FRA IRRITABEL TIL ZEN

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

 

 

J O G G E – S E T T   N E L L Y ,    H E R

S O K K E R   N I  K E ,    H E R

 

Nå har det begynt å klikke litt for meg, kjenner jeg. Eller kanskje jeg bare har en dårlig dag. I dag våknet jeg irritabel. Jeg sitter her enda superirritabel mens jeg blogger, og er irritert på lyden radiatoren lager, og irritert på at jeg ikke husker at jeg sovnet i går.

Update: dette ble skrevet 11.01 i dag, mens nå er jeg opp og nikker igjen. Jeg bestemte meg for å kjøre den daglige yoga-sessionen, og etter det (+ en kaffe) ble alt litt bedre igjen, haha. For hvem er egentlig jeg om dagen. Tre dager på rad har jeg startet dagen med å hoppe inn i yogatights, rulle ut treningsmatta, og gjøre en halvtime yoga. Etterfulgt av å sitte en time å lese i bok. Herregud for en deilig start på dagen! Takk til alle som tipset om 30 days yoga-challenge med Adrienne. Det er den jeg har begynt med nå, og hadde vært så gøy om flere hadde slengt seg på. Jeg er jo på dag 3 nå, men gjerne si ifra om noen andre holder på også. Og anbefaler også å sette av en viss tid til å lese etterpå, det var faktisk helt sjukt digg. 

Grunnen til at jeg startet med yoga på fredagsmorgenen, var egentlig for å få “helgefølelse”. At jeg ikke trener hjemme i helgene, men heller gjør yoga. Men nå har jeg jo bestemt meg for å sette i gang med 30-days challenge, så da blir det vel både hjemmeyoga og hjemmetrening neste uke. Flere har spurt om jeg kan lage et innlegg på hjemmetrening, og jeg blir nok ikke å lage fullt kjør med øvelser ogsånn – men jeg kan lage et innlegg med utstyr jeg bruker, treningsfilmer jeg har sett osv – om dere vil det?

 

Ellers er det siste dag med 20% på hele Nelly i dag (og 30% off NLY brands), dere kommer til tilbudet her <3

 

5 kommentarer
  1. enig, ja til innlegg med treningsfilmer/treningsinspirasjon/utstyr<3 hvilken størrelse har du forresten i det settet fra nelly?

   1. hva skjer når du trykker inn da? kommer du til nelly liksom? <3 så det bare var 1-2 størrelser igjen da jeg linket, så kan hende det er utsolgt 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg