I dag tenkte jeg å dele oppskriften på asiatiske dumplings! Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne flekke opp en hjemmelaget oppskrift under her, men i stedet får dere direktelink her. Den dagen jeg klarer å komme opp med en hjemmelaget oppskrift på gefylen, da dere, da skal jeg invitere alle dere på kokkeparty. Det står at oppskriften tar 1 time, men hvis dere er like lite rutinert på kjøkkenet som meg, ville jeg satt av to. Det ble blant annet brukt håndvisp i stedet for mixmaster, og vinflaske i stedet for kjevle. Men bra, det ble det! Og ikke minst – den sausen er helt amazing. Heldigvis ble det masse igjen av den som jeg kan bruke i wok senere, for det var real shit!! Og det kommer fra en saus-spesialist (saus er seriøst en hobby for meg!! det å smake på det altså)
Haha det ser faktisk ut som kylling!! Jeg valgte å steke de litt på begge sidene etter jeg hadde steamet de, egentlig på grunn av at kjæresten ville ha stekeskorpe på begge sidene. Hvis noen lurte lol
Oi så godt det så ut! Skal prøve det ut selv, elsker dumplings! 🙂
Her får du et tips også: Jeg kom over en kokebok og tenkte på deg med engang! Tror jeg skal bestille den selv også: https://www.amazon.com/Rappers-Delight-Hip-Hop-Cookbook/dp/9185639702
OH MY GOD den der MÅ jeg ha!!!! herregud takk for tipset !!! <3
Det så SÅ godt ut! Hva er det på den flasken med grønn etikett? Klem!
søt soyasaus <3
Hva slags øl er dette?
trooor det var hveteøl fra Frydenlund!