UT PÅ FJELLTUR

Hei og hå – dette blogginnlegget var egentlig forhåndspostet for et par dager tilbake, så hva som skjedde der aner jeg ikke, haha. Anyways – jeg er ENDA ikke ferdig med Lofoten-kjøret, så here we go! På (forrige) lørdag var det tid for fjelltur! Når jeg skriver disse blogginnleggene er det nesten bemerkelsesverdig hvor tidlig oppe vi var hver dag, haha. Denne dagen sto vi opp i 6-draget fordi dagen var full av aktiviteter! Vi kjørte til Reine hvor vi skulle gå på Reinebringen. Det er et fjell med trapper nesten hele veien opp og med nyyyydelig utsikt. Selv er jeg jo ingen vandt fjellgåer/klatrer, så jeg var både sjukt sliten men også litt redd for høyden. Men uansett veldig kult å ha opplevd, og utsikten på toppen var helt nydelig!

Hahaha dette tror jeg kanskje er mitt første (og siste?) bilde på en fjelltopp

Når vi kom ned kjørte vi til en plass som het “Anitas sjømat” for å spise frokost! Der spiste vi nyyyydelig fiskeburger, om man er der bør man absoutt prøve den. Etter frokost var det planlagt enda en fjelltur, nemlig opp Mannen! Sjæl var jeg helt gåen i beina og skalv som en idioooot i anklene, så her delte vi oss litt opp så noen gikk enda en fjelltur, mens andre besøkte Haukaland-stranden som var rett nedenfor. Nydelige hvite strender med helt grønt hav, herlighet så fint det var!

 

Rett ovenfor stranden lå disse søtnosene og koste seg i hjæl. Se så nydelige! Det som er ekstra gøy med dette bildet er at det egentlig ligger det som må ha vært den største bæsjen jeg har sett i hele mitt liv under rumpa på hun nederste. Hahahha  

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg