FRA DÅRLIG TIL GOD DAG

A N N O N S E L E N K E R   G I N A T R I C O T

 

Jeg vet hvor utrolig fake og staget “influencer life” dette bildet ser ut – men i går hadde jeg en så dårlig dag at jeg på ekte spiste denne pizzaen i sengen. Bestilte med bud, kjæresten hentet den på døra, og kom med den til meg som lå i senga. Hahaha. Fint bilde da. Men ja, jeg våknet med et historisk trist og nedfor humør, og skjønte at denne dagen ikke var noe å samle på. Jeg måtte da bare embrace hele dagen, og brukte den til å stort sett ligge i senga, se på serie, spise pizza, nudler og drikke sjokomelk. Og det funket!

For i dag har vært en superfin dag – jeg dro på overraskelsesbesøk til Erica, som jeg ikke har møtt på TO måneder. Jeg fikk så vidt sagt hei til henne da jeg leverte party-stæsjet til online-bursdagen min, så det var en etterlengtet møte. Hun slapp jo den nyyydelige kolleksjonen sin med NA-KD i dag, og det måtte jo feires! Så da var det full musikk utenfor døra og en flaske champis i kjølebaggen som vi nøøøyyyt ute på verandaen. Sånne øyeblikk lever man litt ekstra lenge på, særlig nå om dagen!

 

B L U S E    H E R

 

B L U S E   H E R

Et blogginnlegg da veldig få av bildene har noen sammenheng med teksten, haha. Jeg bare deler det lilllllle innholdet jeg har på mobba …. Og ja, sorry for et blogginnlegg som er litt all over the place – men jeg er litt all over the place.  

Vil dere høre noe lol/gøy?? I dag kom jeg meg endelig innom fargehandelen også, da jeg lenge har hatt planer om å male over slitemerker i leiligheten, samt fuge noen hull og male over. Problemet er bare: jeg aner ikke hva hvitfargen i leiligheten min heter, og jeg har kastet alt av gamle malingsspann. Dette måtte jeg jo da forklare til han bak kassa, og dere kan jo tro hvor enkelt det var å forklare at hvitfargen bare var …. “vanlig hvit”. Han ramset opp noen “vanlige” hvitfarger og jeg gamblet som faen på en – og tror dere ikke jeg akkurat fant ut at det var riktig hvitfarge. Herregud så deilig det er å ha litt flaks noen ganger, ass. Så det har jeg gjort i kveld, malt litt rundt i leiligheten. Så ja det var alt fra meg takk og farvel

HJEMMETRENING MED EN TWIST

A N N O N S E   N A – K D ,   N E L L Y

 

J A K K E   M O V E S

C A P S   T O P S H O P

G E N S E R   N A – K D ,   H E R

B U K S E   C H I Q U E L L E

S K O   N I K E ,   H E R

 

  

Noen bilder fra de siste dagene – gårsdagens søndagstur, samt jeg-er-så-proff-matlager-bilder fra da jeg lagde den skinkebiff-sandwichen forleden dag. Den var virkelig sååå god, og anbefales å prøve – superfrisk lunsj, eventuelt en lett middag. Og ja: bladpersillen min henger like mye med hodet som jeg om dagen

Neida, jeg henger ikke så mye med hodet akkurat nå. I dag har vært en ganske fin dag – jeg har nesten fått kortet ned alle 6 sidene, og mangler vel egentlig bare en halv side. Men jeg får den ikke vekk, haha. Alt som er i oppgaven føles jo så viktig! Dette er virkelig story of my life skolemessig. Heldigvis har jeg noen timer i morgen tidlig før eksamenen skal leveres også, så det blir forhåpentligvis suksess til slutt.

Ellers prøvde jeg noe nytt i dag – en online trening på videochat! Jeg er jo veldig fan av online timer og gjør en del det her hjemme, men i dag tok det en ny twist – nemlig at jeg + noen av jentene som hadde mulighet, samlet oss på Zoom og gjennomførte økta sammen. Det kan enten gjøres ved at alle setter på samme video samtidig, eller at èn person deler skjermen sin (førstnevnte funket best til oss, da det ble litt lagg når man delte skjerm). Det var egentlig veldig gøy – når jeg så de andre trene, samt videoen, ble jeg mye mer motivert til å gjennomføre. Så en liten anbefaling på tampen der. Vi tok faktisk også en egen mageøkt etterpå, og da brynet vi oss på denne. FY søren den var tung, og en ting er sikkert – jeg hadde gitt opp etter 3 minutter om jeg var alene på den, haha.

 

MIN LØRDAGSFROKOST

I dag våknet jeg sent, det var overskyet og jeg skulle spise lørdagsfrokost alene. Derfor bestemte jeg meg for å lage en av mine favoritt lunsjer til frokost heller! Jeg har delt en oppskrift på bruschetta før, men den var ganske mye mer tids- og ingredienskrevende, både med hvitløksgnukking, pannesteking, ost og grilling i ovnen. Jeg vet at dette ikke er noe nytt i det hele tatt, men tenkte uansett jeg skulle dele hvordan jeg lager en enkel og god bruschetta!

B R Ø D

P E S T O

C H E R R Y T O M A T

L Ø K

O L J E

 

Ikke bare er det supergodt – men sånn som i dag våknet jeg til et brød som begynte å bli litt tørt, en halv løk i kjøleskapet som burde vært spist, og en pesto som hadde stått åpnet en stund. En veldig fin måte å få brukt opp slike ting!

Bildene forklarer vel det aller meste – men før jeg skjærer opp brødet skrur jeg på ovnen, før jeg påfører et lag med pesto på brødskivene, og legger de i ovnen (selv om den enda holder på å bli varm). I mens kutter jeg opp løk og cherrytomat (i to), tilsetter litt olje og en good del salt (jeg er dessverre veldig glad i salt, men her smaker man jo bare til). Rører rundt, tar brødskivene ut av ovnen – og voila!

 

Det eneste negative med dette er at man stanker så sjuuuukt hvitløk. Da jeg gjorde yoga i sta kunne jeg kjenne hvor intenst løk jeg luktet enda, haha. Men hvem har vel blitt skadet av litt løklukt tenker jeg. Ellers er det veldig godt med finhakket fersk basilikum i også om man har det stående, men let’s be hones – jeg har aldri en fersk basilikumplante stående

H A   E N   F O R T S A T T   F I N   L Ø R D A G   A L L E  

 

EN HERLIG EKSAMENSPERIODE

A N N O N S E   N E L L Y

Finnes det noe mindre helgete følelse enn når du lever i social distancing-hverdagen, samtidig som du har eksamensperiode? Hver dag føles helt lik, med bøtter av kaffe, inne i leiligheten, med nesa i boka eller foran skjermen. Men jeg klager absolutt ikke. Jeg tror dette må være den herligste eksamenen jeg har hatt – det er oppriktig gøy å sette seg ned å skrive, gjøre analyser og eksamen føles liksom ikke så … håpløst som mange andre fag har gjort, særlig i starten. Så det er jo noe! I dag ble jeg 90% ferdig med oppgaven, så da skal jeg laxe litt i helgen, da det stort sett er finpuss igjen. Og nedkutting. Herregud, story of my life. Hver enda oppgave jeg skriver. Denne gangen er det 21 sider som skal kuttes ned til 15. Det blir sikkert kjempegøy

 

 

G E N S E R   N E L L Y ,    H E R

B U K S E   N E L L Y ,    H E R

 

Nå skal jeg gjøre litt yoga før det er taco times med familien. Jeg kjenner nakken min er stiv som en stokk her jeg sitter, så det må tøyes, bøyes og pustes litt kjenner jeg. Jeg er på dag 26 av 30 days of yoga with Adrien, og kjenner jeg oppriktig gruer meg til det er ferdig, haha. Heldigvis har hun mye annet bra liggende ute! G O D   H E L G   A L L E  

NOEN DAGER Å HUSKE

A N N O N S E   N E L L Y

 

G E N S E R   A I M N ,    H E R

T I G H T S   A I M N ,    H E R

H O O D I E   N E L L Y ,    H E R

S O L B R I L L E R   C E L I N E 

S K O   N E W   B A L A N C E

 

Et aldri så lite bildedryss fra de siste dagene. Når solen tittet frem måtte jeg nyte det så godt jeg kunne – med å sitte ute i solen å skrive på eksamen i noen timer, før det ble andre aktiviteter som for eksempel turgåing med familien. Selv om morroa bare varte i tre dager kjenner jeg at jeg er skikkelig takknemlig for de dagene med sol og kos, og at jeg trengte det skikkelig. Så nå er det bare å glede seg til neste gang vi får fint vær, haha.

Nå er det full fokus på eksamensskriving her, og jeg har kjøpt inn masse gode rådvarer så jeg kan lage meg goooode lunsjer og middager, og kose meg med både tilbredningen og maten. Nå er det tilbake til å finne på koselige ting inne igjen for en stund, haha. I dag står skinkebffsandwich med eple og sellerisalat på menyen (denne oppskriften), så forhåpentligvis blir det suksess!! Håper dere har det fint

PS: Så akkurat at de sorte bootsene jeg kjøpte for litt siden er inne igjen, de ble revet vekk sist haha!! Dere finner de her

FINNE GLEDEN I TING

Hei alle sammen, det var lenge siden sist! I helgen var jeg helt crazy bananas og tok en helg hos foreldrene mine. Før har jeg jo bare vært der på to-meters-avstand-middager, men siden jeg kun møter de + kjæresten om dagen, fant jeg ut at jeg kunne ta en liggoverweekend. Og det var så koselig! Superdigg med litt miljøskifte, samt godt selskap og god mat. Jeg skulle egentlig starte eksamensinnspurten, men den ble forskjøvet til i dag – og det ble tydeligvis bloggingen også, haha! Det var ikke planlagt, men men.

I dag startet hverdagen igjen, og jeg har brukt hele dagen på regresjonsanalyser. Det er noe med det å bare komme i gang, ass. Så er det nesten aldri så ille som man hadde sett for seg at det skulle bli. Jeg har sittet i solen (for JA, det har kommet SOL til trøndelag?!) med en iskaffe og prøvd meg litt frem, og nå er jeg jaggu skikkelig i gang. Forhåpentligvis blir det bra det der!

 

Ellers har jeg, som dere sikkert ser – gått til innkjøp av nye planter! Og ikke minst: fått enda en puppekrukke, i gave! Den fikk jeg av @puppeline på Instagram, som jeg ble tipset av av en leser her inne faktisk. Er den ikke fantastisk!? Som dere ser mangler jeg enda å klippe plastpotten og slikt. Ble veldig fornøyd med resultatet så langt! Jeg hadde gledet meg så innmari til å kjøpe plante til den, for 1: å komme meg ut en tur, 2: finne den perfekte planten til potten. Det er vel slike ting man må bli flinkere til om dagen – finne glede i de små tingene – i min “vanlige” hverdag ville jeg nok sett på noe slikt som litt ork. Jeg hadde jo egentlig bare mission om å kjøpe èn ny plante – men jeg gikk jaggu forbi enda en blomsterbutikk på veien hjem, og fant den nydelige zebra-aktige planten. Er den ikke fin!? Den ser nesten fake ut, haha.

 

V I   B L O G G E S   I   M O R G E N   ♥

 

PÅ DET JEVNE MINUS

A N N O N S E   B  I K   B O K ,   N E L L Y ,   J U N K Y A R D ,  A I M N

 

De siste dagene har vært heeelt på det jevne. Eller, lets be real – de har vært på det jevne minus. Dere vet slike dager man våkner om morgenen og allerede er sliten og lei av dagen? Litt sånn. Jeg har hatt litt vanskelig med å “holde motet oppe”, kanskje flere som kjenner seg igjen i den om dagen? Men men, sånn er bare noen dager – og for min del merker jeg det har hjulpet med treningsøkter. Samt gode middager, og serietitting! Og ikke minst – embrace den dårlige dagen og bare ta det for hva det er – en dårlig dag. Man må vel ha noen sånne og 🙂 Håper alle rundt om i landet som har nyyyydelig vær nyter det skikkelig, jeg hadde gjort mye for litt sol og varmegrader i stedet for pøsregn, overskyet og snø, haha!

Ellers har jeg nettshoppet litt nødvendigheter på IKEA, så har jeg litt organisering å holde på med. Det er første gang jeg har nettshoppet ekstra hylleplater, haha. Så nå skal skoskap og klesskap utnyttes enda litt bedre. Jeg venter også på en pensumbok, så jeg får satt skikkelig i gang med eksamensskrivingen. Nå skal jeg ha en nettforelesning, så vi blogges ♥

 

 

J A K K E   B I K   B O K ,    H E R 

H O O D I E   N E L L Y ,    H E R

T I G T S   A I M N ,    H E R

S K O   U M B R O ,    H E R

 

Dette innlegget tok litt tid å få ut, gitt, haha. Nå er klokken 22.18 på kvelden, og hele dagen har gått. Etter jobbing og skole gikk jeg og kjæresten en tur, før det ble take away sushi, et glass vin og en yogaøkt på meg som jeg akkurat ble ferdig med. Så det ble en fin avslutning på dagen! I dag var en skikkelig yin-yoga-type of day, så etter min daglige 30-days challenge (jeg er på dag 20 nå), avsluttet jeg med en egen yinyoga-session. Den var helt fantastisk – denne var det! Skal absolutt gjøre den flere ganger, særlig før leggetid.  G O D   N A T T   ♥

OUTFIT, RABATTKODE OG EN PÅMINNELSE

A N N O N S E   N A – K D

 

R A B A T T K O D E N 

ANNAIS15

G I R   D E R E   1 5 %   O F F

H E L E   N A – K D . C O M

 

 

S K J O R T E    H E R

B U K S E    H E R 

K Å P E    H E R 

 

I dag gønnet jeg en overskrift som rett og slett bare beskriver 100% innholdet i dette blogginnlegget, kjedelig nok, haha. Her har dere outfit fra sist jeg hadde på meg sminke og var velstelt, haha! Følte meg rett og slett superkul. Rabattkoden er gyldig i en uke fra i dag, og gjelder hele NA-KD, inkludert kolleksjonen for de som har lurt på det. Ha en fin dag videre, smask!

 

O G   H U S K   A L L E   SA M M E N :

I dag er søknadsfristen for å søke via Samordna Opptak! 

 

 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER

LITT MOBILBILDER

A N N O N S E   N A – K D ,   J U N K Y A R D ,   S A F I R A

Hei alle sammen! Håper alle hadde en superfin påske – selv har jeg så vidt merket at det var påske. Jeg merket likevel rimelig greit at det var tilbake til “hverdagen” igjen i dag, da jeg fikk utlevert årets første eksamen klokken 09.00 i dag! Det er heldigvis en hjemmekesamen (sjokk) som går over to uker, og som jeg allerede er godt over halvveis på, så det blir nok ikke noe stress. Det er også i det faget jeg har hatt i løpet av de tre årene som kanskje er gøyest – Reklame og Testing heter det! Så det skal nok gå helt greit – da har jeg litt ekstra å holde på med de neste ukene også, så det blir faktisk litt gøy.

Jeg tenkte jeg skulle dele noen mobilbilder med dere! Her fra en en av de få dagene: 1. det var sol, og 2. jeg gikk tur (som jeg allerede har skrevet om på bloggen høhø). Jeg liker hvordan jeg trodde jeg kom til å gå masse turer når jeg var ferdig i karantene, mens i virkeligheten har jeg bare blitt sittende like mye inne som i karantenen, hahaha. Men så har det jo vært fankerns full vinter her også da *excuses excuses*

Ellers har jeg kommet i gang med yogaen igjen! Jeg datt litt av her en uke da det både var bursdag og alt annet gøy – men nå er jeg back on track. Og på dag 18 med 30 days of yoga with Adrien, som jeg anbefaler absolutt alle til å prøve. Liker det såååå godt! Vet jeg har anbefalt det før, men det har gjort underverker for meg i denne perioden, både fysisk og mentalt.

 

T S H I R T    H E R

T I G H T S   M O S H I   M O S H I   M I N D 

 

Og ja, DERE SER RETT. Jeg har fått meg ny yogamatte, hahaha. Den forrige nye har mamma fått låne (heldig), fordi jeg fikk nemlig denne nydeligheten i bursdagsgave av broren min! Ikke bare er den tykk nok, men i en perf rosafarge med sånn pro yogamattestrikk rundt skuldra så jeg kan se ut som den zen-damen da vett.

 

B H    H E R

T R U S E    H E R 

Koden ANNAIS20 gir dere 20% rabatt på alt, ved kjøp over 500,-

 

S M Y K K E   S A F I R A ,    H E R 

A R M B Å N D   S A F I R A    H E R

A R M B Å N D   M E D   F O L K   B Y B I E H L

 

En shoutout til Simens Isbar for driiiitgode store vafler, nam! Nå skal jeg faktisk gjøre dagens yoga, jobbe litt, og så er det ettermiddagsforelesning. Ha en fiiin dag videre folkens!

 

SERIER JEG HAR SETT I KARANTENE

A N N O N S E    N A – K D

 

Dette innlegget har jeg lovet å skrive lenge, men det er jo et ongoing prosjekt, da jeg hele tiden ser ferdig og begynner på nye serier jeg skriver ned på listen, haha… Men jeg tenkte å dele listen slik som den er nå, etter typ en måned hjemme. Jeg er jo en serie-o-man til vanlig og bruker det meste av min ledige tid på det, men all denne fritiden har tatt det til et nytt nivå, ass. Som dere kanskje ser under, haha! Jeg har ramset de opp i rekkefølgen jeg sist så de, så den jeg ble ferdig nå med sist var altså …

 

– KALIFAT

– PAPIRHUSET SESONG 4

– WESTWORLD SESONG 3

– TIGER KING

– OZARK SESONG 3

– TOY BOY

– MANIFEST

– KILLING EVE

– LIAR

– HAMILTON

– LOVE IS BLIND

– GABRIEL FERNANDEZ-SAKEN

– ELITE SKOLEN SESONG 3

– THE CAPTURE

– BEFORE YOU GO (FILM)

– ON THE BASIS OF SEX (FILM)

 

Jeg likte faktisk nesten alt supergodt – Tiger King må jeg innrømme jeg datt litt av, det samme med Toy Boy (den er jeg faktisk ikke helt ferdig med heller når jeg tenker meg om). Love Is Blind fulgte jeg jo også bare med litt sporadisk mens jeg holdt på med andre ting. Filmen Before You Go var egentlig veeeldig kjedelig syntes jeg selv, haha…

Om jeg skal trekke ut mine favoritter fra listen så må det bli Kalifat (sjuuuukt bra!), Killing Eve (tok  meg selv i å le høyt flere ganger, helt alene), Hamilton og filmen On The Basis of Sex. Ellers eeeer jo Westworld og Papirhuset helt nydelige serier som jeg elsker – så om dere ikke har sett de to anbefaler jeg det sterkt!

 

Her har jeg på meg collegegenseren (her) i hvit i XL – som faktisk var en gave til broren min! Måtte bare prøve den selv først, heheh…. Syntes den var veldig kul overzied også? Og buksen er fra Chiquelle <3

Håper dere likte innlegget – det er jo kanskje litt for spesielt interesserte, men men. Kanskje noen har lyst å legge igjen serietips i kommentarfeltet også, det hadde jo vært nydens! Selv har jeg begynt på “Unorthodox”, men kjenner jeg meg selv rett så er den rundet innen dagen er omme hahaha

Håper dere har hatt en fin påske, smask!