THE AFTERMATH AV OUTFITBILDER

A N N O N S E L E N K E R   N E L L Y

T S H I R T   H E R 

B U K S E   H E R

S K O   H E R

S M Y K K E  S T I N E  A

S M Y K K E  D A R K 

 

Dagens outfit! Blazeren er driiiiiitgammel, med et merke bak som jeg aldri har sett før, haha! Jeg har et litt blandet forhold til det å kle på meg og sminke meg om dagen – jeg begynner å savne det veldig, å føle meg fin og “normal” litt oftere, samt ta bilder til bloggen av antrekk og så videre. Samtidig har jo 2020 og 2021 bestått av 80% sminkefri dager, så jeg merker også at det å sminke seg blir et slags… stress, haha. Det å ha på seg ordentlige klær hver eneste dag, i likhet med masse annet, blir noe jeg må venne meg til igjen når ting blir som normalt, haha.

Bildene over tok jeg da jeg kom inn døra etter å vasset rundt i søle og snø – men måtte så klart inn å ta outfitbilder med skoene på, fordi jeg syntes de er så kule, haha. Så dere kan jo se the aftermath av det:

Derav hvorfor jeg har vasket leiligheten i dag lol

Når jeg skriver dette merker jeg hvor utrolig off hodet mitt er??? Oppe i nøtta står det helt stille. Dagen i dag har gått til å gjøre litt ærend, trene, vaske leiligheten og jobbe. Det var virkelig deilig å ha forelesningsfri i dag – av en eller annen merkelig grunn tror jeg det er fredag?!

Nå skal jeg bestille meg noen bilder til leiligheten, se noen mattefilmer (jippi:D) og slappe av resten av kvelden. Forresten, vet noen om man kan få halsbrann / sure oppstøt av å drikke jævlig mye brus?? Hilsen ei som lå oppe i to timer i natt fordi sure oppstøt hindret søvnen lol (og som drikker veldig mye brus om dagen) :/

MIN SMYKKEOPPBEVARING

A N N O N S E L E N K E   G L I T T E R

I helgen organiserte jeg litt i smykkene mine! Jeg har det ganske “på stell” på det området fra før, men fikk jo et smykkeskrin i posten her om dagen som jeg ville prøve å ta i bruk. Var litt i tvil om jeg skulle ha det stående “fremme” eller heller fortsette å ha ringer osv i forskjellige små skåler. Men nå er mine mest brukte ringer ++ lagt nedi, og syntes det er veldig fint, og ikke minst oversiktlig! Knipset noen bilder til dere for å vise, og tok i samme slengen bilder av resten av smykkeorganiseringen min, da jeg har en god del og de er litt forskjellige plasser.

S M Y K K E K S R I N E T   F I N  N E R   D E R E    H E R

Her er jo da smykkeskrinet – her har jeg ringene mine, pluss små øreringer og mine tynneste armbånd som jeg bruker til hverdags. Det er noe med hodet mitt som bare STEMMER når jeg ser ringene ligge sånn – det går også an å ta ut den delen av smykkeskrinet og bare ha den liggende fremme også!

 

S M Y K K E S T A T I V   H M   H O M E

Her har jeg alle smykkene mine! Elsker et slikt smykkestativ som gjør at jeg kan se alle sammen hengende med litt mellomrom. Her har jeg i tillegg armbåndene mine i gull-“chains”. Skjellet ved siden av brukes til hårstrikk og er fra Bali, skulpturen har jeg laget selv, og bildet er brodert av @broderinfluencer <333

Denne skuffen har jeg sikkert vist før – denne er en del av klesskapet og kan dras ut og inn. Her har jegstørre øredobber stort sett, pluss noen litt større, mer crreeezi armbånd, lol, haha.

Sammen med smykkeskrinet på sminkebordet står denne boksen med klokker i! Jeg burde vel egentlig solgt noen av de de da de ikke brukes, men det er noe med meg som bare ikke får gjort det. De er så fine, og jeg har supermange fine minner med mange av de. Jeg er i en periode hvor jeg ikke bruker så alt for mye klokker – men det kommer nok en dag hvor jeg begynner mer igjen! Og jeg er superglad i klokkesamlingen min Den jeg bruker mest at the moment ligger på den ene krukken min, oppi der har jeg hårspenner!

En liten close up – jeg ville bare vise dere to nye smykkeanheng! Kirsebæret ønsket jeg meg til jul og fikk av søsteren min, det er fra Stine A om jeg ikke tar feil. A’en kjøpte jeg selv, og trooor kanskje den er fra samme merke? Begge er uansett fra Shine i Trondheim

 

MIN NYE BILDEVEGG

Hei og god kveld alle! Jeg tenkte å stikke innom for å vise dere den nye bildeveggen min, som jeg kom på at jeg har glemt å vise! Nå gjorde jeg det nye “hjørnet” i leiligheten min ferdig for kun noen dager siden da, men jeg liker jo å vise dere ting med _en_ eneste gang, haha. Før hadde jeg jo en hvit skapløsning fra IKEA her, og på veggen hang kun porselens-hjertevasen min fra Seletti. Det var jo veldig enkelt og fint det, men jeg ble litt lei hele “hjørnet”, og jeg fant ut jeg ville bruke mest mulig av veggene jeg faktisk har her. Så her ble resultatet:

Nå ser dere jo ikke hele “hjørnet” da speilrefleksen sin linse ikke kan zoome ut (eller inn forsåvidt), men jeg regner med jeg blir å stå en goood del foran denne veggen på både Instagram hauls og bilder, haha!! Og i dag var det jo mest bildeveggen jeg skulle vise, så her er en close up:

Skapet er fra Bloomingville, bildene med”bikinidamene” er fra HAY, de to små bildene har søsteren min tegnet og malet, og det siste har jeg selv tegnet av meg og kjæresten! Jeg syntes de ble superfine sammen, og er åpen for å utvide den enda mer. Jeg er veldig glad i slike bildevegger hjemme hos folk, og det må gjerne være litt “rotete” for min del, hehe. Liker også godt at det er en fin blanding av bilder som er kjøpt, fått og laget selv. Jeg venter også på en pitteliten hylle jeg tenkte å ha under de to små, som jeg kan sette noen fine ting på.

Nå må jeg lukke igjen maccen, for nå skal jeg skrive over både matte og fysikknotater før ukens siste forelesningsdag i morgen. Med bøtter av kaffe og Redbull blir nok det å gå fint, og ikke minst: nå får jeg kjent på den deilige helgefølelsen igjen!! Hahaha *prøver å late som at ferie ikke er det diggeste i verden*

SKOTIPS, SNACKTIPS, VOTTETIPS OG FILMTIPS

A N N O N S E L E N K E   N E L L Y  ,  G L I T T E R

Hallais og god kveld! Dagen startet i kjent stil med å dra ut senga og rote rundt i halvsøvne (og halvblinde) etter mobilen til kjæresten min som faller under senga annenhver natt. For en utrolig kjip måte å starte dagen på egentlig, å kave etter en mobilalarm som går av i 7-8 draget under senga, haha. Siden jeg har smalest hender er det ofte jeg som må til pers også. Men det er en veldig effektiv måte å stå opp på, for det er liksom ikke bare å legge seg under dyna og sovne igjen. Så der dere – fikk dere svar på det ALLE har lurt på: Hvordan våknet egentlig Anna i dag

Jeg har hatt full forelesningsdag i dag, og bildet ovenfor er meg i en av pausene, haha. Ellers dro jeg faktisk på cafè og hadde øvinger halve dagen noe som var veldig deilig. Få på seg litt sminke, ordentlige klær, drikke kaffe, se på folk og ikke minst møte lesepartneren min for litt regning.

Nå har jeg akkurat kommet inn fra dagens tur, som endte i megselv som ble helt besatt av å kaste snøball. Herregud så lenge siden det er jeg har gjort det?! Gikk rundt og kastet snøball på stolper, blinker og …. vinduet til treningssenteret, hahaha. Barnet ! 

