NOE NYTT JEG HAR BEGYNT MED

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   G I N A T R I C O T

 

 

 

S K J O R T E    H E R  

 H O O D I E    H E R  

 T I G H T S    H E R  

 S K O   U T S O L G T ,   

 N E S T E N   L I K   M O D E L L ,    H E R 

C A P   G A M M E L   F R A   T O P   S H O P

 

Bilder fra i dag!!! Eller IKKE, for guri det er så langt i fra blå himmel og sol i dag som det er mulig å få det. Hele leiligheten rives i vinden, og på vinduene slår det en blanding av regn og haggel. Noe som egentlig er litt deilig, for i dag skal jeg ….. bare sitte inne!!! Tro det eller ei!!! Noe helt nytt jeg har begynt med!!!! Haha, herlighet. Som jeg ofte minner meg selv på når jeg blir litt lei – det kunne vært 20 grader og sommer ute nå, og da hadde det vært litt vanskeligere å sitte inne hele dagen. Bildene over var fra da jeg hadde min første tur ut since forever på torsdag, som var superdigg!

Nå skal jeg sjenke meg enda en kopp kaffe, og sette i gang med skole. I dag er det både online forelesning og litt annet skolearbeid jeg må få gjort ferdig, så da er det bare å sette i gang. Håper alle får en fin tirsdag ♥

ET KJAPT OG BILLIG MATTIPS

 

Haha, er det bare meg eller fikk dette filteret all maten til å se helt lik ut?! Og ser egentlig ikke noe digg ut i det hele tatt? Det er enda bra jeg ikke er matblogger, haha. Jeg lastet inn bildene jeg hadde på kameraet og mobilen – det var jaggu meg mye i samme gate, nemlig mat. Jeg har spist så mye god mat i karantene – alt fra take out sushi, pasta, thai og pizza, til hjemmelagde retter. I kveld skal jeg og kjæresten lage fiskesuppe – og her må jeg tipse dere om noe. Rema 1000 sin ferdige fiskesuppe, de “middag til under 100-lappen” er såååå god! Sist hadde vi oppi reker og kuttet opp fiskekaker i terninger, og det smakte virkelig helt som hjemmelaget (helte også litt av laken til rekene i). Jeg tror kanskje jeg har tipset dere om ferdigsuppene til Rema før? Den thaisuppen er også helt fantastisk – og det beste er at man trenger jo bare koke de opp, og de koster 50,-. Så det var et lite (veldig enkelt) mattips fra matbloggern sjæl!

Håper alle hadde en fin helg! Det hadde jeg, og nå ser det endelig ut til at jeg har blitt helt frisk igjen, haha. I dag skal jeg jobbe med en eksamen jeg skal ha etter påske, samt få jobbet litt.

 

H A   E N   F I N   M A  N D A G   V I D E R E   ♥

 

GØY SÅ LENGE DET VARTE

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Herlighet, vet dere hva jeg gjorde i går? Jeg kjente frisk luft! Haha. Det var helt fantastisk. Karantenen min var over + noen ekstra dager, og det ble feiret med å gå en tur ute. Herregud, ikke bare fikk jeg kjent frisk luft på huden men jaggu tittet solen frem også. Helt nydelig var det. Men morroa varte jammen ikke lenge – i går kveld fikk jeg hodepine, så nå har jeg satt meg selv i karantene igjen på ubestemt tid, bare for å forsikre meg om at dette ikke er mer enn en mensenhodepine. Men men, skal leve lenge på den tiden jeg hadde i går, ass! Haha – helt sprøtt hvor kjapt man venner seg til ting. Jeg og mamma snakket om at begge har opplevd at når vi ser på serie om dagen og folk henger i gjenger, klemmer og koser så tenker begge sånn “hva driver dere med?”-ish, haha. Noen fler?

 

Ellers fikk jeg et nytt speil i går, som jeg hadde bestilt for å bruke litt rundt i leiligheten for å ta bilder til bloggen (jepp…..). Superfornøyd og motivert pakket jeg det opp – det bulte ut. Hahaha. Det er så skjevt at det ser ut som sånn morro-speil fra tivoli når man speiler det i seg. Det vistes ikke like godt på bildene tho, men jeg får heldigvis fikset det når jeg får tid (loool I have nothing but time, men dere vet hva jeg mener).

 

B U K S E   N E L L Y ,    H E R

T S H I R T   N E L L Y ,    H E R

 

Sminke var det også i går, gitt. Og kule klær, da. Jeg har jo blitt selvutnevnt lang-bukse-varsler, og her har dere en litt baggy variant som er superlang! Som dere ser er den nesten for lang til meg, haha. Ser den er utsolgt i nesten alle størrelser, men hvis dere trykker “overvåk størrelse” så får dere mail når de er inne igjen ♥

I dag har jeg faktisk en forelesning, så det blir gøy. Egentlig helt perfekt, sånn at jeg senere i dag kan slenge meg i sofaen og sukke “endelig helg” og føle jeg har fortjent det? Haha. Disse dager ass. Håper alle har det fint og holder seg inne – G O D   H E L G ! 

 

FRØKEN DONALDKUL

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Hei fra ei som har siste dag i karantene!!! Jeg tror ikke dere skjønner hvor mye jeg gleder meg til i morgen, da skal jeg gå TUR! Gå i frisk luft! Også hjem å gjøre akkurat det samme som jeg har gjort de siste to ukene – men bare det å ha lov til å gå utenfor blir helt rått, ass. Gleder meg

Ellers har det begynt å klikke litt for meg, og hodet mitt er full av donaldkuler. Og det er faktisk ikke billedlig, jeg har på ekte tre donaldkuler – en i panna etter jeg stanget hodet opp i varmtvannskrana, en i bakhodet etter jeg slengte enden av mobilladeren min der, og en på toppen av hodet fra da jeg dunket hodet opp i badevasken i går. Kjøret går virkelig om dagen ass. 

H O O D I E    H E R 

( M A T C H E N D E   B U K S E    H E R)

 

Et throwback til den ene dagen i karantenen jeg hadde sminket meg – da var det seriøs shootings! Må smi mens jernet er varmt!!! Hahaha. Jeg vasket klær i går, og først og fremst: herregud så ofte både vaskemaskin og oppvaskmaskinen går i karantene? Så mye som jeg vasker hus om dagen + forbruket mitt på joggedresser, gjør at vaskemaskinen går overrasskende mye mer enn hva jeg hadde trodd. Men da jeg hang opp klærne til tørk i går tok jeg opp joggedress etter joggedress, haha. Jeg har vært litt nøye på å holde meg “fresh” (i en viss grad) her hjemme – å dusje kroppen hver dag, og skifte joggedress etter et par dager eller når den ble skitten (og lets face it: jeg søler så jævlig når jeg spiser at ingen holdt seg rene mer enn to dager). Så sjukt random egentlig hvorfor begynte jeg å snakke om dette ok hade

Jeg liker egentlig ukedagene i karantenen best, for da har jeg bacheloroppgaven jeg kan skrive på, pluss en mailboks jeg kan tømme. Så det skal jeg gjøre i dag, pluss litt yoga, en treningsøkt, en ballettklasse og spise restene av den hjemmelagde familiepizzaen jeg lagde meg i går.

 

H Å P E R   A L L E   F Å R   E N   F I N   D A G   I N N E N D Ø R S  !  ♥ 

 

TIPS: CONCEALER OG FOUNDATION

A N N O N S E L E N K E R   K I C K S

Som dere kanskje ser på bildene av meg i dette innlegget er dette skrevet for noen uker siden. Med det ble lagt litt på vent da vi kom opp i den situasjonen vi befinner oss i. I dag tenkte jeg derimot å dele det – i går skulle jeg kjøpe litt nødvendigheter innen hudpleie og sminke, og så dermed at det var 20% på alle foundations – og da tenkte jeg med en gang på dette innlegget! So here we go:

I dag tenkte jeg å dele et tips (eller to) med dere! Jeg har selv blitt tipset av både mamma og to av bestevenninnene min om disse produktene, så forrige uke ble jeg jaggu bitt av basillen selv. Ooog jeg har forstått det som at mange av dere setter pris på når jeg tipser om nye produkter jeg liker, og da må jeg tipse om disse to. Jeg har kjøpt begge to for mine egne penger, bare så det er “out there”, haha!

