vice versa. Men ja, disse er de som funker helt klart best for meg!

 

Når kommer ny pod?

Det er ny episode ute nuuuuh!

FREDAGENS…

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

F R E D A G E N S   O U T F I T :

K J O L E   N E L L Y ,    H E R

S K O   A S O S 

 

Glammet meg skikkelig opp, rett og slett fordi det er så gøy! Haha. Har også en “siste innspurt”-setting hvor jeg prøver å gå mest mulig i høye hæler når jeg skal ut. Jeg har innsett at hele vinteren sier jeg til meg selv at “sommeren blir bra, da kan jeg bruke alle de fine høye hælene mine ute”, men så ender jeg opp med å gå i sneaks uansett. Jeg er jo egentlig veldig glad i det, så de tre siste helgene har blitt tilbragt 9 cm høyere over bakken enn vanlig. Haha ok om noen lurte ! Kjolen er ny, og satt veldig fint på, men er ganske stram i midjen, så en liten heads up der. Jeg har ofte syntes plaggene fra NLY brands er litt store i størrelsen, men det er ikke denne!

 

F R E D A G E N S   A K T I V I T E T :

Jentene bestemte oss for å dra ut å spise på fredag, og lyxe oss til skikkelig med et aldri så lite grillbord og rødvin. Vi dro på Jonathan på Britannia, som ingen av oss hadde prøvd før – absolutt et gøy konsept å grille sin egen mat, gir en veldig bra vibe rundt bordet!

I går var en dag for seg selv, hvor eneste tur ut av huset besto av lufting av hund. Det ble mengder av brus, pizza og nudler på meg, med serie på tv’en. Jeg driver og øver meg på å se på tv – når jeg ser på serier er det 99% av tiden på maccen min, med unntak av når jeg skal se noe sammen med kjæresten. Jeg skjønner ikke hvorfor det er sånn, men om jeg ser på TV så mister jeg liksom konsentrasjonen helt? Så i går hadde jeg alenekveld med digg mat og serie på TV. Og det gikk overrasskende bra, jeg holdt ut i flere timer med øynene på idiot-boksen B-) Håper dere har hatt en fin helg!

PÅ TREDJE TIMEN

A N N O N S E L E N K E R  N E L L Y

Gårsdagens oufit

J A K K E S K J O R T E N   F I N N E R   D E R E    H E R

B U K S E   L E V I S ,    H E R

 

Jøje meg, det er deilig å sove, ass. Mitt ultimate mål her i livet (eller, nei, egentlig ikke) er å bli en av de folkene som står opp tidlig når de har fri, bare fordi kroppen er vant til å stå opp tidlig. Sånn fungerer åååpenbart ikke min kropp, og det ble en ganske treig morgen på meg. In fact, sitter jeg faktisk i joggebukser og morgenkåpe akkurat nå, på snart tredje timen. Men nå kjenner jeg kroppen trenger litt kaffe, så da må jeg få på meg noen andre filler og komme meg ut døra.

I dag står det en hel del på planen – jobbe, sende inn regnskap, podde, trene og dra ut å spise. Kjenner det skal bli helt nydelig med et glass rødvin og noe deilig mat i kveld, for denne uken har vært intens. Snart helg dere !!! 

 

KJØRET GÅR

 A N N O N S E L E N K E   J U N K Y A R D

Hei og god ettermiddag! Torsdag er enkelt den lengste dagen i uken for meg, og etter alt for lite søvn bar det opp og på skolen tidlig i morges. I hele dag har jeg fortalt gruppen min hvor mange brøkdeler det er igjen av dagen før vi har helg (ja jeg er irriterende), og nå er det jaggu meg HELG, haha. Eller, helg fra skole!  Det ble feiret med toast og 1,5liter Mozell rett fra tuten – ekte barnestil. Jeg er så jeeeeveeelig på bruskjøret om dagen, og tror jeg har tømt i meg 1,5 liter brus hver eneste dag denne uken. Så kjøret går altså

H O O D I E   J U N K Y A R D ,    H E R

Hahah woowoowoo, etter jeg så disse bildene gikk jeg rett på badet og klippet håret mitt. Jeg lot være å stusse håret før sommeren da det uansett blir ganske slitt i sommermånedene på grunn av sol og saltvann – noe jeg ser veldig tydelig nå, haha. Ellers: hoodien var 10/10 så og føltes super lyxig ut i stoffet!!

 

Nå skal jeg tømme mailboksen før det bærer på kickboxingtrening. Ellers må jeg tipse dere om denne nydeligheten ovenfor – thaisalat med scampi! Kjøpt på Rema og kostet 20,-. Smakte også en annen variant med spicy sjøkreps på kveldsmat her en kveld, og den og var også nyyydelig (den smakte seriøst junkfood i min mening). Så anbefales for alle som vil slaye brødskive-gamet sitt litt

TRICKY Å REKKE ALT

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

K J O L E   N A – K D

S K O   N E L L Y ,   H E R 

 

Helgens outfit! Høhø, ser de forskjellige lysene med ulik redigering gjør at skoene ser ut som har forskjellig bilde på hvert eneste bilde, men de har samme farge som på bilde nummer 2. Forelsket meg heeelt i disse skoene jeg, og fikk en DM om de var behagelige å gå i – jeg syntes absolutt det! Jeg hadde de på i 8 timer i strekk, og ble veeeldig overrasket da jeg sjekket nå og så de faktisk hadde en høyde på 9,5. Føltes lavere! Finnes i sort her og i beige her

I dag har jeg friiii, noe som var much needed. Jeg har lange dager på skolen these days, som gjør det litt tricky å rekke alt – men regner med at når jeg er kommet bedre inn i rutiner at jeg klarer å få gjort alt jeg skal. Men det er i hvert fall veldig deilig og nødvendig med noen fridager innimellom – i dag fikk jeg ryddet opp i leiligheten, vasket massevis av klær, svart på mailer og gjort ting som har hopet seg opp jobbmessig. Ha en fin dag videre, så blogges vi imorgen!!

HOLDER PÅ Å BLI VOKSEN

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   J U N K Y A R D

Hei og god mandag alle sammen! Denne dagen har jeg virkelig gruet meg til. Man skulle tro det var noe spesielt som skulle skje akkurat i dag, men sååå dramatisk er det virkelig ikke, hehe. Etter en helg fylt til randen av gøyalheter, god mat og godt selskap, er det alltid kjedelig å skal starte på en ny uke. Men på søndag, da jeg ble klar over at gradestokken skulle droppe over 10 grader dagen derpå og det neste på agendaen er matteforelesning 08.15….. nei da var det en aldri så liten fml. Men som alltid går ofte ting bedre enn fryktet. Jeg og kjæresten går på samme skole nå, så da var det en god start på uken å stå opp sammen og Voie til skolen samtidig. Pluss mengder kaffe, så klart. Så nå sitter jeg og jobber litt, før jeg skal ha en aldri så liten hjemmetrening.

Ellers tenkte jeg også å dele noen bilder fra helgen! Jeg vet at de siste 3-4 månedene har det vært 90% mobilbilder her inne – jeg syntes det er nice og gir en litt casual vibe, men jeg har også lyst å begynne å ta litt bilder med speilrefleksen igjen fremover. Bare sånn fyi hahhaa ok takk for meg

K J O L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

(OG KODEN ANNAIS20 GIR DERE 20% PÅ

HELE NETTSIDEN VED KJØP OVER 500,-)

 

Et bilde fra kamerarullen da jeg skulle på en aldri så liten hjemmefest med gjengen på lørdag! Da måtte det sendes antrekks-muligheter i chatten, haha. Følte meg som en superkul spice girl i denne kjolen, og gleder meg til å få brukt den!! Jeg har jo allerede vist frem på Instagram hvilken kjole jeg gikk for, men tenkte å vise det i et eget innlegg også her på bloggen senere ♥

S O K K E R   M O N K I

S N E A K S   # 1    H E R

S N E A  K S   # 2     H E R

 

Jeg har blitt en sokkerperson! Har til og med fått flere som har kommentert det – litt fordi jeg aldri går med sokker, men kanskje også fordi jeg har kjøpt inn massevis av crazy sokker. Skal det være så skal det være !!! Bilde 2 er fra da jeg la meg i en park og blækkkka (som vi sier i trøndelag) alene i solen, herregud det var deilig

 

Nyyydelig ost og kjeks!! Jeg smakte på voksen-ost for første gang (om det er lov å si) og jeg likte det faktisk litt?? Barnet meg har jo vært en sucker for kremost fra Tine, men denne sommeren har jeg jo bestemt meg for å virkelig kaste meg ut i å smake på matretter og matvarer jeg ikke liker så godt. Jeg holder på å bli voksen dere !!!

 

Nyyyydelig hjemmelaget indisk

 

Liggover-ing utendørs på verandaen! Min nye favoritt

 

H Å P E R   A L L E   H A R   H A T T   E N   F I N   M A N D A G   S Å   L A N G T !

ET TIGHTSTIPS

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y

Som selvutnevnt generaltipser av gode underdeler for lange ben, er det min plikt å stikke innom her i dag. Haha! Dette tipset går ut til andre enn langbente også, da det er en genial tights uansett. Tightsen har jeg kjøpt for mine egne penger, bare så det er nevnt, hehe. Det er fra samme merke som denne tightsen jeg nevnte tidligere, som er den lengste treningstightsen jeg noen sinne har hatt. Denne er akkurat like lang! Meen jeg liker nok denne hakket bedre, da den er helsort, uten noen særlig logo, og ikke minst – den er “seamless” og dødsmyk. Jeg har brukt min like mye til trening som til hverdags, og blir så GLAD når jeg ser ned på bena mine og ser at tightsen ikke bare er lang nok, men sitter fint og stramt nok rundt anklene. Det er veldig mye strech i den også, så passer nok veldig mange ulike lenger og kroppsfasonger. Så ja, en skikkelig skikkelig anbefaling fra meg her på freddan! Den finnes også i grønn og violet, og hva gjelder størrelser har jeg mine i den størrelsen jeg vanligvis bruker i treningstightser, men står du mellom to vil jeg tro man kan gå en ned, da den er veldig strechy. Den er heller ikke gjennomsiktig på rumpa ♥ 

 

D E R E   F I N N E R   T I G H T S E N   H E R

Et syn som gjør meg rørt

Det er også tightsen jeg hadde på meg tidligere her en uke, da noen spurte om det!  

 

Speaking of trening, nå skal jeg ta ukas første treningsøkt. Jeg har hver dag tenkt at “i dag er siste sommerdag, den må nytes”, før det har kommet enda en deilig dag. Men nå kjenner jeg at jeg har godt av å røre litt på meg, så da får jeg bare være inne i finværet. Ønsker alle en god helg!!

 

MALEAFTEN

A N N O N S E   I B O K ,   J U N K Y A R D

I går hadde vi planlagt en liten maleaften! Jeg har sett flere rundt om på “internetten ;))” ha slike malekvelder, og jeg har alltid syntes det ser så hyggelig ut. Så jeg dro på Clas Ohlson (til dere som sendte DM om hvor utstyret var fra) og kjøpte inn lerret, malekoster, maling og blandebrett. Nå som vi allerede har kjøpt inn maling og malekoster er jo det en utgift man slipper neste gang – og lerret kostet virkelig superlite, så dette er noe vi har planer om å fortsette med.

Jeg kjøpte primærfargene rød, blå, gul + hvit og svart, og noen fler farger trenger man ikke, da man kan blande seg frem til alt ut i fra disse. En skikkelig koselig ting å gjøre – enten man samler en gjeng, gjør det med kjæresten, eller alene. Selv gikk jeg på kunstskole da jeg var barn, og merket jeg nesten savnet det litt da jeg tok fatt i malekosten igjen, haha! Skikkelig terapautisk i tillegg, så ja nei – det var skikkelig gøy og koselig.

Hahaha, jeg som måtte ta bilde av maleriet før jeg tegnet bryn og nese, som jeg var redd skulle ødelegge hele bildet. Det gikk overraskende bra! Vi malte etter et bilde av Frida Kahlo.

 

R E S U L T A T E N E :

 

De er sååå fine, og ikke minst når de står samlet! Vi ble enige om at de må henge sammen som en gjeng, også får vi sende de rundt på rullering, haha. *Fornøyde damer*

 

K J O L E    H E R

(RABATTKODEN ANNAIS20 GIR DERE 20% OFF HELE JUNKYARD VED KJØP OVER 500,-)

En dame som kom rett fra skolen, haha. Dere som følger meg på Instagram så kanskje at jeg hadde et minisamarbeid med iBok i dag, og tenkte jeg skulle tipse dere her inne også om det kjapt – det er en nettside hvor man kan kjøpe og selge pensumbøker brukt! Jeg fant vel ut om siden førsteåret på BI, og har brukt den siden det til å selge pensumbøker jeg er ferdig med, samt kjøpe noen nye jeg trengte. Superenkel side hvor man får en veiledende pris (noe jeg syntes er veldig greit), og ikke minst veldig fint å spare både penger og miljøet.

SYDENFEST

H E L G E N S   O U T F I T :

Kanskje den minst kledelige outfiten jeg noen gang har hatt på meg, haha! Dere ser forhåpentligvis hva jeg har kledd meg ut som? Turist! I helgen var det duket for en aldri så liten hagefest, med temafest: syden! Det var et tema vi hadde planlagt før sommeren, og det viste seg å by på mange ulike antrekk, da man kan kle seg ut som alt man forbinder med syden. Det var både hula-hula, badevakter, badefolk, hawaiiskjorter og turister. Selv tok jeg pappas shorts, en stor og formløs tshirt, noen gamle kart i baklomma, og en gammel sydvest jeg fant i skapet – det eneste jeg måtte kjøpe var noen fornuftige sandaler som jeg fant til 50,- på H&M. Så et billig kostyme der altså!

Ellers, for dere har hørt den nyeste podepisoden, brukte vi jo hele onsdag på å snekre, male og pynte en egen tiki-bar! Vi hentet paller fra en butikk (spurte først så klart), kjøpte spiker og en god sag, og hamret i vei. Det var så innmari gøy, og ikke mindre koselig når vi var flere sammen om det i steikende sol.

 

B I L D E D R Y S S 

Se så bra den ble!!!

 

   

I dag har vært en veldig, veldig lang dag, med både første ordentlige skoledag, soling og båttur ute på fjorden. Jeg kom ikke inn døra før nå, så nå skal jeg svare på noen mailer før jeg skal gjøre meg klar til morgendagens forelesning. Håper alle har hatt en grei start på både uka og hverdagen, er vel flere enn meg sommerferien var over for i dag!

RUTINERT TRØNDER

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,  B I K  B O K

Hei og god morgen! Jeg kom akkurat inn døra fra podding. I dag var det i et nytt studio, så forhåpentligvis ble det bra lyd og en bra episode. I dag har jeg en hel del på agendaen, så tenkte bare å stikke innom for å si hei før jeg stikker ut igjen. Værsjuk som jeg er har jeg lagt alle gjøremålene mine til i dag, når det er overskyet og dårlig, haha. *rutinert trønder*

T S H I R T  H E R

B U K S E    H E R 

S A N D A L E R    H E R 

 

Noen bilder fra forrige uke, fikk supermange spørsmål om buksen – here it is! Nå skal jeg ut døra igjen, ha en fin dag alle sammen!