BLOGGCOMEBACK OG DÅPSHELG

Hei og hå alle som enda titter innom her! Nå er det jo leeeenge siden sist, men dere vet jo meg og sommer. Høhø. Men siden sist ser jeg jo flere gamle blogglegender har startet opp blogg igjen, kanskje dette er starten på comebacket til blogg?! Det hadde jo vært ikonisk, men enn så lenge tviler jeg vel kanskje litt, haha. Men det er uansett veldig hyggelig å ha bloggen oppe å går, selv om det ikke er så ofte oppdateringer her. Det er også så digg å kunne skrive noe mer enn “this weekend was amazing … <333” som caption, hahaha. Så ja, tenkte å fortelle dere litt om helgen min!

Det er jo flere av bestevenninnene mine som har fått barn, og det er jo så innnnmari hyggelig. Så klart det åpenbare, å ha masse småttiser rundt man kan kose og kødde med, men med det kommer jo også dåper! Så i helgen var jeg bedt i en dåp, noe som var superhyggelig. Et lite bildedryss!

Søta mi, ser ut som vi tarkonfirmasjonsbilde

Før seremonien

Jeg var med og hjalp til litt med borddekorasjoner og pynting, det eeelsker jeg jo å holde på med hihi

Veldig deilig å ha en festdrakt i tillegg til bunaden, da det var skiiikkkelig indian summer i byen. Det var 23-25 grader tror jeg? Og festdrakten min er veldig mye tynnere enn nordlandsbunaden, og jeg hadde lyst å pynte meg skikkelig med bunad. Også var det så fint å bruke festdrakten igjen da det er en stund siden, den er jo sååå fin!

Etter dåpssermoni og dåpsfest dro vi videre for å ta et glass vin!

Der møtte vi gutta boys og Elsa

Elsa chillern på bar

I helgen skal jeg faktisk på dåp igjen, haha! Men da skal jeg reise bort for dåpen, så det blir jo en liten weekendtur. Det gleder jeg meg veldig til! Akkurat nå sitter jeg på kontoret og har hatt en ganske fin mandag hvor jeg har fått unnagjort både treningsøkt og en del jobb, jeg har en tendens til å haaate mandager og mandager hater meg. Det eneste er podden som jeg har prokrastinert noe jæææævelig å redigere hahaa. Så det spørs om kanskje blir utsatt til i morgen, men men. Håper alle har hatt en nydelig helg, og får en fin mandag!