Prøvde å ta noen “etter”-bilder som viste produktene på bra, så her har dere noen i høy oppløsning, i dagslys, tatt med speilrefleksen. Jeg har dog bare en 50mm linse, som gjør at bare enkelte ting ble i fokus, så huden min ser mye glattere og finere ut enn den egentlig er, bare sånn FYI, haha. Man ser det litt bedre på bildet lengre ned i innlegget!

 

–  C C   C  R E A M   &   C O N C E A L E R  –

 

 

C C – K R E M   H E R

C O N C E A L E R   H E R

 

Her har dere herlighetene selv! Jeg har hørt mye fuzz om disse produktene, og nå som jeg har prøvd de selv kan jeg si at det er absolutt en grunn til hypen. Jeg har aldri vært noe særlig fan av hverken BB eller CC kremer, da jeg syntes det ofte blir flekkete eller ser … rart ut (på min hud). Men denne CC kremen gir virkelig resultatet til en foundation! Jeg påfører min med en kost. Sitter kjempebra på huden, og den versjonen jeg har gir en perfekt glød i tillegg. Jeg har den vanlige versjonen, men vet også at den finnes i matt (her) og i ekstra glow (her).

Concealeren er vel kanskje min store favoritt. Den er ganske tykk og seig, og litt vanskelig å få ut av tuben, men når man har begynt å blende den inn under øynene… SHAIT den er bra, haha. Den creaser typ ingenting, dekker helt amazing. Jeg var rimelig bakis da jeg kjøpte begge disse produktene, så begge to er litt for lyse til meg, men det funker akkurat nå. Så de jeg har nå er concealeren i 14.0 (Light Tan) og CC-kremen i Light Medium. Jeg benyttet meg akkurat av 20% tilbudet og kjøpte concealeren i 15.5 (Light Bronze) og den med ekstra glød i Medium Tan, så nå gleder jeg meg til å prøve nye farger, samt en ny versjon! Ser nå at tilbudet ikke gjelder concealeren, men men.

 

Så vidt jeg har skjønt selges det kun på noen utvalgte Kicks om man skal shoppe fysisk, ellers så finner dere alt på nett her. Håper dere likte innlegget, bare spør om dere lurer på noe! ♥

 

HVORDAN JEG TRENER HJEMME

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   E L L O S 

Da tenkte jeg å lage et lite innlegg med hvordan jeg trener hjemme – ikke så mye hvilke øvelser, men hva jeg bruker, hvordan jeg gjør det osv. Nedenfor ser dere mitt “treningssenter” – yogamatte, to fulle vannflasker, to hermetikkbokser og en håndduk (som “slider”). Jeg har også brukt den gigantiske lovboka mi som jeg kjøpte til Markedsrett-faget i år, haha. Til feks vekt på hoftene under hip thrust! Jeg liker å holde treningsøktene mest mulig lik som jeg vanligvis ville trent. I mitt “vanlige liv” (føles lenge siden det var) deler jeg ofte treningsøktene i ulike deler av kroppen, og har da 2 dager med kickboksetrening, en dag til legday og en overkroppsøkt (det varierer om jeg orker/har tid den uken, det er en god del overkropp som blir trent på kickboxingtreningene også). Derfor har jeg gjort det samme her hjemme – ha en “legday”, en overkroppsøkt, og litt “cardio”. Siden jeg sitter i karantene på 11e dagen begynner jeg å lengte etter å bare røre normalt på meg, så da merker jeg at yoga og treningsøkter hjemme hjelper litt på. 

