LITT MOBILBILDER

A N N O N S E   N A – K D ,   J U N K Y A R D ,   S A F I R A

Hei alle sammen! Håper alle hadde en superfin påske – selv har jeg så vidt merket at det var påske. Jeg merket likevel rimelig greit at det var tilbake til “hverdagen” igjen i dag, da jeg fikk utlevert årets første eksamen klokken 09.00 i dag! Det er heldigvis en hjemmekesamen (sjokk) som går over to uker, og som jeg allerede er godt over halvveis på, så det blir nok ikke noe stress. Det er også i det faget jeg har hatt i løpet av de tre årene som kanskje er gøyest – Reklame og Testing heter det! Så det skal nok gå helt greit – da har jeg litt ekstra å holde på med de neste ukene også, så det blir faktisk litt gøy.

Jeg tenkte jeg skulle dele noen mobilbilder med dere! Her fra en en av de få dagene: 1. det var sol, og 2. jeg gikk tur (som jeg allerede har skrevet om på bloggen høhø). Jeg liker hvordan jeg trodde jeg kom til å gå masse turer når jeg var ferdig i karantene, mens i virkeligheten har jeg bare blitt sittende like mye inne som i karantenen, hahaha. Men så har det jo vært fankerns full vinter her også da *excuses excuses*

Ellers har jeg kommet i gang med yogaen igjen! Jeg datt litt av her en uke da det både var bursdag og alt annet gøy – men nå er jeg back on track. Og på dag 18 med 30 days of yoga with Adrien, som jeg anbefaler absolutt alle til å prøve. Liker det såååå godt! Vet jeg har anbefalt det før, men det har gjort underverker for meg i denne perioden, både fysisk og mentalt.

 

T S H I R T    H E R

T I G H T S   M O S H I   M O S H I   M I N D 

 

Og ja, DERE SER RETT. Jeg har fått meg ny yogamatte, hahaha. Den forrige nye har mamma fått låne (heldig), fordi jeg fikk nemlig denne nydeligheten i bursdagsgave av broren min! Ikke bare er den tykk nok, men i en perf rosafarge med sånn pro yogamattestrikk rundt skuldra så jeg kan se ut som den zen-damen da vett.

 

B H    H E R

T R U S E    H E R 

Koden ANNAIS20 gir dere 20% rabatt på alt, ved kjøp over 500,-

 

S M Y K K E   S A F I R A ,    H E R 

A R M B Å N D   S A F I R A    H E R

A R M B Å N D   M E D   F O L K   B Y B I E H L

 

En shoutout til Simens Isbar for driiiitgode store vafler, nam! Nå skal jeg faktisk gjøre dagens yoga, jobbe litt, og så er det ettermiddagsforelesning. Ha en fiiin dag videre folkens!

 

17 kommentarer

Siste innlegg