MADRID WEEKEND

Hei og god mandag alle! Herreguri som det pøser ute. Jeg var akkurat på butta for å handle inn til en aldri så liten lyxxx middag (jeg driver og prøvelager all maten jeg skal lage på femstjerners middag i helgen), og det HØLJET ned, samtidig som sola stekte rett i fleisen min. Veldig trøndelag aktig stemning, rett og slett.

Tenkte jeg skulle dele siste mobilbildedryss fra Spaniaturen, hvor vi reiste til Madrid den siste helgen! Det var 4 timer med bil, så da ble det jaggu en liten roadtrip. Jeg har aldri vært i Madrid før og aldri heller tenkt at det er en plass jeg må besøkte, men fytti grisen så fint det var der! For en fantastisk fin by med nydelige bygg, monumenter, parker og alt mulig! I tillegg må det være en av de beste helgene jeg har hatt på lenge mtp. mat, da virkelig alt jeg spiste på turen var helt nydelig. Alle resturantene vi besøkte leverte de nydeligste retter, haha. Here we go:

Vi bodde på nyyydelige Four Seasons Madrid, altså wow for et fint hotell!

Litt av maten – her er vi på Aarde (kamskjell og sushien), Isa (sushien) og Ten Con Ten (vårrullene)!  

Vi var også på Amazonico en kveld for middag og drinks, og wow for en VIBE! Sykt god mat og stemningen var døøøødsbra der, en veldig bra plass å dra før man skal på klubben feks

En liten treningsøkt fikk jeg tid til

Søta mi Lena

Nå skal jeg jobbe litt videre før det blir en treningsøkt etterfulgt av *forhåpentligvis* god middag. Som jeg nevnte tidligere i blogginnlegget driver jeg og tester meny til min femstjerners middag som går av stabelen i helgen, og enn så lenge har jeg kun spikret forrett. Så det blir spennende å teste!!

2 kommentarer
  1. Åååå Madrid ser amazing ut, jeg må få kommet meg dit. Du? er det lov å spørre om du tjener noe på bloggen eller er det rene annonser inntekter fra instagram for generer inntekter? ( Hilsen nysgjerrigper, haha)

   1. jaa det var helt fantastisk der! du her på bloggen er det ikke noe særlig spenn å hente lenger nei, haha. det gjør jeg mest fordi jeg liker å komme innom her å si hei og snakke litt <3 nå om dagen er det stort sett instagram jeg tjener penger på!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg