MALEAFTEN

A N N O N S E   I B O K ,   J U N K Y A R D

I går hadde vi planlagt en liten maleaften! Jeg har sett flere rundt om på “internetten ;))” ha slike malekvelder, og jeg har alltid syntes det ser så hyggelig ut. Så jeg dro på Clas Ohlson (til dere som sendte DM om hvor utstyret var fra) og kjøpte inn lerret, malekoster, maling og blandebrett. Nå som vi allerede har kjøpt inn maling og malekoster er jo det en utgift man slipper neste gang – og lerret kostet virkelig superlite, så dette er noe vi har planer om å fortsette med.

Jeg kjøpte primærfargene rød, blå, gul + hvit og svart, og noen fler farger trenger man ikke, da man kan blande seg frem til alt ut i fra disse. En skikkelig koselig ting å gjøre – enten man samler en gjeng, gjør det med kjæresten, eller alene. Selv gikk jeg på kunstskole da jeg var barn, og merket jeg nesten savnet det litt da jeg tok fatt i malekosten igjen, haha! Skikkelig terapautisk i tillegg, så ja nei – det var skikkelig gøy og koselig.

Hahaha, jeg som måtte ta bilde av maleriet før jeg tegnet bryn og nese, som jeg var redd skulle ødelegge hele bildet. Det gikk overraskende bra! Vi malte etter et bilde av Frida Kahlo.

 

R E S U L T A T E N E :

 

De er sååå fine, og ikke minst når de står samlet! Vi ble enige om at de må henge sammen som en gjeng, også får vi sende de rundt på rullering, haha. *Fornøyde damer*

 

K J O L E    H E R

(RABATTKODEN ANNAIS20 GIR DERE 20% OFF HELE JUNKYARD VED KJØP OVER 500,-)

En dame som kom rett fra skolen, haha. Dere som følger meg på Instagram så kanskje at jeg hadde et minisamarbeid med iBok i dag, og tenkte jeg skulle tipse dere her inne også om det kjapt – det er en nettside hvor man kan kjøpe og selge pensumbøker brukt! Jeg fant vel ut om siden førsteåret på BI, og har brukt den siden det til å selge pensumbøker jeg er ferdig med, samt kjøpe noen nye jeg trengte. Superenkel side hvor man får en veiledende pris (noe jeg syntes er veldig greit), og ikke minst veldig fint å spare både penger og miljøet.

4 kommentarer
  1. Hei Anna! Har du begynt på ny bachelor eller master? Jeg har ikke fått med meg hva du gjør med skole nå til høsten! 😛

   1. heihei <3 ikke noe rart du ikke henger med på det, haha – jeg har ikke snakket noe om det annet enn på podden <3 jeg har begynt på forskurs ingeniør!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg