BILDER FRA TELTUREN

Hahaha alle så typ sånn her ut – med svære kjølebagger, dyner og alt for mye utstyr til å være borte i EN natt. En gjeng som mildt sagt ikke er born and raised friluftsmennesker men likevel vil på teltur B-)

Hahahaha. Ok jeg er så  nørd!!! Dere kan jo gjette hvilket telt som var mitt?! For å være helt ærlig tho så lå limetreet i bilen min fra før da vi jentene hadde vært ute og shoppet litt samme dag, og jeg hadde glemt å ta det ut, så da satt jeg det likevel utenfor teltet for å glamme det opp litt hahaha.

Treet er fra Rusta, lyslenken fra IKEA (gammel), mens telt og oppblåsbar madrass er fra Biltema. Teltet rommer en 150cm madrass og madrassen min er 147 cm. Ja det er plass til to stykker inni det, og det tåler nok litt vann selv om jeg ikke har prøvd det i regn. Får syyyyykt mange spørsmål om dette hver gang jeg legger ut om det, haha! Men tror nok det er best å høre om resten med Biltema, da jeg egentlig ikke har noe peiling haha

 

Da vi kom frem var det en Champions League finale som måttes se, så da var det bare å stable alt av bokser til et bord hahah

Så ble det grilling av pølser og burger, samt deilig tilbehør! Engangsgrillene var helt elendige, så det tok sin tid å få grillet noe som helst – helt til vi tok i bruk pumpen til luftmadrassene og fikk i gang fyr i grillene igjen, haha.

Det er hyggelig med teltur ass, men en ting er sikkert: jeg sover dååårlig i telt, haha. Det blir så sykt varmt på morgenen!! Nå la vi oss riiimelig seint også da siden vi ville se soloppgangen, så om man legger seg og står opp litt tidligere er det kanskje litt bedre. Her er det etter frokost-blækkings på gang

Og dere – jeg badet!!! Årets første bad i boks. Det var faktisk ikke så innmari kaldt, men det var nok like mye fordi det var ganske kaldt i lufta også, da jeg badet på kvelden/natta, haha. Men det var overraskende deilig og refreshing!

I dag har jeg full dag her hjemme, med ting jeg har utsatt i en evighet og sagt “det skal jeg gjøre etter eksamen”. Alt fra støvsuging og vasking her hjemme, tømme mailboksen, levere bunad til rens og skredder, og flere blogginnlegg jeg har på lager. Det blir en bra dag, da jeg elsker å krysse av “to do” listen min, haha. Ha en fin mandag alle!

SOMMERFERIE!

A N N O N S E   N A –  K D

B U K S E    H E R

J A K K E    H E R

 

 

B R U K   K O D E N 

ANNAIS20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   N A – K D 

G Y D L I G   T I L   0 3 . 0 6 . 2 1 

 

Hei alle sammen, long time no see! Jeg har sommerferie!!! På fredag hadde jeg siste eksamen, noe som var så latterlig deilig å levere inn at jeg tydeligvis tok hele helgen fri fra noe som helst jobb og blogg. Matteeksamen gikk heeelt OK – jeg hadde faktisk trodd det skulle gå verre, så sånn sett er jeg fornøyd – jeg satser på å stå, høhø. I helgen har jeg kost meg veldig, og gleder meg til å vise dere hva jeg gjorde i helgen – i går var jeg nemlig på teltur! Jeg tenkte å lage et eget lite innlegg imorgen om det, da det ble en suuuper dag med nydelig vær, selskap og jeg ville aldri dra hjem haha. Men jeg tenkte bare å stikke innom i dag å gi fra meg et lite pip først, også er jeg tilbake igjen imorgen. Håper helgen har vært super og at alle koser seg i finværet!!

NYE SMINKEPRODUKTER

A N N O N S E L E N K E R   B L I V A K K E R 

Jeg fikk en kommentar om jeg kunne linke til produktene jeg anbefalte på story her om dagen, så da tenkte jeg å lage en kjapp bloggpost på produktene også, sånn at jeg har det liggende ute om noen flere skulle lure, og ikke minst anbefale de igjen fordi jeg ble så fornøyd! De fleste som følger meg her inne følger meg vel sikkert på Instagram også, men men – her kommer produktene igjen!

