OPPSKRIFTEN PÅ DUMPLINGS

I dag tenkte jeg å dele oppskriften på asiatiske dumplings! Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne flekke opp en hjemmelaget oppskrift under her, men i stedet får dere direktelink her. Den dagen jeg klarer å komme opp med en hjemmelaget oppskrift på gefylen, da dere, da skal jeg invitere alle dere på kokkeparty. Det står at oppskriften tar 1 time, men hvis dere er like lite rutinert på kjøkkenet som meg, ville jeg satt av to. Det ble blant annet brukt håndvisp i stedet for mixmaster, og vinflaske i stedet for kjevle. Men bra, det ble det! Og ikke minst – den sausen er helt amazing. Heldigvis ble det masse igjen av den som jeg kan bruke i wok senere, for det var real shit!! Og det kommer fra en saus-spesialist (saus er seriøst en hobby for meg!! det å smake på det altså)

Haha det ser faktisk ut som kylling!! Jeg valgte å steke de litt på begge sidene etter jeg hadde steamet de, egentlig på grunn av at kjæresten ville ha stekeskorpe på begge sidene. Hvis noen lurte lol

6 kommentarer

Siste innlegg