HEI FRA…

Hahaha. Liker at jeg lager en “spennende” overskrift med hvor jeg er reist hen, alle som har meg på Insta har vel fått med seg det da jeg har spammet der? Uansett – jeg er i Lofoten!!! Og har det helt FANTASTISK! Jeg skal prøve å oppdatere litt oftere, men det er noe som skjer nesten hele tiden, haha. Som jeg nevnte er vi på blåtur, som betyr at ingen vet hvor vi skal, hva vi skal gjøre – ja, rett og slett ingenting! Så hver dag er en overraskelse. Det er ett par som har organisert alt og vært helt RÅ på planleggingen. Da vi landet og kom oss til huset, var det bare å kjappe seg å gjøre seg klar til første aktivitet. Klokken var typ 8-9 på kvelden så jeg skjønte ikke hva det kunne være, men det viste seg å være…..

Fisketur!!! Da vi gikk fra huset gikk skravla mi i ett sett hvor lyst jeg hadde til å fiske, at jeg kanskje ville kjøpe eller leie meg en fiskestang. Lite visste jeg om at vi faktisk skulle ut på en superfin båt med superhyggelig mannskap å fiske!!! Herregud så glad jeg ble.

 

Saklig bloggete å ha bumbag over termodressen

Det ble jaggu fisk på alle sammen! Opptil flere faktisk. Her har jeg lættis fordi fisken slo meg i ansiktet med halefinnen sin

Matpause! Det ble servert en helt fantastisk fiskesuppe

Det var mildt sagt en glad og sliten Anna som la seg den kvelden – vi var ute på vannet til etter midnatt, og det var en første-dag jeg bare kunne drømme om!

I går var det ny aktivitet, og tenkte å lage et nytt innlegg om det da jeg har myyyyye bilder fra det også, haha!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg