HELGEN FRA MOBILEN

A N N O N S E L E N K E   B I K   B O K , N E L L Y 

Hei og god mandag alle sammen! Føler jeg har innarbeidet meg en fast rutine om at helger er bloggfri, etterfulgt av “helgen i mobilbilder” på mandag. Er det noe? Liker dere det? Jeg tar jo en del bilder i løpet av en uke, og da kanskje særlig i helgene.

Jeg tenkte i hvert fall å vise dere bilder fra denne helgen i dag, som viste seg å bli ganske så begivelsesrik. Jeg fant plutselig ut at det var Trondheim Pride i helgen! Det ble jo ikke feiret i fjor på grunn av corrrronnas, så da var det bare å gjøre det beste ut av det i år. Det ble ikke arrangert noen tog som alle kunne delta i (forståelig nok), så da nøyde vi oss med en brunch etterfulgt av å gå til byen å se på toget.

Nammis!

På SV sin valgbod fikk vi malt på oss Prideflagget i ansiktet

Det ble en aldri så liten bytur på oss, noe som var veldig hyggelig! Så gøy å se at det er så masse folk i Midtbyen, det gjør meg så glad!

Senere på kvelden møttes vi en gjeng på restaurant for å spise pizza, skravle og drikke vin! Etterfulgt av at vi dro hjem til en av oss for å se Skal Vi Danse og ha sminkekonkurranse, hahahah. Corona har fucket med lørdagene slik de var, det var liksom ikke snakk om å dra videre ut på byen. Mye gøyere å være hjemme!!

I går var det tantesøndag for min del, med en lang tur rundt i byen med cafebesøk, nudleshopping og tulling. En veldig veldig koselig helg som gjør at jeg kjenner meg klar for en ny uke! Det føler jeg faktisk jeg nesten _aldri_ jeg er, klar for en ny uke altså. Mandager er som dere vet ikke min favorittdag, ahhaa. MEN i dag er det jo valgdag, som gjør at det føles litt stas med mandag!

Og med det sagt – hvis dere ikke har forhåndsstemt, husk å dra å stemme i dag! Slusene stenger 21.00 (de aller fleste i hvert fall)     

S K O   N E L L Y ,    H E R

V E S T   G I N A T R I C O T

(sjekk ut Instagram storien min for rabattkode på Gina!)

Ellers var jeg jo en tur nord i Trøndelag før helgen for en visitt til familie, som jeg nevnte i forrige blogginnlegg! Jeg hadde jo gledet meg sånn til togturen, noe som var veldig koselig også – sett bort i fra at jeg ikke kom meg av toget. Altså fyyttttiii jeg har ikke følt meg så bykjerring på lenge, som da jeg står og skal ut av togdørene, og toget tøffer videre. Tydeligvis var jeg litt for sein i avtrekkeren der, hahahhaa. Det endte opp med at konduktøren _fulgte_ meg ut av toget på neste stasjon. Dæven ass

V E S K E   B I K   B O K  ,    H E R

Husk at koden ANNAIS20 gir dere 20% off hele nettsiden til Bik Bok

S K J O R T E   B I K   B O K ,    H E R  

 

Dette ble jaggu et langt blogginnlegg! Nå skal jeg jobbe videre før det starter en forelesning om en times tid, etterfulgt av mer jobb. Masse å gjøre om dagen noe som er supergøy! Elsker elsker å ha mye å gjøre. Håper alle får en fin uke, og ikke minst – G O D T   V A L G !

6 kommentarer
  1. Og Annaaaaa, ble så glad når du sa på podden at du ikke hadde planer om å slutte å blogge!! Jippi, det er skikkelig hverdagsglede å klikke seg inn her (når man egentlig skulle ha skrevet på hovedoppgaven…) og se at du har postet nytt innlegg:))) Så hipphurra for det, god tirsdag:):) U go girl!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg