BILDER FRA TELTUREN

Hahaha alle så typ sånn her ut – med svære kjølebagger, dyner og alt for mye utstyr til å være borte i EN natt. En gjeng som mildt sagt ikke er born and raised friluftsmennesker men likevel vil på teltur B-)

Hahahaha. Ok jeg er så  nørd!!! Dere kan jo gjette hvilket telt som var mitt?! For å være helt ærlig tho så lå limetreet i bilen min fra før da vi jentene hadde vært ute og shoppet litt samme dag, og jeg hadde glemt å ta det ut, så da satt jeg det likevel utenfor teltet for å glamme det opp litt hahaha.

Treet er fra Rusta, lyslenken fra IKEA (gammel), mens telt og oppblåsbar madrass er fra Biltema. Teltet rommer en 150cm madrass og madrassen min er 147 cm. Ja det er plass til to stykker inni det, og det tåler nok litt vann selv om jeg ikke har prøvd det i regn. Får syyyyykt mange spørsmål om dette hver gang jeg legger ut om det, haha! Men tror nok det er best å høre om resten med Biltema, da jeg egentlig ikke har noe peiling haha

 

Da vi kom frem var det en Champions League finale som måttes se, så da var det bare å stable alt av bokser til et bord hahah

Så ble det grilling av pølser og burger, samt deilig tilbehør! Engangsgrillene var helt elendige, så det tok sin tid å få grillet noe som helst – helt til vi tok i bruk pumpen til luftmadrassene og fikk i gang fyr i grillene igjen, haha.

Det er hyggelig med teltur ass, men en ting er sikkert: jeg sover dååårlig i telt, haha. Det blir så sykt varmt på morgenen!! Nå la vi oss riiimelig seint også da siden vi ville se soloppgangen, så om man legger seg og står opp litt tidligere er det kanskje litt bedre. Her er det etter frokost-blækkings på gang

Og dere – jeg badet!!! Årets første bad i boks. Det var faktisk ikke så innmari kaldt, men det var nok like mye fordi det var ganske kaldt i lufta også, da jeg badet på kvelden/natta, haha. Men det var overraskende deilig og refreshing!

I dag har jeg full dag her hjemme, med ting jeg har utsatt i en evighet og sagt “det skal jeg gjøre etter eksamen”. Alt fra støvsuging og vasking her hjemme, tømme mailboksen, levere bunad til rens og skredder, og flere blogginnlegg jeg har på lager. Det blir en bra dag, da jeg elsker å krysse av “to do” listen min, haha. Ha en fin mandag alle!

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg