HVERDAGSSPA

A N N O N S E   X L A S H

Jeg har jo vært fast bruker av XLASH sine produkter i flere år nå – padsene har jeg brukt i to år, og serumet i halvannet år! Tenkte å skrive litt om det i dag, da jeg har en rabattkode til dere igjen! Får flere DM’s om jeg har en kode på XLASH her og der, så håper noen ble glade nå hehe

 

B R U K   K O D E N  

ANNA20

F O R   2 0 %   O F F   H E L E   S O R T I M E N T E T

G Y L  D I G   U T   A U G U S T

 

Her er mine fav bad boys – XLASH sitt vippeserum i 6ml ((her) 3 ml finner dere her)), og XLASH sine rejuvenating eye gel pads (her).

Padsene kommer i en beholder hvor de ligger oppå hverandre, det kommer også med en liten “skje” som man tar de opp med! Det er også et lokk inni lokket som gjør at de holder fukten veeeldig godt, jeg har aldri opplevd at de har tørket, så hver pad jeg bruker er god som ny.

Jeg har jo fortalt om disse padsene flere ganger før, men igjen: HA DE I KJØLESKAPET!!! Det er så ufattelig digg at jeg ikke har ord, hahaha. Nå har jeg i tillegg kjøleskapet mitt ekstra kaldt, noe som gjør at padsene er iiiiskalde og fuktige når de kommer på huden og gir en helt amazing følelse. Tok de på nå etter trening, hvor jeg var en blanding av utslitt og vondt i hodet, og bare etter 5 minutter i sofaen foran maccen med disse på: jeg føler meg relaxed as fuq

Disse var en veldig opptur i tiden jeg hadde hjemmeskole under COVID! Disse + en kopp iskaffe gjorde det litt mer fristende å stå opp, haha. Man kjenner at padsene er fuktighetsgivende, og i følge nettsiden skal de også redusere fine linjer, mørke ringer og hevelse under øynene ♥ Jeg liker best å bruke mine på helt ren hud uten sminke, men har også brukt de over sminke etter en laaang dag, og det fungerer fint det også! 

P A D S E N E   F I N N E R   D E R E   H E R

Så enda en update på serumet! Her har dere vippene mine nå, etter et og et halvt år på XLASH serumet. Her har jeg ikke på noe maskara, og som dere kanskje ser er vippene mine litt hulter til bulter da jeg tok et vippeløft for 5 uker siden som begynner å gå litt ned. Men som dere ser er vippene mine enda lange og fine (om jeg sku sagt det sjæl) og er fortsatt veldig fornøyd med serumet. Og som dere kanskje så på bildet ovenfor har jeg enda ikke brukt opp flasken på 6ml, og jeg har brukt serumet ca 3 ganger i uken, unntatt i starten da jeg brukte det hver dag. Anbefaler å lese pakningen når dere starter på hvor ofte man skal bruke det!

V I P P E S E R U M E T   F I N N E R   D E R E   H E R

Håper alle får en fiiiin mandag, og husk å bruk koden ANNA20 for 20% off hele nettsiden

2 kommentarer

Siste innlegg