MAN SER NÅ HVA DET GÅR I

Hei og hå! Denne uken har vært så travel at jeg har begynt å glemme mails. Og det er ikke noe jeg gjør, hahhaa. Så da jeg innså at jeg hadde glemt å svare på en mail ble jeg helt: shit. Det var liksom en god beskrivelse på hvor mye jeg har hatt å gjøre denne uken. Det har stort sett gått i jobb og skole, også har jeg brukt kveldene mine på å spise og/eller lage deilig mat. Det har blitt litt min store glede i denne tiden, å spise og nyyyte fantastisk mat, om det så er fra resturant eller om det er en ny oppskrift jeg selv lager. Og hver gang jeg lager middag har jeg begynt å lage litt “ut av det”, med duk, lys og fint bestikk. Da blir det liksom ekstra stas! Jeg sier dette nå fordi da jeg overførte bildene fra speilrefleksen besto nemlig minnekortet mitt kun av matbilder, så man ser jo hva det går i om dagen her i gården….

På tirsdag lagde jeg asiatisk, da jeg hadde masse udon-nudler som holdt på å gå ut på dato. Jeg brukte denne oppskriften, og den var så utrolig enkel, men med helt nydelig smak.

I går hadde jeg og Erica litt jobb, så da tok vi en liten lunsj sammen – hvor det så klart ble pizza! 

Akkurat nå sitter jeg med maccen på fanget og skal straks begynne med maten, og i dag blir det pasta! Jeg skal prøve meg på en kremet tomatsaus-variant (denne oppskriften), og da gluten-og laktosefri. Men jeg syntes laktosefri fløte og melk smaker helt likt (jeg vet veldig mange syntes det ikke gjør det, men jeg klarer virkelig ikke kjenne forskjell hahaha), og noe jeg lærte av Erica er hvor sinnsykt likt glutenfri pasta smaker. Så det blir gøy! Her er dagens setting:

Jeg har tatt opp julepynten (viser dere senere!), og endelig kan jeg bruke denne nydelige lyslenken med snø og juletre inni. Mener den er kjøpt på Nille i fjor, jeg fikk den av mamma!

Bordsetting har jeg også blitt såååå glad i hahaha. Det er så koselig å komme til et dekket bord!! Og ja det skjærer i hjertet mitt av den megastøgge klappstolen, men sånn blir det med litt for liten leilighet. Hvis noen vet av noen superfine klappstole hit me up hahha!!!

 

H A   E N   F I N   K V E L D  ♥

 

14 kommentarer

Siste innlegg