I går fant jeg ut noe jeg finner underlig tilfredsstillende: blokker hvor (nesten) alle lysene er skrudd på! I tillegg hadde alle vinduene litt forskjellige nyanser med lys, og det var bare så fint å se på hahaha. Ellers ble det også litt tømming av grønnsaker i form av snacks med dip – jeg har aldri prøvd selleristang med dip før, men det var faktisk veldig godt!

H A N S K E R   G L I T T E R ,   H E R

Jeg tenkte å komme med et lite vottetips! Jeg ble selv så utrolig positivt overrasket og ikke minst fornøyd, så da må jeg dele det med dere også. Disse vottene fikk jeg av Glitter i en liten julegave, og da jeg prøvde de på skjønte jeg at det er “hansker” inni votten?? Nå har jeg brukt de ute 3-4 ganger også, og de er et av de varmeste vottene jeg har om dagen (da Hestra-vottene mine er hjemme hos foreldrene mine at the moment). Så når jeg søkte de opp nå at de også er i ekte skinn, noe jeg heller ikke visste. Så ja, veldig fornøyd med disse!

Ellers shoppet jeg faktisk litt i sta! Jeg browset litt på nettet og fant ut at skoene jeg har hatt lyst på en goood stund endelig var kommet inn igjen. Så da klikket jeg meg de hjem, og tenkte å vise de her også, i tilfelle det er flere som har ventet på de:

S K O   N E W   B A L A N C E ,    H E R

Juhuuu! Nå skal jeg se på serie resten av kvelden. Og helt på tampen, et lite filmtips: Soul! Jeg så den på søndag, og elsket den. Så fantastisk fin den var, og var helt annerledes enn stort sett alt av både Disneyfilmer og film generelt. Ligger på Disney+!

H A   E N   F I N   K V E L D  

FØRSTE SKOLEDAG

I dag var dagen hvor det var tilbake på “skolebenken”, eller som det heter i 2020/2021: kjøkkenøya med live forelesning på maccen. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg gruet meg veldig, både til å stå opp tidlig igjen men også for å må begynne å fungere, tenke og regne, haha. Jeg vet jo at å stå opp tidlig og komme i gang med dagen gir meg veldig mye sånn egentlig, men herregud så vanskelig det er å sette i gang med det etter så mange uker med fullt anarki på søvnfronten. Så etter to timer morgenforelesning var det ei som hoppet glatt over øving i matte, og tok en liten time under dyna heller. Som jeg sa til kjæresten: “Jeg kan faktisk ikke gå all inn på første dag tilbake, ass”.

Ellers har jeg vært på trening og handlet mat i dag, og da blir resten av dagen tilbragt inne. Heldigvis begynner jo mailboksen å våkne litt til liv igjen, så da har jeg litt jobb å holde på med. Dagens store høydepunkt er å prøve Rema sin Tom Ka Gai ferdigsuppe – jeg elsker jo Rema sine “ferske” ferdigsupper, så da jeg så denne varianten hadde kommet rev jeg med meg en. Hahhaa viktig å klamre seg fast til noen små lyspunkt i en veldig snedig hverdag

Helgen besto også av noen lyspunkt: å bestille deilig takeaway blandt annet! Dette hadde jeg som en greie sist lockdown også – å bestille meg takeaway hver helg, både for å “bryte opp” hverdager fra helgedager, men også for å støtte mine favorittresturanter. Så om man har råd og mulighet til det er det et supertips, jeg gleder meg allerede til neste helg og digg resturantmat hehehe. Ellers gikk det mye i det samme – se på serie, spise godteri og gå tur. Jeg fikk endelig møtt Erica igjen – vi tok oss en gåtur og kaffe, noe som var sååå utrolig koselig. Deilig å få lettet litt på både kropp og sinn, som begge to kan bli litt tungt om dagen.

L I T T   B I L D E R   F R A   H E L G E N   F R A   S P E I L R E F L E K S E N

Har sett at å “rate” godteriet til folk er en greie?? Hahah?? Her har dere meg i et nøtteskall. Dette + Bubbliz og Vepsebol er meg i godteri. Jeg tror jeg har spist det samme siden jeg var 6 år, seriøst, haha. Og når jeg ser på bildet over lyser det jo egentlig bare…. barn

Mange spør om denne lysestaken, det er Kube lysestake fra By Lassen! ♥

Nå skal jeg skrive over forelesningsnotatene mine fra i dag, maile litt, før det blir Tom Ka Gai og seeeeriiiii. Herregud, jeg må virkelig komme på noe gøy å blogge om i uken som kommer, for jeg tror hverken dere eller jeg orker å høre mer om serier på et par dager, hahaha

MIN KARANTENE 2.0 “TO DO LIST”

Haha, det er like rart å skrive slike innlegg som det var i mars 2020 – “karantene to do list”-liksom? Nå er jeg jo heller ikke i karantene, men you know. Men men, virket som flere av dere var fysen på å få litt inspirasjon til ting man kan gjøre, jeg tar selv GJERNE i mot tips, haha! Jeg skriver ned hele tiden ting jeg kommer på “burde” vært gjort men aldri blir gjort, som er greit å få unnagjort nå. Det er jo jeskla kjedelig, særlig når dette er andre gang på et år jeg gjør enkelte ting, men det er jo veldig praktisk. Digg å få seg en pause fra de uendelige timene jeg bruker foran TV’en om dagen, si

 

VASKE LISTER

Dette er en ting som sikkert tar max 10 minutter hjemme hos meg, da det bare er å gå over med en våt klut – men herregud så kjedelig! Det er noe jeg ellers aldri gjør, men så samler det seg jo jaggu litt støv der. Så det skal bli gjort i morgen tenkte jeg. Hahha tenk at en ukedag i uken min akkurat nå består av ett gjøremål: å vaske listene

 

RYDD LOFT / BOD 

Dette gruer jeg meg litt til, da det er noe som fort kan ta mye tid, men samtidig liker jeg jo veldig godt å organisere ting, og i slike oppbevaringsrom kan det jo være superkjekt å ha litt orden, så man slipper å stå 15 minutter å lete etter utebukse når man plutselig skal på ski

 

MAL OVER FLEKKER I LEILIGHETEN

Lol denne er jo superspesifikk, men jeg skal gå over med både hvitt i leiligheten som jeg gjorde sist lockdown, hvor det er blitt bruksmerker o.l. Ellers skal både den grønne veggen og det rosa rommet mitt få seg litt quick-fixes i lister og kroker hvor det ikke er malt godt nok eller malingen har fått seg en støkk

 

YOGA

Jeg klarte jo å opprettholde de gode yogarutinene mine jeg opparbeidet sist lockdown ganske lenge, helt til sommeren (jeg syntes det er lenge i hvert fall hahaha). Men etter sommeren ble det helt slutt, og jeg har vel gjort yoga 4-5 ganger dette halvåret. Nå tenkte jeg derimot å starte igjen, da jeg merket hvor utrolig godt det gjorde for både kroppen og hodet mitt! Akkurat nå har jeg fortsatt på “yoga camp” med Yoga With Adrien, men ser hun har begynt på en ny 30-days challenge nå, som er supert å starte på om man er fysen på å prøve ut litt yoga.

TA NED JULEPYNT

Yesss dette er det kanskje mange som allerede har gjort, men you know me – jeg liker jul og alt som kommer med det, litt for godt. Men det må jo forsvinne snart, haha.

 

RYDDE I SKO OG KLESSKAP

Noe jeg prøver å gjøre litt hele tiden, men kanskje er litt for dårlig på. Selv liker jeg å sette av goood tid til dette og ta en skikkelig clean up, og tenke over litt hva jeg faktisk bruker, og hvor lenge siden det er sist jeg brukte et plagg. Jeg har ganske ambivalente følelser til denne aktiviteten for jeg hater å kvitte meg med klær jeg har vært glad i, men samtidig er det også utrolig tilfredsstillende å ha orden og god plass.

 

VASKE VASKEN

Hahaha, jepp, dette gjør jeg egentlig ganske ofte, men i dag fikk vasken seg en skikkelig grundig omgang, med både skrubbing, klor og polering. Det er så digg å få gjort, og se hvor mye smuss og ekkelt det faktisk kan ligge på en overflate, haha.

VASKE INNI STEKOVN

Ok, så dette gjorde jeg for første gang i dag?! Haha! Jeg tok støvsugeren først i kriker og kroker, før jeg gikk over med stålull og deretter vann. Det var overraskende tilfredsstillende aktivitet, men jeg er likevel glad det forhåpentligvis er lenge til neste gang

 

VASKE OG STØVSUGE LEILIGHET

Dette er jo en litt hverdagslig ting, men dette har jeg også gjort i dag! Som dere kanskje skjønner besto dagen min av en skikkelig overhaling hva gjelder rengjøring, haha. Men når jeg først skal sitte inne så mye liker jeg godt å sitte i et rent og ryddig miljø, pluss at jeg har en jæææskla badematte som hadde etterlatt masse fnask i noe vasket tøy, og slike ting blir jeg SPRØ av ok takk for meg (men seriøst sånn småfnask er seriøst noe av det værste jeg vet)

SE SERIER

Som… om….. jeg trengte å ha med dette, haha. Dette er egentlig det jeg gjør store deler av dagen, jeg sitter akkurat nå på femte time med TV-titting. Jeg skal finne en ny serie å begynne på i kveld! Tenker å komme med enda et innlegg med “serier jeg har sett i det siste”, for jeg har sett mange serier jeg likte supergodt den siste tiden

 

LAGE DUMPLINGS

Hahaha, igjen veldig konkret, men som jeg nevnte på mandag har jeg jo mål om å lage mye god mat nå, og ting som dumplings og andre retter som tar 60 min +++ er fine aktiviteter nå. Da kan man liksom lage en “ting” ut av det, og sette av en hel kveld – kanskje ta seg et glass vin mens man holder på, for så å nyyyyte resultatet etterpå. Dumplings er en av rettene jeg skal lage som tar litt lengre tid, men har også lyst å prøve meg på hjemmelaget ramen. Men det må jeg lese meg litt mer opp på, haha!

Her finner dere innlegget hvor jeg lagde dumplings, med link til oppskriften!

Så ja, dette var min egen “to do” list for dagene og ukene fremover. Håper ingen tenker dette er noe man “må” gjennføre what so ever, hahah!!! Jeg personlig liker jo for eksempel å rydde og organisere, og finner en viss glede i det, så da blir jo det en del av mine gjøremål. Men gjerne gjerne gjeeerne kom med deres egne tips – om det er alt fra noe gøy å gjøre på Zoom, en god serie eller noen nyttige gjøremål!

MIN DAG I BILDER

I går kveld bestemte kjæresten og jeg meg for å ….. dra på skitur!!! Jeg har enda en liten uke igjen før jeg starter på skolen, pluss at jeg prøver å finne på litt gøyale ting i noe som kan være en litt tung periode, med både starten på et nytt år kombinert med lockdown, haha. Jeg er egentlig hverken spesielt glad i eller god i å stå på langrennski, og husker som barn at jeg tenkte “når jeg blir voksen skal jeg aldri gjøre dette igjen”, hahhaa. Men det er noe med å prøve ting igjen som litt eldre, og det var jaggu ikke så værst. Selv om alle andre i løypa føyk forbi og jeg var riiimelig ustø hele turen, fikk vi en helt fantastisk solnedgang og ikke minst den deilige følelsen etterpå. Vi endte opp med å være ute i over 3 timer fordi vi begge hverken er særlig naturtalent på ski eller skiløyper, så da vi eeeendelig fant parkeringsplassen var kroppen helt dauu, hahhaa.