 

–  H O P P E T A U   I   3   S A N G E R  –

Jeg har ikke hatt noen full “cardio”-dag enda, rett og slett fordi jeg ikke har følt for det. Personlig vil jeg fokusere på å beholde det lille av muskler jeg har på kroppen, så da går det meste av trening til akkurat det. Men de dagene jeg ikke har noen “lengre” treningsøkter, har jeg pleid å hoppe hoppetau i 3 sanger. Det er veldig mye mer slitsomt enn hva det høres ut som, hahaha. Jeg våknet og var så støl i leggene at jeg nesten ikke klarte å gå dagen etterpå, samt måtte hoppe i dusjen etterpå da jeg var kjempesvett. Så ja, det kan jeg absolutt anbefale – hoppetau er jo min favorittmåte å ha “cardio” på, da jeg egentlig ikke er så glad i konseptet fra før, haha. Og nå får jeg jo ikke bokset heller, så da funker det fint. Hoppetauet jeg har er dette, men personlig anbefaler jeg heller et tynt et, da jeg liker de mye bedre! Jeg er uansett veldig glad jeg gikk til innkjøp av hoppetau for 2 år siden – det har blitt brukt mye, samt kan jeg ta det med på reise. Og ikke minst: nå i karantene har det vært veldig fint, nå som jeg ikke har gått i en trapp en gang, haha. 

1. HER 2. HER 3. HER 

 

 L E G D A Y  –

Uten å høres for tv-shop-selger ut, så hadde jeg nok ikke klart å ha like bra legdays uten treningsbåndet mitt. Særlig på legday syntes jeg det er key for en bra hjemmeøkt på ben! Jeg har det under i midten (medium), og bruker det typ på hver eneste øvelse når jeg trener ben hjemme (men jeg har det også med på treningssenteret til vanlig). Denne bruker jeg til sånn krabbegang (nederst på føttene), hip thrust (strikket over knærne, enten ved å bare holde øverst, eller gjøre repetisjoner med vekt på, da enten en vindunk eller en flakse med vann hahaha). Jeg bruker strikket også til sånne “kickbacks”, samt at jeg prøver meg litt frem på ulike Youtube-filmer. Anbefaler alle som har et slikt bånd til å søke opp rumpeøvelser med resistance bånd på Youtube, da finner man myyye bra! Angående styrken syntes jeg “medium” er helt perfekt til meg og hva jeg bruker den til nå.

Ellers har jeg tatt bulgarske utfall hvor jeg har hatt èn vindunk i hver hånd (veldig bra syn), men fra nå av tenker jeg å bruke to 1,5 litersflaskene med vann heller, da de er litt tyngre! 

1. HER 2. HER 3. HER 

 

 

–  O V E R K R O P P   O  G  M A G E  –

Her loker jeg ofte litt rundt med ulike versjoner av planken, armhevinger, rygghev osv på matten. Men jeg syntes det er vanskelig å holde meg fokusert og motivert på særlig disse øktene, så jeg har blitt veldig glad i enten livestreams (kommer tilbake til det), eller Youtubefilmer. Her om dagen prøvde jeg denne filmen, som var bra, samt tok kort tid. Blir derimot denne situasjonen forlenget, og treningssenter ikke kommer til åpne igjen på en stund, blir jeg nok å kjøpe meg “light”-båndene over (nr. 1) som jeg kan begynne å ta i bruk til armøvelser!

 

 

–  L I V E S T R E A M S  –

Dette er noe jeg har begynt å gjøre om dagene, så kjapt jeg ser noe på Instagram henger jeg meg med, haha. Til nå har jeg hatt 50 minutter med klassisk ballett (som jeg aldri før har prøvd) med Let’s Dance, samt en treningsøkt med Elsa Holsk i går kveld (den ligger enda ute på @meganroup sin Instagram, men be quick før den forsvinner!). Ikke bare er det bra trening i det, men det gjør også at jeg føler jeg har “gjort” noe den dagen, selv om jeg har sittet inne i leiligheten. Om dere skjønner? Samme følelse jeg har etter å vært med på en gruppetime, får jeg etterpå. Så det har jeg blitt veldig tilhenger av, og gjerne tagg meg / send meg link om dere kommer over noe gøy man kan være med på på nettet. Både trening og ikke-trening (ser feks det er online vinsmaking osv – GØY!). Jeg vet også at flere treningssenter har “online-classes” liggende ute, det skal jeg prøve denne uken! 

Jeg tror jeg liker livestreams/online trening så godt fordi det gir meg følelsen av å bli snakket til, og være sosial, haha… Det høres (og er, egentlig) ganske trist i seg sjæl, men sånn blir det jo etter mange dager i isolasjon. Det føles bra at noen pusher deg, snakker til deg og motiverer deg, rett og slett! Det får jeg ikke i “egentrening” her hjemme. I dag skal jeg danse jazz med ingen andre enn Emilie, som har en live-klasse på @letsdancetrondheim klokken 16! 

Bilde 1: Jepp, jeg driver og hopper og styrer rundt i BRILLER. Har blitt så vant til det nå, og det er faktisk veldig få øvelser hvor de detter av (downward dog i yoga er kanskje den eneste jeg kommer på!).

Bilde 2: Gårsdagens livestream med Elsa Hosk og Megan, shit det var kramper og intensive greier. Jeg tok meg selv i å stønne HØYT sånn som de største bolerne på gymmet hahhaaha

Bilde 3: Dagens danseklasse med Emilie!! Gleder meg!!

 

–  Y O G A  –

Så til det jeg har begynt med daglig – yoga! Som jeg fortalte tidligere har jeg begynt med Yoga With Adrien – 30 days challenge! Jeg er i dag på dag 4, og skal dagens økt når jeg er ferdig med dette blogginnlegget. Om dere er fysen på å bli med finner dere dag 1 her. Føles utrolig deilig både for kropp og sjel, og de 30 minuttene flyr virkelig unna! En fantastisk måte å enten starte dagen på, gjøre før middag, eller før man legger seg. 

1. HER 2. HER 3. HER 

 

Så noen yogamatter, haha! Den jeg har er så 6-7 år gammel, så jeg bestemte meg for å kjøpe meg en ny en i svart. Så den venter jeg på nå. Ellers har jeg et godt tips til dere som vil prøve ut livestreams via mobilen: om dere har pc – åpne pcskjermen, og plasser mobilen langs skjermen. På den måten får man et lite “stativ” til mobilen mens man holder på, og kan justere opp, ned, eller flytte macen litt. Om dere skjønte hva jeg mente nå??? Hahhaha herregud som jeg har bablet i dette innlegget egentlig. Jeg håper dere fikk noe ut av dette innlegget likevel, og gjerne spør meg om det skulle være noe! 

 

FRA IRRITABEL TIL ZEN

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

 

 

J O G G E – S E T T   N E L L Y ,    H E R

S O K K E R   N I  K E ,    H E R

 

Nå har det begynt å klikke litt for meg, kjenner jeg. Eller kanskje jeg bare har en dårlig dag. I dag våknet jeg irritabel. Jeg sitter her enda superirritabel mens jeg blogger, og er irritert på lyden radiatoren lager, og irritert på at jeg ikke husker at jeg sovnet i går.

Update: dette ble skrevet 11.01 i dag, mens nå er jeg opp og nikker igjen. Jeg bestemte meg for å kjøre den daglige yoga-sessionen, og etter det (+ en kaffe) ble alt litt bedre igjen, haha. For hvem er egentlig jeg om dagen. Tre dager på rad har jeg startet dagen med å hoppe inn i yogatights, rulle ut treningsmatta, og gjøre en halvtime yoga. Etterfulgt av å sitte en time å lese i bok. Herregud for en deilig start på dagen! Takk til alle som tipset om 30 days yoga-challenge med Adrienne. Det er den jeg har begynt med nå, og hadde vært så gøy om flere hadde slengt seg på. Jeg er jo på dag 3 nå, men gjerne si ifra om noen andre holder på også. Og anbefaler også å sette av en viss tid til å lese etterpå, det var faktisk helt sjukt digg. 

Grunnen til at jeg startet med yoga på fredagsmorgenen, var egentlig for å få “helgefølelse”. At jeg ikke trener hjemme i helgene, men heller gjør yoga. Men nå har jeg jo bestemt meg for å sette i gang med 30-days challenge, så da blir det vel både hjemmeyoga og hjemmetrening neste uke. Flere har spurt om jeg kan lage et innlegg på hjemmetrening, og jeg blir nok ikke å lage fullt kjør med øvelser ogsånn – men jeg kan lage et innlegg med utstyr jeg bruker, treningsfilmer jeg har sett osv – om dere vil det?

 

Ellers er det siste dag med 20% på hele Nelly i dag (og 30% off NLY brands), dere kommer til tilbudet her <3

 

FACETIME-FEST + SMÅ TIPS

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Herregud, i går tok karantenelivet en litt ny vending – med Facetime-fest! Jeg og jentene tenkte egentlig bare å videochatte med hverandre og drikke litt vin, men det endte opp med både leker, dansing og full party. Herregud så gøy det var! Om noen også vil få opp stemninga litt: alle i videochatten har i headset, bestem dere for en sang, sett den på samtidig – og dans! Enda gøyere ble det da alle sang med på “on the floor” med J-Lo, men på grunn av forbindelsen ble det alt annet enn synkront, haha. Ellers hadde vi også leker, hvor vi skrev ned navnene på alle i chatten, og hadde påstander som for eksempel: “hvem får flest barn?” eller “hvem er mest sansynlig til å…”. Så teller man til tre, og holder opp lappen med et navn foran web-cammen. Det føltes på ekte som jeg var på en vanlig fest, skikkelig suksess det der altså. Så suksess at vi faktisk Facetimet i over SEKS (!) timer. Trenger absolutt ikke ha alkohol inn i bildet heller, leken er veldig gøy i seg selv 🙂

Ellers tenkte jeg å komme med noen andre småtips til karantenelivet – en annen gøy måte å være “sosial” på er å bestemme deg for en film med noen, sett den på samtidig – og chatte om filmen samtidig som man ser den via feks. snap. Et annet godt tips jeg fikk var angående hjemmetrening – jeg har holdt på å brukt vindunken som vekt, men enda lurere – fyll store brusflasker (eller små, for mindre vekt) med vann! Det skal jeg gjøre på min neste hjemmetrening. 

Ellers hørte jeg akkurat NRK sin Oppdatert-podd som tar opp Korona, isolasjon og psykisk helse – denne anbefaler jeg også alle å høre, om man sliter psykisk eller ei. Ramona Kåss Furuseth kommer med utrolig mange fine, gode råd til ting man kan gjøre/ikke gjøre, sette opp dagen osv. I tillegg til veldig mange gode poeng og tanker rundt temaet. Den varer også bare i 10 minutter, så anbefaler alle å høre den. Dere finner den her!

 

 

H E T T E G E N S E R   N E L L Y ,    H E R

C A P S  G A M M E L   F R A   T O P S H O P 

 

Ja, hoodien er den samme jeg har i mange andre farger, da jeg har forelsket meg sånn i modellen, haha. Supermyk og deilig! Den er faktisk på 30% i dag, så nå koster den bare 200,-!

I dag skal jeg bare slappe av (sjokk), å lese bok, se på serier og gjøre yoga (forteller mer i morgen!). Jeg skal også bestille meg mat for andre dag på rad – jeg har bestemt meg for at helg i disse tider = take out. I går var det deilig pizza fra Grando (anbefales til alle i Trondheim), og i dag tenker jeg noe nydelig thai-curry. I morgen – pasta! Viktig å støtte opp om de lokale restaurantene om man har mulighet til det. Og ikke minst – viktig å kose seg så mye man kan om dagen!

 

H A   E N   F I N   L Ø R D A G   A L L E   S A M M E N   < 3

 

MIN SISTE SKOSHOPPING

A N N O N S E L E N K E R   J U N K Y A R D ,   N E L L Y

Det virket som det var stemning for å dele med dere mine siste skokjøp den siste tiden, så da gjør jeg det. Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i helgen eller neste uke en gang, men da jeg satt å skrev det nå, så jeg at et av parene var på et veeeldig bra tilbud i dag, så da ble det i dag heller, haha. Okei Anna takk for deg

 

B O O T S E N E   F I N N E R   D E R E   H E R   O G   H E R 

 

Dette er da skoene jeg snakket om over, de er faktisk på 30% (!!!) kun i dag, da Nelly har Pink Week (så de er på 20% ut uken). Litt surt da jeg kjøpte de på fullpris for en uke siden, haha. Jeg var veldig i tvil på hvilken modell jeg skulle kjøpe, men gikk for den plaine. Har lett etter slike sko oooveralt, og enten er de sviiiindyre eller så er de utsolgt. Så ja, fikk faktisk mine i dag – de kjøpte jeg meg første dagen med tvungen karantene, haha. Veldig fornøyd, og absolutt verdt pengene. Kanskje pittelitt små i størrelsen, jeg kjøpte min vanlige størrelse (37), men de klemte pittepittelitt på storetåa, men det går akkurat.

 

 

J O G G E S K O E N E   F I N N E R   D E R E   H E R 

 

Så til denne nydeligheten her! De fikk jeg brukt èn gang – det var skoene jeg gikk med sist jeg var utenfor huset, haha. Disse satt veldig veldig mye finere på foten enn hva jeg hadde trodd – selv om de er ganske så chunky ser liksom foten enda cute og liten ut, om dere skjønner?? Hahaha. Fikk masse komplimenter for de da jeg brukte de, og gleder meg til å få brukt disse igjen når jeg er ferdig med karantene. Disse også er kanskje litt små i størrelsen. Disse ser jeg også er på tilbud akkurat nå, haha! Men hvis dere skulle finne noe annet fint på nettsiden gir koden ANNAIS20 dere 20% off alt (bortsett fra salg, deal og kampanje).

 

 

J O G G E S K O   K J Ø P T   P Å   T I S E

 

Så til denne godbiten, som jeg kjøpte på Tise for noen uker siden! De er egentlig ikke i min størrelse, men jeg har en lignende modell i hvit som ble for store i min egen størrelse, så da gamblet jeg litt. Disse er altså i 36, men de passet heldigvis! Litt trange, men men. Det går helt fint når de er så kule, haha. Og ikke minst – 300 kroner for et par sko! Å kjøpe brukt er virkelig helt genialt (men kanskje noe man skal vente litt med nå om dagen <3 Jeg kjøpte som sagt mine for to uker-ish siden).

 

Merker nå at jeg har skrevet at alle de nye skoene mine er litt trange, kanskje det bare er foten min som har vokst sånn plutselig, etter 13 år med samme skostørrelse, haha (tror nok ikke det tho). Håper dere likte innlegget, selv elsker jeg å lage (og lese andre sine) slike innlegg. Og ikke minst – god helg alle sammen! Selv skal jeg gjøre mitt ytterst beste for å få helgefølelsen, og har planer om å bestille mat på døren, se på serie og kose meg med en øl i kveld. Men først er det litt jobbing. Håper alle har det fint!

 

H V I L K E T   P A R   L I K T E   D E R E   B E S T ?

 

 

UPDATE PÅ HÅRFARGEN + RABATTKODE

A N N O N S E   N A – K D

 

B R U K   R A B A T T K O D E N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N A – K D

 

B U K S E   N A – K D ,    H E R

S K O   N A – K D ,    H E R   

 

 

Jeg fikk et spørsmål om hvordan håret mitt så ut nå, fra ei som også hadde lyst å “farge” håret rosa. Her ser dere hvordan det ser ut nå, etter 2 vasker! Nå er typ all rosafarge ute av håret, men det sitter enda en del i, bare at det ikke ser rosa ut, bare mørkere. Som dere kanskje ser? Det var egentlig veldig vanskelig å få tatt noen gode bilder med speilrefleksen hvor fargen min nå vises skikkelig, haha. Men ja, det går ganske kjapt ut, og regner med jeg vil være tilbake til min vanlige blonde farge innen max 3 vasker!

 

Nå skal jeg ha min første nett-forelesning, med seminar over Skype. Det kjenner jeg blir spennende, og ikke minst gøy å ha noe skole igjen! Jeg ble så vemodig da noen sa til meg: “Så du har hatt siste skoledag du nå, da?” forrige uke. Det kan jo faktisk fort være. Veldig rart. Men men, nå skal jeg skjenke meg en til kopp kaffe og gjøre meg klar, så blogges vi. ♥