EN JULETREUPDATE

A N N O N S E   E L L O S ,   B O D Y S H O P 

P U F F E N   F I N N E R   D E R E   H E R 

 

J U L E S T J E R N E N   F I N N E R   D E R E      H E R

R E V E N   E R   E N   Ø D E L A G T   N Ø K K E L R I N G

J U L E K U L E N E   E R   F R A   S Ø S T R E N E   G R E N E   ( I   F J O R )

 H U N D E N  O G  G R I S E N  E R   F R A   T I N G 

A D V E N T S K A L E N D E R   F R A   T H E   B O D Y   S H O P

 

Hahaha “en juletreupdate” er noe av det mest BLOGGETE jeg har hørt. 1) Ingen har spurt om noen juletreupdate, 2) Det er nok ingen som bryr seg om en juletreupdate, og 3) Det er 2020, ingen trenger en juletreupdate. Men likevel – here we are! Jeg selv er åpenbart veldig opptatt av det, hahah! Jeg har nemlig kjøpt meg nytt juletre, og er veldig fornøyd med det. Er det ikke fint? Jeg kjøpte meg jo juletre i fjor som var en høy, men smal versjon, men det viste seg at jeg faktisk hadde plass til en fullsize. Så da solgte jeg mitt “gamle”, og gikk til innkjøp av et nytt. Det ble superduperbra, meeen nå ser jeg jo at jeg glemte å ta et fullsize-bilde… Fankern! Men jeg har store planer om å legge ut fler bilder fra leiligheten når den er pyntet til jul – dette er nemlig bare første runde, med juletre, julekalender og litt julelysestaker. I morgen skal nissene og det meste andre komme opp. Juletreet er fra Plantasjen by the way, og er modellen “Ulvdal”!

 

H Å P E R   A L L E   H A R   E N   F I N   M A N D A G  

 

FREDDAN

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

J A K K E     H E R

T I G H T S    H E R

S K O    H E R

 

Tudeluuuu og god fredag! Som dere sikkert ser, er disse bildene iiiiikke fra i dag, haha. De har ligget i arkivet mitt siden tidlig høsten, fordi jeg tenkte å dele de når jakken var tilbake til salgs, noe den … aldri ble, haha. Men i dag kom den jaggu meg! Det samme gjelder tightsen – har fått masse spørsmål om den nå under black week, og ser at denne også har kommet inn på Nelly igjen nå. Juhuu!! Men ja det passer veldig bra, for jeg har faktisk fått en rabattkode på Nelly å dele også, som er gyldig i 48 timer. Den gjelder alle NLY brands, altså da har man mulighet til å få 35% på shacketen over også <3 Ellers er de andre produktene også på 25% rabatt, for det er jo black friday i dag!

 

K O D E N   E R

ANNAIS35

Det er faktisk litt deilig å kunne se på bildene ovenfor uten å rive meg i håret av savnet til litt varmere tider og sol. Vinteren begynner jo så smått å komme nå, og jeg kjenner det gjør meg litt glad akkurat i år. Hvorfor vet jeg ikke, men det er noe veldig deilig å gå ute i varme klær, kald luft, sitte inne og tenne lys når det er mørkt ute. Selv om det gjerne kunne vært lysere noooen timer til ute, hahha….

Ha en fin helg alle sammen

 

MAN SER NÅ HVA DET GÅR I

Hei og hå! Denne uken har vært så travel at jeg har begynt å glemme mails. Og det er ikke noe jeg gjør, hahhaa. Så da jeg innså at jeg hadde glemt å svare på en mail ble jeg helt: shit. Det var liksom en god beskrivelse på hvor mye jeg har hatt å gjøre denne uken. Det har stort sett gått i jobb og skole, også har jeg brukt kveldene mine på å spise og/eller lage deilig mat. Det har blitt litt min store glede i denne tiden, å spise og nyyyte fantastisk mat, om det så er fra resturant eller om det er en ny oppskrift jeg selv lager. Og hver gang jeg lager middag har jeg begynt å lage litt “ut av det”, med duk, lys og fint bestikk. Da blir det liksom ekstra stas! Jeg sier dette nå fordi da jeg overførte bildene fra speilrefleksen besto nemlig minnekortet mitt kun av matbilder, så man ser jo hva det går i om dagen her i gården….

På tirsdag lagde jeg asiatisk, da jeg hadde masse udon-nudler som holdt på å gå ut på dato. Jeg brukte denne oppskriften, og den var så utrolig enkel, men med helt nydelig smak.

I går hadde jeg og Erica litt jobb, så da tok vi en liten lunsj sammen – hvor det så klart ble pizza! 

Akkurat nå sitter jeg med maccen på fanget og skal straks begynne med maten, og i dag blir det pasta! Jeg skal prøve meg på en kremet tomatsaus-variant (denne oppskriften), og da gluten-og laktosefri. Men jeg syntes laktosefri fløte og melk smaker helt likt (jeg vet veldig mange syntes det ikke gjør det, men jeg klarer virkelig ikke kjenne forskjell hahaha), og noe jeg lærte av Erica er hvor sinnsykt likt glutenfri pasta smaker. Så det blir gøy! Her er dagens setting:

Jeg har tatt opp julepynten (viser dere senere!), og endelig kan jeg bruke denne nydelige lyslenken med snø og juletre inni. Mener den er kjøpt på Nille i fjor, jeg fikk den av mamma!

Bordsetting har jeg også blitt såååå glad i hahaha. Det er så koselig å komme til et dekket bord!! Og ja det skjærer i hjertet mitt av den megastøgge klappstolen, men sånn blir det med litt for liten leilighet. Hvis noen vet av noen superfine klappstole hit me up hahha!!!

 

H A   E N   F I N   K V E L D  ♥

 

PÅ’N IGJEN

Hei og hååå, da var det påååå’n igjen med mandag. Man skulle tro at styrtregn mot vinduet og vind så sterk at jeg må sove med vinduet igjen gjorde at jeg sov litt dårligere, men tydeligvis fungerer det veldig beroligende på meg. Jeg har sovet supergodt de siste dagene, og hva har stått på 100% av tiden i helgen? Jo, pøsanes regn og noe som virker som en tilnærming til storm. Så da regner jeg med det er grunnen, at det har blitt litt ASMR-vibes?? Haha. Jeg skulle egentlig frem til at det ikke var sååå _grusomt_ å stå opp til morgenforelesning som det vanligvis er på ukens første dag. I tillegg har dagen bare flydd unna, til både skole, jobb og rengjøring av leiligheten. Jeg har dog enda ikke vært ute av leilighetens fire vegger, noe jeg kjenner begynner å bli på tide, haha. Bra jeg skal på en bokseøkt senere i dag!

Helgen var fin og hyggelig, og gikk ut på å spise deilig mat sammen med kohorten min, haha. Vi møttes for å teste ut en ny mexicansk resturant (Hèctor heter den). Der ble det alt fra cheesy quesadillas til (SJUKT) sterke østers, og noen øl. Supergodt og hyggelig!

Dere ser jo hvem som 1) _måtte_ ta et tygg av quesadillasen med en gang servitøren kom med den på bordet, og 2) deretter mistet bestikket over og veltet salsaen 

“Toppen” er et skjerf fra H&M

Ellers har jeg jo blitt helt gærn etter å tegne og male! Det er et supert tidsfordriv når man må være så mye hjemme, samt at det er supergøy, og ikke minst: nydelige og BILLIGE julegaver! Det er godt for så mye, og tenkte å legge ut litt mer om det på Instagram i kveld. Nå er det jo en del reklame på kanalene mine siden det er Black Week, så må være flink å få ut litt annet også haha, og håper dere syntes det går greit 

Nå skal jeg hente teppet mitt på rens (jess, lukten av hundespyet gikk aldri helt vekk så jeg måtte levere det inn på rens – DET er kjipe penger ass) og jobbe litt mer. Vi blogges

 

30% OFF NA-KD

A N N O N S E   N A – K D

Hei og god morgen alle fine! Håper søndagen er god med dere. Jeg tenkte å stikke innom for å si at NA-KD har startet sin Black Week i dag, som betyr 30% off på hele nettsiden. Hvis dere bruker koden BLACKWEEK får dere 30% off hele nettsiden, og koden er gyldig til 29. november! Jeg tenkte jeg skulle vise noen plagg som DM’en min ble rent ned med spørsmål om før i uken, haha. Det er koselig

K J O L E N   F I N N E R   D E R E    H E R

Denne kjolen er. så. innmari. fin. Den har split på den ene foten på fremsiden og sitter som et skuuudddd. Fasongen, fargen og snittet på denne er midt i blinken for meg

V E S T E N   F I N N E R   D E R E    H E R

En aldri så liten vest! Ser denne snart er utsolgt, men legger ved link i tilfelle den skulle komme inn igjen senere. Den var utsolgt før også, men ser ut som den kommer inn igjen her og der!

V E S K E N   F I N N E R   D E R E   H E R

Også denne vesken, som jeg likte veldig veldig godt! Den har en størrelse som er utrolig praktisk, samt at den er litt unik med strukturen i stoffet og den store “chainen”. Elsker!!

♥ H A   E N   F I N   L Ø R D A G   V I D E R E   

 

NATTBLOGGING

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

Hei og god … natt? Jeg innså at det var alt og alt for lenge siden sist her inne, så mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig tenkte jeg å stikke innom å si hei. Jeg er egentlig så trøtt at øynene mine så vidt klarer å holde seg oppe, så det skal bli helt fantastisk deilig å legge seg snart!

Om dere følger meg på Instagram vet dere kanskje allerede at jeg bodde på hotell i går natt – jeg sjekket inn for å få gjort unna masse jobb jeg har fremover! Det er så gøy å kunne levere skikkelig fine bilder i fine omgivelser, og jeg elsker faktisk slike dager. Jeg har som sagt tatt massemasse bilder, så tenkte å dele med dere senere – men akkurat nå får dere det lille jeg tok med speilrefleksen. Noen av de i så kornete og dårlig oppløsning at man nesten skulle tro de ble tatt med analogt kamera, haha.

Middagspause med nydelige blåskjell

 

Vi var så heldige å få en omvisning av hotellet også, som er nyoppusset og virkelig _helt_fantastisk fint. Det var Britannia Hotel jeg bodde på! Her ser man jo ikke så mye, men man ser litt på bildene jeg har tatt <3

 

V E S T   N A – K D

S K I N N B U K S E   N E L L Y ,    H E R

S K O   N E L L Y ,    H E R

 

Tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling på kveldinga og – denne skinnbuksen må være noe av det mest flatterende jeg eier, haha! Den har noe “shaping”-form, som gjør at den sitter som et skudd. Nå er jo disse bildene så mørke at man skulle tro de var tatt på mørke natta, men man ser de bedre inne på Nelly, haha.

Nå høres det ut som vaskemaskina er ferdig her, så da skal jeg begynne å ta kvelden. God natt alle sammen, og god helg!

… LITT MER SHOPPING

Herre min juledag. Jeg fikk noen tilbakemeldinger om at noen syntes slike “min siste shopping”-innlegg er gøy, noe som passer meg perfekt, da jeg er så innmari glad i å lage de selv også, haha. Men jeg hadde kanskje sett for meg at neste “min siste shopping”-innlegg skulle komme om litt lengre tid, ikke èn uke etterpå, haha! Meeen jeg er i julespiriten, og på fridagen min i dag ble det en liten tur innom et par butikker etter jeg hadde vært hos frisøren (viser dere senere). Jeg skulle egentlig bare ha noen julegaver og et lerret, men endte opp med litt godbiter til meg selv også, gitt….!

Jeg har fått supermange spørsmål om den gjennomsiktige kaffekoppen min – den er fra IKEA, men nå har jeg jaggu kjøpt meg to til fra H&M Home. Liker disse kanskje hakket bedre, da de er veldig lette og i litt tynnere glass. Superfine! Kjøpte også favorittlyset mitt som har kommet i gigantisk form, pluss endelig: nye tallerkner! Jeg har egentlig aldri vært fornøyd tallerkenene jeg kjøpte da jeg flyttet inn, og endelig fant jeg de perfekte som jeg kan bruke ved finere anledninger. Alt på bildet er fra H&M Home!!

Enda en kaffekopp (jeg elsker søte og kule kaffekopper) fra H&M Home, og to beholdere fra Normal (herregud for en fantastisk butikk)

Her er også alt fra Normal, haha! Et super støgt bilde egentllig, men what ever. En neglebørste som jeg tenkte å bruke som blåskjell-børste (for hvorfor bruker man egentlig neglebørster??), to nyyydelige gryteunderlag, og den perfekte julepynt. Jeg skal som sagt gå til et større juletre i år, så da har jeg en god unnskyldning til å kjøpe meg litt mer juletrepynt!

Og sist men ikke minst, disse fantastiske glassene! De er fra Ferm, et merke med såå utrolig mye fint. I tillegg til nye tallerkener, har jeg også bestemt meg for å kjøpe noen nye glass, som jeg kan bruke når jeg har middagsselskap. Så en liten oppgradering av kjøkkenet har det rett og slett blitt på meg.

Nå er alle innkjøpene ferdig i vaskemaskinen, så da skal jeg starte å sette det litt ut og organisere. Det er så gøy, haha!! I kveld blir det også litt kickboxing, og ja jeg skal bare nyyyyte fridagen min videre. Ha en fin kveld videre!

BLOD, SVETTE OG PINNEKJØTTVANN

Åh, som jeg elsker når jeg tar med meg speilrefleksen ut av huset, haha. Det er så hyggelig med skikkelig fine bilder i god kvalitet, og jeg gleder meg alltid til å blogge da. Nå i corona er det jo litt enklere å ha det med seg også, da man ikke farter så mye rundt, og aldri skal på byen eller noe liknende. I helgen bestemte “kohorten min” seg for å samles igjen for middagsselskap! Sist gang var jo anledningen Halloween, og i helgen bestemte vi oss for å ha et lite julebord og pynte oss skikkelig. I tillegg til å gjenta suksessen med å lage pinnekjøtt, kålrabimos og alt annet digg som hører til, samt også å fortsette å lære oss å lage drinker!

     

Det ble en veldig veldig koselig kveld, og jeg syntes det er supergøy at jeg har blitt stødig på å lage skikkelig julemat – dette er tredje gangen jeg lager pinnekjøtt, og blir så glad over at det faktisk blir skikkelig godt, haha!! Det samme med drinker – veldig gøy å prøve å lage det selv. Kjolen min så derimot ikke ut etter lørdagen, etter jeg hadde prestert å 1) helle pinnekjøtt-dampvann over meg selv, 2) skjært meg i fingeren som blødde igjennom 5 plaster hele kvelden og 3) svettet :))) Kjøret går

 

BESATT

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y ,   J U N K Y A R D 

S H A C K E T    H E R

H O O D I E    H E R

T I G H T S    H E R

S K O    H E R 

 

Hei og god helg til alle som har det! Selv fikk jeg helg i går, og har det har egentlig fortsatt å gå i ett helt til nå. Jeg har akkurat fått tid til å gjøre dagens yoga, noe som var much needed, da jeg har noen sånne “lynende” (???) smerter i skuldrene etter å åpenbart ha vært anspent i kroppen denne uken. Jeg skal også straks dra en tur på trening, før det blir helg og tacos for alle penga. Ellers har jeg begynt å gå bananas på eletroniske lys – i gårsdagens innlegg viste jeg dere jo de nye “stearinlysene” mine, og i dag endte jeg opp med å dra å kjøpe meg tre (!) kubbelys i samme stil, bare som man kan skru på med ….. fjernkontroll. I tillegg til masse andre lys man kan styre med fjernkontroll. Jeg har blitt helt SPRØ og er besatt av falske lys ass

Okei, da tror jeg jeg sier takk for meg her inne hahaha GOD HELG

 

MIN SISTE SHOPPING!

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y , L Y K O ,  E L L O S

Først tenkte jeg å nevne at alle produktene i dette innlegget har jeg kjøpt selv, men har lagt til annonselenker på enkelte av produktene. Jeg har åpenbart fått en liten shoppebølge over meg, og har gått til innkjøp både her og der. Men jeg ble så fornøyd med tingene jeg har kjøpt meg de siste ukene, så jeg tenkte å vise de her, god gammeldags bloggerstyle hahaha

S K O   H O K A 

 

Jeg har blitt influencet av sånn cirka alle jeg kjenner, som har sko fra merket Hoka. Jeg hadde helt ærlig ikke hørt om merket før dette året, men som jeg har forstått er de tydeligvis helt fantastiske både å gå og trene i. Så da jeg så de i beige da jeg gikk forbi en sportsbutikk, måtte jeg snike meg inn og prøve de – og endte faktisk opp med å kjøpe meg de selv også. Jeg har bare brukt de inne enda, men jeg er heeelt enig i at de er dødsdigge å gå i! Disse skal testes på trening i morgen!!

 

G L Ø D   S E L F   T A N   R E M O V E R ,    H E R

R E N   F O A M I N G   C L E A N S E R ,    H E R

 

Altså the _hype_ jeg har hatt rundt denne selftan removeren, hahaha!!! Jeg er jo utrolig glad i å bruke selvbruning og jeg er veldig nøye på å fjerne alt før jeg starter på nytt, men de siste ukene har jeg hatt en pause fra alt av selvbruningsprodukter. Mest fordi jeg stort sett er hjemme, men også fordi jeg ble litt lei av å skrubbe meg, haha. Så da denne kom ut dro jeg rett på butta å kjøpte den, og er nå i gang med selvbruning igjen. Jeg har faktisk ikke prøvd den enda, men har hørt fra en venninne at den er kjempebra, og jeg gleeeder meg til å prøve den, da er selvbruningsgamet tatt til nye høyder her i gården ass hahaha

Ellers tenkte jeg også å legge med sminkefjerneren min – jeg har jo ofte vist dere hudpleien min, men ikke sminkefjerneren. Denne kjøpte jeg min flaske nummer to av, jeg likte den veldig godt! Funker fint i dusjen, og fjerner sminken bra. Og svir ikke i øynene (syntes jeg)

 

J U L E P Y N T   T I N G

 

Disse kjøpte jeg i går, da jeg så de i et butikkvindu! Det er da juletrepynt – hvor fantastisk fine er de ikke?! Jeg skulle gjerne hatt alle sammen, men de var akkurat litt for dyre til å gå til storinnkjøp, haha. Men altså: en hund med diamanthalsbånd og vinglass?? Blir det gøyere

 

L Y S E S T A K E   E L  L O S ,    H E R

” S T E A R I N ” – L Y S   C L A S   O H L S O N

 

Jeg har hatt lyst på en adventsstake som kan stå i vinduskarmen, uten at den er for julete. Denne fant jeg på Ellos for en stund siden (ser den er utsolgt nå, men legger ved link i tilfelle den kommer inn igjen), og den passer perfekt!! Enda bedre ble det da jeg fant “stearinlys” på Clas Ohlson i går som går på batteri, som faktisk ser ekte ut! Da gjør det ingenting at de står under gardinen, ved en plante eller liknende. Da unngår man også at leiligheten blir driiiitvarm på grunn av så mange stearinlys, haha. Superfornøyd med begge to!!

 

B R O N Z E R   C A I A   C O S M E T I C S 

 

Denne ble jeg også influencet til å kjøpe, og angrer ikke et sekund! Hadde gått tom for den ene bronzeren min, og bestemte meg for å prøve denne i fargen “Antigua”. Må si jeg er veldig imponert over konsistens og hvordan den legger seg på huden, skikkelig skikkelig fin!

V E S T   H & M

Hahaha okei dette var kanskje litt vel old school – vesten så jo faktisk ikke noe fin ut i det hele tatt på dette bildet. Alle bildene ble tatt for 20 minutter siden, så litt dårlige lysforhold, høhø. Elsker trenden med vester og halser, og syntes det er såå mange fine varianter å få nå! Denne kjøpte jeg i en litt større størrelse enn hva jeg vanligvis bruker, så den går godt over rumpa og er litt oversized

T I G H T S   I C A N I W I L L ,    H E R

T O P P   N  E L L Y ,    H E R

 

Dette kjøpte jeg meg i går, så her har jeg ingen “in real life”-bilder. Men tightsen har jeg jo vist dere maaange ganger før! Det er jo en av mine favoritt-tightser, og jeg hadde egentlig tenkt å vente til Black Friday med å kjøpe meg en til. Jeg ville ha to av den da jeg bruker den såppas mye, både til trening og hverdags. Men i går (og ut dagen i dag!!) var det singles day på Nelly med 22% på alt, så da ble det jaggu meg tights og to topper. Toppene har jeg også sett på andre, og de er sååå fine – det er denne jeg linket til, pluss den samme i beige (men den er utsolgt nå så jeg)

Det var et lite hei fra meg i dag, med litt shoppings og litt (mye) skravlings. Jeg har faktisk også kjøpt meg staffeli (!!) og en ting-finner (lol), men de glemte jeg å ta bilde av – men staffeliet tenkte jeg å vise dere senere. Håper dere syntes det er gøy med slike innlegg, jeg merker selv at jeg elsker slike innlegg, haha. Ha en fin kveld videre!