1 .   S E N S A I   G L O W I N G   B A S E ,   H E R

Dette er egentlig en primer, men jeg har brukt min mye alene etter jeg fikk den, samt under sminke. Perfekt primer for meg som eeelsker glød, samtidig er ikke gløden så sterk at den ser sprø ut alene, haha. Elsker elsker elsker Sensai!!

 

2 .   C O M P L E X I O N   R E S C U E ,    H E R

Denne ble jeg influencet av Erica til å kjøpe! Har sett flere ha den men aldri prøvd den selv, noe jeg nesten blir irritert av å tenke på nå som jeg har prøvd den, og ELSKER den. Jeg har lenge lett etter et alternativ til foundation men som samtidig ikke er en foundation, om dere skjønner?? Dette er en blanding av foundation, dagkrem og CC/BB krem. Jeg syntes noen slike produkter har like lite dekk som en vanlig hudkrem, men denne har litt mer dekk i seg og er nydelig på. Jeg har farge Natural 35

 

3 .   S E N S A I   B R O N Z I N G   G E L ,    H E R 

Så til et produkt jeg ble helt _wow_ av, fy søren så fint og naturlig resultat! Er en bronzing gel, denne har jeg i likhet med primeren brukt både alene og under sminke, tror faktisk jeg liker den best alene! Vet at denne kommer til å bli brukt myyyye i sommer da jeg liker å gå uten sminke, og tror jeg skal bestille meg den i enda en litt mørkere farge til når jeg blir skikkelig brun. Den fargen jeg har nå er BG61

Her er alle produktene på hånden! Nå skal jeg sette meg ut i sola å lese litt mer til eksamen. Håper alle får en fin onsdag!

 

NEGATIV OPPDATERING

Advarsel: her kommer en _skikkelig_ negativ oppdatering fra meg med veeeery low energy hahaha. Jeg er så demotivert i dag! Det er som at hjernen min har logget av og tar ingenting inn, husker ingenting, klarer ikke å tenke logisk eller tenke i system. Så at jeg har sittet med skole hele dagen er jaggu et under. Det har dog vært sikkert 5 matpauser og tilsvarende mange gråtepauser (om ikke fler). Jeg krysser alt jeg har for at dagen i morgen blir bedre, og at hodet mitt spiller litt mer på lag.

Nå har jeg akkurat trent og gjort litt yoga her hjemme. Det hjelper litt på frustrasjonen! Jeg har også bestemt meg for å call it a day for i dag med matte, og heller lage litt red curry med kjæresten til seeeen middag. Det blir bra nå kjenner jeg!

S H O R T S   N E L L Y ,    H E R

G E N S E R   N E L L Y ,    H E R

Noen spurte om settet mitt på Instagram – her er linker! Ser det meste er utsolgt men legger til link uansett, regner med det kommer inn igjen veldig snart!

 

BILDER FRA MIN 17 MAI

Endelig får jeg delt noen bilder fra 17 mai med dere! Dere vet jo hvor mye jeg elsker den dagen, hehe. Jeg får nesten aldri sove natt til 17 mai fordi kroppen er så sjukt i spenning, men dette året slo jeg min egen rekord med: 30 minutter søvn. Herreguuuud, er det mulig. Jeg var derfor litt nervøs på om jeg skulle gå rundt som en zombie hele dagen, men det gikk faktisk overraskende bra. En liten powernap etter frokost bare, så fungerte kroppen fint. Men herlighet så kjedelig det er å ligge våken en hel natt, haha!!! Endte opp med at jeg i 04.30-draget bare sto opp, startet å krølle håret og andre ting. Like greit!

Mine fiiiine fine jenter

Dagen startet med en aldri så liten mimosa i solen – det var jo jaggu meg sol på morgenen, såååå deilig!!

I år valgte vi å gå for reker til frokost, noe som var så genialt!! Så slapp alle mann å stå opp ekstra tidlig, søle mens man lager hver sin rett, og ikke minst all maten som blir igjen ofte. Bare en serviett over bunaden og en våtserviett til hendene, så gikk det heeelt smooth. Anbefales å prøve som frokost om man liker reker da så klart haha

Hahahaha

Håper alle hadde en fin feiring, om så det var hjemme med serie på skjermen eller med frokost! I dag er det ny uke, og ny eksamen som skal leses til for denne damen. Skal derimot prøve å være flinkere å få blogget og jobbet litt samtidig denne uken, da det har vært alt for stille her inne. Lover derimot ingenting, jeg vet at jeg må jobbe en del med matten fremover, så vi får se. På fredag er jeg uansett ferdig, så deeeet blir veldig deilig

 

SISTE INNSPURT

Heii og hå alle, og beklager mitt fravær! I morgen har jeg min første eksamen, så av den grunn har det stort sett gått i lesing til eksamen de siste dagene. Jeg ser at dere er innom her og da får jeg så dårlig samvittighet for at det har vært så stille fra meg, så derfor tenkte jeg å komme innom å gi fra meg et lite livstegn. Lesingen går trått, men sakte men sikkert fremover – motivasjonen har vært helt ille lav de siste ukene. Men i morgen skjer det uansett hvor godt forberedt jeg er, så det får gå som det gå.

Uansett, håper det går fint med alle! Til dere som sitter med eksamensforbredelser – stå på og stay strong, ikke så lenge til ferie nå

FREDAGSSKRAVVEL

Hei og gooood fredag mine fine lesere! Jeg skjønner ikke hva som foregår om dagen – den dagen jeg endelig kan sove et par timer lengre så spretter øynene mine opp i 08.30 draget. Og som jeg sa sist gang det skjedde: jeg ELSKER det hahaha. Jeg føler meg som et normalt menneske som ikke trenger å fysisk dra meg opp av senga, uansett hva klokka er. Jeg elsker å sove, men elsker virkelig også de  dagene kroppen plutselig bare: “ferdig uthvilt, jeg nå”

Så etter en kopp kaffe var det å ture i vei på den ukentlige fredags-step timen! Jeg og noen venninner har de siste månedene innført en liten tradisjon, hvor vi møtes på step-time på formiddagen. Det er en slitsom, men veldig deilig start på dagen – i dag dro jeg derfra både rød og blå i ansiktet, haha. Ellers har det gått i rydding og fysikkøving, og nå tar jeg HELG!

Leiligheten i nuet – eeeelsker blomster. Jeg glemmer hver gang jeg ikke har friske blomster hjemme hvor mye jeg elsker det, haha. Disse er jo helt nydelig men så _sjukt_ irriterende når det gule inni de begynner å drysse all over the place. Ok takk for meg

Vasen fikk jeg av ei venninne og den er fra H&M, og lysestaken er fra Kremmerhuset ♥

Jeg fortsetter sist blogginnleggs “masse random bilder fra nuet”-kjør: se de nye tallerkenene mine! Disse FIKK jeg i går, hele 15stk!!! Jeg fikk de av moren til en kompis av meg – jeg ble forelsket i de da vi brukte de på hytten dems på nyttårsaften, og i går fikk jeg melding om at jeg kunne få de!? Herlighet ass, det er mange snille mennesker der ute. Jeg ble så glad!!

Og sist men ikke minst mitt “speilrefleks selfie i speilet”. I dag hadde egentlig håret mitt behøvd en dusj, men den “sparer” jeg til søndag, høhø. Så i dag gikk jeg for oppsettet til “heatless curls” (som jeg viste på Instagram for noen dager siden) bare som frisyre! Det ble jo egentlig super cute, haha 🙂

Ha en super fredag og helg alle sammen!

 

KORTISON I RÆVA

A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K

Hei og god kveld alle sammen! For andre kveld på rad sitter jeg med øynene så trøtte at de nesten faller igjen. Akkurat sånn hadde jeg det i går også – stuuuuuupings trøtt fra klokken 6 til 9, og med en gang det var tid for leggetid: lys våken. Så jeg sitter egentlig bare og venter på at samme regla skal gjentas idag, dessverre, haha.