Et uvant syn, hahha!! Jeg er mye mer glad i å ake og kjøre snowboard, men etter i dag ble jeg litt mer glad i langrenn skal jeg innrømme. Men essensielt med kakao, brus og sjokkis i sekken ass

Altså hallo solnedgang?! Det var faktisk helt magisk

Til dere som spurte på Instagram – genseren er strikket av bestemoren min! Superfin, myk og varm – har brukt den så mye ute i julen

Da vi kom hjem var det tid for middag, og jeg hadde jo allerede lagt planer om å lage enchiladas! Jeg endte opp med å ikke gå for noen spesiell oppskrift, bare følte meg litt frem på ingredienser. Det ble helt fantastisk nydelig om jeg skulle sagt det sjæl, og det var også superenkelt. Jeg henger sikkert 10 år etter som aldri har laget enchiladas, men men – bedre sent enn aldri haha 

Men ja om noen skulle ville lage det samme: jeg stekte kylling i strimler til de fikk litt farge, hadde oppi 1 rødløk, 1/2 rød paprika og 1/2 gulpaprika. Stekte litt til, før jeg hadde oppi to poser BBQ Fajita krydder fra Old El Paso, og litt vann. Stekte/kokte alt litt til, før jeg helte av sausen i en egen skål. Deretter la jeg klart 5 tacolefser (jeg kjøpte de mellomstore siden jeg har en ganske liten ildfast form), og fylte hver tacolefse med kyllingfyllet, tok litt revet ost over, før jeg brettet den sammen og snudde den, og la den i den ildfaste formen. Dette gjorde jeg med alle 5, før jeg strødde ost over der igjen, og helte resten av sausen over. 10-13 min i ovnen på 200 grader, bare til osten var gyllen! Lagde også picco de gallo ved siden av, pluss rømme og tacosalsa. Helt nydens var det

H A   E N   F I N   K V E L D   V I D E R E  ♥

 

MATLAGINGS-LOCKDOWN

Hei og hopp, det var lenge siden sist! Jeg hadde egentlig tenkt å komme tilbake hit litt tidligere, og med litt bildedryss fra siden sist. Men jeg blir bare så jæskla nedfor hver eneste 1. januar og start av året, at jeg bare trenger noen dager for å komme meg. Jeg blir veldig melankolsk rett og slett, og når andre går for “2021 lets do this” så sitter jeg selv og kjenner meg, ja, nedfor rett og slett. Nå begynner det derimot å komme seg litt, så det er jo fint. 

Meeen nyttårsbilder får bli senere i uken, for siden det jaggu ble annonsert en aldri så liten ny lockdown i går tenkte jeg å heller blogge om noe som kanskje kan inspirere noen til å finne på noe nytt og gøy i de to ukene fremfor oss. Det første jeg gjorde da jeg hørte pressekonferansen var å ta frem notatene slik som sist runde, og skrive ned alt jeg kom på at jeg måtte ha gjort. Malt lister, sydd ødelagte klær, henge opp bilder, o.l. Jeg kan jo lage et eget innlegg på akkurat det (igjen) om det skulle være gøy å lese, høhø. Uansett – jeg bestemte jeg for at disse to ukene skal bli en matlagings-lockdown for min del. Jeg har jo blitt veldig glad i å lage mat, men samtidig er jeg jo også veldig glad i ferdignudler, toast og frossenpizza. I natt lå jeg oppe å søkte etter noen digge oppskrifter å prøve meg på, og i dag blir det denne nudelsalaten. Ellers tenker jeg også å lage enchiladas (som jeg aldri har laget før?!), sommerruller, dumplings og annet digg. 

Jeg nådde nye blogg-høyder da jeg organiserte matvarene og stilte de opp etter jeg kom fra butta. Herregud det føltes rart. Men ja, også litt nice etter å haltet seg hjem med 4 stappfulle poser, haha. Jeg har aldri laget “mine matinnkjøp”-innlegg, men her kommer det jo jaggu et, da

Er egentlig sånt gøy? Nå ble jeg hella selvbevisst kjente jeg, hahaha. Let me know hva dere syntes, og om dere også har noen gode ideer til ting å holde på med i ny liten lockdown.