Dagen min har vært superlang, det føles faktisk ut som den har bestått av to dager!! Om noen skjønner?? Hahaha. Dagen startet med å ha forsovet seg litt til en morgentime til vippebøy (herregud det er lenge siden jeg har forsovet meg?!), etterfulgt en tur til legen for å få tatt kortisonsprøyte. Jeg sliter jo med pollenallergi, og for første gang skal jeg da prøve kortisonsprøyte. Hååååper det fungerer, nesen min er allerede supersår og øynene røde og sviende, og sommeren er ikke enda i gang. Dere som sliter med pollenallergi skjønner sikkert? Uansett – det var snedig å stå der med buksa nede å få en sprøyte i rumpa på morgenkvisten, og det er _by far_ det kuleste som skjedde i dag

Resten av dagen har jeg bare brukt til jobb, trening og middag. Jeg hadde egentlig planer om å få lest litt fysikk også, men slik ble det altså iiiiikkkkkkkeeee…. Men morgendagen er satt av til litt fysikk, så får krysse fingrene for at det blir en god økt. Jeg har ikke tatt noe særlig til bilder i dag, så jeg tok noen bilder i nuet nå med speilrefleksen!:

Joooo herregud det har jo skjedd noe SUPER gøy i livet mitt annet enn kortison i ræva!! Jeg fikk vaskemaskinen min i går!!! Juhuuuu endelig kan jeg vaske klær igjen. Og hvor fin er ikke vaskemaskinen? Jeg valgte å gå for en litt smalere (i dybden) versjon enn vanlig, noe jeg ikke angrer et sekund på. Denne er nå 15cm kortere ut i rommet enn den jeg hadde før (som var “vanlig” størrelse), og det utgjore overraskende mye for gulvplass. Superfornøyd med vaskemaskinen ass, hahaha. Småå, små gleder. Vaskekurven skal også byttes ut, når jeg finner en jeg syntes er fin!

Aaaakkkurat her sitter jeg nå, og spiser opp jordbærene i skålen som kanskje har ligget èn dag for lenge høhø  

T R E N I N G S T O P P   H & M 

J O G G E B U K S E   B I K   B O K ,    H E R

Og her er meg nå! Nå skal jeg lukke maccen, vaske ansiktet, ta meg et stooooort glass brus og se på den nyeste episoden med Mare of Easttown. Og seff, bare vente på å bli våken til jeg skal legge meg da:)))

 

HELG <3

Jeg har jo fått en 100% rutine hva gjelder bloggingen min fra fredag til mandag – oppsummerende innlegg med “helgen min i bilder”, etterfulgt av “jeg hater mandager jeg har hatt en grusom mandag” på mandagene. Så jeg tenker jeg bare setter i gang med å vise dere litt bilder fra helgen min, jeg!:

Åhh, vårstemningen har virkelig satt seg i meg! Så mye at jeg må pelle meg ut i oppkjørselen å skifte dekk på bilen min. Jeg er kanskje sent ute, men samtidig: det snødde 10 mai i fjor liksom. Haha! Uansett – helgen min startet med utemiddag med venna etter jobb og skole. Selv kom jo jeg og Erica rett fra shottespesial-podinspilling, så det var jo snedig hahaha. Men nydelig pizza i nydelig sol, herlighet for en deilig start på helgen!!

Og sånn har egentlig store deler av helgen min gått – kjempegod mat med venner, litt vin og masse gøy skravvel:

På lørdag lagde vi fajitas! Det har jeg aldri lagd selv før, men skjønte jo at det egentlig var som å lage enchiladas, bare at man ikke gratinerer det i ovnen. Supergodt! 

Deilig lunsj på Hevd, altså SE på den deilige toasten!

I går gikk jeg meg en tur alene, med podcast på ørene. Kjøpte meg en iskaffe og satt meg langs vannet og kooosa meg. Elsker å være med folk, men elsker også å være alene

Nå skal jeg faktisk bevege meg på trening! Jeg har hatt siste forelesning på skolen, så jeg har ingen forelesninger mer. Men det betyr jo bare èn ting – å begynne intensiv lesing og regning. Så må vel få inn noen timer med regning også, men først skal jeg trene og hoppe i dusjen. Ha en fin mandag alle!!

MIN SISTE SHOPPING

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y ,   H & M  ( A L T   I   I N N L E G G E T   E R   K J Ø P T   S E L V ) 

T O A L E T T M A P P E   Z A R A

Her er synderen på at jeg ikke har blogget på to dager, hhaahha *skylder på alt annet enn meg selv*. Neida, men dette innlegget har jeg egentlig hatt klart i flere dager, men ville vente på denne fra Zara før jeg postet det, men pakken var to dager forsinket, så da kom den i går kveld. Bestilte meg også en totebag i samme stoff, men den var for liten for min smak så da ble det retur. Elsker denne! Jeg har lenge hatt lyst på en ny sminkemappe, da jeg har brukt min gigantiske fra Malene Birger i mange år. Den er jo helt fantastisk å se på, men den er veldig stor og boksete, så den er vanskelig å ha med seg når man skal rundt, og ikke minst bruker jeg ikke nok sminke til å fylle den. Så nå skal den brukes som en fin oppbevaringsboks på badet hihi

K J O L E   Z A R A

Jeg nettshopper jo eeeeegentlig ikke så masse, men etter Zara forsvant fra Trondheim må jeg innrømme det har blitt litt mer der inne, haha… Se på denne nydeligheten! Denne vurderer jeg å ha på meg senere på dagen på 17 mai

 

P L A Y S U I T   Z A R A 

Hahaha. Ja, nei, jeg vet ikke. Jeg elsker elsker elsker denne, det er veldig typisk meg å falle for slike klær, selv om jeg er veldig i tvil om når jeg skal bruke den. Det ser egentlig mest ut som en tennisdrakt, men jeg tenker jeg får prøve å “glamme den” opp litt med noe kult hår, brune ben og noen kule sneaks. Kan det gå tror dere?

T O P P   Z A R A 

K J O L E   M I S S G U I D E D ,   H E R 

Hahah hver “min siste shopping” har vel by now inneholdt minst et plagg i ribbestrikk? Det er my jam om dagen, og denne sorte trange med split falt jeg pladask for. Som dere ser er den innsvinget i midjen så den sitter veldig fint på, og den har også en høøøy splitt, så funker fint til litt hverdags-fest-aktig. Haha??

 

B A D E D R A K T   V E R O   M O D A ,    H E R

Nå begynner hu bli klar for sommer ass!!! Elsker slik fasong på badedrakter, og sammen med mønsteret ga det meg en nydelig 50-60s vibe. Vil si denne er liiittt liten i størrelsen rundt rumpa, men for meg gikk det akkurat

   

S M I N K E   I D U N   M I N E R A L S

Ya girl har blitt influenced! Denne gangen var det av en sminkeinfluencer (@rmabeauty på Instagram, hun er sååå flink), og det var Idun Minerals jeg ble influenced til å kjøpe. Jeg kjøpte bronzeren og det pressede pudderet, samt maskaraen. Jeg ble superfornøyd med pudderne, men ikke maskaraen. Vippene ble veldig fine av den, men den smittet på øyelokk/øyenbrynsben selv om den ikke skulle gjøre det, så den tror jeg nok jeg blir å gi bort. Men bronzeren – helt nydelig! Blender utrolig fint og resultatet ble flawless. Likte også settingpudderet godt!!

F I K E N T R E   P L A N T A S J E N

 

Denne haaaar jeg vel vist dere før, hehe. Men jeg er så fornøyd med den at jeg slenger den med likevel, haha. Den er så fin at den nesten ser litt … fake ut? Bladene er så grønne og solide liksom?? Hahha *veldig fornøyd*

 

1 .    H E R    2 .    H E R   3 .    H E R 

Liiittt random til slutt her nå, men har fått noen spørsmål angående treningsjakken i midten, så da slang jeg også med to nye treningstopper jeg har kjøpt meg i det siste fra samme plass. Skulle gjerne vist det IRL, men alt er skittent og ligger i min heavy ass skittentøykurv som venter på at jeg skal få den nye vaskemaskinen min i hus, høhø. Treningsjakken er jeg dritfornøyd med, den er kjempedigg inni og med en veldig fin fasong. Treningstoppene tok jeg også med fordi jeg er driiitfornøyd med de – de er cropped uten å være for korte, og har en fasong rundt skuldrene jeg liker veldig godt.

Sånn, det var min siste shopping! I dag skulle jeg egentlig sove litt lengre da jeg ikke har skole, men klarte av en eller annen mystisk grunn å sprette opp klokka 08.15. Noe jeg _ikke_klager på, for det er den type person jeg drømmer om å være, hahaha. Så da fikk jeg jaggu meg tid til å skrive ferdig dette innlegget før jeg stikker på en aldri så liten step-time denne morgenen! Ha en fin fredag alle